HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#10021 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 31. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 07. 31. 20:56

Azt a sugallatot éreztem, hogy 2-3 nap múlva jó idő ígérkezik Általa.

Megnézted az időjárásjelentést, vagy mivan? Sugallat, az.

#10022 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 31. 20:17

Hjahh, aki napi MET-et olvas, annak könnyű ugyanazt szajkózni, ott már múlt héten ezt mondták, mindenféle kapcsolatok nélkül.
Make love not Wor.

#10023 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 31. 20:23

Dex !!! Ha szar az idő akkor a zufók sem röpködnek ?
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#10024 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 31. 21:37

Megtettem.

Most nem keresem vissza.
Saját alacsony rezgésszámom szerint.
Ültél a mezőn, beborult at ég. beszéltél a földanyával és kitisztult az időjárás.
most akkor mondjam azt,hogy én is beszétem vele és azt mondta, hogy nyugi, lesz majd szép idő is.
A mai tUdomány, kis kezdőbetűvel, többre képes ennél.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#10025 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 31. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 07. 30. 16:31

Galaktikus Civilizációt akartál írni? I

Nem. Igen. Mire gondolsz? A nagy kezdőbetűkre, amiket nagy betűvel írsz. Követlek mint prófétát, és máris eltűnik a kezdőbetűk nagysága közti különbség, mivel Te random módon használod.
De nem is lényeg, hívő vagyok, szeretnék csatlakozni, szeretném a tudást magamévá tenni. Bármilyen rezgésszámon. Most a saját rezgésszámomon látlak téged, mint prófétát. Szólsz hozzám, meghallak, kérdezek, de választ nem kapok. Szólj hozzám akkor is, ha méltatlan vagyok az egyetemes tudás befogadására.

Szerkesztette: rupic 2011. 07. 31. 21:46 -kor

#10026 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 31. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 07. 31. 23:45

Szólj hozzám akkor is, ha méltatlan vagyok az egyetemes tudás befogadására.

Menj ki vele sátoros ufó megfigyelésre és akkor majd "befogadhatod" a tudást :nevet:
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#10027 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 31. 22:21

John Titor?

#10028 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 00:43

Bazmeg. Mindig azt hiszem, hogy az adott szituációt már nem lehet alulmúlni, de mindig rám cáfol az élet (és cukorka).
Most már azt is tudjuk, hogy Dex a Földanyával trécsel az ötórai tea mellett. Beszarás. Vagy inkább dÖBBENET.

Szerintem szivat minket. ENNYIRE senki nem lehet idióta...

Dex:Ő a Földanya?

Szerkesztette: bálesz 2011. 08. 01. 00:46 -kor

"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#10029 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 05:47

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 08. 01. 00:21

John Titor?

Inkább igyál sok sört a mai napon :beer:

#10030 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 05:50

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2011. 08. 01. 01:43

Bazmeg. Mindig azt hiszem, hogy az adott szituációt már nem lehet alulmúlni, de mindig rám cáfol az élet (és cukorka).
Most már azt is tudjuk, hogy Dex a Földanyával trécsel az ötórai tea mellett. Beszarás. Vagy inkább dÖBBENET.

Szerintem szivat minket. ENNYIRE senki nem lehet idióta...

Dex:Ő a Földanya?

pedig bárki megteheti, aki kellően hisz benne. de beszélhettek a fákhoz és a folyókhoz is. Azoknak is van tudata.

Az ősembernek teljesen kifejlődött ez a fajta kommunikacioja. Ő gyakran megtette, hogy fa vagy folyó- tudattal szemlélte a világot, ami mellett épp elgyalogolt az erdőben.

Ha nem lenne annyira beszűkült a tudatunk, mi is megtehetnénk, hogy bokor-tudattal szemléljük a világot, ami ott van mellettünk.

És még mielott bárki arra gondol, kitaláció, annak üzenem, hogy akár TV-ben élő adásban is elmondom ugyanezt, mert én ezt maximálisan reálisnak tartom.

Ha akarjátok tudni, szívesen elmagyarázom, miért lehetne kommunikálni a fákkal.

Ezt ezerszer jobban elfogadom tényként, mint azt a hazugságot, hogy a fénynél nincs nagyobb sebesség.

Irány tehát az erdő!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 01. 06:00 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#10031 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 07:50

pedig bárki megteheti, aki kellően hisz benne. de beszélhettek a fákhoz és a folyókhoz is. Azoknak is van tudata.

Az ősembernek teljesen kifejlődött ez a fajta kommunikacioja. Ő gyakran megtette, hogy fa vagy folyó- tudattal szemlélte a világot, ami mellett épp elgyalogolt az erdőben.

Ha van tudatuk akkor tudnak ők is kommunikálni ugye ? Hozzád vagy az "isteni lény" Ny.T.-hez már beszéltek a fák ? Miket mondtak ?

Szegény neander völgyi ősemberek ki is haltak. Nekik nem fejlődött ki a kommunikációjuk ?

A hazai erdőkben található csattanó maszlag magjait ha elfogyasztod (pl. megfőzve teának) akkor azoknak elég erős HALUCINOGÉN hatása van. Mennyit szoktatok szedni sátrazás közben ?

Szerinted Obama kapcsolatban van a földönkívüliekkel ? Az SG-n miért reklámozzátok ?

#10032 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:13

Itt egy kontakta, vele vedd fel a kapcsolatot míg nem késő!

