HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 634
  • 635
  • 636
  • 637
  • 638
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#12701 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 11:51

A két dolog szorosan összefügg!

Kákán is csomót keresel! 90 százalékban a többiek is!

Nem feltétlenül.

Nem tetszik, hogy nem hiszek a tündérekben, szellemekben, 2012 világvégében, manókban és a szent kapitányotokban? Te hangoztatod a spirituális függetlenséget. Ezek szerint nem fogadod el, amiben én hiszek. Tedd fel a kérdést miért elfogadhatatlan ez számodra és megkapod a választ, hogy amiket te itt összezagyválsz a "zsenivel" együtt miért elfogadhatatlan a mi számunkra.

Én hiszek benne, hogy van a mi bolygónkon kívül is élet, de nem ragaszkodom hozzá foggal körömmel, hogy ezek fejlettebbek, mint mi. Megelégszem egy kis egysejtűvel is. Nekem annyi is elég bizonyítéknak, nem kellenek hozzá gyíkemberek és szent kapitányok.

Szerkesztette: BoGab 2011. 09. 03. 11:07 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#12702 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 11:45

Hát azért azzal is lehetne vitatkozni, hogy egy UFO (ami a topik címe) mennyire tekinhető paranormális jelenségnek.

Ha ejtőernyős, akkor feltétlenül… :smoker:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#12703 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:08

Idézet

Olyan emberek nyilatkoznak meg, akiket nem érdekel a téma így egyfolytában oktalankodnak vagy értetlenkednek ezáltal aláaknázva például Dext zsenijét., több éve tartó állhatatos kutatómunkáját! Teljesen destruktívak és nem mozdítják előrébb a misztikum megfejtését!

Eszembejut egy rége srégi nóta:

Idézet

Hallgassunk kabarét, a kabaré az nagyszerű dolog.

Jobb mint a nevetés nincs is talán, amíg a föld forog.

Most éppen kabarét, új kabarét recseg a készülék,

hallgatják ifiak és ugyebár hallják a vén szülék.

#12704 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 11:49

A topik a deviancia és az elbagatellizálás fellegvára lett!

Olyan emberek nyilatkoznak meg, akiket nem érdekel a téma így egyfolytában oktalankodnak vagy értetlenkednek ezáltal aláaknázva például Dext zsenijét., több éve tartó állhatatos kutatómunkáját! Teljesen destruktívak és nem mozdítják előrébb a misztikum megfejtését!

Nem hiszem ,hogy van mit ezen ragozni!

Ez a topik= tükör a világról. Mennyire eltávolodtunk az igazi valótól!

Mondom en, hogy olvassal vissza!
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#12705 Felhasználó inaktív   Eddie001 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 03. 12:52

A 'foldtol elrugaszkodott' emberek gyujtohelye az egy ufos/istenes oldalon lehetseges, ez meg a hwsw.
Itt maradtak meg olyanok is, akik kepesek ellenvelemenyt kepviselni, es nem pusztan megerositest varnak a tobbi hivotol.

Azt gondolom, kozottunk is sokan vannak azon a velemenyen, hogy letezhet az ismert foldi eleten kivul mas alternativa is, amirol nem tudunk, talan soha nem is fogunk.
A baj csak az a Dex fele megkozelitessel, ill. a tieddel is, hogy mar eldontottetek, hogy van is, habar bizonyitek helyett osszeeskuves elmeletekbe kapaszkodtok.
Nem magyarazatokat kerestek, nem erdekel a miert, ti hinni akartok, es mindent ezen a lencsen at neztek.

En nyitottabb gondolkodasu vagyok, mint te.
Ertelmes magyarazattal es bizonyitekokkal meggyozheto vagyok arrol, hogy ufok leteznek.
Te elmondhatod-e magadrol, hogy BARMIvel meg tudnalak ingatni?

Na latod...

