Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 05. 12:06
Jó, akkor
Mondhatnám én azt, hogy több sikeres helyi UFO konferenciát szerveztem már.
Mondhatnám azt, hogy több száz UFO esetet vizsgáltam ki.
Mondhatnám, hogy több sikeres cikkem jelent meg.
Mondhatnám hogy rengeteg nagy munka árán megírt jegyzőkönyvvel rendelkezem és sok-sok UFO kutatási elemzést végeztem.
Mondhatnám, hogy sok-sok forrásanyagot dolgoztam már át és archíváltam sikeresen.
Mondhatnám, hogy sok helyi lakostól dícséretet kaptam UFO kutatási munkámért.
De mondhatnám azt is, hogy rekordidő alatt képes vagyok megmászni egy hegyet. Vagy hogy kibírom erdőben több héten át élelem nélkül télen. Vagy hogy ilyen meg olyan papírom van. DE MINEK?
Mutass már egy cikkedet, hogy hol jelent meg, és hány példányszámban?

A helyi UFO konferenciákon hányan jelentek meg? Te és Ny. T.? Meg még két szomszédod udvariasságból?
A rekordidejű hegymászás mit takar, melyik hegyre értél fel rekodidő alatt? A Rám szakadék? Vagy a Kékes? Gondolom nem a Mont Everestre értél fel rekordidő alatt.
A jegyzőkönyveket meg a többit azt sejtettem, tele a garázsod papírokkal.
Nem akarlak elszomorítani, de a legtöbb embernek nem ezek a dolgok jelentik sikerességet.
ui: az "élelem nélkül" kifejezés az valóban élelem nélkült jelent, vagy csak hogy nem viszel ki magaddal kaját, hanem a természteben szerzel be mindent?
Ha az előbbi, akkor vigyázz, mert egy egészséges ember kibírhatja éhezéssel akár 3-4 hétig is (orvosi megfigyeléssel, hogy ha baj van, időben észrevegyék) úgy hogy közben nem művel különösebb fizikai megterhelést, de a 2. héten már lehet a karodat nem lesz erőd a fejed fölé emelni. Télen a hidegben meg még hatványozottaban nehezebb/szarabb minden. Ha meg még fizikai munkát is kell végezned, akkor még rosszabb.
Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 11:28 -kor