HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 657
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#13161 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 08. 09:50

Ebbe ne menjünk bele, mert nagyjából hiszek benne, de saját tapasztalatom is volt, elég meggyőző és kész. Nem tesztelt, nem előre megjátszott, hanem több spontán dologban is tudott bizonyítani egyik régi ismerősöm.

ÚRISTE'!!! JAHNO MEGTÖRT!!!

#13162 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 08. 09:58

Miért ott kellene leellenőrizni? Vagy mi alapján? Skizofréniás meg nem lát szellemeket és hall hangokat, az kicsit más.

Ja, és nem találja ki azt sem, hogy hányas számra gondol, az megint más.

A skizo szellemeket nem lát, de hangokat hall.
Szellemeket csak a gombától lehet látni, akarommondani képzelni, hallucinálni.

Szerkesztette: norb 2011. 09. 08. 10:15 -kor

#13163 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 08. 09:47

Kép

A legjobb a DANGER felirat :rolleyes:

#13164 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 10:04

Példa:

A "skizofrén"-t beviszik egy szobába. Felkiált, hogy ott ül a sarokban egy idős ember. De senkit nem látni. Mondják neki, h kérdezze ki a bácsit. A "skizofrénias" kikérdezi. Kovács László, 86-ban meghalt, emiatt és emiatt, itt és itt lakott, lánya YX, unokája XY, itt és itt dolgozik, ezt és ezt csinálja.

Adatoknak utánanézni, valóban egyeznek e az adatok. Ha igen, akkor valoban a szellemével beszélgetett.

Ez most egy durván leegyszerusitett példa volt.

OK. Gyűjtsünk össze 10 skizót (1 már van) és ültessük be egy szobába őket egymás után egyesével. Ha jön az öreg fószer, kérdezzünk tőle 5 kérdést és jegyezzük fel, BIZONYÍTÉK gyanánt. Ezután vigyük ki az 1-es számú pácienst és hozzuk be a 2-est. Ő ugyan azokat a kérdéseket tegye fel, mint az első és az utána következők fognak. Természetesen a kérdéseket mi határozzuk meg. Ha mind a 10 ugyan azt a választ mondja és ugyan az öreget fogja látni, akkor egy kicsit nyitottabb leszek az ilyen hókuszpókuszok irányába, de az életemet NEM befolyásolja.
Mindegy mi lesz az eredménye a KUTATÁSNAK, tudományosan is bebizonyítjuk, hogy hülyék márpedig léteznek.

Szerkesztette: norb 2011. 09. 08. 10:21 -kor

#13165 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 09:39

Van egy ismerősöm aki néha probál hallucinogén szereket, sajét felellősségre. És állitja, h Szellemekkel kommukal. Én hiszek neki. Csak stratégiát kellene kidolgozni ennek alaposabb kivizsgálására. És dokumentálni az általa közölt információkat, ezeket összevetni szociális vizsgálatokkal.

Meg a mikiegérrel, meg éppen Ferrarit látunk az utcán, ahol nincs. Édesfaszom, nyugodtan ki lehet próbálni, múltkor lebokszoltuk, hogy olyat lát, ami ott van, de más nem látja. Kérdés ha 10en betépünk vigyorgósra, akkor miért nem ugyanazokat látjuk? Ebből mit lehetne levonni? Amúgy emg dehogy kommunikál, van abból sok féle megoldás, tessék szakirodalmat olvasni, nagyon sok drogos könyvben vannak leírások mindenféléről, találhatsz kis filmet is, amit akarsz. Ezeket senki nem szeretné eltitkolni. Egy bizonyos határig.
Make love not Wor.

#13166 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 10:02

Én nem mondtam ilyet. Egy ismerősöm van, aki ezt állítja.

Tehát gombázik. Jófélét.
Make love not Wor.

#13167 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 09. 08. 11:20

OK. Gyűjtsünk össze 10 skizót (1 már van) és ültessük be egy szobába őket egymás után egyesével. Ha jön az öreg fószer, kérdezzünk tőle 5 kérdést és jegyezzük fel, BIZONYÍTÉK gyanánt. Ezután vigyük ki az 1-es számú pácienst és hozzuk be a 2-est. Ő ugyan azokat a kérdéseket tegye fel, mint az első és az utána következők fognak. Természetesen a kérdéseket mi határozzuk meg. Ha mind a 10 ugyan azt a választ mondja és ugyan az öreget fogja látni, akkor egy kicsit nyitottabb leszek az ilyen hókuszpókuszok irányába, de az életemet NEM befolyásolja.
Mindegy mi lesz az eredménye a KUTATÁSNAK, tudományosan is bebizonyítjuk, hogy hülyék márpedig léteznek.

