HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#6041 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 05. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 13:52

...
Vagy talán még mindig el vagytok ájulva egy Einsteinért, akivel a kutya sem foglalkozott volna már 100 évvel ezelőtt sem, ha a J.P. Morgan-bankház által pénzelt ( és teljes médiafelületet kapó ) oly' "objektív" fizikusoknak nem kellett volna minden áron kiötleniük egy olyan elméletet, amely keresztbe tesz Tesla - gyakorlatban ezerszeresen bevált - fizikai világképének!

Ugyanis Tesla világképéből és 1893 utáni találmányaiból bizony nem húzhattak volna extraprofitot a multik! Mivel azt a kimeríthetetlen éter-energiaforrást, amit a késői találmányainál felhasznált, mindenki egyszerű szerkezettel megcsapolhatta volna - már 100 évvel ezelőtt is! - Vagyis miről fecsegünk itt már évtizedek óta, milyen álproblémákról, kedves Barátaim?
...

Miért, te csak az energiáért fizetsz?
Attól, hogy a traktor ingyen menne a szántóföldön, vagy ingyen volna az energia, még kéne dolgozni, és kellene pénzt fizetni.

Ha igazd volna, akkor a multik nem benzint árulnának, hanem mondjuk a kenyér volna 3000 ft/kg. Ennyi.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 13:21 -kor

#6042 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 13:25

...
( És még egy kiegészítő adat : a fiam elitgimnáziumában is pontosan ketten érettségiztek fizikából - ez még soha sem történt a tanintézmény fennállása óta. )

Valszeg azért, mert most már nem fix tárgyak vannak, hanem lehet választani, hogy én ebből, meg abból akarok érettségizni (akinek már van 1-2 nyelvvizsgája, rögtön megúszott 1-2 tantárgyat), oszt' a fizika nem volt nekik szimpatikus.
Pl. mert ott szar a tanár, ezért senkinek nem jön be a fizika. Vagy fasztuggya, sokaknak alapból nem jön be a fizika.

Egyébként melyik gimnázium ez, és hány fős osztály volt?
Mert nekem ugyanakkora blődségnek tűnik, minthogy az ELTÉre ketten jelentkeztek.

#6043 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 14:25

Nem igénylem a hitedet, elég ha fizeted a sárga csekket - ez a Te valóságod!

Ha van miből fizetni, akkor kit zavar?

Te nem fizetsz be semmit, neked az áram, víz, gáz ingyen van, vagy nincs bekötve? Vagy mi a te valóságod???

Azért találtál ki egy másik világot a fejedben, mert be kellett fizetni a rezsit???

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 13:39 -kor

#6044 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 14:28

Nézz utána Te, az alapokat meg adtam, ne várd, hogy mindent a feneked alá toljak!

És ha kell, tanulj meg franciául, basszus, ha igazi kutató vagy nem csak fecsegő!

Dehogy tolj az én fenekem alá semmit, perverz állat :p

Nem találtam rá semmit, ami alátámasztaná, csak ugyanezen oldal szó szerinti másolatait más hasonló oldalakon: látszik, hogy egyik a másikról másolta. De megbízható forrás sehol. Ilyenkor azért illendő a cikk alján egy forrást megadni.
Ellenben találtam sok oldalt, ami éppen ellentmond a te állításodnak, hogy a mérési eredmények mgnézésétől függ a kísérlet. Amit találtam, mind azt írják, hogy a méréstől függ.
Nem vagyok kutató, csak anno tanultam fizikát.
Meg bárhol megnézheted a foton (elektron) interferenciát, de csak a te linkeden írják (meg pár hasonló oldalon, ahol szó szerint idézik a te általad is linkelt oldalt, de forrás azokon sincs), hogy az eredmények megnézéstől függ, nem a méréstől.

Azt nem értem, hogy ha valahol elvégezték a kísérletet és a leírt eredményt kapták, akkor miért olyan nehéz beírni a cikk aljára, hogy mi a forrás. Vagy neked miért olyan nehéz beírni egy forrást. Azért mert nem végezték el.

Ha én azt mondom neked, hogy sajtból van a hold, elhiszed nekem bemondásra?
Valószínű nem fogod elhinni.
Én is ugyanígy nem hiszek el dolgokat bemondásra, amik ellentétben vannak az eddigi tudásommal és a többi adott témában közétett anyaggal.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 13:39 -kor

#6045 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 14:40

Ismerek egy 84 éves bácsit, aki így könnyít a rezsiköltségein :

Ráteszi a kezét a villanykörtére, azaz energetizálja, és elmondja azt a mantramot, amelyben feltétlen hisz, ( tudás nuku ) vagyis kéri az Egyetemes Erőt, hogy az a villanykörte század annyi energiafelhasználással, ugyanolyan teljesítménnyel százszor hosszabb élettartalmú legyen. - Amióta ezt alkalmazza, öt év óta, nem cserélt hagyományos körtét a lakásában, ugyanakkor a villanyfogyasztása is jócskán lecsökkent, mivel ezt az energetizálást nem csak a körtére, hanem a villanytűzhelyre is alkalmazza!

