HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 728
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#14581 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 25. 21:12

Tegyük fel, hogy a Cern tényleg mért valami különbséget. Az Einsteinei fizika pont eről szól a reletivitásról. Az idő, mint olyan nem létezik a fénysebességnél. Relatív. Ha valóban észleltek részszecskéket, sak az elméletét bizonyítja. meggörbült a tér egyfajta időutazás volt ez.
Féreglyuk, térgörbület, téridő????

Szerkesztette: rupic 2011. 09. 25. 21:13 -kor

Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#14582 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 25. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 09. 25. 22:12

Tegyük fel, hogy a Cern tényleg mért valami különbséget. Az Einsteinei fizika pont eről szól a reletivitásról. Az idő, mint olyan nem létezik a fénysebességnél. Relatív. Ha valóban észleltek részszecskéket, sak az elméletét bizonyítja. meggörbült a tér egyfajta időutazás volt ez.
Féreglyuk, térgörbület, téridő????

Féreggörbület és térlyuk volt.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#14583 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 25. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 25. 22:51

...térlyuk volt.

Akár a PINA.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#14584 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 06:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 09. 25. 19:04

idén áprilisban még kellett :huh:

nem, NEM KELL
akkor túlbuzgó volt az orvos
én a BKV központi nemtudommijében tettem le az alkalmasságit, és mondták, EU-ba belépésünk óta nem kérhetnek ilyet, nem kell
persze erről a jóképességú orvosok nem vesznek tudomást

velem is állandóan baszakodnak pl munkahelyi alkalmasságikon, hiába mondom hogy hagyjon ezekkel a szarságokkal, úgysem látom egyiket sem
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#14585 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 06:28

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2011. 09. 25. 23:18

Akár a PINA.

:up:

#14586 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 26. 07:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 25. 19:02

Ez a topik olyan, mint a brazil szappanoperak. Kihagyhat az ember akarmennyit, a tortenet ugysem halad elore, nem lehet elvesziteni a fonalat, nem lehet lemaradni semmirol.
A szereplok adottak, neha beugrik egy-egy vendegszereplo ugyan, kis szinfoltkent, de ennyi - nagy szemelyisegfejlodesek vagy nezopontvaltasok nem tortennek, szivroham, meglepodes kizarva.
Ja, es ha az ember nem veszi komolyan, akkor baromi szorakoztato. :)

Na, gyujtunk penzt Isaura kiszabaditasara Dex ufokutatasara?

:D

Kérlek, ez nem szappanopera, ez ennél sokkal, de sokkal több.
Ez egy ciólÓgiai' hatástanulmány. :D

#14587 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 26. 07:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 09. 25. 17:42

már rég nem kell jogsihoz, szerencsére

2 hete újítottam meg és biza elémbaszták a színes babokat.

#14588 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 09. 26. 08:34

Hol van ezen a csodaúj plasztikkártyán az érvényesség?

Az előlapon? A 4(b)sorban? Mert ott 2017.12.28 áll, ellenben a hátlapon a B kategóriánál 11.10.27.
2007. végén ellopták (utcai cigánytámadás -> Dexnek = barna bőrű gyíkember attak) és újat kellett csináltatnom.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#14589 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2011. 09. 25. 23:18

Akár a PINA.

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#14590 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 26. 08:48

Az előlapon? A 4(b)sorban? Mert ott 2017.12.28 áll, ellenben a hátlapon a B kategóriánál 11.10.27.
2007. végén ellopták (utcai cigánytámadás -> Dexnek = barna bőrű gyíkember attak) és újat kellett csináltatnom.

Ha minden igaz, akkor úgy van, hogy 11.10.27-ig vezethetsz vele, de személyazonosságot 2017 akármeddig igazolhatod vele.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#14591 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 26. 08:48

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#14592 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 08:06

Akkor bassza meg a ló, mehetek dokihoz érvényesíteni magamat. Háziorvosom 180 km-re Veszprém megyében, én jelenleg XI. ker. lakos, üzemorvos tud érvényesíteni engem?
Mert legközelebb csak okt. végén tudok háziorvosnál jelentkezni.

Milyen egyéb bürokratikus macera van ezzel? Doki ad igazolást, aztán azzal ocsmányirodába be, illeték, csekk, újrafénykép, várakozás, gyüjjek egy hét múlva, "Maga sánta basszameg!", vagy mifasz most az "Eljárás"?

szerk: DEX bazmeg, erről is te tehetsz! :reklamacio:

#14593 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 08:13

Üzenet megtekintéseIdézet: ReptilianHunterD - Dátum: 2011. 09. 25. 13:11

Speciel a fénysebességgel kapcsolatos eszmecserét nem olvastam el, de nem is áll szándékomban.

Az szomorít el, hogy ennyire az anyagban gondolkozol és nem látsz a dolgok mélyére, nem látod a dolgok lelkét, szellemét, energiáját, mit sugároz.

Mondjuk adott egy ezoterikus,természetfelettit kutató fórumon belül egy számítástechnikai topik, ahol csak te vagy hozzáértő, a többiek meg szimpla felhasználók.........Dext hasonló csónakban evez. Biztos nem tévedhetetlen,de undorító az a stílus, amit vele szemben prezentáltok.

