HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 622
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#12461 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 02. 12:54

Elsősorban UFO Kutatónak, Parajelenség Szakértőnek, Szaktanácsadónak és Szakírónak vallom magam, és csak másodsorban, a hétköznapi, hivatali munkábol vagyok rendszergazda.

És mindehhez (csak az itteni tevékenységed alapján), hogy van pofád? :angry:

#12462 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:05

Dex, menj el orvoshoz!

#12463 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:05

Egy igen jó minőségű felvétellel pótolnám a tegnap estére ígért beszámolómat:

Kevésbé minőségi, de annál elgondolkoztatóbb képkockák Wilhelm Keitelről, a Wermacht egykori főparancsnokáról:

Szerkesztette: Eddie007 2011. 09. 02. 12:06 -kor

#12464 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 02. 12:41

na?

tesztelni akrsz? hogy megfelelek e a munkakörnek?

munkámat tekintve rendszergazda / adminsisztrátor lennék, de egyébként UFO Kutató vagyok. Ehhez értek igazán.

Csak kíváncsi vagyok, milyen rendszerekkel dolgozol.
Tehát: Milyen rendszerekkel dolgozol?

(Hogy megfelelsz-e a munkakörödnek, azt nem az én tisztem eldönteni, inkább azé, aki a fizetésedet adja.)
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#12465 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 02. 12:41

na?

tesztelni akrsz? hogy megfelelek e a munkakörnek?

munkámat tekintve rendszergazda / adminsisztrátor lennék, de egyébként UFO Kutató vagyok. Ehhez értek igazán.

Nem tudom milyen rendszergazda lehetsz, hogy az ufókutatáshoz értesz igazán, mert ufókutatónak is rossz vagy. Akkor milyen rendszergazda lehetsz?
Felejtsd már el, hogy te kutató vagy. Nem vagy tisztában a szó jelentésével.

#12466 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 02. 12:54

Elsősorban UFO Kutatónak, Parajelenség Szakértőnek, Szaktanácsadónak és Szakírónak vallom magam

Kókler, hiszékeny, buta, ostóba. Inkább ezek jellemzőek rád.

Kutató?
Szakértő?
Szaktanácsadó?
Szakíró?

Magadnál vagy? :) Semmit se tudsz felmutatni, semmit!

#12467 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 13:05

Kevésbé minőségi, de annál elgondolkoztatóbb képkockák Wilhelm Keitelről, a Wermacht egykori főparancsnokáról:

Ezeken mit kéne látni? Sima emberek mint te vagy én. SEMMI különleges nincs ezeken a felvételeken.
Fényképezd le magad párszor, és előbb utóbb észreveszed, hogy te is gyík vagy, ebben még én is biztos vagyok. Kb annyi eszed lehet mint egy gyíknak.

Szerkesztette: Lipton 2011. 09. 02. 12:16 -kor

#12468 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Chris Kiki - Dátum: 2011. 09. 02. 14:05

Dex, menj el orvoshoz!

Kollektív felébredtére lenne szüksége az egész világnak. Vagy te tényleg azt hiszed, amit tálalnak elénk, az az igazság?

Az emberi agy eléggé könnyen programozható. Idegen civilizációk ezt könnyen ellenünk tudják fordítani. Olvastam tegnap, hogy állítólag a "teremtőink" szándékosan tenyésztettek ki minket így. Szóval védtelenek vagyunk a fejlettebb intelligenciákkal szemben. Itt járhatnak közöttünk észrevétlenül.

Tegnap olyan véleményt is olvastam, miszerint a földönkívüliek rabszolgatartó elmélete csak megfélelemkeltésképp született. Ebben is van ráció! Ugyanis több olyan cikket olvastam, amelyek egymásnak ellent mondanak, különböző dolgokról számolnak be.

Leírtam a két végletet. Valahol a kettő között lehet az igazság!

Folyt. köv. !

#12469 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 02. 12:14

Ezeken mit kéne látni? Sima emberek mint te vagy én. SEMMI különleges nincs ezeken a felvételeken.
Fényképezd le magad párszor, és előbb utóbb észreveszed, hogy te is gyík vagy, ebben még én is biztos vagyok. Kb annyi eszed lehet mint egy gyíknak.