Kamu.
Vagy a bácsi vágott át téged, vagy te nézel engem hülyének.

"század annyi energiafelhasználással, ugyanolyan teljesítménnyel" --> a teljesítmény az energifelhasználást jelenti, az egységnyi idő alatt elfogyasztott energia. Elletmondás.

Egyébként meg miért nem 0 fogyasztást kért, oszt' ki lehet kötni az áramot a lakásból. Vagy miért nem inkább hogy termelje az áramot?

#6046 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 14:57

Folyamatosan pimaszkodol, ahelyett hogy gondolkoznál : mi a francért keresel magyar nyelven erről a témáról, lökött gyerek? - Amikor milliószor elmondtam, hogy magyarul az alternatív kutatásokról semmi sincs, csak esetleg 5-10 évenként olykor egy ismeretterjesztő Origo-cikk.

Olyan nehéz rámenni Alain Aspect oldalára : http://www.lcf.insti...ts/Alain-Aspect ? - Látod, csak a segged alá kellett tolnom az infót!

És az utolsó két PDF-dokumentumra felhívnám az oly' kritikus és objektív figyelmedet - szerencséd van, csak angol!

Csak átlapoztam, mert nincs kedvem 30 oldalt végigolvasni, de sehol nem láttam benne, hogy valamely kísérlet eredménye attól függött volna, hogy a mérési eredményeket megnézték-e.
Ha esetleg mégis van benne ilyen, rámutathatsz nekem.

#6047 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 14:59

Nem, Te nézed hülyének az Egyetemes Erőt, ellenben ami rabszolgaságban tart, azt mindig komolyan veszed!

Mi tart engem rabszolgaságban?
Az, hogy rezsit kell fizetnem?

#6048 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:09

De tudjátok-e, hogy pl. hányan jelentkeztek mondjuk az ELTE-re ebben az évben fizika szakra?

- Ketten.

Ha már ennyire nem bírod ki hazudozás nélkül, legalább olyat hazudj, amit nem lehet két perc utánajárással megcáfolni.

ELTE. fizika, alapképzés, államilag támogatott: 458, első helynek jelölte: 145
ELTE. fizika, alapképzés, költségtérítéses: 57, első helynek jelölte: 6
ELTE. fizikus, mesterképzés, államilag támogatott: 65, első helynek jelölte: 38
ELTE. fizikus, mesterképzés, költségtérítéses: 14, első helynek jelölte: 2

(Forrás: Felvi.hu)

#6049 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 14:57

Folyamatosan pimaszkodol

Te pedig folyamatosan hazudozol, te szerencsétlen. Egyszer már ügyesen eltakarodtál innen, nem lehetne másodszor is?

#6050 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 15:04

Aztán : a mértékletesség a középkorban is a hét emberi erény egyike volt!

A bácsi ugyanis tudja ( és nem hiszi ), hogy az Egyetemes Erőhöz nem lehet a mértékletesség erényének birtoka nélkül fordulni!

- Nos, mi is hit és mi is a tudás?

Tahát ha a villanyszámla 1%-át befizeti, akkor mértékletes. Ha azt az 1%-ot sem, akkor már kapzsi.
Egyébként egy ezrest akkor is kell fizetni (nagyfater meghalt, áram ki van kapcsolva, azóta 1e ft-os számla jön, a készenléti díj), ha nincs fogyasztás, tehát totál mindegy az az 1% még. Hacsak a bácsi nem ipari méretekben fogyasztja az áramot, akkor 20-30 ft-nál megáll az 1%-a. Totál mindegy, hogy 1000 ft 0 fogyasztással, vagy 1020 ft 1% fogyasztással. Nem?

A hit abban különbözik a tudástól, hogy nem kell logikus érvekkel alátámasztani.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 14:14 -kor

#6051 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 05. 15:09

Ha már ennyire nem bírod ki hazudozás nélkül, legalább olyat hazudj, amit nem lehet két perc utánajárással megcáfolni.

ELTE. fizika, alapképzés, államilag támogatott: 458, első helynek jelölte: 145
ELTE. fizika, alapképzés, költségtérítéses: 57, első helynek jelölte: 6
ELTE. fizikus, mesterképzés, államilag támogatott: 65, első helynek jelölte: 38
ELTE. fizikus, mesterképzés, költségtérítéses: 14, első helynek jelölte: 2

(Forrás: Felvi.hu)

Köszi!
Nekem már nem volt kedvem utánanézni, anélkül is tudtam, hogy a kettő fő nem igaz.
Lehet azt is a 84 éves bácsi mondta neki :D

#6052 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 15:14

Az, pontosan - mikor ingyen is kaphatnád!

