HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#8501 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 25. 17:23

Idézet: des - Dátum: 2011. 06. 25. 16:52

Félig off csak.

Szóval van ez Falling Skies a sorozat és ebben az idegenek 6 lábú lények. De más filmet sorozatot is említhetnék, ahol nem humanoid alkatúak a lények. Na most, rendben, hogy ez csak sci-fi, de szerintetek ilyen testfelépítéssel* elképzelhető, hogy tudnak maguknak építeni űrhajókat, meg úgy általában véve bármilyen technikai dolgokat? Szóval lehetséges így fejlődni? Tegyük fel, hogy adott az intelligencia és csak a testi adottságok lehetnek akadályai az esetleges fejlődésnek. Talán ezért is képzeljük el sokszor az "idegeneket" humanoid szerű lényeknek, kéz + láb, mert csak így tudjuk elképzelni, hogy tudnának is valami technikai előrehaladást felmutatni.

Pl az alienből azok a savköpő lényeket nehezen képzelem el, hogy vasgyárban építik az űrhajókat. :D van egyáltalán annak keze? már nem emlékszem. Googlezni lusta vagyok. De mindjárz megnézem. szerk: mintha lenne.

* http://www.beyondhol...s-TNT-Alien.jpg

Az aliennek, hogy ne lenne. 4 végtagja van.

Dex ott cseszi el az egészet mikor azt képzeli hogy egy sokkal fejlettebb civilizáció majd óvó védő szárnyai alá vesz minket. Hát nem. Vagy sokkal fejlettebbek és akkor érdektelenek vagyunk a számukra, max eltakarítanak az útból ha az az érdekük. A Föld betelepítői teóriával az a problem hogy cromagnoni ember óta is eltelt vagy 50000 év, egy csillagok közt utazó civilizáció életében ez többszörösen elég a kihaláshoz. Ha meg felemelkedtek, akkor örök életűek ugyan de materiális szükséglet híján ,miért avatkozzanak a halandók életébe?
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#8502 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 06. 25. 17:51

Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 06. 25. 16:01

-Hogy néz ki?
-Mint egy átlagos ember.

Aha.

Kép vs. Kép

Más rezgéskutyafülében ezek hasonlítanak.
Más rezgéskutyafülében békés barátságos invázió is lesz, ami mindent megváltoztat az elcseszett kis bolygónkon. Erre kell következtetni abból, hogy nem történt semmi.
Más rezgéskutyafülében az újságíródiploma is hasznos lesz. Tudás ugyan nincs mögötte, ami lehetne, az hatalomvágytól bűzlő dezinformáció. A végzettséget meg kiröhögik a Színesek (vagy hogy hívjuk a Szürkék komplementerét?). De legalább lesz mibe beletekerni a kapanyelet, ha töri a hófehér pihepuha diplomás tenyerünket.
Más rezgéskutyafülében a hazugság nem létezik, a gonoszság ismeretlen, a poharak meg törhetetlenek. A még egyenlőbbek megállapítják, hogy jár-e neked 52 kilógramm sör, és ha jár, akkor gondolatoddal megteremtheted azt.
Más rezgéskutyafülében az élet csupa öröm. Emelje meg Ön is rezgéskutyafüléjét 2012-ig, és ultraintenzív fékezett habzású meditációs tanfolyamot nyerhet, amelyben a terv szerinti gondolatokról képzett ügynökeink gondoskodnak az Ön kényelme és maximális elégedettsége érdekben. Csatlakozzon az eföldi milliókhoz és más csillagrendszereken élő társaink boldog csilliárdjaihoz még ma!
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#8503 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 26. 08:31

olyan rezgéskutyafüle™ nincs, amelyben samatha fox 20 éves és a Borsodi Sörgyárból ingyen hozza nekem a sört?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8504 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 26. 08:33

Idézet: Pitbull - Dátum: 2011. 06. 25. 18:23

Az aliennek, hogy ne lenne. 4 végtagja van.

