HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • 508
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#10101 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:26

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 08. 01. 13:25

Gyöngyös. Plíz.

havat?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#10102 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:28

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 13:15

Tudtommal nem végeztek ilyen jellegű kísérleteket.

Sokminden van, ami tudtoddal így van, valójában meg amúgy.

#10103 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:28

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 13:26

havat?

Havat.

SZERK.: Jég nem ér.

Szerkesztette: debaj 2011. 08. 01. 12:28 -kor

#10104 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:33

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 08. 01. 13:25

Tehát akkor annak idején hülye haverjaim IGAZI T-Rex elől menekültek fényes nappal Gyöngyös főterén?

Igen, számukra az Valóság volt. Létező pszeudo- T-Rex.

Menekültek?? Tehát többen látták?

Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 01. 12:34 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#10105 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:38

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 13:33

Menekültek?? Tehát többen látták?

Nem hinném, tudod, csordaszellem: az egyik sikítva megindul, a többi követi.

#10106 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:43

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 13:33

Létező pszeudo- T-Rex.

:respect:
Muveszetekkel foglalkozo mestereim eveken at probaltak belem nevelni a tomoritest, a sallangok elhagyasat, a lenyegre torekvest.
Te egyetlen konnyed, elegans mozdulattal kepes vagy erre.
Letezo pszeudo T-Rex. Valos nem valodi T-Rex. Igazi talmi T-Rex.
Csodalatos.
Koszonom.
Gyonyoru.
Sirok.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#10107 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:53

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 13:25

csak a biztonság kedvéért, hogy legyen írásos nyoma és nehogy még a végén a bíróságon felhasznaljak ellenem a topikot:

- soha nem

Háááát, nálam 75%. Vagy 25% :-D Attól függ merről nézem. De legalább legális volt.
Make love not Wor.

#10108 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:02

Mágneses motor
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#10109 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:06

Igyenenergia nem letezik. Az elektromos aram tarifajanak az 2/3 a rendszer fentartasara(karbantartas, fejlesztes) es a hatterszolgaltatasok uzemeltetesere megy (berek,szamlazas,haszon) el. A maradek 1/3 pedig a szen,uran vagy gaz ara es atalakitasi koltsege. Ha az energiaforras korlatlan es ingyenes lenne akkor is csak az 1/3-at lehetne elengedni. Az aramszolgaltatas feladata nem csak az energiahordozobol nyert engergia atalakitasa elektromos energiava hanem az eloszto uzemeltetese, karbantartasa es az energia elosztasa.

Az ilyen kezenfekvo dolgokat altalaban nem emlitik az ingyenergias oldalakon, mivel kiderulne, hogy nem is ingyenes az az energia.

Termeszetesen elkepzelheto, hogy az energia hordozo ingyen van es korlatlanul rendelkezesre all bizonyos megszoritasok kozott. Ilyen peldaul a szel. Fuj az magatol is. Vagy a viz.

Erdemes megnezni, hogy egyre tobb ingyenergias oldal kezdi belatni, hogy az energiamegaradas torvenye igaz. Tehat mar nem azt hirdetik, hogy a semmibol termelnek energiat hanem azt hogy valahonnan valamibol allitjak elo. Ettol fuggetlenul mind csalo egytol egyig. Ha van ilyen keszulekuk akkor miert nem azzal futenek?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#10110 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:12

srácok, engedtessék meg nekem egy szösszenet. ugyan ezt a nikket privire használtam párszor, és nem is áll szándékomban már egyéb helyen itt fórumot bújni, de ez meg fasza mémlelőhely volt egy pontig. de már elmúlt.
naszóval, szerintem észre kellene venni, h D. nem más, mint egy szimpla, buta kis semmirevaló szélhámos.
ha egy picit nyomon követitek a topik elejétől a postjait, meg elég ha csak felületesen ismeritek a fórumos múltját (semmi munkával jól keresni, mercit venni) kb. látszik h halovány fing nem állt mögötte, nemhogy akkor 5 éves kutatói háttér. igen, természetesen előre látom a választ, ő már akkor is foglalkozott vele, csak inkognoti, inkigna... naszóval rejtve.
alapvetően semmi mást nem vár ő ettől az egésztől, mint megélhetést, mert egy lusta buta kis szerencsétlen, aki világ életében a családján élősködött, önálló gondolata soha nem volt, egy szalmaszálat nem tett kereszbe még a büdös életben. cserébe összeszedett minden lófasz szemetet a netről, amivel el tudja adni magát, az oldalát, meg az alapítványát hiszékenyeknek meg olyan vegytiszta elmebetegeknek, mint pl. aranyosi lacika.
nem tudom, h enny tamás szimplán elmebeteg, vagy társtettes, esetleg ő maga, nem is érdekel. ha ő is ő, akkor viszont elismerésem, és a szellemi képességeit alábecsültem jóval.
egy darabig szórakoztató volt, amit idegörcsölt, meg hát a szellemi prostitúció is kemény munka lehet, nem is bírta ki mentálisan, amit látszik, mert aki disznókkal él, maga is szarban fog dagonyázni és disznóvá válik. szóval nem tartom valószínűtlennek, h amilyen szerencsétlen, már maga is elhiszi ezt a vallásba hajló szellemi szektás faszverést.
de szerintem alapvetően csak el akarja adni magát a piacon, oszt hirdet itten mint a társkeresőn az ordaskurva. ti meg ha nem is a fizető vendégek, de legalábbis asszisztencia vagytok. aki meg idetéved, oszt átkattint, az már eredmény.
szóval ennyi lett volna.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#10111 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:14

