HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 571
  • 572
  • 573
  • 574
  • 575
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#11441 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 19. 17:32

Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 08. 19. 15:15

Ezek segítségével mostanában varsói populációk tevékenységét modellezem.

zubrovka segit elfogadtatni magad
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#11442 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 18:03

Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 08. 19. 15:28

Nem hallottál róla?
'47-ben lezuhant ott egy jármű, nemrég pedig komoly hajtóvadászat indult a környéken, persze tagadták, hogy a megszökött lényt akarják befogni.
Érdemes lenne utánajárnod a részleteknek.

Az nem lehet...én naprakész vagyok! Hogyhogy nem tudok rola?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#11443 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 18:07

Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 08. 19. 15:15

Én meg a bécsi és bukaresti esetek vizsgálok napi 1x órában, amikhez cary-i kontakták beszámolóit és kutatási eljárásait használom fel. Ezek segítségével mostanában varsói populációk tevékenységét modellezem.

Vannak-e írásos Eredményeid és Összefoglaló Anyagaid?

Varsóban úgy tudom nincs Földönkívüli bázis. Oroszországban, az USA-ban van, Lengyelországról is van némi Adatunk, de konkrétan Varsóról nincs.

Mindig felidegesít ha elkerüli a figyelmem valamilyen Fontos UFO-Kutatási Információ. :mad:

Nem értem, honnan veszed ezeket?

Szerkesztette: Dextrose 2011. 08. 19. 18:09 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#11444 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 19. 18:13

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 19:03

Az nem lehet...én naprakész vagyok! Hogyhogy nem tudok rola?

Nem vagy naprakész. Nem vagy kutató. Nem vagy alapos. Nem vagy körültekintő.
Azóta mit sikerült kiderítened?
Megvannak az érintettek nevei?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#11445 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 18:22

Figyelj Dex! Csak magunk közt szólva... Dugtál te már UFÓt?
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#11446 Felhasználó inaktív   daemon69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 19:04

pUFÓkot? :)

..fene a gusztusát :cool2:

#11447 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 19:32

Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 08. 19. 15:28

Nem hallottál róla?
'47-ben lezuhant ott egy jármű, nemrég pedig komoly hajtóvadászat indult a környéken, persze tagadták, hogy a megszökött lényt akarják befogni.
Érdemes lenne utánajárnod a részleteknek.

Szerintem is erdekesek a reszletek.
Teszem hozza, mint eddig szinte mindegyik ufos kutatasban, en ebben is erzek ellentmondasokat, mindenesetre korrektebbek a leirasok es beszamolok, mint eddig az itt felvonultatott sztorik javareszeben.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#11448 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 19:45

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 19. 19:22

én egyszer majdnem, de változott a terv
de mivel nem, ezért írtam róla Tanulmányt
hogy milyen lett volna
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#11449 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 02:14

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 19. 19:22

tutter!

az összetört lerepülő csészealjat a szemetesbe
Ciciman is on borda

#11450 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 07:34

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 19:07

Neked vannak? Nem Asshole Shemale-es kitalációkra és fordításokra gondolok, hanem valódi bizonyítékokra. Annyija biztos van, mint neked: 0.

Lengyelországról is van némi Adatunk, de konkrétan Varsóról nincs.

Aha. Szóval FINGOD Sincs Róla. Akkor írd EZT és ne Kamuzzál.

Mindig felidegesít ha elkerüli a figyelmem valamilyen Fontos UFO-Kutatási Információ. :mad:

Ennél fontosabb dolgot is kerülik el a figyelmedet: logika, valóság és fantázia szétválasztása, tények, szavak tényleges jelentése.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#11451 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:02

Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 20. 08:34

Ennél fontosabb dolgot is kerülik el a figyelmedet: logika, valóság és fantázia szétválasztása, tények, szavak tényleges jelentése.

+1
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#11452 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:26

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 10:34

meglátjuk kinek lesz Igaza!

Dex, ne csináld.
Júliusban sem jöttek az ufók, nem válották meg a világot, nem potyogtak óriáseprek az égből.
És általában, bármit kitaláltál ufó témában, meg paranormális témában, még semmi nem jött be belőle.