#10033 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 06:50

......

És még mielott bárki arra gondol, kitaláció, annak üzenem, hogy akár TV-ben élő adásban is elmondom ugyanezt, mert én ezt maximálisan reálisnak tartom.
......

Attól, hogy elmondasz valamit, máris igaz lesz?

Szerkesztette: rupic 2011. 08. 01. 06:17 -kor

#10034 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:18

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 08. 01. 07:15

Attól, hogy elmondasz valamit, máris igaz lesz?

Nem, de legalább sokan szembesülnének az Igazsággal!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#10035 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 08. 01. 07:12

Ha van tudatuk akkor tudnak ők is kommunikálni ugye ? Hozzád vagy az "isteni lény" Ny.T.-hez már beszéltek a fák ? Miket mondtak ?

Szegény neander völgyi ősemberek ki is haltak. Nekik nem fejlődött ki a kommunikációjuk ?

A hazai erdőkben található csattanó maszlag magjait ha elfogyasztod (pl. megfőzve teának) akkor azoknak elég erős HALUCINOGÉN hatása van. Mennyit szoktatok szedni sátrazás közben ?

Szerinted Obama kapcsolatban van a földönkívüliekkel ? Az SG-n miért reklámozzátok ?

Csak érdekességképp mondom, hogy volt egy ember, akivel együtt dolgoztam. Biológus.

Egy TV műsorban szerepelt, én a műsor egyik szerkesztője voltam. Elmondta, hogy korábban már kommunikált tündérekkel. Beszélt a fák és a növények szellemeivel nem messze innen, az egyik erdőben.

Már korábban is terveztem vele egy közös Tanulmányutat ennek alaposabb felderítésére, remélem egyszer összejön a dolog.

Tündérközösségek valóban léteznek bizonyos helyeken, de magasabb dimenzióban. Olykor lecsökken rezgésszámuk, ilyenkor észrevehetők lesznek, egyes tündéresetek ennek köszönhetően történtek meg.

Volt egyszer például, hogy egy angliai földmunka során, hogy előjött egy manó egy domb oldalából és mondta a munkásoknak, hogy ne ássanak ott, mert az az ő lakhelyük. A cikket majd felkutatom újra.

paranormal.hu

#10036 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:29

Obamára nem válaszoltál... :glare:

#10037 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 07:23

Csak érdekességképp mondom, hogy volt egy ember, akivel együtt dolgoztam. Biológus.

Egy TV műsorban szerepelt, én a műsor egyik szerkesztője voltam. Elmondta, hogy korábban már kommunikált tündérekkel. Beszélt a fák és a növények szellemeivel nem messze innen, az egyik erdőben.

Már korábban is terveztem vele egy közös Tanulmányutat ennek alaposabb felderítésére, remélem egyszer összejön a dolog.

Tündérközösségek valóban léteznek bizonyos helyeken, de magasabb dimenzióban. Olykor lecsökken rezgésszámuk, ilyenkor észrevehetők lesznek, egyes tündéresetek ennek köszönhetően történtek meg.

Volt egyszer például, hogy egy angliai földmunka során, hogy előjött egy manó egy domb oldalából és mondta a munkásoknak, hogy ne ássanak ott, mert az az ő lakhelyük. A cikket majd felkutatom újra.

Én meg egy másik emberrel dolgoztam együtt, ő fizikus.
Egy TV műsorban is szerepelt, azt mondta, hogy a fény sebességénél nincs nagyobb. Most akkor ki mondott igazat?

#10038 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 08. 01. 07:29

Obamára nem válaszoltál... :glare:

Obamára sem válaszoltál...

#10039 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:42

Obama szerintem nem sok mindent tud az összeesküvésekről.

Legalábbis vannak neki más napi dolgai. Pl a gazdaság fenntartása, meg az ország stabilitása.

Ne aggódjatok, ő is csak egy báb. Hogy ki a Valódi háttérhatalom? A zsidók? A rózsakeresztesek? A brandenburg csoport? Még kérdéses.

De reméljük amerika hamarosan összeomlik, meg az eu is és megszűnik a pénzgazdaság! Az új világ megállíthatatlanul közeledik. Nem veszitek észre?

Japán is felvásárolt sok amerikai részvényt. Nemhiába volt megint földrengés ott.

A földrengések egyebkent szintén gyakran tömeges érzelmek miatt alakulnak ki. Semmi köze ennek a szent aNDRAS TÖRÉSVONALHOZ.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 01. 06:44 -kor

paranormal.hu

#10040 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 07:42

Obama szerintem nem sok mindent tud az összeesküvésekről.

Legalábbis vannak neki más napi dolgai. Pl a gazdaság fenntartása, meg az ország stabilitása.

Ne aggódjatok, ő is csak egy báb. Hogy ki a Valódi háttérhatalom? A zsidók? A rózsakeresztesek? A brandenburg csoport? Még kérdéses.

De reméljük amerika hamarosan összeomlik, meg az eu is és megszűnik a pénzgazdaság! Az új világ megállíthatatlanul közeledik. Nem veszitek észre?

Japán is felvásárolt sok amerikai részvényt. Nemhiába volt megint földrengés ott.

A földrengések egyebkent szintén gyakran tömeges érzelmek miatt alakulnak ki. Semmi köze ennek a szent aNDRAS TÖRÉSVONALHOZ.

:think::sandor::omg::hemuveg:

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.