Az is egy lencse, hogy te nyitottabbnak hiszed magad a saját valóságodban. Holott nem így van! Én nyitott vagyok a természetfelettire, amire te vagy ti nem kifejezetten, mert nem tapasztaltátok. Tehát eléggé tág értelmezése lehet annak, hogy ki, mire nyitott!

De szerintem nem olvastad eléggé figyelmesen az eddigi hozzászólásaimat. Én már elkezdtem érzékelni, hogy mi VAN valójában. Ezért megingathatatlan az ebbe vetett hitem. Természetesen időről időre meg kell majd újulnom, hogy az új tapasztalatok által felülírjam a régieket és a jelenben legyek, ITT és MOST!

Természetesen megtudnál ingatni, de ahhoz olyan téren szerzett tapasztalatok kellenének. Biztos rendelkezel is ilyenekkel. Sokszor akár egy kisebb, hétköznapi felfedezés is csoda erejével hathat kellő átéléssel!

És még valami! A dolgokat először meg kell érteni utána megismerni. Csak úgy lesz a tiéd!

#12706 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 11:39

Ez a topik paranormális dolgokkal kapcsolatban nyújt véleménycserére lehetőséget! Ne várd el, hogy a te földhöz ragadt realitásodban élő emberek játszótere legyen. Számomra evidens, ilyen terepen a földtől elrugaszkodott emberek rejtőznek.

Számomra meg az evidens, hogy két-három elrugaszkodott ember beteszi a sáros patáját a földhözragadtak többszázas közösségébe, és még nekik áll feljebb, ha nem tapsolnak nekik.
Keressetek magatoknak olyan fórumot, ahol nem a földhöz ragadtak a házigazdák.

És hidd el, ha majd érdekelni fog az óriáseper, rá fogok találni a fórumotokra.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#12707 Felhasználó inaktív   Eddie001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 13:00

Nem feltétlenül.

Nem tetszik, hogy nem hiszek a tündérekben, szellemekben, 2012 világvégében, manókban és a szent kapitányotokban? Te hangoztatod a spirituális függetlenséget. Ezek szerint nem fogadod el, amiben én hiszek. Tedd fel a kérdést miért elfogadhatatlan ez számodra és megkapod a választ, hogy amiket te itt összezagyválsz a "zsenivel" együtt miért elfogadhatatlan a mi számunkra.

Én hiszek benne, hogy van a mi bolygónkon kívül is élet, de nem ragaszkodom hozzá foggal körömmel, hogy ezek fejlettebbek, mint mi. Megelégszem egy kis egysejtűvel is. Nekem annyi is elég bizonyítéknak, nem kellenek hozzá gyíkemberek és szent kapitányok.

Ezek csúsztatások!

Ki mondta, hogy hiszek a tündérekben? Még nem láttam őket! Ennek ellenére létezhetnek. Ez nyitottság kérdése szerintem!
2012-ben nem világvége lesz, hanem egy korszak zárul le, ami után másképp fogunk élni.
A szellemek pedig léteznek. Persze jobb nem piszkálni a túlvilágot, mivel 80-90%-ban ártó jelleggel vannak jelen.

Én sem ragaszkodom foggal körömmel semihez, de tapasztaltam és magamévá tettem a tudást!

Lehet holnap magával ragad egy szakácsköny és egy hétig olyan téren fogok kiteljesedni.

TAPASZTALNI ez a kulcs.

#12708 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie001 - Dátum: 2011. 09. 03. 12:31

A dolgokat először meg kell érteni utána megismerni.

WTF?
Tehát van egy dolog, ami van, csak én nem ismerem. Mert még nem találkoztam vele.

Te azt mondod, hogy előbb hallgassalak meg titeket, akik majd jól elmondjátok nekem az álmaitokat, és nekem meg kell érteni azokat.
Aztán, ha már megértettem a sületlenséget, akkor megláthatom azt a dolgot, ami a ti sületlenségetek nélkül is létezik?

