Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 15. 12:03
Hát épp ezaz! Eredményekért dolgozom!
Ha csak picit is fel tudnál mutatni, a homályos/gyíkemberes sztorik közt, akkor még azt mondanám jól van. Tegnap éjjel is terepen voltam, próbáltam koncentrálni a minket körül vevő több ezer űrhajóra, de egyet sem láttam.
Ez már ilyen őrült tudós kategória, aki élete végéig örökmozgót szeretne csinálni, aztán abba csavarodik bele.
Másik fórumon is éppen ezen akadtunk fenn:
"Az energiát nem lehet "elhasználni" - az csak egyik formából a másikba alakul. Ezt kicsit nehéz megérteni, mivel azt tanultuk, hogy a fogyasztóink működtetéséhez az áramszolgáltatótól kell vásárolnunk energiát. A hibás elképzelés szerint az energia "elfogy" a fogyasztóban, így újból vásárolnunk kell energiát, hogy a fogyasztó tovább működhessen. Ezt mi el is fogadtuk, hiszen erre tanítottak bennünket. De ez nem így van!
Úgy is elrendezhetjük az áramkört, hogy az izzón keresztülfolyó áram egy másik akkumulátort töltsön. Így egyszerre tud világítani az izzó, és közben tölt egy másik akkumulátort, miközben nem szükséges plusz energia.
Itt az áramkört szintén az 1-es akkumulátor táplálja, de most az áram a 2-es akkumulátort tölti. Igen, az 1-es akkumulátor így is kisül, a 2-es akkumulátor viszont eközben teljesen feltöltődik. Így a folyamat végén meg kell cserélni a két akkumulátort, s a folyamat újra kezdődhet."
akku.gif (3,89K)
Letöltések:: 23
És baze, megmagyarázod, hogy miért nem megy, akkor itt ugat fórumon. Közben 2 akku, 1 izzó, pár méter drót, meg csipesz kell hozzá. A végén hiába cserélgeti az akkut, nem fog menni. De a hülyék mi vagyunk, mert igen is.
Make love not Wor.