HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 734
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#14621 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 09. 27. 10:17

Ez rendben is lenne, de nem ők mondják a te magyarázatodra, hogy szánalmas, meg hogy tények elferdítése, hanem fordítva.

... persze ezt pont neked magyarázni, aki nem tudja, mi az, hogy tény... :s

De mi jogon lesz hivatalos egy feltételezés? Hiszen az egész relativitás elmélet is feltételezéseken alapul. Azt állítják, nincs semmi ami gyorsabb a fénynél, CSAK MERT nem láttak olyat ami gyorsabb.

Akkor én is hivatalossá teszem a Spirituális Szakirodalmat és az is egy lehetséges magyarázatrendszer lesz. De én legalább be tudok mutatni Kontaktákat akiket nyugodtan hazugsagvizsgalóra lehet kötni.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#14622 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 27. 10:03

Ők olyan biztosak benne, akkor én miért ne lehetnék biztos másban?

Tudod miről van itt szó? Adott egy ismeretlen dolog. Másképp magyarázzák ők is, meg én is. (Mi is)

LÓFASZT!
Mindenki hülye, és csak te vagy mákdaráló?
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#14623 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 27. 10:31

De mi jogon lesz hivatalos egy feltételezés? Hiszen az egész relativitás elmélet is feltételezéseken alapul. Azt állítják, nincs semmi ami gyorsabb a fénynél, CSAK MERT nem láttak olyat ami gyorsabb.

Akkor én is hivatalossá teszem a Spirituális Szakirodalmat és az is egy lehetséges magyarázatrendszer lesz. De én legalább be tudok mutatni Kontaktákat akiket nyugodtan hazugsagvizsgalóra lehet kötni.

A hazugságvizsgáló nem bizonyíték. Pláne, ha olyanról beszél valaki, amiben hisz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#14624 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:42

Ők tudják mérni a fény sebességét, részecskék sebességét. Próbálják megdönteni mérésekkel hátha sikerül.

A kontaktáid hazug tetvek, akik kitalálnak egy scifi világot, írkálnak róla és faszán megélnek a jogdíjakból.

Szerkesztette: BoGab 2011. 09. 27. 09:44 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#14625 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:43

Tudod miről van itt szó? Adott egy ismeretlen dolog. Másképp magyarázzák ők is, meg én is. (Mi is)

Azért biztosak benne, mert már sokszor bizonyított érvrendszert használnak. Konkrét számításokra alapoznak, nem hitre, összeesküvésekre, meg "akár lehetne így is" típusú fantáziálgatásokra. Amíg nem tudod bizonyítani, hogy tévednek, vagy hogy a te feltételezésed a valószínűbb, addig nincs jogod leszólni őket.

A tét tekintetében is eltérés van. Te összehordasz minden ellentmondó hülyeséget, hátha egy csak bejön alapon. Ezt ők nem engedhetik meg maguknak, odalenne a hitelük. Nem csinálhatnak segget a szájukból, ők kitartanak egy megalapozott álláspont mellett. Neked könnyű pattogni, eddig sem vett komolyan senki, nincs amit veszítsél, beszélhetsz össze-vissza, legfeljebb kiröhögnek újra és újra.

Úgy állítasz dolgokat, hogy nem tudod bizonyítani. Sokszor nem is kell, az ellentmondásosságán látszik, hogy kamu. A képességeid nem engedik meg, hogy ilyen horderejű témákkal foglalkozz, teljesen alkalmatlan vagy rá. Eszed annyi, mint sünben a dauer. Kb. mintha Sebeők akarná szkanderben lenyomni Fekete Lacit. Hagyd meg a tudományos fejtegetéseket olyanoknak, akiknek kicsit több szellemi kapacitással rendelkeznek. Te is jobban jársz.

Éld az életed, ne magadat égesd. A pénzt se az ufókutatásra baszd el. Akkor inkább már osztogasd el, vagy jótékonykodj belőle, azzal több jót teszel. Szépen tedd le a segged a melóhelyen, majd a boltban, és dolgozz ufókutatás helyett. Hihetetlen, hogy értelmes emberek hitelekben fulladozva, pénzügyi válság közepette az életbenmaradásért küzdenek, neked meg az ufókutatás, meg a mergával ámokfutás 215km/h-val a legnagyobb gondod. Becsüld ezt meg, ha eljönnek az ufók 2012-ben és mindenkinek óriásepret kell kapálnia, ez az előnyöd el fog veszni, akkor tényleg rabszolga leszel.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#14626 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:44

Mert ők megpróbálják bizonyítani.

Nektek semmilyen bizonyítékotok nincs!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#14627 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:45

Elmagyaráztam már, hogy nem ezen alapul a relativitáselmélet. Továbbá nem csak azért állítják azt a fénysebességről, amiért te írod. Nem megyek újra bele, úgyse érted meg, akárhogy egyszerűsítem. Olyan dolgot támadsz, amihez fingod sincs.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#14628 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:48

Na látod, ez már inkább szánalmas, ezen csak röhögnének egy nagyot!

Azért állítják, mert nem találtak még olyat, ami gyorsabb lenne a fénynél. Nem feltételezés, hanem TÉNY! Ha egyszer netalán valóban lesz valami, ami jelentősen gyorsabb, akkor azt elfogadják, és akkor már nem fogják állítani.
Te viszont vakon hiszel benne, hogy van a fénynél gyorsabb dolog, holott semmilyen bizonyíték nincsen rá!

