Idézet: avmanster - Dátum: 2011. 08. 01. 14:12
srácok, engedtessék meg nekem egy szösszenet. ugyan ezt a nikket privire használtam párszor, és nem is áll szándékomban már egyéb helyen itt fórumot bújni, de ez meg fasza mémlelőhely volt egy pontig. de már elmúlt.
naszóval, szerintem észre kellene venni, h D. nem más, mint egy szimpla, buta kis semmirevaló szélhámos.
ha egy picit nyomon követitek a topik elejétől a postjait, meg elég ha csak felületesen ismeritek a fórumos múltját (semmi munkával jól keresni, mercit venni) kb. látszik h halovány fing nem állt mögötte, nemhogy akkor 5 éves kutatói háttér. igen, természetesen előre látom a választ, ő már akkor is foglalkozott vele, csak inkognoti, inkigna... naszóval rejtve.
alapvetően semmi mást nem vár ő ettől az egésztől, mint megélhetést, mert egy lusta buta kis szerencsétlen, aki világ életében a családján élősködött, önálló gondolata soha nem volt, egy szalmaszálat nem tett kereszbe még a büdös életben. cserébe összeszedett minden lófasz szemetet a netről, amivel el tudja adni magát, az oldalát, meg az alapítványát hiszékenyeknek meg olyan vegytiszta elmebetegeknek, mint pl. aranyosi lacika.
nem tudom, h enny tamás szimplán elmebeteg, vagy társtettes, esetleg ő maga, nem is érdekel. ha ő is ő, akkor viszont elismerésem, és a szellemi képességeit alábecsültem jóval.
egy darabig szórakoztató volt, amit idegörcsölt, meg hát a szellemi prostitúció is kemény munka lehet, nem is bírta ki mentálisan, amit látszik, mert aki disznókkal él, maga is szarban fog dagonyázni és disznóvá válik. szóval nem tartom valószínűtlennek, h amilyen szerencsétlen, már maga is elhiszi ezt a vallásba hajló szellemi szektás faszverést.
de szerintem alapvetően csak el akarja adni magát a piacon, oszt hirdet itten mint a társkeresőn az ordaskurva. ti meg ha nem is a fizető vendégek, de legalábbis asszisztencia vagytok. aki meg idetéved, oszt átkattint, az már eredmény.
szóval ennyi lett volna.
most aztan nagyon keményen beszóltál.
Gratulálok, hogy a szinted csak ennyit enged meg. te is csak egy nagypofáju beképzelt pöcs lehetsz.
Te szerencsétlen, had áruljak el néhány tényt neked:
- Az odalalam soha nem kapott egy fillért se, saját bevételem soha nem volt a Kutatásaimból
- 2007 óta megy az odal, egyedül ölöm bele a pénzt, egyedül tartom fenn, egyedül dolgozom rajta, egyedül bővítem!
- Amennyi pénzt beleöltem a honlapba, annak összege már nem négyjegyű szám!
- Egyedül éjszakázom, csak hogy bővítsem és építsem!
- Felszerelésre magam gyűjtöttem, vissza nem jött a pénz!
- Elvállaltam egy masik munkát egy ujságnál, cikeket kell majd írnom. És tudod mit? INGYEN! Ingyen vállaltam el! Csak hogy népszerűsítsem az UFO kutatást és az Igazságot!
- örülj neki, hogy vannak akik áldoznak erre a Szakterületre és nem olyan vagyok mint az elmebeteg TV jósok, meg jövendőmondók, akik köztudottan csalók és pénzhajhászok!!!
Munkával valóban olyannal foglalkoznék ami mellett minél több a szabadidőm, mert ehhez a területhez bizony Idő kell bőven!
De neked halványlila gőzöd sincs az egész UFO Kutatásról és Hitről, mindamellett egy rosszindulatú f@szkalap vagy.
Köszönöm, ennyit akartam.
Íme a honlapom nagy, hatalmas bevétele bevételem 2007 óta:
2,86 dollár.
Úgyhogy nekem te ne dumálj arról, hogy mit adok el meg hogy adok el, mert amit eddig beleöltem ebbe az egészbe, te már egy kisebb autót vehetnél magadnak! Barom.
És leszarom, hogy masok nyaralásra költenek, meg lakásfelujitásra, meg házra. És igen, ha nem lennének szulok, máig nyomorognék, mert a az 100% hogy a fizetésem egy jó része az UFO kutatásra menne el, de amíg te azon gondolkozol hogy milyen piát vvegyél hétvégén, addig én azon, hogy melyik fordítói irodát bízzam meg különböző német és svéd UFO anyagok lefordításával! Autóra egyszer gyüjtöttem, amugy meg közöd nincs hozzá, a többit meg olyan dolgokra amiben más számára csak mesét lát de nekem a Valóság!
Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 01. 13:40 -kor