Így van! Meg kellene valositani a kísérletet!

Aztán lehet előrébb is lépni ezekkel a kísérletekkel.Fel lehet göngyölíteni egyéni szociális kapcsolatokat, viszonyokat, majd ha globálisan, egybevetett szemszögből le lehetne vonni a következtetéseket egy adott család, nemzetiség életcéljának kérdéseivel kapcsolatban.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 09. 08. 10:27 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#13168 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose hiszékenyebb énje - Dátum: 2011. 09. 08. 11:04

Példa:

Nem. A Skizofrén él békésen otthon normális életet, majd egyik pillanatban rátör a zavartság, pánik, érzelmi káosz, netán rátámad a családjára, és nem érti utólag, miért. Vagy épp nem tesz semmi ilyet, csak összeesküvés elméletet gyárt a zsidók világuralmáról, és elhiszi.

Idézet: Wikipedia, ezentúl egyszerűbb nevén Jahno

A logikus gondolkodás zavara: az ok-okozati összefüggések, a célképzetek megszűnése, inkoherens, laza képzettársítás. A gondolkodási folyamat elakadása, elsivárosodása, beszűkülése, az absztrakciós képesség csökkenése.

Éter-mező-anyag-intenzitás.

Idézet: W... Janho

Doxazmák (téveszmék): olyan megingathatatlan téves gondolatok vagy hit, ami nem magyarázható a kulturális környezeti hatásokkal. Esetenként idővel egyre jobban kidolgozottá válhatnak, és téveszmerendszerek jöhetnek létre.

Az MTA tudósai hülyék.

Idézet: Jahno

Érzékelés: általánosságban jellemző, hogy a realitásészlelés nem megfelelő. Gyakoriak a hallucinációk, leginkább akusztikus, ezen belül is főként beszédhangok észlelése, melyek gyakran irányító jellegűek. A vizuális hallucinációk (ezek leggyakrabban vallásos jellegűek) a normál észleléstől eltérőek lehetnek (például fekete-fehérek). Gyakori még a saját testtel kapcsolatos hallucináció is, furcsa, testen belüli folyamatok téves érzékelése.

Akarattal teremtő képesség, világ befolyásolása vággyal.

Beszéd: bizarr intonáció, mutizmus (némaság), neologizmák (új szavak kitalálása és önkényes használta), echolália (a hallott szavak kényszeres, visszhangszerű ismétlése).

Éter, kriptoid, stb...

- Viselkedés: nárcisztikus, repetitív jellegű viselkedés, melyek bizarr formát öltenek.
- Szociális élet: bizalmatlanság, eltávolodás a külvilágtól, és a saját, belső világba való visszavonulás
- Dezorganizáció (a térbeli-, időbeli-, emlékezetbeli tájékozódás, a tudati működések, az ítéletalkotás zavara).

Tünetek alapján a típusa:

Reziduális: a kórlefolyás sajátosságaira vonatkozó kategória. Legalább egy pszichotikus epizód után pszichotikus tünetek nélkül, a negatív tünetek dominanciája, de lehetségesek szokatlan hiedelmek vagy elemi érzészavarok. Jellemző még az érzelmi elsivárosodás, a szociális visszahúzódás, az excentrikus viselkedés, a logikátlan gondolkodás és az asszociációk lazulása.

Szóval akkor most már meg is van a legközelebbi kutatási alany, akit vizsgálhatsz etéren. Ja, hogy mégiscsak azt írtad, hogy nem sikerült semmi paranormálist megtapasztalni személyesen. Ez elfogadható cáfolat?
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#13169 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 09. 08. 10:35

Én meg az állítom, hogy gyp-s vagy. Meg a többiek is ezt állítják.

Én hárman is.
Make love not Wor.

#13170 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2011. 09. 08. 11:26

Nem. A Skizofrén él békésen otthon normális életet, majd egyik pillanatban rátör a zavartság, pánik, érzelmi káosz, netán rátámad a családjára, és nem érti utólag, miért. Vagy épp nem tesz semmi ilyet, csak összeesküvés elméletet gyárt a zsidók világuralmáról, és elhiszi.