Leszúrsz egy oszlopot 30 méterre földbe és felfele a levegőbe. Ekkor lesz elekromosságod. Itt van körülöttünk. Benne élünk.

paranormal.hu

#10112 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:25

Idézet: avmanster - Dátum: 2011. 08. 01. 14:12

srácok, engedtessék meg nekem egy szösszenet. ugyan ezt a nikket privire használtam párszor, és nem is áll szándékomban már egyéb helyen itt fórumot bújni, de ez meg fasza mémlelőhely volt egy pontig. de már elmúlt.
naszóval, szerintem észre kellene venni, h D. nem más, mint egy szimpla, buta kis semmirevaló szélhámos.
ha egy picit nyomon követitek a topik elejétől a postjait, meg elég ha csak felületesen ismeritek a fórumos múltját (semmi munkával jól keresni, mercit venni) kb. látszik h halovány fing nem állt mögötte, nemhogy akkor 5 éves kutatói háttér. igen, természetesen előre látom a választ, ő már akkor is foglalkozott vele, csak inkognoti, inkigna... naszóval rejtve.
alapvetően semmi mást nem vár ő ettől az egésztől, mint megélhetést, mert egy lusta buta kis szerencsétlen, aki világ életében a családján élősködött, önálló gondolata soha nem volt, egy szalmaszálat nem tett kereszbe még a büdös életben. cserébe összeszedett minden lófasz szemetet a netről, amivel el tudja adni magát, az oldalát, meg az alapítványát hiszékenyeknek meg olyan vegytiszta elmebetegeknek, mint pl. aranyosi lacika.
nem tudom, h enny tamás szimplán elmebeteg, vagy társtettes, esetleg ő maga, nem is érdekel. ha ő is ő, akkor viszont elismerésem, és a szellemi képességeit alábecsültem jóval.
egy darabig szórakoztató volt, amit idegörcsölt, meg hát a szellemi prostitúció is kemény munka lehet, nem is bírta ki mentálisan, amit látszik, mert aki disznókkal él, maga is szarban fog dagonyázni és disznóvá válik. szóval nem tartom valószínűtlennek, h amilyen szerencsétlen, már maga is elhiszi ezt a vallásba hajló szellemi szektás faszverést.
de szerintem alapvetően csak el akarja adni magát a piacon, oszt hirdet itten mint a társkeresőn az ordaskurva. ti meg ha nem is a fizető vendégek, de legalábbis asszisztencia vagytok. aki meg idetéved, oszt átkattint, az már eredmény.
szóval ennyi lett volna.

most aztan nagyon keményen beszóltál.

Gratulálok, hogy a szinted csak ennyit enged meg. te is csak egy nagypofáju beképzelt pöcs lehetsz.

Te szerencsétlen, had áruljak el néhány tényt neked:

- Az odalalam soha nem kapott egy fillért se, saját bevételem soha nem volt a Kutatásaimból
- 2007 óta megy az odal, egyedül ölöm bele a pénzt, egyedül tartom fenn, egyedül dolgozom rajta, egyedül bővítem!
- Amennyi pénzt beleöltem a honlapba, annak összege már nem négyjegyű szám!
- Egyedül éjszakázom, csak hogy bővítsem és építsem!
- Felszerelésre magam gyűjtöttem, vissza nem jött a pénz!
- Elvállaltam egy masik munkát egy ujságnál, cikeket kell majd írnom. És tudod mit? INGYEN! Ingyen vállaltam el! Csak hogy népszerűsítsem az UFO kutatást és az Igazságot!
- örülj neki, hogy vannak akik áldoznak erre a Szakterületre és nem olyan vagyok mint az elmebeteg TV jósok, meg jövendőmondók, akik köztudottan csalók és pénzhajhászok!!!

Munkával valóban olyannal foglalkoznék ami mellett minél több a szabadidőm, mert ehhez a területhez bizony Idő kell bőven!

De neked halványlila gőzöd sincs az egész UFO Kutatásról és Hitről, mindamellett egy rosszindulatú f@szkalap vagy.

