Idézet
2011 JÚNIUS 21.-e NAPFELKELTÉIG, NEM KERÜL SOR TELJES, HIVATALOS és ÖNKÉNTES KÖZZÉTÉTELRE, - ami ELISMERI a FÉNY GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ és BARÁTSÁGOS FLOTTÁINAK, VALAMINT JÓINDULATÚ LÉNYEINEK jelenlétét – az EGÉSZ FLOTTÁNK azt a PARANCSOT KAPTA, hogy RÖVIDDEL ezután, ÁLCÁZOTT HAJÓINKAT Egyszerre Megmutassuk!
Mennyi az a "röviddel ezután"? 1 perc? 1 nap? 1 év? 1 évszázad? Ki tudja, ezeknek az epreseknek mennyi a "rövid"... Az is lehet, hogy a szőke, hárommellű vénuszi csajok rágják a fülüket, merthogy ezeknek az epreseknek még
az is rövid, és már nagyon jönnének átfele, rezegni...
Idézet
Faithnek és Nekem SE nem áll MÓDUNKBAN SE nem áll SZÁNDÉKUNKBAN egyenlőre felfedni a Pontos Dátumot, Nagyon Egyszerű ok miatt: Az UTOLSÓ MEGMARADT Sötét Összeesküvők NYÍLTAN RÁVETNÉK MAGUKAT erre az információra és azt arra HASZNÁLNÁK fel, hogy Amennyire csak Erejükből kitelik, MINÉL TÖBB FÉLELMET KELTSENEK holmi “Idegen Invázió” gyanánt!
Fene tudja, ha hopp!, csak úgy megjelenik egy egész flotta a Föld körül, tele "We Cum in Peas!" zászlókkal, azért én mégiscsak gyanakodnék... De hát én a Sötét Összeesküvők titkos ügynöke vagyok és csak félelmet próbálok szítani.
Idézet
A NAPNÁL IS VILÁGOSABB KELL, HOGY LEGYEN: AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL KÜLDETÉSE NEM, NEM IS LEHET SOHA HOLMI ELLENSÉGES LÉPÉS AZ EMBERISÉG ELLEN!!! Ez Egy Olyan Dolog ami ABSZOLÚT NEM Tűr meg Semmi KOMPROMISSZUMOT!!! Sem a Teremtő, sem pedig a MENNYORSZÁG NEM FOGJA MEGENGEDNI, hogy az Első Kapcsolatfelvétel TÖRTÉNELMI Küldetése Bárminemű További Késedelmet Szenvedjen a Sötét Összeesküvők Miatt.
De hát b+, már évtizedek óta megy a hülyítés, hogy holnap, meg jövőre, demostmáraztánistenbizony, és mégsem történik semmi! Most. Sem. Fog. Az összes kontakta hazug és csaló rohadék, aki a meséivel pénzt és hírnevet pumpol ki a hiszékeny balf*szokból.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.