HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#7341 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 13. 21:28

Idézet: SATAN - Dátum: 2011. 06. 13. 21:57

Ha ilyen sok fajtól jönnének ide akkor valaki biztos rendesen kapcsolatba akart volna velünk lépni.

Ráadásul vannak olyan elméleti megfontolások is, hogyha "túl könnyű" lenne a galaxisokon közötti, vagy akár a galixisokon belül a közlekedés, és e mellett az inteligens élet kialakulása is sűrűn előfordul, akkor gyakorlatilag garantált, egy agresszív invazív faj egyeduralkodásának kialakulása. (lásd Föld-ember, itt se alakulhat már ki más, az emberiséggel versenyképes, inteligens faj és civilizáció) (tekintsünk most el, Dex és kontaktáinak gyíkos agymenésétől)
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#7342 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 21:31

hát én továbbra is kételkedet afelől hogy valaha is tudnak olyan űrhajót csinálni ami belátható időn belül eljut az egyik naprendszerből a másikba. nem hogy olyanba ahol még élet is van. Túl nagy az univerzum szerintem. Éppen ezért elhiszem hogy rengeteg más helyen kell lennie életnek, csak abban kételkedek hogy ide eljutottak volna.
Startreket szeretem egyébként. Láttam az összes részt de ez a ne vegyük fel a kapcsolatot amíg nem fejlődünk el egy szintre baromság. Ha jó szándék vezérli az idegeneket akkor tudnának jó szándékkal segíteni. ha rossz szándék akkor meg függetlenség napja szintű betoppanás lett volna, aztán így jártunk volna.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#7343 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 21:55

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 12. 18:26

Namost ez lehetetlen! :eek:

Voltam kinn az tény! De nem ekkor! :-s

Vagy mégis?

Igen, lehet hogy mégis 2009 szeptember -2010 március.

Abban az évben mentem ki amikor irtam az amerikai történetet itt vmelyik topikban.

Egy éve voltál külföldön fél évet és elfelejtetted?

#7344 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 21:59

Idézet: El Kebir - Dátum: 2011. 06. 13. 22:28

Ráadásul vannak olyan elméleti megfontolások is, hogyha "túl könnyű" lenne a galaxisokon közötti, vagy akár a galixisokon belül a közlekedés, és e mellett az inteligens élet kialakulása is sűrűn előfordul, akkor gyakorlatilag garantált, egy agresszív invazív faj egyeduralkodásának kialakulása.

Azért a Rozsdamentes acélpatkányban elég jól el magyarázták, hogy egy bolygóközi invázió nagyságrendekkel drágább és körülményesebb művelet, mint amekkora hasznot hajthat. :-) Én sokkal reálisabbnak tartom több, pár bolygóra-csillagrendszerre korlátozódó "állam" létezését, amik ha esetleg tudnak is egymásról, nem nagyon bonyolódnak bele az egymás ügyeibe, vagy ha már valami egybefüggő birodalomról van szó, akkor valami helyi konfliktusoktól eltekintve békés, laza szervezetre tudok gondolni, amit valamilyen feudalizmushoz hasonló rend tart össze. Minden bolygón helyi uralkodó/helytartó, "csillagmegyénként" egy közös feljebbvaló, és az egész birodalmat valami közös uralkodó fogja össze, akivel lehet reprezentálni, rajta lehet a képmása a zászlókon, tanácstermekben meg mittudomén, és az egypontnullás júzer bárhol a birodalomban úgy tekinthet rá, mint egy fix pontra az életében, de egyébként nem sokat kell törődnie vele. A más bolygókat erőszakkal elnyomó faj szerintem csak a sci-fikben kedvelt hót egyszerű, egy bolygó-egy (tízezrekben mérhető létszámú) nép társadalmakban állná meg a helyét, egy reálisabb társadalomban, ahol minden bolygó a Földhöz hasonlóan népes és sokszínű, már elég nehéz lenne egyetlen népcsoportnak fenntartania az elnyomást.

