HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#6001 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 05. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 04. 14:14

Megint egy válasz egy régebbi írásra, bár a komment nem hozzám szólt :

Nos, a kontakták nem hazudhatnak - ahogy korábban a sámánok sem!

Ez mindent megmagyaráz.

#6002 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 06. 05. 01:49

Hogy engedhettek ki az intézetből ha még mindig ilyen állapotban vagy?
Kezeltesd magad sürgősen, egyre nagyobb ülyeségeket írsz.

Az is elgondolkodtadó, hogy Dex a pszichiáter ismerősének miért nem mer beszélni ezekről. Már ez is egy önkritika, tudja, hogy baj van.

Úgy, hogy megszűntek a zártosztályok.
Mindenkit szélnek engedtek, aki papíron nem volt közveszélyes.

Egyébként meg lehet csak bennünket hülyít, és ezen szórakozik, hogy benyőg valamit, a sok hülye (mi) meg válaszolgatunk bőszen. Mert nincs jobb szórkozása.

#6003 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 05. 09:17

Mert a pszichiáterek hulyék. Fogalmuk sincs a tudat és a lélek mibenlétéről. Begyepesedett sötét alakok.

Én egyszer elkezdtem a pszichiáter ismerőssel vitatkozni a tudat többdimenziós természetéről. Inkább annyiban hagytam a dolgot, mert csak fújta az idióta freudi ezer éves elavult mondandóját.. :bolond:

A pszichiáterek többsége nem hisz a szellemekben. Sem a lélek örök érvényességében. Mondtam neki hogy akkor fogjon szépen egy ouja táblát, üljön le és tapasztalja meg maga.

Aztán a tapasztalatairól készítsen jegyzőkönyvet, vigye el az MTA-ra, ahol majd jol elzavarják, mert aki hisz a szellemekben meg a túlvilágban az csakis bolond lehet. Akkor is ha vki doktor.

A pszhihológia egy teljesen eltévedt tudomány! A sötétben tapogatózott mindig is. Gyökerestől át kellene alakítani az egészet.

Dex, ha ilyen okos vagy, hogy a pöcsbe lehet, hogy ekkora lúzer vagy?
Miért vág át az autószerelő, miért vág át a nőd, miért vagy ilyen lecsúszott exgiztencia, miért nem jön be semmi az életben, és miért néz mindenki hülyének?
Ezen még nem gondolkodtál el? Hogy ha ennyi hasznos okosságot tudsz, amiket itt előadsz, hogy a túrós makkba nem te vagy az élet császára?
És hogy lehet, hogy mások, akik szarnak az UFÓkra, szellemekre, gyíkemberekre és óriáseprekre, és teljesen hülyék a támához, azok mégis nálad jobban élik az életüket?

Nem bántani akarlak, csak kicsit nézz magadba, hogy mire vitted ezzel a nagy "tudományoddal" vagy kutatásoddal, és hogy ér-e az egész valamit. Azon kívül, hogy neked hobbiként örömet okoz (ha egyáltalán okoz örömet, és nem csak azért hajszolod, mert abban reménykedsz, hogy egyszer majd jönnek az UFÓk, vagy fordul a Föld tengelye, vagy nemtom mi lesz, és akkor majd sikerül jól megmutatnod a többieknek. De az a nap nem jön el, ha ezért erőlteted nyugodtan abba is hagyhatod. Persze te tudod hogy mit akarsz.).

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 09:52 -kor

#6004 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 05. 10:51

Dex, ha ilyen okos vagy, hogy a pöcsbe lehet, hogy ekkora lúzer vagy?
Miért vág át az autószerelő, miért vág át a nőd, miért vagy ilyen lecsúszott exgiztencia, miért nem jön be semmi az életben, és miért néz mindenki hülyének?
Ezen még nem gondolkodtál el? Hogy ha ennyi hasznos okosságot tudsz, amiket itt előadsz, hogy a túrós makkba nem te vagy az élet császára?

Hogy állíthatsz ilyet? Ismersz te engem? Honnan tudod, mi jött be az életembe és mi nem? Eddig sokminden bejött amit el akartam érni. Szerencsére. Sőt.

Ne becsülj alá mert nem ismersz, csak beszélsz a levegőbe. Amit itt a fórumon leírok, az az életem kb 0,005%-a.

Egy fórum arra való, hogy problémákat vitassunk meg. Én felvetettem néhány problémát különböző témában. (ezen í topikon kívül) Ezt nem lehet kivetítetni rám, mert mikrotöredéke a valóságomnak.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 05. 10:00 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#6005 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 05. 10:57

Hogy állíthatsz ilyet? Ismersz te engem? Honnan tudod, mi jött be az életembe és mi nem? Eddig minden bejött amit el akartam érni. Szerencsére. Sőt.

