HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#5981 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 04. 20:37

Te honnan tudod, hogy aki előtted a mocsokban fetreng az utcán, bűzlik az alkoholtól, és testszaga a legújabb biológiai fegyverek hatásához hasonlítható, hogy nem a legújabb topmodel-e álruhában?

Nem tudhatom biztosan.
De nem próbálok másokat megtéríteni, hogy a részeg büdös a csöves a saját szarában az éppen a Demi Moore.
Te pedig éppen ezt műveled, pedig pont nem a Demi Moore az.

Úgy, hogy használod az érzékszerveidet!

Viszont ha az óvodától a 25. posztgraduális képzésig azt kell tanulnod, hogy egy alkoholista hajléktalan valójában nem is hajléktalan, csak a gonosz többségi társadalom taszította ártatlanul oda, és csak az élőítéleteid miatt érzed büdösnek, pedig lehet hogy teljesen normális állapotban van... stb...stb ... - ismerős a képlet??? Végén még Te érzel bűntudatot! - Nos, Ilyen erős az a mentális mágia a természettudományos hazugságok világában is, amit nemes egyszerűséggel 150 éve hivatalos oktatásnak neveznek!

Ébredjetek fel!

Nem biztos, hogy értem mit mondasz.
Nem érzek bűntudatot, ha hajléktalant látok.

Persze valamekkora előítélet mindig van az emberben, de azt nem az oviban meg az egyetemen magyarázzák be, hogy büdös a csöves.
Benned is bizonyára van előítélet: ha mondjuk, amikor meglátlak akkor mindig az egyik ujjadra baszok egy nagyot egy kalapáccsal, pár alkalom után már nem kedvelnél. Még akkor se, ha nem látsz kalapácsot a kezemben. Nem?
Az ember ugyanígy van a csövessel is: párszor találkozol büdös csövessel, mondjuk a villamoson betölti az egész kocsit a szagával, és nem tetszik, és már nem büdös csövessel se akarsz találkozni.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 20:29 -kor

#5982 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 20:45

...
Ébredjetek fel!

Szerinted is lesz valami különleges, valami eddig még nem tapasztalt dolog 2012-ben, ami igazolja az elméleteidet?
Vagy ez csak Dex agyszüleménye?

#5983 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 04. 14:35

Aztán :

Onnan kezit csókolom, hogy ha meg akarod tudni, hogy mondjuk mi történt Bangla Deshben, akkor bekapcsolod a tévét vagy a rádiót, és nem fogsz személyesen elutazni oda, mert hiszel abban, hogy

1. az elektronikus média igazat közöl,

2. éppen ezért az a jelenség, amiről tájékoztat, valóban megtörtént/ megtörténik,

3. hiszel ugyanakkor a nem látható energiákban is, mely közvetíti az információt,

4. és hiszel abban, hogy ennek nem látható energiának a közvetítő közege a semmi,

5. mivel elhiszed kritikátlanul, minden gondolkozás nélkül a hivatalos tudományban 1887 óta fennálló kamut, hogy elektromágneses vagy bármilyen sugárzás közvetítő közeg nélkül egyáltalán terjedni tud!

Igen, azzal kiegészítve, hogy nem hiszek semmit, hanem ismerem (nem csak a tévében lesem, hanem nap mint nap használom) a bizonyított tényeket. Tudom, hogy a teféle iskolázatlan népeknek még egy lámpa felkapcsolása is mágiával egyenértékű csoda, és egy garázsnyi innen-onnan összeguberált papírkazalra képesek vagytok úgy tekinteni, mint egy élet verejtékes munkájára, és ha valaki képes arra, hogy a dolgokra hihetetlenül hajmeresztő, de két általánossal is egyszerűen emészthető magyarázatot adni, az onnantól kezdve a bölcsesség kiapadhatatlan forrása a szemetekben, de én még azért buzdítanálak: soha nem késő tanulni, okosodni a valódi világ dolgaiban, akkor sem, ha a fantáziálás már annyira elragadott, hogy úgy érzed, a kisiklott, elvesztegetett életedet már semmi sem állíthatja helyre, úgyhogy úgy érzed, hogy csak az maradt neked, hogy az út szélén üldögélve beszólogass azoknak, akik nálad többre vitték. Fel a fejjel, még van kiút!