Nem-nem, ezt kulturáltabb berkekben úgy szokás mondani: olyan hülye vagy, hogy a százasszög hozzád képest integrált áramkör.

#12470 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:21

A tudatlanság üres foltját fantáziával pótolni sosem vezet jóra. Egyszerűen elmagyarázva minden képpont számszerűsített információt tartalmaz, ami rengeteg információ. Ennek a nagy részét el lehet dobni, és csak a jelentős kontrasztinformációkat és az átmenetek egy részét megtartva is előállítani töredékadatból egy képet. Egy videó képsorozatánál még lehet spórolni statikus minták, és elmozduló hasonló minták keresésével. Nem kell tökéletes legyen az eredmény, hiszen mozgókép, időnként egy-egy teljes információt tartalmazó képkockával rá lehet frissíteni a hibás elvesztett elmozdulásokra, aztán nagyjából jó lesz. A lényeg, hogy minél kevesebb adatból lehessen adott témát megjeleníteni. Ez szimpla matematika.

Viszont az eredményt tudatlanságból vagy épp alantas céllal másnak hazudni nem túl szép. Ez szimpla csalás.

A hazugságot belegondolás, utánajárás nélkül tényként elhinni sem túl szép. Ez szimpla balekség.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#12471 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 13:18

Kollektív felébredtére lenne szüksége az egész világnak. Vagy te tényleg azt hiszed, amit tálalnak elénk, az az igazság?

Az emberi agy eléggé könnyen programozható. Idegen civilizációk ezt könnyen ellenünk tudják fordítani. Olvastam tegnap, hogy állítólag a "teremtőink" szándékosan tenyésztettek ki minket így. Szóval védtelenek vagyunk a fejlettebb intelligenciákkal szemben. Itt járhatnak közöttünk észrevétlenül.

A te agyad biztos könnyen programozhato, BASIC szintű. :)
Ha ennyire könnyen programozható, akkor programozz be engem valamire. Gyanítom mégse lesz olyan könnyű mint írtad.

#12472 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 02. 13:54

Elsősorban UFO Kutatónak, Parajelenség Szakértőnek, Szaktanácsadónak és Szakírónak vallom magam, és csak másodsorban, a hétköznapi, hivatali munkábol vagyok rendszergazda.

Parajelenségek? Tehát például a szellemvilágról is sok mindent tudsz? :) Látom téged hajt a megismerés vágya. Többiek még a megértéséig se jutottak el. Minél többet olvasok a témáról, annál inkább azt érzem, hogy mennyi mindent nem tudok!

#12473 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 12:05

a náci gyík. lol
most már a nácik is gyíkok és gonoszok? mi ez, kérem szépen, zsidó propaganda?
ha jól tudom Wilhelm mestert '46-ban kivégezték Nürnbergben és akkoriban nem volt szokás színes hádé Sanyi kamerával rohangálni! az nem jutott el a tudatodig, hogy 1. video digitalizálása produkálta a gyíkember? 2. szimplán manipulálták a felújított képsorokat?

#12474 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 12:26

Parajelenségek? Tehát például a szellemvilágról is sok mindent tudsz? :) Látom téged hajt a megismerés vágya. Többiek még a megértéséig se jutottak el. Minél többet olvasok a témáról, annál inkább azt érzem, hogy mennyi mindent nem tudok!

ha ég bennetek a szorgalom és a tanulni akarás, miért nem ássátok bele magatokat valami racionálisabb szakmába? ennyi energiával, mint amennyit ilyen ótvar nagy blablába fektettek, már rég sikeres üzletemberek lehetnétek. sőt! lehet, hogy a CIA-nál dolgozhatnátok és minden misztifikum rejtélyére szert tehetnétek.
ám van egy érzésem, hogy ugyan azt olvasnátok el, mint amit itt sokan a fórumban leírtunk. :)

#12475 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:37

LÉPJ A FÉNY FELÉ! :)

Mellesleg először mindenki nézzen magába, mielőtt a másik felett pálcát tör!

