HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#8901 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 06. 29. 12:37

Figyejje' mar te nagyon kutato! Igazan megjegyzhetned mar, hogy a tudomanyban nincsen HA meg VOLNA.

Ha nem használná őket, akkor baszhatná az egészet :-D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#8902 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 29. 11:58

Ugy maradt a caps lock. Véletlenul megnyomtam és ugy hagytam. majd kikapcsoltam.

Hihetetlen milyen aprosagokon tudsz fennakadni.

Van pár újságíró ismerősöm, azok nem úgy vannak vele, hogy jajj ha fórumra írok, akkor nem kötelező helyesen és lehetek igénytelen is. Érdekes az egész, nekem kb. mindig kézreáll az ékezet, próbálok rendesen is írni, mert egyre megy, hogy fórum, mail, cíkk, bevásárlólista, miazmás.
Make love not Wor.

#8903 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 06. 29. 09:50

3) Az égvilágon semmit nem kérdőjelezel meg. Elhiszed, mert tetszik, legyen az ufó, szellem, tündér, ork, troll, örökmozgó. Semmiféle kételyt nem látok a gondolatmeneteidben.

"A" "M"ikulást kihagytad. Létezik ám, csak "A" "M"ocskos "K"ormány szeretné elhitetni az ellenkezőjét. Pedig nagyon keresik, mert az ajándékokba drogot rejt. Mégse tudják elkapni, mert a szánjával még a rakétákat is kicselezi és az Arktiszra a titkosszolgálat emberi is odafagynak megfigyelés közben.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8904 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 29. 11:54

- Mi látható a képen. Körülmények, adottságok, időpont, stb.

Jaja, emlékszem is egyik nagy fotós bizonyíték bepróbálkozásodnál mintha az időpont nem stimmelt volna, ott még nem volt olyan fontos. Akkor ezt húzzuk le a listáról.
Make love not Wor.

#8905 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 29. 12:42

Jaja, emlékszem is egyik nagy fotós bizonyíték bepróbálkozásodnál mintha az időpont nem stimmelt volna, ott még nem volt olyan fontos. Akkor ezt húzzuk le a listáról.

:up: :laugh:

#8906 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:50

Még mindig nem kaptam tananyagot. Félek, ki fogok futni az időből.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#8907 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 29. 12:39

Van pár újságíró ismerősöm, azok nem úgy vannak vele, hogy jajj ha fórumra írok, akkor nem kötelező helyesen és lehetek igénytelen is. Érdekes az egész, nekem kb. mindig kézreáll az ékezet, próbálok rendesen is írni, mert egyre megy, hogy fórum, mail, cíkk, bevásárlólista, miazmás.

Túligényeskeded az egészet. Majd ha megjön a sok tudás, meg a telepátia, úgysem fogsz írni, csak rágondolsz és megjelenik.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#8908 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 29. 12:40

"A" "M"ikulást kihagytad. Létezik ám, csak "A" "M"ocskos "K"ormány szeretné elhitetni az ellenkezőjét. Pedig nagyon keresik, mert az ajándékokba drogot rejt. Mégse tudják elkapni, mert a szánjával még a rakétákat is kicselezi és az Arktiszra a titkosszolgálat emberi is odafagynak megfigyelés közben.

Ott sajnos több helyen is hibáztam, mert trollok léteznek. Itt élnek köztünk, csak rosszul rejtőzködnek.

#8909 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 06. 29. 12:50

Még mindig nem kaptam tananyagot. Félek, ki fogok futni az időből.

Én sem :(
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#8910 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 28. 15:08

100% biztonsággal állítom, hogy holnap reggel hét és dél között történni fog valami. Majd figyeljétek.

Halljátok szavam!

Az esetről jegyzőkönyv is készült!