#5984 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 04. 22:28

És mivel nem tudok érzékelni, így valójában nem is léteztek!

Akkor minek vesztegetitek az időt a fórumba okádással? Nemlétező emberekkel pofázni nem túl épelméjű dolog.

Én azt tagadom, hogy te egy épelméjű ember vagy, tehát nem vagy épelméjű ember. Jól beszóltam neked, vagy jól beszóltam neked? Naugyehogyugye, szedd le a fejem valami hosszú szöveggel, aminek te magad sem érted a nagyját.

#5985 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 21:05

Nem biztos, hogy értem mit mondasz.

azt próbálja mondani, ha az ovitól kezdve úgy nevelnek, hogy a részeg homeless egy teljesen természetes jelenség és "az írtózatos szag" kézenfekvő velejárója, sőt a te civilizációd löki ki magából az uccára, akkor - 20 év "neveltetés" után - te fogsz bűntudatot (és a bűzlő szag ellenére "illatot") érezni

nagyon egyszerű ellenpélda: spenót, sóska, estébé
hiába próbálják csecsemőkortól kezdve megetetni sokakkal, hogy az milyen finom és egészséges (ráadásul igaz is), jónéhány embernek nem (v)eszi be a gyomra
Ciciman is on borda

#5986 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 04. 22:33

Akkor minek vesztegetitek az időt a fórumba okádással? Nemlétező emberekkel pofázni nem túl épelméjű dolog.

csak akkor nem létezünk, ha akarja
ha nem akarja, akkor létezünk, és egyből van kivel időt vesztegetni
Ciciman is on borda

#5987 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 21:55

akkor tiszta dilis vagy, hogy magadban társalogsz egy fórumon, és látod a nemlétezők nemlétező írásait... :Đ
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#5988 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 22:11

ciciman megvizsgálhatná NY.T. és Dextrose IP-jét, hátha ugyanaz :-)
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#5989 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 22:15

annemlennejó, mert akkor ők mexűnnének lézetni cicimen számára, és abban a pillanatban beszippantaná a sötét erő dájdít is egy földüregedésbe epret zabálni sörrel
Ciciman is on borda

#5990 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 04. 22:18

Te honnan tudod, hogy aki előtted a mocsokban fetreng az utcán, bűzlik az alkoholtól, és testszaga a legújabb biológiai fegyverek hatásához hasonlítható, hogy nem a legújabb topmodel-e álruhában?

Nem tudom, ellenben senkit nem is akarok meggyőzni róla. Lásd mostani Jóban rosszabnt, ahol pont ezzel verte át a csávó a többit, eleve alkesznek hitték, előítélet meg volt, szépen megöntötte magát viszkivel, haj összeborzol, aztán józanul eljátszotta a részeget.

De volt egy klasszikus dolog, minnyá kikuglizom, mikor elismert hegedűművész nekiállt egy metrókijáratnál/aluljáróban zenélni, de senkit nem érdekelt. Este a helyi egységben meg ezer dollárokat fizettek a koncertjegyért.

Elég sok mindenben átverhetők vagyunk, ezt tudjuk.
Make love not Wor.

#5991 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 22:42

Mi nem elméletekben hiszünk, mint Ti, áltermészettudományos babonákban, hanem a tapasztalatban!

Tagadjuk azt is, hogy egyáltalán érzékelni tudtok!

Nem egészen ezt kérdeztem ...
Próbáljuk még egyszer, egyszerűbben fogalmazva:
Lesz valami 2012-ben, ami bizonyítja, hogy igazad van? Egy egyszerű igen vagy nem válasz elegendő. Én azt mondom, hogy nem lesz semmi.

Egyébként az elméletek a tapasztalatokon alapulnak.

