HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#5781 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 31. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 31. 22:05

Ha dezinformálni szeretnék vagy szkeptikus lennék, azt mondanam, lopakodó vadászgép, az még vmennyire hihető is lenne. De annak se hiszem h ilyen a fénye.

Első körben a normál vasnak sem ilyen a fénye, a lopakodó meg pont azért lopakodó, mert radarok ellen is elég jól bírja, hát még a szabad szem. Szerintem minden lopakodót éjjel vastagon kivilágítanak, és neonreklámot húz maga után,hogy "vigyázzz, lopakodok!"

Háááhógyne. A másik cucc meg sima kis repülő, alattam lakónak van egy csomó ilyesmi cucca, ha kell, akkor bármilyen színben világít, vagy rögtön futófényes lesz.
Make love not Wor.

#5782 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 31. 22:21

De egy lopakodón miért ne lehetnek fények? Az más, hogy lopakodáskor nem kapcsolják be soha :)

De fénnyel akkor is el kell, hogy lássák.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 31. 22:21 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#5783 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 31. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 31. 23:00

Azt állítod tehát, hogy elképzelhető, hogy én egy könyvet írok a ti fórumos reakcióitokból?
Vagy hogy titeket használlak fel arra, hogy kijavítsam a hibáimat egy általam tökéletesre alakítandó fantasztikus világhoz?

Miért, magadra ismertél? Amit írtam, az egyrészt "valaki"-ről szólt, másrészt "ha X, akkor Y" struktúrájú volt. Ezek ellenére úgy értetted, hogy Y-t tartom elképzelhetőnek rólad.

De ha nem megyek bele a "valaki-féle" mellébeszélésbe, akkor a válasz igen, felmerült bennem, hogy egy készülő termékhez információt gyűjtesz itt és máshol, és ennek az információnak sokkal több köze van a netes viselkedéshez, mint azonosítatlan repülő tárgyakhoz.

De az is lehet, hogy én vagyok túlságosan pozitív még mindig / már megint, és tényleg az vagy és olyan vagy, akinek és amilyennek mutatod magad.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#5784 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 31. 22:22

de lehet probarepülésen volt.

Persze nem az volt :)

Jaja, próbarepülés. Fénye akkor sem volt, vagy nem így. Ellenben 20 éve már éles bevetésen vannak, próbarepülést időben valahol előtte kellene keresni. Ha jól tudom törték is a cuccot, de dulván.
Make love not Wor.

#5785 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 31. 23:21

De fénnyel akkor is el kell, hogy lássák.

Miért kellene? Vagy még mivel kell ellátni? Bár ezt majd valaki szaki megmondja, tudja a fene, annó minden vackot összeolvastam róla, de fény nem rémlik.
Make love not Wor.

#5786 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 31. 23:26

Miért kellene? Vagy még mivel kell ellátni? Bár ezt majd valaki szaki megmondja, tudja a fene, annó minden vackot összeolvastam róla, de fény nem rémlik.

Azért kell ellátni fénnyel, hogy

1, jelezze, ő egy repülő, jelezőfény, meg h le tudjon szállni ha az elektronika felmonja a szolűgalatot.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 31. 22:33 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#5787 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 22:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 31. 23:32

1, jelezze, ő egy repülő, jelezőfény, meg h le tudjon szállni ha az elektronika felmonja a szolűgalatot.

Leszáll az fény nélkül, de tudod ennek az a lényege, hogy nem jelzi, tulajdonképpen mi is. Esetleg más repülőt hazudik.
Make love not Wor.

#5788 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 23:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 31. 23:32

Te tenyleg egy kettoig szamolni nem tudo ostoba vagy.
Van rajta reflektor, pl a futomuveken, hogy a pilota lasson fel- es leszallas kozben. Azon kivul szinte semmi. Belul van egy minimalis feny, ami pont eleg arra, hogy lassa a muszereket es kijelzoket.