7:30 - Felkeltem, megreggeliztem (7:32-7:40), lefürgyöttem (7:40-7:50), leballagtam a GÉPJÁRMŰhöz.
8:00 - Megérkeztem a Gumiszervizbe.
8:03 - A Recepciós Hölgy :respect2: azt mONDTA, hogy úgy 20 percet Várnom Kellene.
8:04 - Kiballagtam a Kocsihoz, ellenőriztem az oLAJSzintet, tettem-vettem (vegyes, külön nem részletezett tevékenységek)
8:07 - Szólt a Recepciós Hölgy :respect2:, hogy mégis mehetek, mert nekem a Másik, szabad Fülkébe kell beállnom, ahol meg tudják emelni a Vasat.
8:07 később - Mentem.
8:08 - A Kocsival a Fülkébe ÁLLTAM, előadtam a Nyűgjeimet a Szerelőnek (jobb első Kerék lassúdefektes, a két hátsón téligumi van).
8:10 - A CSomagtartóban levő 2 pár nyári gumit átadtam a szerelőnek, és szóltam neki, hogy ezek közül az Egyik Pár rossz, de nem tudom, melyik, ki kell próbálni. Azt is átkontaktáltam Neki, hogy a rossz pár GuMIt itt hagyom nekik, nekem ugyanis Nem Kell.
8:12 - A Szerelő megkezdte a Gumik Felszerelését, miközben én a Recepción az Autókutatók Szent Dokumentumait és Feljegyzéseit kezdtem tanulmányozni. Az egyikben megtaláltam az Egyik Gyár, a Firestone Kronológiáját, amit azonmód meg is tanultam, de már el is felejtettem.
8:14 - A Recepciós Hölgy :respect2: segítségével kitöltöttem a Szervizlapot és egyéb Feljegyzéseket és Dokumentumokat.
8:15 - Visszatértem a Dokumentumok és Kronológiák tanulmányozásához.
8:48 - A Szerelés elkészült, kifizettem a MUNKAdíjat, elbúcsúztam, elhagytam a Szervizt
8:56 - Leparkoltam a Buszmegálló közelében
9:15 - Felszálltam a Buszra, és jöttem dolgozni.

Paranormális jelenség nem történt.

Szerkesztette: debaj 2011. 06. 29. 12:01 -kor

#8911 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 29. 12:59

Nem tudhatod, elvégre nem vagy SZAkértő! Ezt továbbítsd Dextnek, majd kivizsgálja.
Make love not Wor.

#8912 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:14

Halljátok szavam!

7:30 - Felkeltem, megreggeliztem (7:32-7:40), lefürgyöttem (7:40-7:50), leballagtam a GÉPJÁRMŰhöz.
...

Egyetlen egy gondolat sejlett fel bennem csupán: a Recepciós Hölgynek :respect2: nagy CSÖCSe volt? :think:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#8913 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:16

Nem tudhatod, elvégre nem vagy SZAkértő! Ezt továbbítsd Dextnek, majd kivizsgálja.
Make love not Wor.

#8914 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 06. 29. 13:14

nagy CSÖCSe volt? :think:

Akkora, mint két EPER!

#8915 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 29. 13:16

"Eszmegmá montadmá, montadmá." Ady Endre

Szerkesztette: debaj 2011. 06. 29. 12:22 -kor

#8916 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 29. 11:54

Természetesen előfordul olyan eset, amikor nem sikerül parajelenséget illetve UFO-t megörökíteni.

Fordult már elő valaha olyan, hogy minden kétséget kizáróan egyértelműen sikerült? Nem. A maradék egy általad felállított szubjektív véleményezés, mennyire hitelesen játssza a vizsgázó a te játékodat. Ez egyben nagyon bekorlátozza a játékteret is, tehát a teáltalad kreált szakmát rögtön a saját butaságod korlátozza le mélységesen, mert vak hittel elutasítasz bármiféle kételkedést. Ha nincs kételkedés, nincs fejlődési irány, nem billen helyre a tévút, az ellenőrizhetetlen végeredmény lehet téves. Mivel a lehetőségek végtelenek, a te álláspontod pedig pontszerű a végtelenben, ha nincs megalapozva, akkor a lehető legbiztosabb állítás róla az, hogy baromság. Milyen alapon adod tovább a baromságot tényként és igazként? Milyen alapon adod ezt tovább olyan médiumokon, ahol a hasonlóan hiszékeny kételkedést nélkülöző emberek mérlegelés nélkül magukénak fogják tudni ezeket a gondolatokat? Miért gondolod azt, hogy pusztán azért, mert nem a saját gondolataid, te, mint továbbító közeg nem vagy ugyanolyan bűnös az ingatag együgyűek tévútra vezetésében? Mert bizony ez is csak egy fanatikusokból épült szekta így, ugyanaz a szerkezet, ugyanaz a viselkedés, ugyanaz a hozzáállás azokkal szemben, akik kérdéseket mernek feltenni.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#8917 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:34

Találtam egy igencsak ideillőt:

Kép

#8918 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 06. 29. 10:11

El kell hinned a legnagyobb hülységeket! Ha 5-ből 4-et elhiszel akkor átmentél!