Újra a régi lemez Dex... TÉNYEK, BIZONYÍTÉKOK, HIT... ezen fogalmakkal kellene tisztában lenni!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#14629 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 27. 09:33

Igen. A nasanál vannak a legnagyobb állatfajták.

Ügyesen elferdítik a tényeket a dogmatikus "mindent meg tudok magyarázni a tudománnyal" stílussal. Szánalmas.

Szóval...

1. Vannak ők, akik racionálisan meg tudjéák magyarázni a dolgokat.
2. Vagy te aki a fényflottát város Shemale kapitánnyal, gyíkemberekkel, üreges Földdel, szellemekkel, és minden szép mesével.

Hirtelen nem tudok választani, hogy melyik a szánalmasabb.

#14630 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 27. 10:57

Hirtelen nem tudok választani, hogy melyik a szánalmasabb.

:D Megértelek. Valóban nem egyszerű eldönteni.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#14631 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:05

Azt állítják, nincs semmi ami gyorsabb a fénynél, CSAK MERT nem láttak olyat ami gyorsabb.
Nem. Nem ezért állítják.
Az, hogy te ennyit látsz belőle, nem azt jelenti, hogy így van.

be tudok mutatni Kontaktákat
Újabb hazugság. Nem tudsz bemutatni kontaktákat.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#14632 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:10

Dex!
Most a NASA módszertanát követve vezesd le a vénuszi mezőgazdaságot pontokba szedve kézzel fogható működő alapoktól. Észlelés módszere, információszerzés módszere, a módszer működésének alapelve és tömeges általános reprodukálhatósága. Lehet követni a példát, anélkül csak idióták és kóklerek hülyeségeit továbbítod, és mivel saját bevallásod szerint hasznod nem lesz ebből, így nem a kóklerek halmazába fogunk sorolni.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#14633 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:16

Legalább valamit letettek az asztalra. Míg itt fantáziálsz, addig oroszok feltoltak egy műholdat 50 éve, aztán jött a nemzetközi űrállomás, de még követ is hoztak vissza a Földre odafentről. Aztán haverod meg csodálkozik, ha elküldünk a faszba? Ugyanmár.

Unalmas vagy. Ja, meg szánalmas.
Make love not Wor.

#14634 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:18

De én legalább be tudok mutatni Kontaktákat akiket nyugodtan hazugsagvizsgalóra lehet kötni.

Na, lássuk. Ha már a lukat nem volt értelme megkeresni olaszoknál, meg a bácsihoz sem mentünk el, aki csökkenti az energiafogyasztást. Sör?
Make love not Wor.

#14635 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:30

Meg ugye elmaradt a bejelentés, a flotta, a havazás stb stb.
Persze nem ő hazudik akkor sem, hanem a tudósok.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#14636 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 09. 27. 09:43

Hihetetlen, hogy értelmes emberek hitelekben fulladozva, pénzügyi válság közepette az életbenmaradásért küzdenek, neked meg az ufókutatás, meg a mergával ámokfutás 215km/h-val a legnagyobb gondod.

Ezt ne vegyük ide, erről nem ő tehet. A többiben maximálisan egyetértek veled.

#14637 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 27. 11:18

...Ha már a lukat nem volt értelme megkeresni olaszoknál...

Megnéztem, dokumentáltam, belemásztam, dokumentáltam, akkor sem volt benne gyíkember, csak néhány vacak orbszellem...
Kép
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#14638 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:42

De én legalább be tudok mutatni Kontaktákat akiket nyugodtan hazugsagvizsgalóra lehet kötni.

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#14639 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:42

Dex, az elmúlt hozzászólásokban gyönyörűen összefoglalták neked, hogy miben hazudtál és miért nem elfogadhatóak a "Kutatásaid" eredményei. Többször is önellentmondásba keveredtél, tanúbizonyságot tettél arról, hogy általános iskolás szintű fizikai ismeretekkel sem rendelkezel. Ezek után arcoskodsz a NASA-val, CERN-nel szemben.
Nem érzed magad kicsit sem kellemetlenül?
Tudom, az internet anonimitása mintegy álca elfedi a való éned, ha kimész az utcára senki nem fog rád mutogatni ujjal, hogy nini ott a hazudós, buta Dex, de akkor is.
Engem zavarna.

#14640 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 10:46

Nem azért mondják hogy a fénysebesség határsebesség, csak mert nem láttak gyorsabbat. Ne legyél már ilyen egyszerű.

Az egész úgy kezdődött, hogy meg akarták mérni a fény sebességét a Föld különböző helyzeteiben. gondolván, hogy a Föld mozog a fény vivőközegében (éter), így meg tudják mérni, hogy a Föld milyen sebességgel mozog az éterben (vagy a földi megfigyelők szemszögéből nézve, mekkora az "éterszél" sebessége).
És meglepődtek, amikor a Föld mozgásának irányától függetlenül minden mérésnél ugyanazt a sebességet sikerült mérni.

Ezután voltak elméletek, amik próbálták ezt megmagyarázni, a relativitás elmélet előtt is, pl. a Lorentz-elv (ami matematikailag ekvivalens a speciális relativitás elmélettel, csak Lorentz másból indult ki és másképp értelmezte az eredményt; ezt is használhatták volna, de Einstein speciális relativitás elmélete egyszerűbb volt).
Végül Einstein általános relativitás elmélete volt az, ami a tudomány mai álláspontja alapján az elfogadott. Eddig nem sikerült olyan kísérletet végezni, ami cáfolná.
Nagyon sok mindent megjósolt, amit csak később tudtak megmérni/megfigyelni, pl. a fekete lyukakat.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 734
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.