HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#5581 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 28. 13:56

Miután megtudtaM, hogy a gabonaköröket részeg birkapásztorok és vicces emberek készítik, kíváncsi lennék, hogy ezeket az -állítólag- csak levegőből megtervezhető-átlátható ábrákat kik és miért, meg hogyan?
Kép
Kép
Nyilván Dextrose volt egy kockás pléden, de akkor hisztizek.

Szerkesztette: 7of9 2011. 05. 28. 13:58 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#5582 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2011. 05. 28. 14:56

Miután megtudtaM, hogy a gabonaköröket részeg birkapásztorok és vicces emberek készítik, kíváncsi lennék, hogy ezeket az -állítólag- csak levegőből megtervezhető-átlátható ábrákat kik és miért, meg hogyan?
...

Miért volna csak levegőben megtervezhető? Egy darab papíron/palatáblán/homokban megtervezték, aztán kinagyították.
Inkább levegőből átlátható.

Alap geometriai ismeretekkel ki lehet nagyítani.
Ezek általában 40-50 méteres rajzok, azért egy 10 méteres állványról már jól áttekinthető. A legnagyobb valami 200 vagy 300 méter.
Hogy pontosan hogyan készítették, azt nem tudom. De simén meg tudám csinálni, hogy egy méterszer méteres, egyszerű rajzot kinagyítok 200x200 méteresre néhány hórukk-ember irányításával.

Legtöbbször azt vetik fel, hogy az egyeneseket (vannak hosszú egyenesek is a fennsíkon, nem csak állat és növény rajzok) milyen módon húzták meg, hogy minimális a görbületük.
Ha ki van jelölve a két végpont, akkor egyikbe egy látható jelet téve a másikból elindulok felé egyenesen, és jelölöm az utat.

Hogy miért csinálták, azt nem tudjuk.
Talán vallási okokból, vagy a korabeli művészet egyik megnyilatkozása, esetleg valami csillagászati mérésekhez kellett (a hosszú egyenesek), vagy bármi.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 05. 28. 14:48 -kor

#5583 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 28. 15:04

Sokkal egyszerűbb dolgok voltak, de nem is raktak bele sok erőforrást, mikor Sláger rádiós felhívásra csináltak levegőből is látható mindenfélét. Volt ott alufóliával dekorált focipálya, Balatonban álló emberek, ésatöbbi. Csak nem találom :-(
Make love not Wor.

#5584 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 28. 15:43

Hogy miért csinálták, azt nem tudjuk.
Talán vallási okokból, vagy a korabeli művészet egyik megnyilatkozása, esetleg valami csillagászati mérésekhez kellett (a hosszú egyenesek), vagy bármi.

Isteneknek üzentek, vagy csak simán marketingesek rajzolták, ki tudja. Ez virágokból van:

Csatolt fájl  levegobol1.jpg (20,98K)
Letöltések:: 39
Make love not Wor.

#5585 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 15:34

Itt van pár mai cucc:

http://www.guardian....17/homererectus

http://www.p2pnet.net/story/12513

Többit kugliztam, levegőből azt hittem ezek kilométeres ábrák, de 50-100 métereket írnak. Az szerintem nem nagy kaland. Mikor próbáljuk ki?
Make love not Wor.

#5586 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 28. 16:34

Itt van pár mai cucc:

Hazucc! Negatív fajokkal kollaboráló dezinformáló kontakta vagy. Közben meg minden ilyen ábrát a Zufók csináltak. Ezt a swissaireset "A" svájci kormány megbízásából, akitől "A"z amerikai kormány függ. Ha nem hiszed, olvass utána "A" tényanyagban és tanulmányozd "A" Kronológiát. Persze ezekhez kell 12 giga RAM, de a tudásszomjnak megvan az ára.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5587 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 15:56

Elolvastam a barlangos füzetet, tetszett. Szóval kutatunk mi föld alatt keményen. És a világegyetemet is nézegetjük, elég szépen, nagy felbontással:

http://www.geographi...rmu_a_nap_elott

Dext bogarat tett a fülembe, kezd érdekelni a téma, de mindig azon vagyok, hogy ezek a csillagászok isnapi 25 órásban döglenek az észlelőszékben, aztán mégsem akarnak egy nyüvesUFÓt sem fotózni. Vagy csak a kontalta azt mondta, ne beszéljen róla, mert eldeportálják a családját valahova a Vénuszba. Bár Vénusz az egy fasza kis talponállós presszó volt Győrben a laktanya mellett :-D
Make love not Wor.

#5588 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 28. 16:56

Bár Vénusz az egy fasza kis talponállós presszó volt Győrben a laktanya mellett :-D

hmmm, talponállós? A székek, asztalok dísznek voltak? De egyébként is, a "Vénusz" csak dezinformáció, a valódi neve "Vénás" volt... :p
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#5589 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2011. 05. 29. 00:19

hmmm, talponállós? A székek, asztalok dísznek voltak? De egyébként is, a "Vénusz" csak dezinformáció, a valódi neve "Vénás" volt... :p

És baze és tudja és tudja és tudja. Ezek szerint maga is megjárta a rakétásokat.