Miből gondolod, és miért ragaszkodsz hozzá ennyire erősen, hogy a többi marhaságod bejön?

#11453 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:27

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 08:50

Jövőre garantáltan lesznek Nagy Események.

De csak jövő év vége felé.

Persze, lesz egy nagy szilveszteri buli. Mint minden év vége felé.

#11454 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:31

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 10:34

meglátjuk kinek lesz Igaza!

Dex, felhívnám a figyelmedet, hogy eddig még egyszer sem volt igazad ufó témában.
Ebből extrapolálva, nekem az jön ki, hogy jövőre se lesz.
És te is sejtetted/érezted/tudtad, hogy nem lesz semmi idén júliusban, mert nem fogadtál velem, pedig én felajánlottam.

Ilyenkor az életedet teszed rá, meg gondolatban felteszel rá nyolc-csillió-billió-trillió kg aranyat, meg csak ekörül forog az életed, satöbbi. Amikor valódi tétje is volna, akkor meg kussolsz, mint a szar a gazban.

#11455 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:40

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 11:01

Tud vki segíteni neki?

Az jó, éjszaka sem kell világítás, ha olvasni akar a haverod.
Te ezt is elhiszed?
Én is odamehetek és megnézhetem, hogyan jön a fénysugár a szeméből?

És lehet belőle híres színész is:
Kép

Vele forgatják a Nagy Zűr Kis-kínában remake-jét:
Kép

#11456 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:52

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 08. 20. 10:26

Dex, ne csináld.
Júliusban sem jöttek az ufók, nem válották meg a világot, nem potyogtak óriáseprek az égből.
És általában, bármit kitaláltál ufó témában, meg paranormális témában, még semmi nem jött be belőle.

Miből gondolod, és miért ragaszkodsz hozzá ennyire erősen, hogy a többi marhaságod bejön?

Azért, mert minél több ilyen kis apró baromsághoz raggaszkodik annál nagyobb a valószinűsége, hogy egyszer bejön valamelyik marhaság, amit hangoztat. Persze ez csak száraz elmélet, mert nincsenek manók, tündérek, orkok, óriások, szellemek... Csak az emberi naivitás.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#11457 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:54

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 12:08

Közben egy kis érdekesség:

Szíriuszi Tananyag:

http://data.hu/get/4146564/A_Rend.pdf

Idézet

Albert Einstein a múlt században felismerte, hogy minden folyamat és jelenség relatív,
melyek sokszor pusztán a megfigyelőtől függenek. Nem ismertétek még fel azonban, hogy a
Személy és Megfigyelő fogalma nem azonos, egyetlen személy lehet több megfigyelő is
egyszerre, hogy mennyit vagytok képesek egy személyben párhuzamosan értelmezni, csak
az elméteken múlik.

Nem, amikor helyi megfigyelőről beszélt Einstein, az csak azért volt, hogy kifejezze, hogy az adott pontban történik a dolog, egy ott lévő megfigyelővel. (Tehát nem messzebbről figyleik meg, ahová pl. a fény már nagyobb idő alatt jut el, vagy esetleg egy másik inerciarendszerből, hanem a történés helyén az adott inerciarendszerben).
A relativitás elmélet megfigyelő nélkül is működik. A bolygók pályája addig is úgy működött, amíg nem figyelték meg az emberek.
Másrészt az egész megfigyelő téma csak elméleti kísérlet volt, mintegy megvilágítása az elméletnek: nem létezik hogy az egész tér be van szőve méterrúd hálózattal, amin mindne pont pontos helyét le tudja mérni a megfigyelő; em létezik hogy minden pontban van egy óra, ami az adott pont helyi idejét méri; és nem képes egy megfigyelő sem megmérni egy fénysebesség 20% vagy 50% vagy 80% haladó test hosszát.

Ez megint egy tudományos magyarázat elferdítése, amivel át lehet vágni azokat, akik nem étenek hozzá.
Te most vagy beszoptad, vagy hülyítani próbálsz.

