Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 17. 08:52
Nem tetszik. Ki is lépek! Nagy szar az egész!
Megyek a természetbe Afrikai vagy Dél Amerikai vagy trópusi szigeteki törzsekhez!
Te pedig folytasd csak a rabszolgaéletet!

Menj csak, hátha ők elhiszik a meséidet

De szerintem már ők is megfigyelték, hogy a Nap hol kel fel, és hogyan változik a pályája évenként, és nem hiszik el, hogy bajt jelent, hogy minden nap kicsit máshol.
Meg az nekik is feltűnik, hogy egyszer A-t mondasz utána meg B-t, ahol A és B kölcsönösen kizárja egymást, ezért konzisztensebb meséket kell kitalálnod.
Nekem nincs rabszolgaéletem, elégedett vagyok az életemmel.
Neked van rabszolgaéleted, ha úgy érzed, hogy rabszolga vagy.
Ja, és ne gondold, hogy majd az afrikai vagy dél-amerikai szigeten nem kell dolgozni, és magától elkészül és a szádba repül a kaja. Valszeg egy hónapon belül sikoltva jönnél haza a kényelmes irodai munkádhoz, ahol még netezhetsz is közben, és nincs se malária, se hasmenés, se vérhas, se halálos járványok, se vadállatok, se kisf*szom és nem 40 fokos hőségben, 100% páratartalom mellett kell gürizni a koszban. Csak most a székből a monitor elől elképzelve szépnek tűnik neked az élet egy ilyen helyen, mert sose jártál ott, és azt sem tudod, hogy milyen valójában.
Szerinted ha ott jobb volna, nem ment volna oda a bennszülött törzsekhez már sok ember?
Megint azt hiszed, hogy jó ötleted van, és más azért nem ment törzsekhez, mert még senkinek se jutott eszébe, mert mindenki hülye.
Ui:
ezt a 4 napot már nem bírod ki akár egy lábon is?
Minek jöttél be a melóhelyedre? Hiszen vagy 22.-n, vagy utána egy hónapon belül a pénz is megszűnik és vége a rabszolgaságnak, eljön a Kánaán.
Vagy mégsem vagy annyira biztos benne?
Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 17. 08:25 -kor