Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 15. 18:30
Az előbb még csak remélted.
Ahányszor írsz, mindig más a véleményed.
De nem fog semmi olyasmi történni, amit te hiszel. Nem leszünk galaktikus emberek, meg nem lesz óriáseper, és nem lesz napi 3 óra kapálás.
Ha geci volnék, vagy anyagias, most fogadnék is veled (csak úriember vagyok és nem fogadok olyanra, amit előre tudok): elmennénk ügyvédhez, írunk egy szép szerződést, amiben leírjuk, hogy szerinted mi fog történni, és hogy szerintem nem fog az történni, és akinek igaza lesz, azé lesz a pénz. Letétbe helyezünk egy szép összeget (ha nincs kp-d, nekem jó egy jelzálog a nevemmel a házadra is) 2011.06.22.-éig, és 2011.06.22-én visszamegyünk, és az ügyvéd annak utalja az egész összeget, akinek igaza lett.
De szerintem nem mennél bele, mert csak játszod a hülyét, valójában nem vagy az.
Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 15. 18:30
De hogy világos legyen mindenki számára:
"
Asthar Sheran (

) " , a Galaktikus Konföderáció Csillagflotta Parancsnokának üzenete:
Dex, ha ezt elhiszed, nem vagy 100-as. De még 80-as se.
A megadott dátum melyik időszámítás szerinti?
Mert itt a Földön sem csak egy időszámítás van ... pl. a mohamedán időszámítás a keresztény naptár hatszázhuszonvalahányadik évében kezdődött (ráadásul nem is 365 napos éveik vannak, hanem valami 10 nappal rövidebbek, szóval minden évben változik a különbség, kb. 21000-22000 év múlva utoléri a mi időszámításunkat)
Szerk: na, most látom, hogy már a dátum se a régi.
Már a jövő se a régi, faszom bele, aki mindig mást mond.
Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 15. 19:18 -kor