KÉRLEK!
Nem szeretném előre megérteni. Látni szeretném, megismerni.

Mint a villámlás: nem kezdte el senki magyarázni, hogy súrlódnak a felhők, töltéskiegyenlítődés, meg szarságok.
Jött a vihar, villámlott. Láttam, hallottam, megismertem.

Nekem elég az utólagos magyarázat. Én így könnyebben megértem.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#12709 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 11:59

Idézet

Eddie001

Újonc

Csoport: Facebook tag

:smoker:

#12710 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:01

Idézet

Eddie007

Tag

Csoport: Facebook tag

:smoker:

#12711 Felhasználó inaktív   Eddie001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 09. 03. 13:38

Számomra meg az evidens, hogy két-három elrugaszkodott ember beteszi a sáros patáját a földhözragadtak többszázas közösségébe, és még nekik áll feljebb, ha nem tapsolnak nekik.
Keressetek magatoknak olyan fórumot, ahol nem a földhöz ragadtak a házigazdák.

És hidd el, ha majd érdekelni fog az óriáseper, rá fogok találni a fórumotokra.

Ki lettünk rekesztve! :blush:

Magamból kiindulva, nem szoktam olyan topikban hangoztatni a véleményem, ahol abszolút nincs kompetenciám vagy például állandó jelleggel megkérdőjelezni egy olyan személyt, aki már évek óta foglalkozik a témával!

#12712 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie001 - Dátum: 2011. 09. 03. 12:31

Én nyitott vagyok a természetfelettire, amire te vagy ti nem kifejezetten, mert nem tapasztaltátok.

Végre! 20 oldal után eljutottunk ide. Nem semmi.

Akkor most összefoglalnám neked mi is a gond. Az a mondant, amit fent írtál.

Engem érdekelnének a személyes paranormális élményeid például. Mert sajnos az eddigi tapasztalatok alapján nem sok ilyen élménnyel gazdagodott a topik. Amikor dexet kérdeztük, hogy tapasztalt-e valaha személyesen bármi ilyesmit egyértelmű nemmel válaszolt, de azt mondta keresi. Nyomitomi, aki teljes vértben ideviharzott megvédeni őt és kapásból lejézusozta a "kurva anyátokat nem hiszitek el itt fogtok mind megdögleni" posztokon kívül gyakorlatilag semmit nem tett hozzá a topikhoz, amikor felkerült ez a kérdés, majd egy hibás lépés után, amikor belekötött egy modba aki hozzászólásaival együtt törölte.

A kérdés az, hogy túl vagyunk már ezeken
- Einstein hülye volt
- A tudósok hülyék és hazudnak
- Gyíkszemű youtube videók (több kör)
- 2012 világvége, de aki ügyesen tud rezegni berezeghet asthar sheran hajójába
- 2011 június végéig bejelntés vagy július végéig majd augusztus végéig jönnek sheranék hajókkal láthatóan próficia elmaradt, indoklás nincs
- Különböző fénypontos rossz minőségű streamek elemzése, amin semmit nem lehet látni

Ezeken kívül tudsz bármi értékeset hozzáadni a topikhoz?

Egyébként a legfőbb problémám nekem az, hogy dex mindenkit lehülyéz és mindent lehazugságoz, de amikor alapvető fizikai dolgokról van szó majd azt mondja, hogy nem igaz, hanem... azután valahogy mindig kiderült, hogy még annak az állításnak a jelentésével sincs tisztában, amit lehazugságoz. Azért amikor valaki olyan mondja neked, hogy ez és ez az állítás hazugság, segít vagy legalább gondolkodásra sarkall, ha látod, hogy érti mire mondja, hogy hazugság. Ha viszont látod, hogy fogalma sincs róla, akkor azt a következtetést vonod le, hogy igazából azért hiszi el a másikat, mert az a kényelmes és azon nem kell gondolkodni. Ha valaki vezetni akar akárkit a "fény felé", akkor az ő szintjéről kell kiindulnia. Annyival, hogy hidd el ez így van maximum a buta embereket lehet vezetni.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#12713 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:05

Ed Die… hiszen értitek! Micsoda összefüggések :smoker:

#12714 Felhasználó inaktív   Eddie001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 09. 03. 13:43

WTF?
Tehát van egy dolog, ami van, csak én nem ismerem. Mert még nem találkoztam vele.