Ne becsülj alá mert nem ismersz, csak beszélsz a levegőbe. Amit itt a fórumon leírok, az az életem kb 0,005%-a.

Akkor miért nem azokat írod le, amik bejöttek, és miért mindig azokat, amik nem????

Tudom, múltkor írtad, hogy jártál Amerikában, meg hogy van saját boltod, és hogy minden bejött, amit akartál :)

#6006 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 10:58

Igen, ez általában így van, kedves Dextrose, főleg Magyarországon, ahol az alternatív tudományos kutatásoknak még a hírét sem hallották ( ezért kell nekünk még itt is kocsmatöltelékekkel vitatkozgatnunk - tisztelet a kivételnek ), de nyugaton és Ázsiában vannak üdítő kivételek.

Itt van például kapásból Ian Stevenson pszichológus korszakalkotó munkássága, akiről természetesen Magyarországon semmit sem tudnak. - és legkevésbé a pszichológusok!

http://en.wikipedia....i/Ian_Stevenson

Nos ő, mint a Virginia Egyetem professzora, minden más pszichológiai-parapszichológiai tudományos kutatása mellett, 40 évet áldozott az életéből, hogy 3000 inkarnációs esetet személyesen kivizsgáljon és dokumentáljon!

Ezekből rendkívül tudományos alapossággal, mélységében elemezve az illető előző életeit és annak akkor élő tanúinak elbeszéléseit is, négy vaskos kötetbe foglalta az inkarnáció tudományos bizonyítását :

• Cases of the Reincarnation Type Vol. I: Ten Cases in India, University of Virginia Press, 1975.
  • Cases of the Reincarnation Type Vol. II: Ten Cases in Sri Lanka, University of Virginia Press, 1978.
  • Cases of the Reincarnation Type Vol. III: Twelve Cases in Lebanon and Turkey, University of Virginia Press, 1980.
  • Cases of the Reincarnation Type Vol. IV: Twelve Cases in Thailand and Burma, University of Virginia Press, 1983.

Mondani sem kell, hogy ezekből egyetlen sor sem jelent meg magyarul.

Csak nem reinkarnációs összefüggéseket vizsgál?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#6007 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 05. 11:01

Csak nem reinkarnációs összefüggéseket vizsgál?

Linkelt wiki cikk, 3. mondat. Kutatói alaposság első kitétele, hogy elolvassuk a forrást.

#6008 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 05. 10:59

Akkor miért nem azokat írod le, amik bejöttek, és miért mindig azokat, amik nem????

Tudom, múltkor írtad, hogy jártál Amerikában, meg hogy van saját boltod, és hogy minden bejött, amit akartál :)

Mert a fórumon problémákat kell megvitatni. Minek beszéljek arról, hogy sikeresen megvettem 1 kg kenyeret a boltban?

paranormal.hu

#6009 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 05. 11:03

Mert a fórumon problémákat kell megvitatni. Minek beszéljek arról, hogy sikeresen megvettem 1 kg kenyeret a boltban?

Nálad sikerszámba megy a kenyérvásárlás?

#6010 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 10:58

Igen, ez általában így van, kedves Dextrose, főleg Magyarországon, ahol az alternatív tudományos kutatásoknak még a hírét sem hallották ( ezért kell nekünk még itt is kocsmatöltelékekkel vitatkozgatnunk - tisztelet a kivételnek ), de nyugaton és Ázsiában vannak üdítő kivételek.

Itt van például kapásból Ian Stevenson pszichológus korszakalkotó munkássága, akiről természetesen Magyarországon semmit sem tudnak. - és legkevésbé a pszichológusok!

http://en.wikipedia....i/Ian_Stevenson

Nos ő, mint a Virginia Egyetem professzora, minden más pszichológiai-parapszichológiai tudományos kutatása mellett, 40 évet áldozott az életéből, hogy 3000 inkarnációs esetet személyesen kivizsgáljon és dokumentáljon!

Ezekből rendkívül tudományos alapossággal, mélységében elemezve az illető előző életeit és annak akkor élő tanúinak elbeszéléseit is, négy vaskos kötetbe foglalta az inkarnáció tudományos bizonyítását :

• Cases of the Reincarnation Type Vol. I: Ten Cases in India, University of Virginia Press, 1975.
  • Cases of the Reincarnation Type Vol. II: Ten Cases in Sri Lanka, University of Virginia Press, 1978.
  • Cases of the Reincarnation Type Vol. III: Twelve Cases in Lebanon and Turkey, University of Virginia Press, 1980.
  • Cases of the Reincarnation Type Vol. IV: Twelve Cases in Thailand and Burma, University of Virginia Press, 1983.