Egy lopakodonak az a lenyege, hogy nem kell neki jeleznie, hogy o egy repulo. Majd a hadszinter kellos kozepen viuzalisan felhivja magara a figyelmet: "ha mar a radarral nem lattok, akkor itt van par 20kWos jelzofeny, hogy ide lojjetek!!" alapon. A lopakodonak az a lenyege, hogy a radarok altal kibocsajtott hullamokat ne verje vissza, hanem elterelje masik iranyba vagy elnyelje a burkolat. Az ilyen gepeknek az az elonye, hogy olyan helyen vetik be oket, ahol a hagyomanyos felepitesu repulogepeket a legvedelem nagy-nagy szeretettel fogadja, es rakuld par legelharito loveget, raketat es ellenseges repulot. EEEErted? Amit belinkeltel videot egy A beture hajazo repulonek latszo vminek, az kamu sztem. Lehetoleg ne is kapaszkodjal ebbe a mondatba, hogy az egy UFO, mert nem az. Se nem ufo, se nem lopakodo. :omg:

Nesze, reflektorok:

Kép

Kép
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#5789 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 05. 30. 22:26

Csak a legalsó kő kb. 30 méter magas és 50 méter hosszú. ez is lehet 1 köbméter, ha lambéria.
A Nazca dolgot meg nem érted, nem látható egy létráról, a felszínről sem tudod megmondani hol van.

Ne viccelj, mert így nem fognak komolyan venni. :)

30 méter magas és 50 méter hosszú?
Egy 10 emeletes panel kb 30 méter magas. 50 méter széles körül meg azok a panelházak lehetnek ahol 2-3 épület van egyben.
Ezt a mai technikával is képtelenség lenne kitermelni és megmozdítani.
Szerintem valamit elszámoltál, esetleg egy nullát elnéztél. 3x5 méter reális lehet.
Vagy nagyon kis korodban jártál ott. :p
Ekkora volt a legalsó kő mint ez az épület? Na ugye...

Kép

Szerkesztette: Lipton 2011. 05. 31. 23:50 -kor

#5790 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 23:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 30. 22:40

Általában a piramisok külső borítása mészkő, ha jól tudom (erodálja is az időjárás lassan). Legalábbis az egyiptomi piramisoknál. Ezért kopott le a tetejük. Baromira pontos az illesztés, és össze van csiszolva.

Miért ne volna látható egy létráról?
Amikor rajzolták, akkor tudták, hogy hol van, oda állították a létrákat.

Úgy tudom, hogy a fényes mészkő borítást az emberek hordák el Kairó építésére.

#5791 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 23:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 31. 09:36

Ez nem ilyen egyszerű. Úgy gondolom, hogy itt ennél sokkal bonyolultabb történelmi összefüggésekről lehet szó.

Földönkívüli-emberi kapcsolatok bonyolult viszonyairól, uralkodói és osztályharcokról, földönkívüli beavatkozásokról, háborúkról, melyekhez a piramisépítés is köthető.

Véleményem szerint köze volt földönkívüli civilizációknak a piramisépítéshez, tiszteletet, szimbolikát, hagyatékot is jelenthet egyben.

Megint kezd elszaladni a fantáziád. Az a baj, hogy ezeket a kitalácikat igaznak hiszed.

#5792 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 23:47

Vannak villogó irányfényei a lopakodó repülőgépeknek is (amiket bevetés alatt persze lekapcsolnak), de azok nem úgy néznek ki mint az ominózus képen/videón látottak.
Sokkal inkább úgy mint ezen a maketten:
RC F-117 Nighthawk w/ tiny bright lights
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#5793 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 23:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 06. 01. 00:35

Én nem láttam élőben a piramisokat, de biztos vagy ezekben az adatokban?
Ezek ránézésre se stimmelnek!

30 méter magas és 50 méter hosszú?

30-50 centiméter. Legyen 50-es kocka, az 0.125 köbméter. Sűrűségéből matekozva 337 kilogramm. Közben meglestem, hátha gránit vagy a többi az nehezebb, de 3 tonna/köbméter felett hirtelen nem is találtam. Bár lehet egyszerűbb lett volna kikuglizni egyből a kő méretét/tömegét, de így biztosabb :-)

Most az jó 300 kiló olyan nagy tudományos, megmozgathatatlan bigyó?
Make love not Wor.

#5794 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 23:49

[quote name='Schwarzmueller' date='2011. 06. 01. 00:00' timestamp='1306879236' Te tenyleg Belul van egy minimalis feny, ami pont eleg arra, hogy lassa a muszereket es kijelzoket.
[/quote]

Meg féklámpa. De nem körben karácsonyfadísz, az kurvaélet. Ilyen egyéb repülőkön sincs, meg minek is körvonalat rajzolni?
Make love not Wor.

#5795 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 00:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 31. 14:34

Megnéztem a videót. LÓFASZ az egész, nincs benne semmi, csak valami paint-tel alkotott fos effekt. Meg valami x-atkás zene.