Nem elfogadni a másikat, annak valóját, annyi tesz, mint az árral szemben úszni.

Képes vagy egy percre arra, hogy önmagadat feladd és azonosulj a másikkal, annak világával?

Valahol itt kezdődik a szeretet! Feladod önmagad, egy magasabb szintre lépsz.

Isten = Szeretet.

A mai világból hiányzik a szeretet. Elfelejtettünk igazán áhítattal szeretni.

Szép délután! :)

#12476 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:43

Wow, az elsőben 5:53-nál nagyon fura a bal keze az ürgének.:blink:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#12477 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Chris Kiki - Dátum: 2011. 09. 02. 11:44

Dex!

Ugyan jól körbe röhögünk téged, de eddigi munkásságod alapján te szakértői segítségre szorulsz!
Ezt most nem viccnek vagy gúnynak szántam!!

Ezzel asszem elkéstél egy icipicit :Đ

Sőőőt, volt itt keményebb arc is anno. Mikikének hívták, hasonlóan "komoly" dolgokban vette nagyon komolyan saját magát, annyi különbséggel, hogy ő időnként dührohamot is kapott... :nevet:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#12478 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 13:37

LÉPJ A FÉNY FELÉ! :)

Mellesleg először mindenki nézzen magába, mielőtt a másik felett pálcát tör!

Nem elfogadni a másikat, annak valóját, annyi tesz, mint az árral szemben úszni.

Képes vagy egy percre arra, hogy önmagadat feladd és azonosulj a másikkal, annak világával?

Valahol itt kezdődik a szeretet! Feladod önmagad, egy magasabb szintre lépsz.

Isten = Szeretet.

A mai világból hiányzik a szeretet. Elfelejtettünk igazán áhítattal szeretni.

Szép délután! :)

:omg:
Te mikor szabadultál Lipótmezőről?
Csak mert találkoztam már hozzád hasonló "szeretlektestvéremmel" és ő is ilyen intézményekben lelte meg a lelki nyugalmát. :nevet:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#12479 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 09. 02. 14:34

ha ég bennetek a szorgalom és a tanulni akarás, miért nem ássátok bele magatokat valami racionálisabb szakmába? ennyi energiával, mint amennyit ilyen ótvar nagy blablába fektettek, már rég sikeres üzletemberek lehetnétek. sőt! lehet, hogy a CIA-nál dolgozhatnátok és minden misztifikum rejtélyére szert tehetnétek.
ám van egy érzésem, hogy ugyan azt olvasnátok el, mint amit itt sokan a fórumban leírtunk. :)

A kérdés szerintem teljesen jogos! Én is ezt kérdeném! Kissé feszélyezni fog a válasz.

Bizonyos emberekben már elkezdődött a magasabb szintekre való lépés. Ők egyfajta hírvivői a jövőnek. Közvetítői annak, hogy mi fog következni. Felnyitják a másik tudatát.. Én már csak kötelességtudatból is ezt teszem, valamint mindenkinek küldetése ezt tenni mivel rossz irányba sodródik az emberi civilizáció. Ideje változtatni!

Már túlságosan nagy utat tettem meg ahhoz, hogy visszaforduljak. Egyfajta hűség ez önmagamhoz, és azokhoz, akik segítettek és segítenek a mai napig. Belső útmutatás irányít! Intuíció, ha úgy tetszik.

A misztikum csak addig az, míg fény nem derül rá. :) Mindig van egy újabb titok. Végtelenség spirálja:excl:

A topik nagy titka pedig: léteznek e földönkívüliek? Hogy néznek ki? Mióta vannak itt? Kapcsolatban állunk velük? Honnan jöttek és miylen a történelmük? Milyen a technikai fejlettségük? Milyen fajok vannak?

Nem vagyunk egyedül az univerzumban! Ezt matematikailag alátámasztották!

Béke!

#12480 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 02. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 02. 12:58

:omg:
Te mikor szabadultál Lipótmezőről?
Csak mert találkoztam már hozzád hasonló "szeretlektestvéremmel" és ő is ilyen intézményekben lelte meg a lelki nyugalmát. :nevet:

Fizetni kell érte?

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 622
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.