Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 29. 08:34
Arra hogy szar dolog a szűklátókörűség.
Nem értem mit vársz. De már komolyan nem. Már tényleg én is kezdek benne kételkedni, hogy mind a 4 kereked megvan.
Felvázoltál dolgokat, nevezzük őket állításnak. Egyértelműen voltak benne hülyeségek, majd ezekbe belekötöttünk. Erre az volt a lépésed, hogy "jajj ezt elfelejtettem említeni". Majd jön az újabb, de akkor ez miért van így kérdés. Amire kiakadsz, hogy dejaznemúgyvan és különbenis.
Amire én következtetek (és ezen most meg fogsz sértődni)
1) Amit tudást te itt megpróbálsz "átadni" nekünk, na szóval ezzel te sem vagy tisztában. Pongyola a tudásod. Összevissza szedegetsz mindenhonnan, mindent lehazugságozol úgy, hogy nem tudod értelmesen megindokolni, mert csak olvastad valahol, hogy hazugság és ezt szajkózod, de már mélyebben belemászni nem sikerült.
2) Minden hülyeséget elhiszel, nem tudom mit dokumentálsz, de hogy állatira hozzá nem értő módon csinálod az biztos. Elmész ide-oda szellemnézőbe és közben olyan alapvető dolgokat hazugságozol le, amikről szemmel láthatóan fogalmad sincs, tök mindegy milyen tanulmányt írtál róla.
3) Az égvilágon semmit nem kérdőjelezel meg. Elhiszed, mert tetszik, legyen az ufó, szellem, tündér, ork, troll, örökmozgó. Semmiféle kételyt nem látok a gondolatmeneteidben.
Naugye és akkor ezzel a csapnivaló hozzáállással hülyézel le olyan embereket, akik egész életüket egy adott terület tanulmányozására szentelik. Tudod mi a különbség köztük és közted? Elmondom. Nem fog tetszeni. Nekik lesznek az életben a munkájukból vagy hobbijukból adódó sikerélményeik. Amíg te nem vagy képes tisztelttel kezelni mások elméleteit és képtelen vagy a neked tetsző, de sosem bizonyított állításokat megkérdőjelezni, addig az életed a nagy semmi kergetésével fog telni, de le lesz dokumentálva és a többiek tanulnak majd belőle.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!