Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 06. 19. 17:02
Én Nem Akarom!
ÉN NEM AKAROM!
ÉN NEEEEEM AAAAAAKKKKKAAAAARRRRRROOOOM!
ÉN NEEEEEM AAAAAAKKKKKAAAAARRRRRROOOOM!
Nem akarok óriásepret, ingyen sört, csak élni akarom a megszokott életemet!
Nem akarok egyenlő lenni mindenkivel!
Nem akarok napi 3 órát dolgozni, nem akarok pénz nélkül élni.
...
Én nem tanultam kommunikációt fesőoktatásban. Tanultam kommunikálni a szüleimtől, nagyszüleimtől a körülöttem lévő emberektől. Ha emékeim nem calnak szürkék is voltak köztük, gondolok itt a nagyapám hajára. Bár már akkor is lehetett bennem tehetség, mert ahogy megfigyeltem, minél több időt töltött velem, annál gyorsabban múlt el ez a szürkeség és váltott fehérbe.
SZARkális geometria.... Egyfajta biblia ez?
A mi bibliánk szerint először csak egy férfi (amíg csak egyedül vot addig honnan tudhatta bárki, hogy ő férfi?) volt. Aztán lett egy nő is. Hogy ne unatkozzon. Míg egyedül volt Ádám, addig honnan tudta, hogy szar egyedül? És miért kellett volna szaporodnia? Ha én vennék egy darab földet, hogy gazdálkodjak, nem egy szem búzát vetnék el. Vagy parlagfüvet, vagy bármi mást. Mert fejlett a tudásom. Mindegy, lett egy nő is. És levette rólunk a kezét a teremtő. Ez olyan mint a mai politika. Elbaszok valamit és mosom kezeimet. És utáljuk a politikát, mert úgy érezzük, ellenünk van. Próbálják mosni az agyunkat. Tanulnak kommunikációt, hogyan magyarázzák meg, hogy miért lesz nekünk jó, jobb.
Ha megteremtette valaki ezt a világot, miért nem tökéletesre teremtette? Miért szaporodunk, miért nem annyian lettünk teremtve amennyien ideáliak lennénk? Most mit hallani? Túlnépesedik a Föld. Itthon? Csökken a magyar népesség. Most akkor honnan nézzem???
A Galaktikus Világmindenségből? Ott is elbasztak valamit ezek szerint. Mert ha tökéletesek, tökéletest hoztak volna létre. És nem most akarnák korrigálni az egészet.
Nekem nem kell ingyen sör, ingyen pina, ingyen eper... Jól érzem magamat annyival amennyi van. Legalább motivál valami amikor küzdök érte...

Súgó
A téma zárva.