Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 07. 28. 11:27
Meglepődnél, ha tudnád, mennyi parajelenség zajlik jelenleg is körülötted! A szemed nem látja, de ha például egy héten át minden nap nap egy kamerával járnál, a heti anyagot kielemeznéd, te is meglátnád, mennyi minden van rajta ami nem földi eredetű!
Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy egesz nap kamerával járni mindenhova akár magamra csatoltan is, minden nap végén pedig Kielemző Munkát lehetne végezni! Mert megérné, bármennyire is csodálkoznának rajtam az emberek!
A munka az munka!
Rengeteg hanganyagom van például, éjszakai EVP felvételekről. Iyenkor az éjszaka csendjét rögzítem, mert odaátról előfordul, hogy a mi rezgéstartományunkban hallható hangok jönnek át!
Van egy garázsnyi fényképed meg mp3-ad. Van rajtuk bármi is, ami kézzelfoghatóan igazol bármit az állításaid közül?
Ja, erre már válaszoltál(!), nincs ilyen.
Illetve a képeken lévő utólagos feliratozások igazolják azt az állításodat, hogy képes vagy akár évekre visszamenőleg hamis információkkal ellátni a semmit sem ábrázoló képeket.
De még egyszer: olyan képed van, amin van valami, ami nem földi eredetű? Ha nincs, akkor csupán a véletlen fura játéka, hogy épp a te millió képeden nincs semmi, de ha másnál lenne a kamera, akkor sok bizonyítékot találna? Nem lenne tele a tecső bizonyítékokkal, nem lennének közismertek ezek a "parajelenségek", ha bármi nem földi eredetű dolog szerepelne azokon a képeken és filmeken, amiket az emberek milliói rögzítenek és néznek vissza napról napra?
Idézet
Válaszolok mindenre sorban.