Sláger rádiós kampányt azóta keresem, de nem találom. Nesze neked internet. Kb. ez az össz nyom:

http://www.szoljon.h...guldasat-166750

Azt tudom, hogy nyertes valami gabonába rajzolta ki a cigarettázó Bochkort, de volt tán Balatonba állás színes napernyőkkel is.
Make love not Wor.

#5590 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 23:38

az -állítólag- csak levegőből megtervezhető-átlátható ábrákat

Elég markáns különbség van aközött, hogy valamit nem lehet másképp csinálni, vagy valamit marha nehéz másképp csinálni. A piramisokban is mindenki a trükköt keresi, mert mai szemmel nem tudjuk elképzelni, hogy valamit marha sok ember marha sok évig marha sok energiabefektetéssel csináljon.

#5591 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 29. 00:20

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 29. 00:38

A piramisokban is mindenki a trükköt keresi, mert mai szemmel nem tudjuk elképzelni, hogy valamit marha sok ember marha sok évig marha sok energiabefektetéssel csináljon.

Egri váron meg nem csodálkozik. Az sem mai darab, oszt biztos daruval meg lézerrel rakták össze az UFÓk. Piramisnál ráértek, sokan voltak, felőlem keressék csak a titkát, de ahogy nézem ez is a legegyszerűbb dolog, amit túlbonyolítanak.
Make love not Wor.

#5592 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 29. 11:31

Nem tudom. Csak írok már valamit ala dex style. Én azt bírtam nagyon. Most már ez sincs. :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#5593 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 29. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 29. 00:25

Sláger rádiós kampányt azóta keresem, de nem találom. Nesze neked internet. Kb. ez az össz nyom:

Az lehet a baj, hogy a Bumerángot azóta átvitték a Neóhoz, de a régi anyagaikat nem vihették.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#5594 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 29. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 05. 29. 17:53

Az lehet a baj, hogy a Bumerángot azóta átvitték a Neóhoz, de a régi anyagaikat nem vihették.

Ez tény, de sehol máshol semmi.
Make love not Wor.

#5595 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 08:30

a beteg visszatért :laugh:

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 30. 09:43

Waking up...

fast call forum_BufferDataARB()

C:\> System is ready
C:\> Activate account

Processing...

C:\> Account armed

https://forum.hwsw.h...ost__p__6958394

most komolyan azthiszi magáról, hogy ő egy gép ? vagy miért ír ilyeneket ? amikor besértődött akkor is "leállt" :laugh:
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#5596 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 28. 16:34

Itt van pár mai cucc:

Többit kugliztam, levegőből azt hittem ezek kilométeres ábrák, de 50-100 métereket írnak. Az szerintem nem nagy kaland. Mikor próbáljuk ki?

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5597 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 05. 30. 09:30

most komolyan azthiszi magáról, hogy ő egy gép ? vagy miért ír ilyeneket ? amikor besértődött akkor is "leállt" :laugh:

Ráadásul M$-os C:\>, nem ám holmi alap C> , ráadásul minden kiírás előtt szerepel utasítás nélkül :Đ
Legalább tudjuk, hogy ufóéknál nem dívik a [Dextrose@ufok]# . A Zufók Whiskasindowst vennének. Külön licenc alapján, mert "A" kormány támogatja :-D
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5598 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 05. 30. 09:30

Ezek után én már azon sem lepődnék meg, ha azt hinné.

#5599 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 14:19

Nem hiszem azt hogy gép vagyok :)

Csak próbáltam...hogymondjam...stílszerű lenni.

Fórumos tevékenységem kénytelen voltam felfüggeszteni egy időre, muszaj volt megvárnom amíg a kedélyek lecsillapodtak.

Amennyiben újra elfajul a helyzet, nem 2 hétre hagyom itt a fórumot, hanem 1 hónapra. Aztán 3-ra. És így tovább. Ez nem fenyegetés! Hanem egyéni döntés.

Ami miatt pedig ide irtam, az egy bejelentés. A mai napon expedíciót indítok egy kisebb csapattal. Helyszíni dokumentálást fogunk végezni jegyzet, fotó és videó formájában.

Professzionális optikai berendezések, reflektorok, élelem, katonai felszerelés is részt vesz az expedíción. + néhány szaktanulmány, estleírás és akta, valamint egy egyszerűsített fajrendszertan.

A lényeg, hogy több szemtanúi beszámoló szerint a környéken hemzsegnek az UFO jelenségek napról-napra.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 30. 14:27 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#5600 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 14:42

:blink: fajrendszertan? :wtf:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.