Idézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 06. 11:25
Azért említettem a képernyő-illúziót, mert mint sült-materialistának, nem lehet Neked még más hasonlatot adni arra, hogy az agyad ugyanolyan üzemmódban dolgozik akkor, amikor a képernyőt néz vagy amikor az úgynevezett parajelenséget látja, de csak egyedül a Te hitrendszered az, amivel kiszelektálod, hogy szerinted mi igaz, és mi nem!
Azt mondod, hogy mert látok nem parajelentségeket, azért léteznek parajelenségek is?
Idézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 06. 06. 11:25
Például ( még egyszer a gyengébbek kedvéért ) :
1. Ha olyan valakivel találkozol mondjuk az utcán, aki odamegy hozzád és azt mondja, hogy én a Te 200 évvel későbbi inkarnációd vagyok, akkor ez az információ a mai hitrendszered szerint elfogadhatatlan, ezért kiröhögöd és továbbmész.
2. Ha olyan valaki ( hölggyel ) találkozol az utcán, aki egyszerűen odamegy hozzád, és azt mondja, hogy ő, mint valamelyik angol királyi hercegnő, éppen téged nézett ki férjül, és holnap este vár a Buckingham palotában, akkor először természetesen megdöbbensz, majd átadod magadat a féktelen örömnek - mert a hitrendszered ezt az eseményt ugyan fantasztikusnak veszi, de a múlt-jelen-jövő linearitásába be tudja illeszteni, így rábólint és elfogadja!
Én a 2. pont esetén is csak jót röhögök. Vagy te simán elhinnéd???
Enyhén szólva kétségeim volnának erősen, hogy igazat mond. Hogy a csöcsbe' akarna hozzámenni egy angol királyi hercegnő minden ismeretség nélkül bárkihez az utcáról.
Az ilyen nő vagy hülye (azt hiszi, hogy elhiszem a sztoriját), vagy engem néz hülyének (azt hiszi, hogy elhiszem a sztoriját). De azért jól megdöngetném, ha lehet
Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 06. 10:35 -kor