Vagy mit gondolsz, miről dumálok már április óta ezen a fórumon is?

Mindenféle butaságokat.
Mint pl. hogy ketten jelentkeztek ez ELTE fizika szakra idén.

Ne mondd, hogy az 5e ft villanyszámla fog földhözvágni engem, és az a világmegváltás, hogy ingyen volna az áram.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 05. 14:17 -kor

#6053 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 05. 15:13

Nekem már nem volt kedvem utánanézni, anélkül is tudtam, hogy a kettő fő nem igaz.

Ilyen nagyon elborult rádiócsillagász meg asztrofizikus szakokra szoktak tíz alatt jelentkezni, oda is csak azért, mert nagyjából akkor tudsz elhelyezkedni, ha Arecibóban valaki felrúgja a bakancsot, aztán te csapsz le leggyorsabban a helyre.

#6054 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 15:31

Magam pl. direkt nem jártam utána a felvételi számoknak, mert

jobban szeretsz hazudozni, aztán kikérni magadnak, amikor joggal elküldenek a picsába.

Kapjál már a fejedhez, te gyengeelméjű.

Idézet

Dextrose meg a magam személyén kívül ebben a témában nektek még levegőt venni sem lenne jogotok

Akkor kössünk egyezséget: ti levegőzhettek itt, mi meg bárhol máshol.

Idézet

A kizsákmányoló hatalom szekértolói!

Jó, akkor személyeskedjünk: te szektás kis pöcs.

Szerkesztette: debaj 2011. 06. 05. 14:34 -kor

#6055 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:46

Még egy kérdés, aztán tényleg békénhagylak, mert igazat megvallva nem köt le túlságosan a vergődésed: most akkor hogy is van az, hogy mi vagyunk azok, akik szó nélkül benyalják a hazug tudomány hazugságait, és gondolkozásra képtelenek vagyunk, és ti vagytok cukorkával a gondolkozás csúcsai, valódi üermenschek, akik a SZENT TUDOMÁNYT művelik, miközben te magad mondod, hogy képtelen vagy két percet rászánni arra, hogy utánanézz egy igencsak sántító adatnak, inkább szó nélkül benyalod azt, amit a hazug médiában a hazug tudomány egy képviselője mondott?

#6056 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 15:47

2. Ott lehetsz, ahol akarsz, viszont ha támadsz ezen a topicon, akkor hamar véged lesz, mert nem leszek mindig olyan lezser, mint most, hogy sokszor általánosságba beszélek, hanem konkrét tényadatok óceánjában fog belefulladni a szektás nemiszerv-világképed!

Kezdd már el, te húgyagyú, konkrét tényadatok óceánját várjuk már hónapok óta tőled is, meg cukorkától is. Erről ugatunk már hónapok óta, hogy takarodj le a magas lóról, és virítsd a kibaszott tényadataidat!

#6057 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 05. 15:47

1. Akkor Mátyus Péter is hazudott,

Te meg szó nélkül beszoptad, ahogy az összes többi szaros kontaktáidat is. Ennyi. Akkor most ki a hülye, meg ki a hiszékeny barom?

Idézet

Vagy még mindig a természettudományos katekizmusodat mondod fel, Te szektás nemi szerv?

Semmit nem mondok fel, egyszerűen rámutattam a hazugságodra, de ezek szerint olyan vastag a bőr a pofádon, hogy valamiért azt hiszed, hogy még mindig van erkölcsi alapod a magas lóról nyomatni a szánalmas szövegeidet, és csodálkozni, hogy itt "pimaszkodnak" veled.

Szerkesztette: debaj 2011. 06. 05. 15:02 -kor

#6058 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 15:31

Elképesztő.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#6059 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 15:42

És pimaszkodik ugyanúgy tovább.

Idézet

majd akkor, a dimenzióváltás után majd tovább beszélgethetünk!

Dejó, akkor majd végre eltakarodsz? Ugye a dimenzióváltás opcionális, aki az épeszű emberekkel tart inkább, az maradhat?

Idézet

És ha majd ennek a dokumentumnak minden sorát oda-vissza kívülről felmondod

Miért tennék ilyet? Tudod, hogy hogy hívják azokat, akik telefonkönyvet magolnak?

Szerkesztette: debaj 2011. 06. 05. 15:44 -kor

#6060 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 16:11

hm.. hol van ilyenkor dexter? csak mert akkor beszélgethetne Ny.T.-vel. Vagy ugyanaz a kettő?

Szerkesztette: des 2011. 06. 05. 16:11 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.