1. A Füld, Hold, mars mind üreges! Elemezze, készítsen jegyzetet!
2. Ha egy óroáseper kapálása 10 perc, akkor 3 óra alatt hány epret tud megkapálni, illetve ennyi eperért mennyi autó jár. Elemezze, készítsen jegyzetet!
3. Elemezze a Vénuszi társadalom szociális felépítését. Tanulmányozza, írjon jegyzeteket.
4. Ha a bácsi 2 simogatással 10%-ra csökkenti az izzó fogyasztásást, akkor mennyivel csökken a plazma Tv fogyasztása ha a bácsi rágondol. Elemezze, jegyzeteljen, végezzen számításokat!
5. Dex Jézus, a mindenttudó, az eljövendő Földi nagyúr, a TUDÁS birtoklója és tanítója. Ezek tények.

Plusz feladatok.

-Higyje el egy felhős képről, hogy ott ufó van.
-Képzeljen el a következő dolgot fénysebesség felett: kapa.
-Kérdezze meg a krétát, hogy hogy érzi magát, hiszen van tudata.
-Mondja ki hangosan, hogy Einstein nem értett a fizikához, és Dex Jézus nagyúr kioktatná.
-Oktassa ki a CERN fizikusait is.
-Sose vagye be a gyógyszereklet amiket az orvoisa felírt.

PINA

#8919 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:38

Halljátok szavam!

8:00 - Megérkeztem a Gumiszervizbe.
8:03 - A Recepciós Hölgy :respect2: azt mONDTA, hogy úgy 20 percet Várnom Kellene.
8:04 - Kiballagtam a Kocsihoz, ellenőriztem az oLAJSzintet, tettem-vettem (vegyes, külön nem részletezett tevékenységek)
8:07 - Szólt a Recepciós Hölgy :respect2:, hogy mégis mehetek, mert nekem a Másik, szabad Fülkébe kell beállnom, ahol meg tudják emelni a Vasat.
8:07 később - Mentem.
8:08 - A Kocsival a Fülkébe ÁLLTAM, előadtam a Nyűgjeimet a Szerelőnek (jobb első Kerék lassúdefektes, a két hátsón téligumi van).
8:10 - A CSomagtartóban levő 2 pár nyári gumit átadtam a szerelőnek, és szóltam neki, hogy ezek közül az Egyik Pár rossz, de nem tudom, melyik, ki kell próbálni. Azt is átkontaktáltam Neki, hogy a rossz pár GuMIt itt hagyom nekik, nekem ugyanis Nem Kell.
8:12 - A Szerelő megkezdte a Gumik Felszerelését, miközben én a Recepción az Autókutatók Szent Dokumentumait és Feljegyzéseit kezdtem tanulmányozni. Az egyikben megtaláltam az Egyik Gyár, a Firestone Kronológiáját, amit azonmód meg is tanultam, de már el is felejtettem.
8:14 - A Recepciós Hölgy :respect2: segítségével kitöltöttem a Szervizlapot és egyéb Feljegyzéseket és Dokumentumokat.
8:15 - Visszatértem a Dokumentumok és Kronológiák tanulmányozásához.
8:48 - A Szerelés elkészült, kifizettem a MUNKAdíjat, elbúcsúztam, elhagytam a Szervizt
8:56 - Leparkoltam a Buszmegálló közelében

Elégtelen.

Indoklás:

Idézet

- Mi történhetett volna és milyen körülmények között

#8920 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 06. 29. 12:02

Meséld már el, hogy került egy szó (mostmár) leírása közben, ahol pont a billentyűzet jobb oldalán levő gombokat kéne nyomkodnod a virsli ujjad a bal oldalon levő Caps Lock gombra!!

figyelj, nem tudom!

de meg fogom figyelni!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.