#7345 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 22:01

Csak egy felvetés...
Mi van, ha tényleg itt vannak, felvették a kapcsolatot a földi élettel. De nem velünk főemlősökkel, nekik mi idegen faj vagyunk. Ők mondjuk bizonyos fajta rovarok. Nagyon jól elvannak a földi rovarokkal. :):wub:
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#7346 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 22:31

Idézet: rupic - Dátum: 2011. 06. 13. 23:01

Csak egy felvetés...
Mi van, ha tényleg itt vannak, felvették a kapcsolatot a földi élettel. De nem velünk főemlősökkel, nekik mi idegen faj vagyunk. Ők mondjuk bizonyos fajta rovarok. Nagyon jól elvannak a földi rovarokkal. :):wub:

Ezt hogyan kell elképzelni? Tudtommal a Földön egyik rovarfaj sem rendelkezik intelligenciával? Miről tudnának kommunikálni?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#7347 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 13. 22:36

Idézet: Valdy - Dátum: 2011. 06. 13. 23:31

Tudtommal a Földön egyik rovarfaj sem rendelkezik intelligenciával? Miről tudnának kommunikálni?

Első körben a dögök elég jól kommunikálnak, bár mi ezt nem tudhatjuk. Oszt némelyiknek még az IQja is nagyobb, mint egyikmásik embertársunknak :-) A többit majd meglátod 2012 után, mikor a mindenféle égbőljöttek megmondják a rovaroknak, oszt mától együtt játsszák a nagy főnököd. Akkor majd leshetel.
Make love not Wor.

#7348 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 23:38

Idézet: Valdy - Dátum: 2011. 06. 13. 23:31

Tudtommal a Földön egyik rovarfaj sem rendelkezik intelligenciával?
majd fog!

egyébként hangyák ott vannak a szeren felhőkarcoló+klimatizálás ill. gombatermesztés terén

cserébe viszont közük nincs az ufókokhoz
Ciciman is on borda

#7349 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 13. 23:59

Idézet: fram - Dátum: 2011. 06. 14. 00:38

egyébként hangyák ott vannak a szeren felhőkarcoló+klimatizálás ill. gombatermesztés terén

Állattartást is jól tolják, államigazgatást, meg az erőemelést. Bár utóbbi nem éppen elméleti szakág :-) Időnként háborúznak egy faszát, meg miazmás.
Make love not Wor.

#7350 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 01:43

Ha Ny. T. alatvaló ismeri az energetizáló bácsit, akkor Dexnek is kéne. Legrosszabb esetben megkérdezni Ny.T.-t.
Szóval Dex, mikor megyünk a bácsihoz? El tudod intézni, vagy te is félsz hogy hazugság?

#7351 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 06:42

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 06. 10. 14:40

Ezt majd egyszer egy sör (én light cola, mert sört gyűlölöm) mellett megbeszéljük. Itt hosszú lenne.

..

Akkor ott kell lennie vagy Jahno-nak, vagy Gabibácsinak is, különben a sör bontatlan marad.. :cool2: :p

#7352 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 06:59

Egy kis érdekesség:

Szakmai forásból értesültem arról, hogy ha a Hatalom a nyári napfordulóig nem ismeri el A Galaktikus Konföderáció létezését, röviddel azután, azaz EZ ÉV JÚLIUS hónapjában megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel.

Azaz tömegesen megjelennek majd a földönkívüli flották több nagyobb város felett.

És már most szeretném hangsúlyozni, hogy pozitív szándékkal!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 14. 07:00 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#7353 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 07:05

Idézet: Lipton - Dátum: 2011. 06. 14. 02:43

Ha Ny. T. alatvaló ismeri az energetizáló bácsit, akkor Dexnek is kéne. Legrosszabb esetben megkérdezni Ny.T.-t.
Szóval Dex, mikor megyünk a bácsihoz? El tudod intézni, vagy te is félsz hogy hazugság?

Konkrétan nem ismerem a bácsit, de megértem Ny. T-t. Ahhoz, hogy megmutassa a bácsit, bizonyos személyiségi információkat fel kellene fednie, és mivel itt túl nagy ellenállásba ütközött, ezt némiképp el szeretné kerülni.

