HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#8081 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 20. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 06. 19. 17:02

Én nem akarom!
Én Nem Akarom!
ÉN NEM AKAROM!
ÉN NEEEEEM AAAAAAKKKKKAAAAARRRRRROOOOM!
ÉN NEEEEEM AAAAAAKKKKKAAAAARRRRRROOOOM!

Nem akarok óriásepret, ingyen sört, csak élni akarom a megszokott életemet!
Nem akarok egyenlő lenni mindenkivel!
Nem akarok napi 3 órát dolgozni, nem akarok pénz nélkül élni.
...

Én nem tanultam kommunikációt fesőoktatásban. Tanultam kommunikálni a szüleimtől, nagyszüleimtől a körülöttem lévő emberektől. Ha emékeim nem calnak szürkék is voltak köztük, gondolok itt a nagyapám hajára. Bár már akkor is lehetett bennem tehetség, mert ahogy megfigyeltem, minél több időt töltött velem, annál gyorsabban múlt el ez a szürkeség és váltott fehérbe.
SZARkális geometria.... Egyfajta biblia ez?
A mi bibliánk szerint először csak egy férfi (amíg csak egyedül vot addig honnan tudhatta bárki, hogy ő férfi?) volt. Aztán lett egy nő is. Hogy ne unatkozzon. Míg egyedül volt Ádám, addig honnan tudta, hogy szar egyedül? És miért kellett volna szaporodnia? Ha én vennék egy darab földet, hogy gazdálkodjak, nem egy szem búzát vetnék el. Vagy parlagfüvet, vagy bármi mást. Mert fejlett a tudásom. Mindegy, lett egy nő is. És levette rólunk a kezét a teremtő. Ez olyan mint a mai politika. Elbaszok valamit és mosom kezeimet. És utáljuk a politikát, mert úgy érezzük, ellenünk van. Próbálják mosni az agyunkat. Tanulnak kommunikációt, hogyan magyarázzák meg, hogy miért lesz nekünk jó, jobb.
Ha megteremtette valaki ezt a világot, miért nem tökéletesre teremtette? Miért szaporodunk, miért nem annyian lettünk teremtve amennyien ideáliak lennénk? Most mit hallani? Túlnépesedik a Föld. Itthon? Csökken a magyar népesség. Most akkor honnan nézzem???
A Galaktikus Világmindenségből? Ott is elbasztak valamit ezek szerint. Mert ha tökéletesek, tökéletest hoztak volna létre. És nem most akarnák korrigálni az egészet.
Nekem nem kell ingyen sör, ingyen pina, ingyen eper... Jól érzem magamat annyival amennyi van. Legalább motivál valami amikor küzdök érte...
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#8082 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

A tömeges megjelenések előszelei:

http://stevebeckow.c...ious-countries/

TÉNY, ÉS BIZONYÍTÉK.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#8083 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 20. 11:49

Ha nem vetted volna észre jóindulatbol irom amit irok.

Több ízben megkértünk, hogy ne tedd. Ennek ellenére vered a tamtamdobot, hogy márpedigabétizenhét, márpedigakormányeltitkolja, márpedigazsidók, márpedigmeggyógyítjaarákot, márpedignemkutatják. Ez nem jóindulat, ez tömény butaság, az együttérzés képességének teljes hiánya, a másik bajának totális leszarása. Amíg nem tudod, milyen érzés betegnek lenni, addig könnyen megy a beszólogatás a pályaszélről, aztán ha a szóból nem értesz, valószínűleg már csak az segít, ha a saját irhádon kell megtapasztalnod, miért kéne mélyen kussolnod bármiféle rákgyógyszerről.

#8084 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 10:59

Dex! Én szeretnék hinni neked! Próbálj meggyőzni! De érthetően! Ne csak elméletekkel!
lécci, lécci, lécci!!!!!

#8085 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 20. 11:57

Több ízben megkértünk, hogy ne tedd. Ennek ellenére vered a tamtamdobot, hogy márpedigabétizenhét, márpedigakormányeltitkolja, márpedigazsidók, márpedigmeggyógyítjaarákot, márpedignemkutatják. Ez nem jóindulat, ez tömény butaság, az együttérzés képességének teljes hiánya, a másik bajának totális leszarása. Amíg nem tudod, milyen érzés betegnek lenni, addig könnyen megy a beszólogatás a pályaszélről, aztán ha a szóból nem értesz, valószínűleg már csak az segít, ha a saját irhádon kell megtapasztalnod, miért kéne mélyen kussolnod bármiféle rákgyógyszerről.

Nem rosszindulatból tette, csak nagyot, nagyobbat akart mondani....
Intelligencia kérdése lett volna a részéről.

#8086 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 06. 20. 11:50

Az igaz, hogy augusztus 27-én olyan közel lesz hozzánk a Mars mint még soha? Azt írják kb akkora lesz az égen mint a Hold.

Nem, évek óta terjedő hoax. Az első alkalommal (2003) még volt is valóságalapja, de azokat nagyon csúnyán félreértette az eredeti szerző, belemagyarázott mindenfélét olyan jó Dextrose-féle módon, aztán igazságként kezdte terjeszteni.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_hoax

#8087 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 06. 20. 12:00

Nem rosszindulatból tette

Rosszindulatról egy szót sem szóltam, ha tudatosan rosszakaratból terjesztené a baromságait, akkor valószínűleg rendelnék tőle egy-két memóriamodult személyes átvétellel, és szerintem lennének páran, akik segítenének elhozni.

