Idézet: rupic - Dátum: 2011. 05. 30. 21:25
Azért nem kellene az egri várat a piramisokhoz hasonlítani, vagy a Nazca sivatag vonalait egy pár száz színes zászlóból kirakott képhez amit egy kamera mutat egy bizonyos távolságból. Volt szerencsém mindegyiket látni. Álltam egy piramis mellett, és megdöbbentő eltörpülni egy akkora kő mellett, ami a piramisnak csak egy alkotóeleme. Ha feldarabolnánk, kijönne belőle az egész vár. És láttam a Nazca vonalakat fentről. És amikor a földön ugyanott sétáltunk, semmi jelét nem lehet látni, hogy az a valami itt van.
Azért nem ilyen egyszerűek ezek a dolgok. És ezt nem kontakták mondták, és epret sem kaptam.
Azért az egész vár messze nem jönne ki egy kőtömbből, általában 2-3 tonnás a piramisok kőtömbjeinek a súlya. Ami kb. egy köbméteres nagyságrend. Ne essünk buta túlzásokba, hogy az egri vár kijönne egy köbméteres kőtömbből. (Persze valóban, az egri vár elég kicsi egy piramishoz képest; de hát volt elég rabszolga, azt' gyí-háá, felhúzatták velük a piramisokat néhány évtized alatt)
A nazca ábrák legtöbbje meg 40-50 méteres, simán át lehet tekinteni akár egy 10-15 méteres létráról is. (Az egyenes vonalak valóban hosszúak, de egyszerű módszerrel húzható akár 10 km-es hosszú egyenes vonal is)
Szerkesztette: Sparow2 2011. 05. 30. 20:47 -kor

Súgó
A téma zárva.