Nagyon általánosítasz, rengeteg kórkép van és én konrkétan azokrol a "betegekrol" beszelek, akik látnak és hallanak dolgokat! Nem a késes gyilkosokrol!! Bár azoknak is beszélnek egyes esetekben hangok, de azok a hangok is 100%, hogy odaátrol jönnek!

Szoval maradjunk azoknál, akik "hallucinalnak" !

Szerkesztette: Dextrose 2011. 09. 08. 10:33 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#13171 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 08. 11:27

Én hárman is.

Szerintem nem.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#13172 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 08. 11:34

Szerintem nem.

Szerintem sem.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#13173 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 08. 11:34

Szerintem nem.

Szerintem igen, de egy kicsit bizonytalan vagok...

#13174 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 09:39

Van egy ismerősöm aki néha probál hallucinogén szereket, sajét felellősségre. És állitja, h Szellemekkel kommukal. Én hiszek neki.

:omg:

Ez megint egy aláírás szintű mondat volt.

#13175 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 08. 11:35

Szerintem igen, de egy kicsit bizonytalan vagok...

Dehogy vagyok.
Make love not Wor.

#13176 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 11:33

azok a hangok is 100%, hogy odaátrol jönnek!

Újra szól a hatlövetű.
Azt nem értem, hogy ha már felismerted, hogy a gondolkodás egy nagyon erős eszköz (kicsit túl is toltad, Bélám, de ez most épp nem sokat számít), miért nem használod.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#13177 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 10:56

Igen.

Az a bajod, hogy elutasító, elítélő, szűklátókörű vagy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Ez a bajod.

Feltételezem, hogy ezek alapján lehetnek gondok, mert kihathat a teljes lényedre.. De én nem akarok turkálni a magánéletedben.

Azt írtad, hogy ha nyiotottabb lenék és hinnék azokban amikben te, akkor sokkal jobb lenne az életem.
Erre kétem példákat, hogy pl miben lenne jobb az életem. Miért lenne jobb ha elhinném a sok hülye gyíkember videót és hogy a Föld üreges ahol még Nap is van?
Miért jobb egy olyan ember élete aki hisz ezekben?

#13178 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 08. 10:55

szabadenergia

Napersze, Egely is emlegette, hogy majd 5 évvel ezelőttre már minden háztartásban ott lesz az ingyéenergiabasz. Megmutatni még egyszer sem bírták, csak a pofájuk jár.

Amikor meg elmondtuk, hogy a 2 akkus egyik tölti a másikat bigyót is egyszerűen ki lehet próbálni, de nem működik, akkor szó nélkül hagyod. Hozzál pár ilyen megfoghatóbb dolgot, majd kritizálunk, de míg szellemezel, meg szabad gondolat, meg hasonlók vanak témán, addig nehéz lesz.
Make love not Wor.

#13179 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 08. 11:42

Azt írtad, hogy ha nyiotottabb lenék és hinnék azokban amikben te, akkor sokkal jobb lenne az életem.
Erre kétem példákat, hogy pl miben lenne jobb az életem. Miért lenne jobb ha elhinném a sok hülye gyíkember videót és hogy a Föld üreges ahol még Nap is van?
Miért jobb egy olyan ember élete aki hisz ezekben?

Azért mert javulna a felismerőképességed!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 09. 08. 10:48 -kor

paranormal.hu

#13180 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 08. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 08. 11:44

Napersze, Egely is emlegette, hogy majd 5 évvel ezelőttre már minden háztartásban ott lesz az ingyéenergiabasz. Megmutatni még egyszer sem bírták, csak a pofájuk jár.

Amikor meg elmondtuk, hogy a 2 akkus egyik tölti a másikat bigyót is egyszerűen ki lehet próbálni, de nem működik, akkor szó nélkül hagyod. Hozzál pár ilyen megfoghatóbb dolgot, majd kritizálunk, de míg szellemezel, meg szabad gondolat, meg hasonlók vanak témán, addig nehéz lesz.

A Kutatóúrral hamarosan felveszem a kapcsolatot, mert egy nagyon régi ügyben szeretnék neki kérdéseket feltenni.

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 657
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.