12 giga ram csak ennyire elég. :p

#5796 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 00:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 01. 00:48

30-50 centiméter. Legyen 50-es kocka, az 0.125 köbméter. Sűrűségéből matekozva 337 kilogramm. Közben meglestem, hátha gránit vagy a többi az nehezebb, de 3 tonna/köbméter felett hirtelen nem is találtam. Bár lehet egyszerűbb lett volna kikuglizni egyből a kő méretét/tömegét, de így biztosabb :-)

Most az jó 300 kiló olyan nagy tudományos, megmozgathatatlan bigyó?

Métert írt.
Ha csak cm, akkor azt Fekete Laci egyedül odébbrakja. :D

#5797 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 01:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 06. 01. 01:42

Métert írt.
Ha csak cm, akkor azt Fekete Laci egyedül odébbrakja. :D

Elírta. Emberhez lehet viszonyítani, meg pár kuglis link is ezt írja. Amúgy nem éppen 3-4 darab ilyen kavicsból vannak összerakva, így már bukta.
Make love not Wor.

#5798 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 05:31

Idézet

Kaleidoszkópikus Zöld Lézer - pointer

Most szemtanúi lehetünk, ahogyan a pointerünk csodálatos csillag fényt varázsol fölénk! A Zöld Lézer star light pointer úgy működik, mint egy lézeres csillag-kaleidoszkóp: a felső gyűrűbe beépített lencse tekerésével különféle mintákat varázsolhatunk elő megfestve ezáltal zöld mintákkal a falat, a mennyezetet. A lencse letekerése után a tollat ugyanúgy használhatjuk, mint a hagyományos zöld lézer pointert, ugyanis a kilépő fény így egy pontban összpontosul. Prezentációkra kiválóan alkalmas nappali fényben is.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5799 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 31. 23:22

Miért, magadra ismertél? Amit írtam, az egyrészt "valaki"-ről szólt, másrészt "ha X, akkor Y" struktúrájú volt. Ezek ellenére úgy értetted, hogy Y-t tartom elképzelhetőnek rólad.

De ha nem megyek bele a "valaki-féle" mellébeszélésbe, akkor a válasz igen, felmerült bennem, hogy egy készülő termékhez információt gyűjtesz itt és máshol, és ennek az információnak sokkal több köze van a netes viselkedéshez, mint azonosítatlan repülő tárgyakhoz.

De az is lehet, hogy én vagyok túlságosan pozitív még mindig / már megint, és tényleg az vagy és olyan vagy, akinek és amilyennek mutatod magad.

Ha könyvet írna, beleegyezésünket kellene hogy kérje, vagy kurvanagy pernek nézhetne elébe, nem?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5800 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 07:05

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 31. 22:55

...Felmerült bennem, hogy ha valaki nem rest hónapokat azzal tölteni, hogy blog formában öntse a nép elé véleményezésre az agymenését, mondván, hogy egyszer majd könyv lesz belőle, akkor az attól sem riadna el, hogy felépítsen magának egy inkább fantasztikus, mint tudományos hírportált és beszélgetősdit megannyi felhasználóimitátorral, és ha az nem lenne elég, akkor máshol is hintené a jóságot a témában született gondolatairól, és a helyzet komolyságától függően naivot, idiótát, sértődöttet játszva gyűjtené a kisebb-nagyobb hibákat a készülő műben, amik a netes identitásának kárára ezáltal azelőtt kiderülnének, mielőtt papírra kerülnek. Ezen a gondolatpókfonálon tovább csúszva az is felmerült bennem, hogy talán ez az ember nem is hibákat keres egy többé-kevésbé már felépített mesevilágban, hanem magát a történetet és annak hőseit gyűjti ezzel a forradalmi módszerrel. Őszintén megmondom, vegyes érzelmekkel forgatnék egy olyan könyvet, ahol a saját beszólásaim köszönnének vissza. (Mondjuk egyéb okból is kétes, hogy olvasnám.) Szóval mit érdemel az a bűnös, aki hozzászólásaival hozzájárul egy ilyen leendő könyv minőségéhez?

Nem értem miért akarod kimosdatni őt abból, amibe igencsak belekeverte saját magát..
Hidd már el, hogy ő egy naiv és egyben igen ostoba ufóhívő és semmi más!
Fogadd el, hogy sajnos léteznek ilyenek is ezen a kis bolygónkon és sajnos nem is kevesen.. Számtalan topicban (itt meg aztán főleg) megmutatta, hogy ő egy klinikai eset sajnos.
Miért adod a szájába a lehetőséget, hogy kihátrálhasson a hülyeségeiből és ráfoghassa a nyuszira?!

Szerkesztette: chris77 2011. 06. 01. 07:06 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.