Idézet: debaj - Dátum: 2011. 08. 03. 12:39
Egyébként épp erről pofázunk, összehordasz egy csomó marhaságot, aztán ahogy mutogatjuk a hibákat, szépen javítgatod, korrigálod, satöbbi. A könyvednél ez még nem is lenne baj (attól eltekintve, hogy lényegében pár perc alatt két oldalnyi hibajegyzék gyűlt össze), a probléma ott van, hogy ugyanez a helyzet a Tényeiddel is. Mondasz valamit, kiderül, hogy baromság, aztán máris készen van a következő verzió, amiről megint kiderül, hogy más miatt baromság, és így tovább. Márpedig a Tények olyan dolgok, amik önmagukban egységes egészet alkotnak, önellentmondások nélkül. Ebből a kettő tulajdonságból egyik sincs meg a sztorijaidban, mégis csak sértődözésre vagy képes, amiért nemhogy hinni nem hiszünk, de még ki is röhögünk.
Mondjuk vannak komplett könyveim, de azokat jóval gondosabban ellenőriztem nyelvtanilag.
Az egyik elkészült 100%-ban, de a történetét kompletten átírnám ujra. Durván 300 oldal.
Érdekességképp fel is teszek párat.
Ezt 2008-ban hagytam abba, félévig írtam.
A MEGSZÁLLOTT
Ezt 3 hónapig írtam, de abbahagytam:
LEGENDÁK FÖLDJÉN
Komplett filozófiát csináltam hozzá, vallási rendszereket írtam, + népkultuszokat. Kitaláltam különböző történelmeket a benne szereplő népek számára.
Sőt, még egy nyelvet is kitaláltam, hozzá nyelvtannal együtt
MAO NYELV
Ez itt teljesen kész, ez egy kaland-horror:
SUNVILLE
Ez pedig egy sci-fi, nincs kesz:
A SZEMFÉNYVESZTŐK
Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 03. 16:51 -kor