Köszönöm, ennyit akartam.

Íme a honlapom nagy, hatalmas bevétele bevételem 2007 óta:

2,86 dollár.

Úgyhogy nekem te ne dumálj arról, hogy mit adok el meg hogy adok el, mert amit eddig beleöltem ebbe az egészbe, te már egy kisebb autót vehetnél magadnak! Barom.

És leszarom, hogy masok nyaralásra költenek, meg lakásfelujitásra, meg házra. És igen, ha nem lennének szulok, máig nyomorognék, mert a az 100% hogy a fizetésem egy jó része az UFO kutatásra menne el, de amíg te azon gondolkozol hogy milyen piát vvegyél hétvégén, addig én azon, hogy melyik fordítói irodát bízzam meg különböző német és svéd UFO anyagok lefordításával! Autóra egyszer gyüjtöttem, amugy meg közöd nincs hozzá, a többit meg olyan dolgokra amiben más számára csak mesét lát de nekem a Valóság!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 01. 13:40 -kor

paranormal.hu

#10113 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:40

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 14:25

Te szerencsétlen, had áruljak el néhány tényt neked:

Ezeket most azért írtad, hogy sajnáljunk, vagy azért, hogy kiröhögjünk?

#10114 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:40

Idézet: avmanster - Dátum: 2011. 08. 01. 14:12

de szerintem alapvetően csak el akarja adni magát a piacon

Ebből egy fillérje nincs, hidd el. Megszállot, az biztos, cserébe több fajta betegséget lehetne rajt diagnosztizálni, de majd 3 hét múlva megint jön A Kezelés, utána egy darabig nyugis lesz.
Make love not Wor.

#10115 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 01. 14:40

Ebből egy fillérje nincs, hidd el. Megszállot, az biztos, cserébe több fajta betegséget lehetne rajt diagnosztizálni, de majd 3 hét múlva megint jön A Kezelés, utána egy darabig nyugis lesz.

Ha lenne már rég nem itt tartanék! Akkor már lenne Alapítvány, lenne Klub, lenne Mozgalom!

Lenne rendszeresített UFO Megfigyelő Szolgálat, Non-Stop Készültség! És még mennyi tervem van...

Úgyhogy azt kívánom, legyen majd egyszer bevétel! Legalábbis ameddig ebben a gazdasággal megfertőzött világban élünk.

Mert ugy érzem, kell egy nagyobb mozgalom az Igazi UFO Kutatásról, kellenek kutatók, tudósok, hívek, akik elősegítenék egy jobb világ megteremtését és az Első Kapcsolatfelvétel elősegítését.

De kevesen vannak, akik ismerik a Valódi Tudást forrásait, ennek terjesztésén igyekszünk jelenleg.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 01. 13:48 -kor

paranormal.hu

#10116 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 01. 14:40

Ja, kissé túlkomplikálta... pedig az emberi butaság határtalan. Bár normális embereknek kissé meglepő, de egy ilyen fórumtopicot "sima ügy" egyeseknek összehozni mint a példa mutatja.

Szerkesztette: vipi 2011. 08. 01. 13:49 -kor

#10117 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:51

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 14:42

Ha lenne már rég nem itt tartanék!

Látom nem is igazán akarod ezt, hiszen a tudatod teremtő erejű, materializálja körülötted a vágyaidat. Akartad látni Amerikát, nagyon akartad, aztán láthattad egy repterét meg néhány fát belőle. Akartál nőt, kaptál, megteremtette a tudatod... Azóta nem mersz igazán akarni, mert minden teremtés szívásba torkollt?
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#10118 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:55

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2011. 08. 01. 14:51

Látom nem is igazán akarod ezt, hiszen a tudatod teremtő erejű, materializálja körülötted a vágyaidat. Akartad látni Amerikát, nagyon akartad, aztán láthattad egy repterét meg néhány fát belőle. Akartál nőt, kaptál, megteremtette a tudatod... Azóta nem mersz igazán akarni, mert minden teremtés szívásba torkollt?

Miért torkollna?

paranormal.hu

#10119 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 14:01

Nem is tudom... De ha nekem adod a notebookodat, biztos fogom tudni...
Avagy Amerikában is egy erdei gyerektábor és némi kisváros helyett még egy kis félretett pénzből megnézted volna a Yellowstone park kénes tavait, máris értenéd, miért nem érte meg némi aprópénzért gyerekfelvigyázni ahelyett, hogy világot látsz rendesen.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#10120 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 14:04

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 01. 14:42

kellenek kutatók, tudósok, hívek, akik elősegítenék egy jobb világ megteremtését és az Első Kapcsolatfelvétel elősegítését.

Azt nem értem mit erőlködsz, ha ezt a földönkívüliek nem szeretnék?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • 508
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.