#8088 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 20. 12:01

Nem, évek óta terjedő hoax. Az első alkalommal (2003) még volt is valóságalapja, de azokat nagyon csúnyán félreértette az eredeti szerző, belemagyarázott mindenfélét olyan jó Dextrose-féle módon, aztán igazságként kezdte terjeszteni.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_hoax

Én is e-mailben kaptam :) De az ilyennek mi értelme? Úgyis kiderül nemsokára, hogy kamu.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#8089 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:10

Ne aggódj nekem is voltak közeli hozzátartozóim akik ebben a betegségben haltak meg (na most boldog vagy?). És igen, akkor is gondolkodtam alternatív megoldásokon. Merthát ugyebár a "hivatalos megoldás" nem segített.

És igen, álltam fekvőbeteg hozzátartozóim mellett átérezve minden szenvedést. És eszembe jutott ezerféle megoldás ami reményt jelenthet, amellett, hogy a hagyományos módszerek nem segítettek. Csak már késő volt.

De szerintem lépjünk el ettől a témától, igazad van.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 20. 11:11 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#8090 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:11

Még egy kérdés, Dex!
Ha mindenem meglehet, és elég rágondolnom, akkor mi történik akkor mi történi, ha eggyel több pinára gondolok mint amennyi kell. Gabibá meg egy sörrel többre. Cserélünk? Egy az egyben? Van olyan sör amelyik többet ér mint egy pina. Meg olyan pina is amelyik... És akkor fel is bomlott a tökéletes rendszered....

#8091 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 06. 20. 12:04

De az ilyennek mi értelme?

Mint tetszőleges másik hoaxnak. :-)

#8092 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 20. 12:10

(na most boldog vagy?)

Igen, baromira, örülök, hogy ennyit sikerült leszűrnöd a hozzászólásomból.

#8093 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 06. 20. 11:59

Dex! Én szeretnék hinni neked! Próbálj meggyőzni! De érthetően! Ne csak elméletekkel!
lécci, lécci, lécci!!!!!

tudod mit? most irtam egy cikket tömegteszt címen. Olvasd el. Meg egy másikat is, az objektív UFO kutatás útvesztői címmel. Abban lesznek válaszok.

Csak annyira kérlek hopgy ne terjeszd copy/paste-el. (most ezt komolyan ne)

Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 20. 11:13 -kor

paranormal.hu

#8094 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 20. 12:10

Ne aggódj nekem is voltak közeli hozzátartozóim akik ebben a betegségben haltak meg (na most boldog vagy?). És igen, akkor is gondolkodtam alternatív megoldásokon. Merthát ugyebár a "hivatalos megoldás" nem segített.

És igen, álltam fekvőbeteg hozzátartozóim mellett átérezve minden szenvedést. És eszembe jutott ezerféle megoldás ami reményt jelenthet, amellett, hogy a hagyományos módszerek nem segítettek. Csak már késő volt.

De szerintem lépjünk el ettől a témától, igazad van.

Alternetív megoldásokon mindig gondolkodni kell, ezáltal jutunk előbbre. próbálj különbséget tenni a tény és a gondolat között!!!

#8095 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 20. 12:12

tudod mit? most irtam egy cikket tömegteszt címen. Olvasd el. Meg egy másikat is, az objektív UFO kutatás útvesztői címmel. Abban lesznek válaszok.

Ígérem, hogy nem fogom!

Nem is akarok állást foglalni egyik oldal mellett sem. Nyitott vagyok... Csak várom, hogy meggyőzzön valaki. Addig meg jól elvagyok a jelen állapotban is.

Szerkesztette: rupic 2011. 06. 20. 11:19 -kor

#8096 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:15

Így nehéz is lesz.

#8097 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:16

Belehalnál, ha nem szerkesztenéd az összes hozzászólásodat? Rohadtul idegesítő.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#8098 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 20. 11:49

Ha nem vetted volna észre jóindulatbol irom amit irok. De mostmár nem fogok.

Felesleges. ugyis mindenki tulreagalja az allitasaimat.

Szegény mártír.

Jóindulat a túrót.
Csak bemondtál valami hülyeséget, és megint kötöd az ebet a karóhoz, hogy igazad legyen. De nincs igazad, és minél tovább erőlködsz, annál jobban lejáratod magadat.

#8099 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 20. 11:57

A tömeges megjelenések előszelei:

http://stevebeckow.c...ious-countries/

TÉNY, ÉS BIZONYÍTÉK.

Ez a legjobb: "A fleet over Dueville, Italy, June 14, Fairly indistinct. Best seen at the 15-second mark."

Még annyi sem történik, mint a többin :-) Első is jó, ahogy remegő kézzel mutogat csillagokat, aztán a városligeti fasort.
Make love not Wor.

#8100 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 11:32

no offense, de ő már szerintem rég lejött erről a témáról, csak többen erőltették, hogy mondjamáámeg!

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.