Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 15. 11:38
Épp elég szenzor figyel, látható, nem látható fénytartományokban, hullámtartományokban. Ha gyufásdoboznál nagyobb űrhajó röpköd odafent, bármikor észlelik, szabad szemmel lehetetlen, tehát fölösleges. Pláne kifejtettük, éjszaka még fölöslegesebb nézelődni kivilágítatlan fekete dolgok után az égen.
Idézet: Dex
Készíts helyettem helyszíni riportokat!
Elemezz helyettem felvételeket és fotókat!
Archíválj rendszeresen helyettem!
Végezz UFO- Eseti Kiértékeléseket!
Te semmi mást nem csinálsz, csak többnyire angolul pontosan megfogalmazott anyagot torzítasz hiányos nyelvtudással hibás információvá, majd ebből a hibás alapból levonsz a pillanatnyi tudásodnak megfelelő szubjektív elméletet. Ha csak lemented az eredeti anyagot egy visszakereshető adatbázisba, máris kizártad a nyelvtudás hiány miatti torzítást, a pillanatnyi elmeállapotfüggő nézeti leírást, és később több információból mást tudsz leszűrni adott szövegből, pontosabb eredményt. Nullaközeli időráfordítással sokkal hatékonyabb lehetnél, mint most az értékes szabadidőt papírmunkára pazarolva tévedéseket eltárolva és hitalapnak használva.
Idézet: D
Ha majd megismerkedsz talán egyszer a munkával, megtudod, mekkora érték a kreatív szabadidő. Mondjuk a munka igényesebb annál, jobban megválogatja kivel barátkozik, nem mutatja meg magát olyan óvatlanul, mint a manók meg a tündérek.

Súgó
A téma zárva.