HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 745
  • 746
  • 747
  • 748
  • 749
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#14921 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 09. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 10. 09. 10:09

valoban nincs!

2000 milliárd eurót nem lehet kinyomtatni. Márpedig ez a mentőakció terve.

Digitális pénzt adnak a bányáinkért és a nyersanyagainkért cserébe. Erről szól minden

Mert ha papír pénzt adnának kinyomtatva, az mögött mi van?
Egy papírgyár???

#14922 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 10. 09. 10:41

Valaki látta már a diplomádat?
Milyen szakon szerezted? (Vagy mennyiért?)

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 09. 13. 17:26

Itt a diplomája.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#14923 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 10. 09. 11:46

Itt a diplomája.

Hun?
Én nem látom ... de régebben, mintha valóban mutatott volna valami papírt, amin sötét csíkokkal kihúzott mindent, még az iskolát is.

#14924 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 12:37

Vazz olvass már vissza egy sort. Az "Itt" link (nem jó helyre mutat a fórummotor hibája miatt) feletti képfeltöltéses link :omg:

Szerkesztette: Raynes 2011. 10. 09. 12:38 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#14925 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 13:36

valoban nincs!

Digitális pénzt adnak a bányáinkért és a nyersanyagainkért cserébe. Erről szól minden

Ó te bölcsészinasnak is nagyon balfasz te.

Ha bölcsész vagy, akkor egy vizsga kérdés: ki írta a "Száz év magányt" , és te elolvastad-e? Ne guglizz baszod! :lama:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#14926 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 13:39

valoban nincs!

Megint olyan összeesküvést gyártasz, ami annak az eredménye, hogy fingod sincs valamiről.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#14927 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:03

Adjanak. De hogy jön ez ide? Én annak a lóvénak is örülnék, amit nem lehet megfogni, csak legyen egy szabad szemmel is jól látható kerek szám a bankszámlán, aztán kész is. Mi lenne ezzel a baj?
Make love not Wor.

#14928 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 09. 15:03

Adjanak. De hogy jön ez ide? Én annak a lóvénak is örülnék, amit nem lehet megfogni, csak legyen egy szabad szemmel is jól látható kerek szám a bankszámlán, aztán kész is. Mi lenne ezzel a baj?

Hogy fingja nincs róla mi a pénz és hogy nem tudja hogy működik ez az egész :Đ

Már megint.

Légy helyett az autóban most imf hitel csapódik a szélvédőnek 200al a megfigyelő, meg a csomagtartóban utazik tekegolyóval a fejében.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#14929 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 09. 15:03

A pénzt meg lehet enni? A pénz járatja a motort benzin helyett? A pénz meleget ad?

Te eladnád a termőföldedet egy ugyanannyi pénzösszegért?

Gondolkozz!

A mai téma pedig:

Gazdasági Összeesküvések

Gondoltam feldobom, mert aktuális!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 10. 09. 14:36 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#14930 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:34

Digitális anyja picsája. :omg: Számlapénznek hívják. Hogy ez digitális formában jelenik meg amikor utazik, lekérdezed/utalod internetes felületen, az más kérdés.
Közgáz posztgraduális képzés + 8 év bank után ilyen faszságokat kell olvasnom.

Dex bazmeg, szerencséd, hogy Nyíregyházán faragtak belőled bölcsészinast, mert az ELTE klasszika-filológusok kinyírtak volna mint a papírkutyát, aztán korán bebaszott volna az UFO kutatásnak. :lama: :fuck:

:óénédesfaszom:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#14931 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 10. 09. 15:33

A pénzt meg lehet enni? A pénz járatja a motort benzin helyett? A pénz meleget ad?

Gondolkozz!

A pénz -> általános egyenértékes. Közgazdasági fogalom. Miért bazmeg? Te már ettél UFÓt? Még meg se dugtál egyet sem. :nevet:

#14932 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:40

Te eladnád a termőföldedet egy ugyanannyi pénzösszegért?

Meg lehet. Akár fizikai értelmeben is, bár előtte azért kis fokhagymás olajban megfuttatnám, no meg szerintem elég sótlan rajt a festék.

Egyéb értelemben meg lehet enni, elvégre azért kapok házi szalámit, azért adnak benzint, attól működik az autószerelő is, ha a benya már nem elég, meleg is jön tőle. Mindig mondtad, hogy azok a kocsog föníciai népek, azok baszták el, de mégis akad benne ráció. Esetleg lehet barterezni is, oszt bódottá.
Make love not Wor.

#14933 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:46

A pénz meleget ad?

Ja, meg ez: http://www.rtlklub.h...old/cikk/380607
Make love not Wor.