Dex ott cseszi el az egészet mikor azt képzeli hogy egy sokkal fejlettebb civilizáció majd óvó védő szárnyai alá vesz minket. Hát nem. Vagy sokkal fejlettebbek és akkor érdektelenek vagyunk a számukra, max eltakarítanak az útból ha az az érdekük. A Föld betelepítői teóriával az a problem hogy cromagnoni ember óta is eltelt vagy 50000 év, egy csillagok közt utazó civilizáció életében ez többszörösen elég a kihaláshoz. Ha meg felemelkedtek, akkor örök életűek ugyan de materiális szükséglet híján ,miért avatkozzanak a halandók életébe?

biztos forrásból tudom, hogy shaktar donyecki saridonnak ™©® 5 keze van és 1 lába
így mindig féllábon ugrál
ezért nem is veszik komolyan a Galaktikus Tanácsban™©®, mert mindig a röhögéstől félrenyelik miatta a sört

#8505 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 26. 09:59

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 26. 09:33

biztos forrásból tudom, hogy shaktar donyecki saridonnak ™©® 5 keze van és 1 lába
így mindig féllábon ugrál
ezért nem is veszik komolyan a Galaktikus Tanácsban™©®, mert mindig a röhögéstől félrenyelik miatta a sört

Az lehet de én az Alienről beszéltem. Annak meg 2 lába és 2 keze van.

Kép
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#8506 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 26. 10:06

Idézet: JonesC - Dátum: 2011. 06. 25. 12:08

Mennyire szarul állhat jelentkezőkkel az az egyetem ahová Dexet felvették.

Pont hogy jól állhat. Valami gyenge iskola, 0 követelmény, büfé szak, bárki végezhet, könnyű bejutni, papírt ad, diplomának diploma. Népszerű az ilyen. Csak nem a munkaerőpiatczon.

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 25. 12:29

Ismerek a környéken olyan kőgazdag faszit, hogy 8 általánosa van. (Mondjuk jó kőbunkó is: pl. ha véletlenül kora hajnalban felébred, akkor végigzúz néhányszor az utcájában az egyik X millás sportmotorjával nyél gázon, hogy "ha én nem tudok aludni, akkor más se tudjon")
Meg még egy párat, akinek szakközép. Oszt' ők ugráltatják a diplomás alkalmazottaikat havi 80e/100e-ért. Ők meg addig szórakoznak, élik az életüket.

Bizony. Az életben nem a papír számít. Több olyat is ismerek, hogy 8 általánossal meggazdagszik, és egy olyat, akinek még a nyócosztály sincs meg, építőipari vállalkozása van. Szakmunkások, szakközepesek is jól tolják a bizniszt, főleg ha valami jól használható a szakmájuk.

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 25. 14:50

erre nyomós okom van...

a szak egyben kiváló lesz a munkámhoz is.

A hazugság elég nyomós ok. Azt írtad, hogy 2012-ben világvége, a jókat a zUFÓk elviszik, a rosszak meg itt pusztulnak. Ha maradsz, ha mérsz, mit kezdesz egy újabb papírral, pláne hogy addig el sem végzed? Ha valami normális dolog érdekelne, azt meg lehetne tanulni felsőoktatási intézménybe iratkozás nélkül is.

A munkát hogy érted? A főállásod, ahol semmit nem dolgozol? A gépboltot, amit már anélkül is tudsz csinálni? A Híres Kutatásodhoz, amiben ledokumentáltad a semmit jól? Miért nézel minket ennyire hülyének? Látod, hogy simán átlátunk a hazugságaidon, de csak nem hagyod abba. Tudod ám, ki a picsának kamuzzál. Inkább szögeld ki a Napot, hogy ne legyen olyan instabil a pályája évszakok szerint. Vagy írj Viktoréknak, hogy rendszabályozzák meg, 2012-ig nem lehet kihúzni egy ilyen Nappal, ez nem állapot.

Szerkesztette: Raynes 2011. 06. 26. 10:08 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8507 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 06:29

Ne aggódjatok, nyelvi szakra mentem, nem tanulnám semmi pénzért a fizika dogmatikus szabályait meg a matematika elmebetegségeit.