Te azt mondod, hogy előbb hallgassalak meg titeket, akik majd jól elmondjátok nekem az álmaitokat, és nekem meg kell érteni azokat.
Aztán, ha már megértettem a sületlenséget, akkor megláthatom azt a dolgot, ami a ti sületlenségetek nélkül is létezik?

KÉRLEK!
Nem szeretném előre megérteni. Látni szeretném, megismerni.

Mint a villámlás: nem kezdte el senki magyarázni, hogy súrlódnak a felhők, töltéskiegyenlítődés, meg szarságok.
Jött a vihar, villámlott. Láttam, hallottam, megismertem.

Nekem elég az utólagos magyarázat. Én így könnyebben megértem.

Más vonalon mozgunk! Sajnos ilyenkor kár a gőzért! Bár a megfelelő módon össze lehetne hangolni a gondolkodásunkat! :)

A durva fizikai érzékszerveken kivül vannak sokkal finomabb, számodra láthatatlanok is. Asztráltest például!

#12715 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 13:03

Végre! 20 oldal után eljutottunk ide. Nem semmi.

Akkor most összefoglalnám neked mi is a gond. Az a mondant, amit fent írtál.

Engem érdekelnének a személyes paranormális élményeid például. Mert sajnos az eddigi tapasztalatok alapján nem sok ilyen élménnyel gazdagodott a topik. Amikor dexet kérdeztük, hogy tapasztalt-e valaha személyesen bármi ilyesmit egyértelmű nemmel válaszolt, de azt mondta keresi. Nyomitomi, aki teljes vértben ideviharzott megvédeni őt és kapásból lejézusozta a "kurva anyátokat nem hiszitek el itt fogtok mind megdögleni" posztokon kívül gyakorlatilag semmit nem tett hozzá a topikhoz, amikor felkerült ez a kérdés, majd egy hibás lépés után, amikor belekötött egy modba aki hozzászólásaival együtt törölte.

A kérdés az, hogy túl vagyunk már ezeken
- Einstein hülye volt
- A tudósok hülyék és hazudnak
- Gyíkszemű youtube videók (több kör)
- 2012 világvége, de aki ügyesen tud rezegni berezeghet asthar sheran hajójába
- 2011 június végéig bejelntés vagy július végéig majd augusztus végéig jönnek sheranék hajókkal láthatóan próficia elmaradt, indoklás nincs
- Különböző fénypontos rossz minőségű streamek elemzése, amin semmit nem lehet látni

Ezeken kívül tudsz bármi értékeset hozzáadni a topikhoz?

Egyébként a legfőbb problémám nekem az, hogy dex mindenkit lehülyéz és mindent lehazugságoz, de amikor alapvető fizikai dolgokról van szó majd azt mondja, hogy nem igaz, hanem... azután valahogy mindig kiderült, hogy még annak az állításnak a jelentésével sincs tisztában, amit lehazugságoz. Azért amikor valaki olyan mondja neked, hogy ez és ez az állítás hazugság, segít vagy legalább gondolkodásra sarkall, ha látod, hogy érti mire mondja, hogy hazugság. Ha viszont látod, hogy fogalma sincs róla, akkor azt a következtetést vonod le, hogy igazából azért hiszi el a másikat, mert az a kényelmes és azon nem kell gondolkodni. Ha valaki vezetni akar akárkit a "fény felé", akkor az ő szintjéről kell kiindulnia. Annyival, hogy hidd el ez így van maximum a buta embereket lehet vezetni.