A PDF elejét elolvastam, de tovább nem, mert szar. Sőt, fos.
Kifejti, hogy minden energia "egy", és úgy állítja be, mintha a tudomány nem ezt mondaná.
Pedig de, az energia nem vész el, csak átalakul. Egyik fajta energiából egy másikba. Fizika, 6. vagy 7. elemi, talán rémlik?
Sőt, anyag is alakulhat energiává, és vica versa. Lásd atomerőművek, vagy részecskegyorsítók. Erről is úgy ír, mintha a tudomány mai állása alapján nem így volna.

#11458 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 09:59

Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 08. 20. 10:52

Azért, mert minél több ilyen kis apró baromsághoz raggaszkodik annál nagyobb a valószinűsége, hogy egyszer bejön valamelyik marhaság, amit hangoztat. Persze ez csak száraz elmélet, mert nincsenek manók, tündérek, orkok, óriások, szellemek... Csak az emberi naivitás.

Csak attól, hogy sok valótlansághoz ragaszkodik, még nem lesz valóság.

Ráadásul nem is következetes, sokszor ellentmond önmagának is.
A legjobb, amikor egyik nap kifejti, hogy mindent elér, amit csak el akart érni, csak az elme ereje, és csak rá kell gondolni és akarni kell, és ő totál sikeres, és eljutott USA-ba, van webes boltja, bla-bla-bla, aztán még rámondja, hogy meg azért is sikeres, mert vett egy kiló kenyeret a boltban.
Két nap múlva meg itt kesereg, hogy rabszolgasorban nyomorog, és majd jönnek az ufók és jól felszabadítják.

#11459 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 10:10

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 19. 12:33

Én is voltam ezzel a problémaval szemorvosnal és azt mondták (2-nél voltam), hogy ez vérnyomásprobléma. De a vérnyomásom alacsony. De én csak felállásnál látom általában.

Kéthavonta egyszer tapasztalom. Már 6 éve. A látásom szerencsére nem romlott.

Ha túl lemegy a vérnyomásod, akkor is láthatsz színes csillagokat, vagy akár a látásod is elmehet időlegesen.
Ezt kurva könnyen ellenőrizheted, amikor ilyened van, akkor megkérdezed, ha éppen vannak valakik a küzelben, hogy látják-e ők is, amit te. ha nem látják, akkor levonhatod a következtetést.

Egyébként meg attól, hogy egy ember lát (vagy azt hiszi, hogy lát) valamit, az nem biztos, hogy valóság.
Képzeletről, érzékcsalódásról hallotál már?
Na, hol és mikor lehet megnézni ezt a lámpás szemű srácot?
Viszek én neki problémát, ezen ne múljon. De ha napjában 4-szer általában előjön külön badott probléma nélkül is, akkor csak egy napot kell várni, és 4-szer is láthatjuk.

Egyébként meg ha igaz volna, már rég a Fókuszban mutogatnák.
Én mindig azt mondom, hogy ha már hazudik valaki (akár te, akár a világítós szemű haverod, ha létezik egyáltalán és nem csak te találtad ki), akkro olyat hazudjon, amit nehéz vagy lehetetlen ellenőrizni.
Lásd pl. vallás: létezik isten, de nem látod, nem hallod, nem is tapasztalhatod meg, majd ha meghalsz akkor találkozhatsz vele. Ha valami ellentmondást találsz mégis, és azt kapirgálni kezded, akkor hitetlen vagy és máglyára veled.

#11460 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 20. 10:25

Varsóban úgy tudom nincs Földönkívüli bázis. Oroszországban, az USA-ban van, Lengyelországról is van némi Adatunk, de konkrétan Varsóról nincs.

Nem értem, honnan veszed ezeket?

Ne mondd már, épp te a figyelmedet kerülte el egy ilyen fontos adat? Hát milyen ufószakértő vagy? Látod, még neked is lehet újat mondani. Jó ufószakértő holtig tanul.
A varsói ufó bázison még én is jártam. '72-ben ott voltam építőtáborban, de aztán A Kormány titkosította és lezárta, és '73-tól már csak Zánkára vittek.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 571
  • 572
  • 573
  • 574
  • 575
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.