Ezzel ugyanis jobban előrehaladok majd értékes külföldi forrásanyagok fordításával és átdolgozásával, valamint igen hasznos lehet a külföldi videóinterjúk elemző-értékelésében is.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#8508 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 07:01

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 27. 07:29

nyelvi szakra mentem

aha... fakultatívban meg ide jársz szopni? :D ...vagy ez neked a "fight club"-os feladatod? :D
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#8509 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 07:45

Ne aggódjatok, nyelvi szakra mentem, ...

Hol tanítanak gyíkul meg vénusziul, óriáseper dialektusban? :D
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#8510 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 07:52

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 06. 24. 13:26

Nekem például kurva jól áll...:Đ

A szandálra gondoltam töki! :Đ

#8511 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 07:54

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 25. 10:19

Kép

Atyámuram!

pfejjjjjjj :boa:

#8512 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 08:02

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 26. 09:33

így mindig féllábon ugrál..

Ha van neki egy lába, akkor miért csak félen ugrál? :unsure:

#8513 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 08:55

Idézet: des - Dátum: 2011. 06. 25. 16:52

Pl az alienből azok a savköpő lényeket nehezen képzelem el, hogy vasgyárban építik az űrhajókat. :D

Javítsatok ki, mert régen láttam, de a savköpő élieneket nem a predátorok rakták össze, hogy legyen mire vadászni, ami némi kihívást is jelent?

#8514 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 09:11

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 27. 08:29

Ne aggódjatok, nyelvi szakra mentem, nem tanulnám semmi pénzért a fizika dogmatikus szabályait meg a matematika elmebetegségeit.

Ezzel ugyanis jobban előrehaladok majd értékes külföldi forrásanyagok fordításával és átdolgozásával, valamint igen hasznos lehet a külföldi videóinterjúk elemző-értékelésében is.

Ami nem magyarul van az neked "forrásanyag" ? :omg: Az itthoni kontakták ehez mit szólnak ? Meg a sajátmagát "isteni lény"-nek nevező Ny.T. ? Ők feleslegesen pofáznak neked magyarul ? :laugh:

Saját magadról mi a véleményed így utólag hogy a vénuszt és a holdat első ránézésre nem tudod megkülönböztetni ?
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#8515 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 27. 09:55

Javítsatok ki, mert régen láttam, de a savköpő élieneket nem a predátorok rakták össze, hogy legyen mire vadászni, ami némi kihívást is jelent?

Valami hasonlo, de remlik olyasmi is, hogy felnotte avatashoz hasznaltak.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#8516 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 27. 09:55

Ők csak tenyésztették őket igen, a vadászat miatt, de az eredeti élieneknek, akikkel még a Szigorú Víver néni küzdött a 80-as években, azoknak szerintem nem volt közük a ragadozókhoz. :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#8517 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 09:13

Idézet: bega - Dátum: 2011. 06. 27. 10:11

de az eredeti élieneknek, akikkel még a Szigorú Víver néni küzdött a 80-as években, azoknak szerintem nem volt közük a ragadozókhoz. :D

Azokból nem nem sok olyasmi látszott, hogy bármilyen technikai civilizációszerűséget formálnának. Mindegy, csak arra akartam kilyukadni, hogy az élijenektől nem kell elvárni, hogy mászárláson kívül bármi mást csináljanak egy vasgyárban :-)

#8518 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 09:16

nyelvi szak?

'isz magyarul se tudsz :)

#8519 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 09:16

Idézet: bega - Dátum: 2011. 06. 27. 10:11

Ők csak tenyésztették őket igen, a vadászat miatt, de az eredeti élieneknek, akikkel még a Szigorú Víver néni küzdött a 80-as években, azoknak szerintem nem volt közük a ragadozókhoz. :D

C vitaminos alairasodat hol kovette el az illeto? :-D Linket is adjal, is ha van. ;-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#8520 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 09:17

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 06. 27. 09:02

Ha van neki egy lába, akkor miért csak félen ugrál? :unsure:

mer hülye is ez a shaktar donyeck haridan ™©®

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +