HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 817
  • 818
  • 819
  • 820
  • 821
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#16361 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 31. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2012. 01. 30. 14:02

Nos, a kozelmultban vegeztem par Tanulmanyt, es a netes kutatasaim mellett sikerult hozzajutnom egy Dokumentumfilmhez is. Illetve tobbhoz, ez tulajdonkeppen egy sorozat.
Megdobbentett a tortenet, de teljes mertekben hiszem, hogy ezek bizony letezo dolgok, csak a Kormany probalja eltuntetni a Nyomokat. Sot, tobb szervezet is erintett lehet a dologban!

A film bemutatja azt a technologiat, amely alapjan a jelenleg ismert ter-ido elmeletek totalis megdontese sem kizart.
Az utazas idoben es terben szinte korlatlanul lehetseges.
Az altalunk ismert terbeli kiterjedesek csak tevedesek, egy targy belul lehet sokkal nagyobb, mint kivul.

Emellett az emberiseg legnagyobb ellensegeit is megismerteti a film. Ezek erzelem nelkuli lenyek, melyeknek egyetlen celja a pusztitas. Kepesek kommunikalni az emberekkel, es mas Idegen Fajokkal is. A testuk meglehetosen csokevenyes, zseleszeru, csapokkal, es mesterseges pancel vedi oket.
A tobbi felfedezett Faj sem volt sokkal bizalomgerjesztobb.

Dextrose, kene a segitseged!!!
Tudsz ezekrol barmit is?

szerk: az elso ilyen film 1963-ban keszult.

Utánanéztem (ennek is), hogy majd jól leszólom (ezt is), de valamikor hajnali három körül tudtam abbahagyni. Megdöbbentő, komolyan!
Dex, én nem is értem, hogy próbálod itt eladni az innen-onnan szedett anyagaidat, erről meg még csak említést sem tettél. Semmi gondod nem lett volna a magamfajta elfogult materialistákkal, ha rögtön ezzel a Csodával kezded!
Elmondom, mi van. Ezek a Dokumentumfilmek, amiket Amea említett, az Attenborough-i tényfelsorolás és az "Il était une fois... la Vie" naív szórakoztatóság furcsa mixeként rendkívül érdekesen, ugyanakkor precíz felépítésben magyarázzák el az Idegen Kultúrák történetét, felépítését, kapcsolatrendszerüket az emberiséggel, valamint az olyan Kísérő Dolgokat, mint az időben és térben utazás Valódi Mikéntje és annak eszköze.
Őszintén mondom, hogy félelmetes mennyiségű információ lehet a teljes gyűjteményben. Gondolhatjátok, ha már az első néhány Bevezető Rész ekkora hatással lehetett rám.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elsősorban a magamfajtáknak, akik máshogy tekintenek majd akár egyszerű tárgyakra is, ha visszagondolnak a filmekben látottakra. De ajánlom Dextrose-nak és a hozzá hasonló gondolkodású, de félénkebb, csak olvasni idejáró kollégáinak, mert az általuk legalább részben ismert Tények mellett olyan Rendszerezési és Dokumentálási Módszertant tanulhatnak belőle, ami megkönnyíti mind a Szakmán belüli tevékenykedést, mind a Tudás továbbadását.
Nagyon köszönöm, Amea.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#16362 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 31. 08:15

áá, én találkoztam már amea gyíkjaival, nem veszélyesek
bár fura, hogy mindig a föld alól jönnek fel, és csak zuhanyozni meg kajázni ugranak be... na mindegy

iguana meg csupa jóság és kedvesség, a légynek sem tudna ártani

Csak te egy mocskos szektatag vagy, A Kormány Dezinformátora AKD, a gyíkembereknek fazol. Nem hiszünk neked. Inkább vissza mennyéééé, kösd össze a tábládat a komodoroddal.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#16363 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 30. 17:09

nekem nem okoz gondot átlépni, hidd el

Elhiszem. Gondot nekem sem szokott okozni. Csak mások rossz néven veszik.

#16364 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 01. 30. 17:55

Ezeket te találod ki.

Tudod miből gondolom? Mert ezekre nem tudsz forrást mutatni, én viszont igen. Minden egyes elméletem Kontakták beszámolóihoz köthető. (Menger, Adamski, Lyssa Royal, D. Kasperidon, Billy Meier, stb.)

Minden összeesküvés elméletem Dokumentumokra épül (Kék Könyv Tervezet, Majestic-12 Dokumentumok, Eisenhover megállapodásai, Fekete Tervezetek, FBI UFO Akták). Ezekkel mind rendelkezem nyomtatott és digitális formában is egyaránt.

És ezeknek a te kontaktáidnak milyen forrásai vannak? Az nem lehet, hogy ők találták ki?

#16365 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 01. 30. 22:46

Fingom sincs. Valószínűleg az eszkimók között nincsenek is olyanok. Az eszkimók viszont gyakorlatilag az időjárástól függenek, a naptól, a szelektől, csak észreveszik ha változás van.

Persze, csak észreveszik. Ennyi erővel egy magyar paraszt is az időjárástól függ.
A meteorológusok meg nem, akiknek pontos kimutatásaik vannak hőmérsékletről, szélről, páratartalomról, stb ...

Egy videót bármiről lehet készíteni, csak megfelelő alany kell hozzá.

#16366 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 31. 08:15

áá, én találkoztam már amea gyíkjaival, nem veszélyesek
bár fura, hogy mindig a föld alól jönnek fel, és csak zuhanyozni meg kajázni ugranak be... na mindegy

iguana meg csupa jóság és kedvesség, a légynek sem tudna ártani

A föld alól? Borpincéje van vagy szennyvizes szaki?

#16367 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 01. 30. 23:33

Én Ameának hiszek, nem neked, ő egy kontaktina, csak igazat mondhat, úgy mint a kontakták! Az olyan "hanyas"-ok, mint te, csak félrevezetnek! :D

:up:
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#16368 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 01. 30. 17:13

Én nem hallottam a te történetedről...Bár az angol intézményrendszerről és a királynőkről is lenne mit mesélnem...

Iskolában fogalmazást kell írni, amiben szerepel a vallás, a királyi család, szex, és van benne egy rejtély.
A legrövidebb fogalmazás ez lett:
- Úristen! - mondta a királnyő - Terhes vagyok! De vajon ki lehet az apa?
:D

#16369 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:47

Ezeket te találod ki.

Tudod miből gondolom? Mert ezekre nem tudsz forrást mutatni, én viszont igen. Minden egyes elméletem Kontakták beszámolóihoz köthető. (Menger, Adamski, Lyssa Royal, D. Kasperidon, Billy Meier, stb.)

Minden összeesküvés elméletem Dokumentumokra épül (Kék Könyv Tervezet, Majestic-12 Dokumentumok, Eisenhover megállapodásai, Fekete Tervezetek, FBI UFO Akták). Ezekkel mind rendelkezem nyomtatott és digitális formában is egyaránt.

Még mindig elhiszed más hazugságait?

#16370 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 01. 30. 23:33

Én Ameának hiszek, nem neked, ő egy kontaktina, csak igazat mondhat, úgy mint a kontakták! Az olyan "hanyas"-ok, mint te, csak félrevezetnek! :D

Én is Ameának hiszek!
Dex a múltkor simán bizonyítéknak akarta elfogadni a boton ülő embert. (Amikor meg megmutatták a trükköt, akkor csodálkozott, hogy mások hogyan hiszik el.)

#16371 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 09:50

Ezeket te találod ki.

Az, hogy te tajekozatlan vagy ezeket a forrasokat illetoen, nem jelenti azt, hogy nem leteznek.
Az en elmeletem nem osszeeskuves elmelet, hanem TENY. Es hihetetlen mennyisegu anyaggal rendelkezem. A filmeken kivul is.

Es az, hogy neked David Graham vagy Colin Thomas neve semmit sem mond, es nem ismered Meadows munkassagat, kozel sem azt jelenti, hogy ezeket en talalom ki.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#16372 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2012. 01. 31. 09:50

Az, hogy te tajekozatlan vagy ezeket a forrasokat illetoen, nem jelenti azt, hogy nem leteznek.
Az en elmeletem nem osszeeskuves elmelet, hanem TENY. Es hihetetlen mennyisegu anyaggal rendelkezem. A filmeken kivul is.

Es az, hogy neked David Graham vagy Colin Thomas neve semmit sem mond, es nem ismered Meadows munkassagat, kozel sem azt jelenti, hogy ezeket en talalom ki.

Nem mondod komolyan, hogy róluk Dex nem hallott?
Akkor miről szól az egész garázsnyi papírja? Éppen a leglényegesebb információk, az alapok hiányoznak.

#16373 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:01

Sracok, jonnek! FelfeDEXtek aZ urhajot, ami eLtakar egy cSOMo csilLAGot!!!!!!!!!!111111

Szerkesztette: LightBringer 2012. 01. 31. 10:02 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#16374 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 01. 31. 10:00

Nem mondod komolyan, hogy róluk Dex nem hallott?
Akkor miről szól az egész garázsnyi papírja? Éppen a leglényegesebb információk, az alapok hiányoznak.

Hát igen, ennyit az ufokutatasrol.
Dex, nalad az alapveto erdeklodes is hianyzik, ezek utan nem nezem sokba az osszegyujtott anyagaidat sem.

#16375 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 01. 31. 08:36

Utánanéztem (ennek is), hogy majd jól leszólom (ezt is), de valamikor hajnali három körül tudtam abbahagyni. Megdöbbentő, komolyan!
Dex, én nem is értem, hogy próbálod itt eladni az innen-onnan szedett anyagaidat, erről meg még csak említést sem tettél. Semmi gondod nem lett volna a magamfajta elfogult materialistákkal, ha rögtön ezzel a Csodával kezded!
Elmondom, mi van. Ezek a Dokumentumfilmek, amiket Amea említett, az Attenborough-i tényfelsorolás és az "Il était une fois... la Vie" naív szórakoztatóság furcsa mixeként rendkívül érdekesen, ugyanakkor precíz felépítésben magyarázzák el az Idegen Kultúrák történetét, felépítését, kapcsolatrendszerüket az emberiséggel, valamint az olyan Kísérő Dolgokat, mint az időben és térben utazás Valódi Mikéntje és annak eszköze.
Őszintén mondom, hogy félelmetes mennyiségű információ lehet a teljes gyűjteményben. Gondolhatjátok, ha már az első néhány Bevezető Rész ekkora hatással lehetett rám.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elsősorban a magamfajtáknak, akik máshogy tekintenek majd akár egyszerű tárgyakra is, ha visszagondolnak a filmekben látottakra. De ajánlom Dextrose-nak és a hozzá hasonló gondolkodású, de félénkebb, csak olvasni idejáró kollégáinak, mert az általuk legalább részben ismert Tények mellett olyan Rendszerezési és Dokumentálási Módszertant tanulhatnak belőle, ami megkönnyíti mind a Szakmán belüli tevékenykedést, mind a Tudás továbbadását.
Nagyon köszönöm, Amea.

Én egy linket se láttam tőle. Ellenben én folyamatosan linkelgetek.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#16376 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 01. 31. 09:34

És ezeknek a te kontaktáidnak milyen forrásai vannak? Az nem lehet, hogy ők találták ki?

Nyilván vannak csalók. Például Giorgi Stankov és G. Kavalassias is ilyen csaló.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#16377 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 01. 31. 10:11

mivel interneten bárki bármit megoszthat, ezért remélem sejted, hogy az internet félreeső, porlepte ingyentárhelyes zugaiból linkelt dolgaid mekkora bizonyító erővel bírnak :-p
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#16378 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:16

Azok a linkek eddig semmit nem értek. Valaki kitalálta, kirakta a netre, aztán forrás. Ha Amea csinál egy honlapot, ahova felírja ezeket, én meg belinkelem, akkor jók vagyunk?

Nem meséltél az angol intézményrendszerről és királyi házról, pedig elvileg tudnál. Várjuk. :-)

#16379 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:17

Szóval visszatérve az angol-rendszerhez. Léteznek bizonyos feltevések miszerint Erzsébet királyné is a reptilián (gyíkember) család egy tagja. Nem tudom pontosan milyen kapcsolatban állnak az annunakik és a reptiliánok, de az biztos, hogy hatalmi szerepet játszik mindkét faj.

További vizsgálódásokra és belső információkra volna szükség ahhoz, hogy pontosabb képet kapjunk a háttérben lévő valódi hatalmokról.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 01. 31. 10:18 -kor

paranormal.hu

#16380 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 10:19

Inkább folyamatosan linkelsz.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 817
  • 818
  • 819
  • 820
  • 821
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.