Olvass vissza. Volt itt normális hangnem is.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#14594 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 08:28

Zsivago bacsinak:
Bemesz a kozponit okmanyirodaba az igazolassal, meg az eppen aktualis, rad vonatkozo penzosszeggel/bankkartyaval amin van annyi penz. Megnyomod a gombot, amivel a jogsisok kozott lehet sorbanulni. Varsz normal esetben kb. 15 percet, majd odamesz a nenihez (ritkan bacsihoz), aki szepen elkeri az elozo jogsidat, orvosi papirtot, majd nyomkodja a szamitogepen a gombokat, elkuld fenykepezkedni, csekket befizetni. Megteszed neki amit kert, aztan visszamesz hozza. Elkeri a telefonszamod (itt vigyazz, mert nem randi miatt teszi, nem kell zavarba jonni), amire SMS-t fogsz kapni amikor elkeszul a jogsid es ad egy papirlapot, amivel ideiglenes vezethetsz. Ez utan hazamesz es atlagosan 3-4 nap mulva kapsz egy sms-t, hogy jelenj meg kb. ugyan ott, ahol elkeszittetted a jogsidat (egy ajtoval hatrebb kell majd menni) es vedd at legyel szives.
Masodik opcio, hogy postan kuldeted magadhoz, de hala a Magyar Kiralyi Posta csodalatos rendszerenek, ezen a modon kb. 10 nappal kesobb kapod meg ugyan azt (vagy soha), amit az elozo modszerrel 3-4 nap alatt.
Sok szerencset!
PS:
En legutobb ugyan ezt szombaton tettem meg, szerdan mehettem is a jogsimert. Igaz en kertem, hogy siessenek, mert nem Mo-n elek es nem szeretnek meg egyet oda-vissza utazni... A kozponti okm. iroda nagy elonye, hogy meg hetvegen is nyitva vannak kb. du. 1-2 oraig.

Szerkesztette: LightBringer 2011. 09. 26. 08:31 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#14595 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 26. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 26. 07:48

Nekem 2002 óta van jogsim, plasztikkártya, nem tudom, hogy azóta változott-e. (elvileg a héten kapom meg az újat, addig egy A4-es papír a jogsim :D)

A kártyán két dátum van. Trükkös, én rábasztam majdnem. Az elején a KÁRTYA érvényessége van feltüntetve, a hátoldalon pedig az XY kategóriájú Vezetői engedély érvényessége. Magyarul a B-s jogsid 2011.10.27.-ig érvényes. 6300 Ft dokivizsgálat gumikesztyűbe, meg 4000 péz illeték az okmányirodában. Hatalmas fejlődés, hogy lehet kártyával fizetni és nem kell a postára menni csekkel. Oszt ha 2-3 hét múlva kész a jogsid, dobnak egy SMS-t, hogy átveheted az o.irodában. Tisztára 3. évezred. :D

Szerkesztette: norb 2011. 09. 26. 08:33 -kor

#14596 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 09. 25. 17:01

SÖR
PINA

Ebben a sorrendben.

#14597 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 08:49

Dear Mr./Mrs/Miss/Ms./Mz. LightBringer; norb! ;)

Köszönöm a részvétnyilvánításokat. Akkor központi ocsmányiroda lesz a XIII. ker.-ben, mán csak a munkáltatós dokinéninél kell lőnöm egy időpontot - amikor nem éppen éjszakai műszak után vagyok nappal kómában" - aztán mehet az esemény helyetti dürrögős táncolás, hogy az évtizedek alatt tökélyre fejlesztett, Intézményesített Hivatali Idiótizmusnak is meg legyen (vagy egybe írandó?) a szokásos napi "ejaculatio praecox"-a.

(To an Indian indian indian technician in Bangalore: - Did you unplug the old communication cable? -Silence on the line- Did you unplug the old communication cable? -Silence on the line- Did you understand what I told you? - After 30 seconds: NO! - OMFG! )

#14598 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 09. 25. 17:59

Én japán cégnél dolgozok, a japók röhögtek egy nagyot amikor megtudták hogy ez az Ishihara teszt még "divat-vizsgálat" európában egy snassz jogsi alkalmassághoz. Otthon náluk akkor kell csak ha valaki munkát végez a vezetéssel. :up:

A többi törhet-zúzhat, fasza. :down: Én röhögnék inkább rajtuk.

#14599 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 09. 26. 09:49

A többi törhet-zúzhat, fasza. :down: Én röhögnék inkább rajtuk.

Én 1979-ben 16 éves koromban letettem a PÁV III-at, hogy 17 évesen jogsim lehessen. Vadászpilóták megzavarodnának tőle mostanság is. A szinesgombóc teszt meg nem ér lófaszt sem. Pont azok látják a betűket számokat tisztán a gombócok között, akinek speciálisan van baj a látásával. :omg:

#14600 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 09. 26. 08:34

tudatlan volt, aki elédbaszta
viszont nekem a bkv-s nemtommilyen központban nem ezt mondták, az meg elég hivatalos hely volt, csak tudják

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 728
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.