Megértem teljesen, itt én is kissé tartanék a személyesebb publicitástól...Hiszen itt engem is sokan elítélnek, megutáltak, lenéznek bizonyos idő óta.

Viszont tegnap láttam valamit az égen csak pont nem volt nálam a kamera :( A telefonomon sincs fényképező...

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 14. 07:06 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#7354 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 07:35

Ha ez megnyugtat, akkor en tudom, hogy nem UFO volt... Illetve szamodra UFO, hiszen nem sikerult azonositanod, de azok szamara, akik a levegoben ropkodo objektumokkal foglalkoznak a squawk kod alapjan azonosithato volt.

Szerkesztette: LightBringer 2011. 06. 14. 07:35 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#7355 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 08:33

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 14. 07:59

Szakmai forásból értesültem arról, hogy ha a Hatalom a nyári napfordulóig nem ismeri el A Galaktikus Konföderáció létezését, röviddel azután, azaz EZ ÉV JÚLIUS hónapjában megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel.

Tehát akkor az eddigiekben demózott szakmai precizitásod alapján elmondhatjuk, hogy ez év júliushoz nézett +/- 1 évben valami történni fog, avagy nem.

Idézet

Hiszen itt engem is sokan elítélnek, megutáltak, lenéznek bizonyos idő óta.

Az elítélést, utálatot, lenézést te is, meg a haverod is kizárólag saját magatoknak köszönhetitek. Részedről egy minimális őszinteség, a haverod részéről egy minimális jólneveltség hiányzott ahhoz, hogy működjön a társalgás.

#7356 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 08:48

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 14. 08:05

Konkrétan nem ismerem a bácsit, de megértem Ny. T-t. Ahhoz, hogy megmutassa a bácsit, bizonyos személyiségi információkat fel kellene fednie, és mivel itt túl nagy ellenállásba ütközött, ezt némiképp el szeretné kerülni.

Megsúgom az igazságot!
HAZUGSÁG AZ EGÉSZ!

Szerkesztette: Lipton 2011. 06. 14. 08:50 -kor

#7357 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 08:49

Egy kis érdekesség:

Azaz tömegesen megjelennek majd a földönkívüli flották több nagyobb város felett.

Ilyen idiótaságot hazudnak neked és elhiszed? Vagy ezt az éjjel álmodtad?

#7358 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 08:59

Egy kis érdekesség:

Nem írtad egyértelműen. Ezért pontosítást kérek. Szóval, ha IDÉN (2011) JÚLIUSBAN nem állnak ki az emberek elé a kormányvezetők, hogy hát biza nem vagyunk egyedül, akkor IDÉN (2011) JÚLIUSBAN idejönnek a gyíkemberek űrhajókkal. Nem más rezgéssíkon, tehát bárki láthatja majd őket és nem csak a "kiválasztottak".

Jól értem?

És mi lesz ha nem jönnek?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#7359 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 09:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 06. 14. 09:59

Nem írtad egyértelműen. Ezért pontosítást kérek. Szóval, ha IDÉN (2011) JÚLIUSBAN nem állnak ki az emberek elé a kormányvezetők, hogy hát biza nem vagyunk egyedül, akkor IDÉN (2011) JÚLIUSBAN idejönnek a gyíkemberek űrhajókkal. Nem más rezgéssíkon, tehát bárki láthatja majd őket és nem csak a "kiválasztottak".

Jól értem?

Így van!

Ha nem így van, akkor változott a terv. Más alternatíva lépett életbe.

De en ugy tudom így lesz. Sőt, maradjunk abban, hogy így van.

Várjuk meg, hátha lesz bejelentés június 22-ig. Addigra a hatalmi gépezetnek hivatalos bejelentést kell tennie hogy léteznek földönkívüli civilizációk.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 14. 09:05 -kor

paranormal.hu

#7360 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 09:03

Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 06. 14. 09:59

Kép
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."