Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 09. 18:12
Jo de akkor mi lehetne a megoldás?
Ilyen esetben mérlegelni kell.
1. Leszarod, mert komoly dolog nem történt.
2. Leállsz verekedni.
Pár hónapja volt egy ilyen esetem. Álltam ki a parkolóból ami egy kocsma mellett van, ahol egy kisebbségi telefonált. Kiálttam, leállítottam a motort (viszonylag hangos, addig se pötyögjön), bezártam a kaput, felültem a motorra és elindultam. Erre a kisebbségi utánamszólt valami olyasmit, hogy "húzál már innét azzal a szarral". Megálltam és megkérdeztem, hogy ezt nekem mondta e. Elindult felém kiabálva, szó szerint fröcsögött a szájából a nyál, elég gusztustalan volt. Nekiállt magyarázni. hogy ő üzleti ügyben telefonál, és nem hallja. Egy kis naplopó faszfej, aki ott ül egész nap munkaidőben abban a lepukkant szar kocsmában. Megmondtam neki, hogy seggfej és kurvára hülye ha ilyenért most verekedni akar, de már olyan ideges volt, hogy földhözbaszta a telefonját. Látta, hogy nem hatott meg a viselkedése és szépen elsunnyogott.
Legszívesebben lebasztam volna egyet a kis fasznak, hogy megtudja neki se szabad mindet. Leállhattam volna verekedni, de utána nem mertem volna otthagyni a motort a parkolóban, mert tuti ellopják, összecseszik vagy kiszúrják a gumikat. Így is 5 percenként kinéztem, hogy megvan e még a motor.
Így, hogy nem ütött meg, nekem nem ért annyit az egész, hogy utána a motor miatt parázzak.
Persze ha megüt és lemegy a roló az már más tészta.
Szarj rá és kész, majd ha tényleg elkezd verekedni, akkor üss vissza.
Még van rá 499 nap.
Szerkesztette: Lipton 2011. 09. 09. 21:32 -kor