#14934 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 10. 09. 15:34

Digitális anyja picsája. :omg: Számlapénznek hívják. Hogy ez digitális formában jelenik meg amikor utazik, lekérdezed/utalod internetes felületen, az más kérdés.
Közgáz posztgraduális képzés + 8 év bank után ilyen faszságokat kell olvasnom.

Dex bazmeg, szerencséd, hogy Nyíregyházán faragtak belőled bölcsészinast, mert az ELTE klasszika-filológusok kinyírtak volna mint a papírkutyát, aztán korán bebaszott volna az UFO kutatásnak. :lama: :fuck:

:óénédesfaszom:

de a pénz mögött nincs érték. És ezt mindenki tudja. Bizalmon alapul az egész.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#14935 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 10. 09. 15:58

Te nem olvasol bazmeg? Velem akarsz vitatkozni?

#14936 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 10. 09. 15:58

Ha megbízom valakiben az még nemér pénzt. Ellenben pénzért bármi van. Na jó, nagyon sok pénztől pld. nem leszel okosabb, de azért az újabb bogyók biztos javítanának a helyzeteden. Mi azért nem bánnánk, ha több lenne, elég sok dolgot lehetne érte cserélni. Lehet Te sem lennél tovább rabszolga, bár ezt is kétlem.
Make love not Wor.

#14937 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 16:24

Szerintem azt akarja mondani, hogy a mai világban forgalomban levő pénz legtöbbje mögött nincs munka, és fizikailag nem is létezik.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#14938 Felhasználó inaktív   L.L. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 09. 17:29

heló mindenki, új vagyok itt, és épp ma olvastam a belső földes izéről. Ha ennyire tudjátok ezt akkor válaszoljatok már pár kérdésemre.
1. honnan tudjátok, hogy tényleg létezik ez a belsőföld, attól még, hogy ezt mondták miért létezne.
2. ha létezne is pont majd a neten kivan irva a bejárat.
3. ha ez mind igaz lenne, akkor honnan tudjátok, hogy vannak ilyen barlangszerű bejáratok, pl: Mt Epomeo (vagy mi) jártatok esetleg valamelyik barlangbejáratban?
4. ha elis jutnátok mindezig honnan a francból törtek fel nem tom hány kilóméter követ meg földet.
5. ha ezt mind megcsináltátok is, megtaláltátok a bejáratot, megdöglenétek az alagútba, (először is nincs gravitáció, nincs mit egyetek, nincs mit igyatok, beestek valahova oszt ennyi volt)
6. ha ezen is átkeveredtetetek, akkor meg belecsűsznátok abba a napba.

Hát ez szerintem 6 elég nyomós ok, hogy nem létezik, DE AKI MEGCÁFOLJA MIND EZT, ÉS ELMONDJA LEHETSÉGES VÁLASSZAL AKKOR MEGEMELEM ELŐTTE A KALAPOMAT!

#14939 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: L.L. - Dátum: 2011. 10. 09. 18:29

heló mindenki, új vagyok itt, és épp ma olvastam a belső földes izéről. Ha ennyire tudjátok ezt akkor válaszoljatok már pár kérdésemre.
1. honnan tudjátok, hogy tényleg létezik ez a belsőföld, attól még, hogy ezt mondták miért létezne.
2. ha létezne is pont majd a neten kivan irva a bejárat.
3. ha ez mind igaz lenne, akkor honnan tudjátok, hogy vannak ilyen barlangszerű bejáratok, pl: Mt Epomeo (vagy mi) jártatok esetleg valamelyik barlangbejáratban?
4. ha elis jutnátok mindezig honnan a francból törtek fel nem tom hány kilóméter követ meg földet.
5. ha ezt mind megcsináltátok is, megtaláltátok a bejáratot, megdöglenétek az alagútba, (először is nincs gravitáció, nincs mit egyetek, nincs mit igyatok, beestek valahova oszt ennyi volt)
6. ha ezen is átkeveredtetetek, akkor meg belecsűsznátok abba a napba.

Hát ez szerintem 6 elég nyomós ok, hogy nem létezik, DE AKI MEGCÁFOLJA MIND EZT, ÉS ELMONDJA LEHETSÉGES VÁLASSZAL AKKOR MEGEMELEM ELŐTTE A KALAPOMAT!

PINA

#14940 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: L.L. - Dátum: 2011. 10. 09. 18:29

Haggyámá, menj inkább sörözni, annak legalább értelme van. Felesleges ilyen dolgokon elmélkedni.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 745
  • 746
  • 747
  • 748
  • 749
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.