Ui: nem hiszem, hogy attól függene, hogy létezek-e, hogy tudsz-e érzékelni.
Szerintem vagy nagyon hülye vagy, vagy engem nézel hülyének és csak megjátszod.
Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor keresel egy nőt, és dugsz egy jót.
Nekem is jót szokott tenni, ez tapasztalat, nem elmélet :D
Nem baj, ha nem túl szép, a lényeg hogy szolgálatkész legyen. Rögtön szebb hely lesz a világ, és nem akarsz elvágyódni egy képzeletbeli másik világba, ahol mások nem léteznek.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 04. 22:50 -kor

#5992 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 22:53

Mi nem elméletekben hiszünk, mint Ti, áltermészettudományos babonákban, hanem a tapasztalatban!

Luke! Én vagyok az apád! :D

#5993 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 06. 04. 23:04

Kép
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#5994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 04. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 23:42

Lesz valami 2012-ben, ami bizonyítja, hogy igazad van? Egy egyszerű igen vagy nem válasz elegendő. Én azt mondom, hogy nem lesz semmi.

De lesz vaze! Lesz adózás, politika, eleve +1 év a naptárban, öregszünk, borotválkozunk, nyáron seggest ugrunk a vízbe, iszunk sört, minden más. Nekem aztán ne mondd, hogy nagy semmi fog történni.
Make love not Wor.

#5995 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 04. 23:53

Luke! Én vagyok az apád! :D

Nem Luke, hanem Lüke.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#5996 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 05. 00:06

De lesz vaze! Lesz adózás, politika, eleve +1 év a naptárban, öregszünk, borotválkozunk, nyáron seggest ugrunk a vízbe, iszunk sört, minden más. Nekem aztán ne mondd, hogy nagy semmi fog történni.

A kérdés így szólt: "Lesz valami 2012-ben, ami bizonyítja, hogy igazad van?" :)

#5997 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 00:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 04. 14:14

Megint egy válasz egy régebbi írásra, bár a komment nem hozzám szólt :

Nos, a kontakták nem hazudhatnak - ahogy korábban a sámánok sem!

A sámánok nem hazudtak, csak jól beszívtak és a paráikat elmesélték. :D

#5998 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 00:49

Hogy engedhettek ki az intézetből ha még mindig ilyen állapotban vagy?
Kezeltesd magad sürgősen, egyre nagyobb ülyeségeket írsz.

Az is elgondolkodtadó, hogy Dex a pszichiáter ismerősének miért nem mer beszélni ezekről. Már ez is egy önkritika, tudja, hogy baj van.

Szerkesztette: Lipton 2011. 06. 05. 01:04 -kor

#5999 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 01:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 05. 00:06

Na meg Dex fizeti mindekinek a beígért sört. :D

#6000 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 06. 05. 01:49

Az is elgondolkodtadó, hogy Dex a pszichiáter ismerősének miért nem mer beszélni ezekről. Már ez is egy önkritika, tudja, hogy baj van.

Mert a pszichiáterek hulyék. Fogalmuk sincs a tudat és a lélek mibenlétéről. Begyepesedett sötét alakok.

Én egyszer elkezdtem a pszichiáter ismerőssel vitatkozni a tudat többdimenziós természetéről. Inkább annyiban hagytam a dolgot, mert csak fújta az idióta freudi ezer éves elavult mondandóját.. :bolond:

A pszichiáterek többsége nem hisz a szellemekben. Sem a lélek örök érvényességében. Mondtam neki hogy akkor fogjon szépen egy ouja táblát, üljön le és tapasztalja meg maga.

Aztán a tapasztalatairól készítsen jegyzőkönyvet, vigye el az MTA-ra, ahol majd jol elzavarják, mert aki hisz a szellemekben meg a túlvilágban az csakis bolond lehet. Akkor is ha vki doktor.

A pszhihológia egy teljesen eltévedt tudomány! A sötétben tapogatózott mindig is. Gyökerestől át kellene alakítani az egészet.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 05. 08:24 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.