:up: Kihagytad meg, hogy amit az iskolaban tanitanak, az mind hazugsagra epul, es nem letezo tananyagot kene oktatni.

#12716 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie001 - Dátum: 2011. 09. 03. 12:41

Ezek csúsztatások!

Ki mondta, hogy hiszek a tündérekben? Még nem láttam őket! Ennek ellenére létezhetnek. Ez nyitottság kérdése szerintem!
2012-ben nem világvége lesz, hanem egy korszak zárul le, ami után másképp fogunk élni.
A szellemek pedig léteznek. Persze jobb nem piszkálni a túlvilágot, mivel 80-90%-ban ártó jelleggel vannak jelen.

Én sem ragaszkodom foggal körömmel semihez, de tapasztaltam és magamévá tettem a tudást!

Lehet holnap magával ragad egy szakácsköny és egy hétig olyan téren fogok kiteljesedni.

TAPASZTALNI ez a kulcs.

Megint nem sikerült megértened a lényeget.

Miért várod el, hogy nyitottak legyünk a felvetéseidre, ha te nem vagy nyitott a mieinkre.

Dex fejében például még csak fel sem merül semmiről, hogy hazugság vagy nem igaz.

Igen a világban változások mennek végbe és folytonosan, de ehhez nem kellenek földönkívüliek sem gyíkemberek. Komoly változások vannak és lesznek, de ehhez elég egy gazdasági újságot a kezedbe venni. Máshogy fogunk élni? Lehet, sőt valószinű.

Szerkesztette: BoGab 2011. 09. 03. 12:24 -kor

#12717 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 10:59

Tömörítési hiba? Biztos, hogy minden esetben?

Nem biztos. A legtöbb esetben egyszerű hamisítvány a felvétel.
Ezt nem bírod elhinni, hogy egy szemet rátesznek utólag?

Már nem először mondom, hogy ezek a felvételek hamisítványok.
Látod, ezért szívatnak itt többen is, mert ilyen kis értetlenkedő pöcs vagy.

#12718 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 03. 11:09

Manapság ez divat... :rolleyes2:

De ez vajon szanalmasság vagy tudatlanság?

Jah,és NEM, nem a klasszikus vallás...

Igen?
És melyik vallás az egyetlen és igaz a sok közül szerinted?

#12719 Felhasználó inaktív   Eddie001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 14:21

Megint nem sikerült megértened a lényeget.

Miért várod el, hogy nyitottak legyünk a felvetéseidre, ha te nem vagy nyitott a mieinkre.

Dex fejében például még csak fel sem merül semmiről, hogy hazugság vagy nem igaz.

Igen a világban változások mennek végbe és folytonosan, de ehhez nem kellenek földönkívüliek sem gyíkemberek. Komoly változások vannak és lesznek, de ehhez elég egy gazdasági újságot a kezedbe venni. Máshogy fogunk élni? Lehet, sőt valószinű.

Én már nem egy alkalommal kérdeztem, hogy ti miben hisztek! Mi az életfilozófiátok? De úgy látszik az élet misztériumának megfejtéséhez, vagy annak elkezdéséhez nem jutott el senki. Ha igen, akkor elnézést kérek tőle! Szívesen várom az eddig tapasztalatait!

Viszont szerintem csak arról van szó, hogy az ember világtalan lett! Már csak az anyagban hisz, ami körülveszi. Megfeledkezett arról, ami belül van, a szellemről! Világtalannak lenni annyit tesz, a fényt, a világosságot nélkülözöd, nem látsz.

Materialista, számomra már semmitmondó szemléletekre miért legyek nyitott? Csak visszafelé fejlődnék!

#12720 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:38

Miert kellett egy uj regisztraciot csinalnod?

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 634
  • 635
  • 636
  • 637
  • 638
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.