Idézet: Eddie001 - Dátum: 2011. 09. 03. 12:31
Én nyitott vagyok a természetfelettire, amire te vagy ti nem kifejezetten, mert nem tapasztaltátok.
Végre! 20 oldal után eljutottunk ide. Nem semmi.
Akkor most összefoglalnám neked mi is a gond. Az a mondant, amit fent írtál.
Engem érdekelnének a személyes paranormális élményeid például. Mert sajnos az eddigi tapasztalatok alapján nem sok ilyen élménnyel gazdagodott a topik. Amikor dexet kérdeztük, hogy tapasztalt-e valaha személyesen bármi ilyesmit egyértelmű nemmel válaszolt, de azt mondta keresi. Nyomitomi, aki teljes vértben ideviharzott megvédeni őt és kapásból lejézusozta a "kurva anyátokat nem hiszitek el itt fogtok mind megdögleni" posztokon kívül gyakorlatilag semmit nem tett hozzá a topikhoz, amikor felkerült ez a kérdés, majd egy hibás lépés után, amikor belekötött egy modba aki hozzászólásaival együtt törölte.
A kérdés az, hogy túl vagyunk már ezeken
- Einstein hülye volt
- A tudósok hülyék és hazudnak
- Gyíkszemű youtube videók (több kör)
- 2012 világvége, de aki ügyesen tud rezegni berezeghet asthar sheran hajójába
- 2011 június végéig bejelntés vagy július végéig majd augusztus végéig jönnek sheranék hajókkal láthatóan próficia elmaradt, indoklás nincs
- Különböző fénypontos rossz minőségű streamek elemzése, amin semmit nem lehet látni
Ezeken kívül tudsz bármi értékeset hozzáadni a topikhoz?
Egyébként a legfőbb problémám nekem az, hogy dex mindenkit lehülyéz és mindent lehazugságoz, de amikor alapvető fizikai dolgokról van szó majd azt mondja, hogy nem igaz, hanem... azután valahogy mindig kiderült, hogy még annak az állításnak a jelentésével sincs tisztában, amit lehazugságoz. Azért amikor valaki olyan mondja neked, hogy ez és ez az állítás hazugság, segít vagy legalább gondolkodásra sarkall, ha látod, hogy érti mire mondja, hogy hazugság. Ha viszont látod, hogy fogalma sincs róla, akkor azt a következtetést vonod le, hogy igazából azért hiszi el a másikat, mert az a kényelmes és azon nem kell gondolkodni. Ha valaki vezetni akar akárkit a "fény felé", akkor az ő szintjéről kell kiindulnia. Annyival, hogy hidd el ez így van maximum a buta embereket lehet vezetni.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!