Mondani sem kell, hogy ezekből egyetlen sor sem jelent meg magyarul.

A reinkarnációs esetek nagy részéről kiderült, hogy hipnotikus állapotban találta ki az illető, vagy éppen kamu. Szép meséket én is ki tudok találni.
Szerk: azért is tilos sok államban a bűnesetek nyomozásakor hipnózist alkalmazni, mert az adott állapotban sokan a valós tények helyett azt mondják el --miközben ők maguk is elhiszik--, amit szerintük a hipnotizőr hallani akar.

Egyébként a 2. linked nem jó.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 10:11 -kor

#6011 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:05

Ja, hát ha az életed nagy sikere, hogy vettél egy kiló kenyeret, akkor valóban könyen bejött minden, amit akartál az életben :D
Akkor én vagyok az élet császára, mert én a kenyér mellé sikeresen vettem disznósajtot is?

Ui: honnét veszed, hogy itt csak problémákat kell megvitatni?

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 10:12 -kor

#6012 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 06. 05. 11:04

Nálad sikerszámba megy a kenyérvásárlás?

Egy sikeres ember. Legyünk rá büszkék: a mi Dextrose-unk!
Már gyerekkorában is nagy reményeket fűztek hozzá, de a fene se gondolta, hogy ilyen sokra viszi. Egy egész kg kenyeret, hihetetlen.

Bocs, Dex, a gunyoros hangnemért! :)
A legritkább esetben sajálok meg másokat, de téged már kezdelek sajnálni. Egy picit.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 10:17 -kor

#6013 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:26

Megyek és sikeresen megebédelek.
Rántott hús van, meg utána aranygaluska :)

Reggel meg sikeresen csokiztam egy nagyot. Ma sikert sikerre halmozok.

Helyesbítés: nem rántott hús volt, hanem pörkölt és vadas. A pörkölt felét betoltam, a többit később, úgyhogy az most csak félsiker :D Plusz még hátravan az aranygaluska utána!

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 10:41 -kor

#6014 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:46

Mert a pszichiáterek hulyék. Fogalmuk sincs a tudat és a lélek mibenlétéről. Begyepesedett sötét alakok.

Jó a véleményed a barátaidról. :)

#6015 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:50

Hogy állíthatsz ilyet? Ismersz te engem? Honnan tudod, mi jött be az életembe és mi nem? Eddig sokminden bejött amit el akartam érni. Szerencsére. Sőt.

Egy fórum arra való, hogy problémákat vitassunk meg. Én felvetettem néhány problémát különböző témában. (ezen í topikon kívül) Ezt nem lehet kivetítetni rám, mert mikrotöredéke a valóságomnak.

A probléma maximum az elméddel van. Fantáziákat írtál itt le, semmi mást.

#6016 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 05. 11:26

Plusz még hátravan az aranygaluska utána!

Utána meg az aranyér. :D

#6017 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:56

Én egyszer elkezdtem a pszichiáter ismerőssel vitatkozni a tudat többdimenziós természetéről. Inkább annyiban hagytam a dolgot, mert csak fújta az idióta freudi ezer éves elavult mondandóját.. :bolond:

A pszichiáterek többsége nem hisz a szellemekben. Sem a lélek örök érvényességében. Mondtam neki hogy akkor fogjon szépen egy ouja táblát, üljön le és tapasztalja meg maga.

Aztán a tapasztalatairól készítsen jegyzőkönyvet, vigye el az MTA-ra, ahol majd jol elzavarják, mert aki hisz a szellemekben meg a túlvilágban az csakis bolond lehet. Akkor is ha vki doktor.

A pszhihológia egy teljesen eltévedt tudomány! A sötétben tapogatózott mindig is. Gyökerestől át kellene alakítani az egészet.

Köszönjük, így már értem a te kisebbrendűségi érzésedet is, hogy miért csimpaszkodsz baromságokba.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#6018 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:57

Leírtad elég sokszor a lúzerséged.Nem kellett nagyon utánanézni.

#6019 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:59

Szerintem még jó áron is sikerült megvennie. Esetleg kapott hozzá szatyrot is.
Örvendjünk.

#6020 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:59

Mert akkor is bolondnak tartanánk, csak talán nem mennyire.
Várom 2012 végét, hogy szembesülj a valósággal.

Dex nézted a DoQ-na filmet amit írtam? "Földöntúli haditechnika"

Szerkesztette: Lipton 2011. 06. 05. 11:07 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Utolsó »