HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 883
  • 884
  • 885
  • 886
  • 887
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#17681 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 04. 25. 13:12

Itt van Dex, ezen rugózzál:

250000 év

#17682 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 04. 24. 15:15

Ingyen energia

Bárki kiprobálhatja otthon, működni fog.

Ez sokkal hitelesebb!!! :D

Szerkesztette: Lipton 2012. 04. 25. 14:33 -kor

#17683 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 04. 24. 18:07

Dehát az elején felemeli nem?

Igen... utána meg van egy vágás ahogy az alját mutatja. :omg:

#17684 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 04. 25. 15:37

Igen... utána meg van egy vágás ahogy az alját mutatja. :omg:

Lehet tényleg nincs az alján kábel, de akkor meg tuti elemekkel nyomja, azért vágta le neki néhány mp. múlva.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#17685 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 16:39

fentebbi videók. :D trololol :D

de amúgy van ingyen energia. nem? szél, nap például. oké, ha most belemegyünk, hogy a szélnek is keletkeznie kell, meg a napban is valahonnan jön az energia,,,, szóval nem a semmiből keletkezik. de ha azt nézzük "ingyen" van. hm. vagy mégse?. hiszen beruházásra van szükség pl napelemek gyártásához, szélerőművekhez, akármi. de utána már termelődik az szépen. (persze karbantartás, egyebek még itt is itt van)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#17686 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 04. 25. 17:23

Lehet tényleg nincs az alján kábel, de akkor meg tuti elemekkel nyomja, azért vágta le neki néhány mp. múlva.

A lényeg a képvágás volt, utána azt csinűál vele amit csak akar.
Dex pesze ezt is benyelte. :)

#17687 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2012. 04. 25. 17:39

fentebbi videók. :D trololol :D

de amúgy van ingyen energia. nem? szél, nap például. oké, ha most belemegyünk, hogy a szélnek is keletkeznie kell, meg a napban is valahonnan jön az energia,,,, szóval nem a semmiből keletkezik. de ha azt nézzük "ingyen" van. hm. vagy mégse?. hiszen beruházásra van szükség pl napelemek gyártásához, szélerőművekhez, akármi. de utána már termelődik az szépen. (persze karbantartás, egyebek még itt is itt van)

És kurva nagy szívás, amikor kiderül, hogy gyönyörűen el lehet rombolni vele a Föld élhetőségét… megváltozik a légkörzés és egyéb nyalánkságok. Csak mire a nagy lelkesek ezt meglátják, ugyanúgy késő lesz.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#17688 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 18:51

http://youtu.be/7Lo8LcILD6o
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#17689 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2012. 04. 25. 17:39

Így van, nincs ingyen. Kell beruházás, ami magában nem olcsó, nem hogy ingyenes. Az eszközök legyártása is rombolja a környezetet, nem is akár hogy, és felemészt egy csomó energiát is. Aztán ott van, hogy elektromos energia előállítására ezek még nem jók, mert nem lehet rájuk mindig egyenlő mennyiségben számítani: vagy fúj a szél, vagy süt a nap, vagy NEM/nem annyira és akkor szopó. Ráadásul elektromos energiát nem lehet nagy méretben tárolni, tehát nincs az, hogy ha csak kevés energia folyt be belőle adott időszakban, akkor teszünk hozzá a múlt téli befőzésből, vagy ha éppen felesleget termelt, amit a fogyasztók nem fogyasztottak el, akkor a maradék az jó lesz befőttnek. Legalább lehet napelemet venni, rohadás drágán úgy, hogy az életben nem hozza vissza az árát, a gyártás helyén már jól összeszennyezték vele a környezetet, feléltek egy csomó más energiaforrást, de zöldék vadul rejszolhatnak rá, hogy a felhasználás helyén hú de környezettudatos az alakalmazása, ez a követendő példa, milyen szépen zöldellnek a fák a környezetében :omg:

Üzenet megtekintéseIdézet: boyscout - Dátum: 2012. 04. 25. 19:51

:omg:

Szerkesztette: Raynes 2012. 04. 25. 19:33 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#17690 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 21:06

A nyelvi topikba megosztottam egy nagyon érdekes linket, ha már szóba jött ez a téma is.

Több következtetést le lehet vonni az oldal áttanulmányozása során. Persze nem UFO kutatási szempontból.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#17691 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 25. 21:15

Heard(?)vagy esetleg heard'em (eléggé lenyelve az 'em-et) dealing dope in this bar. What do you say, we buy these guys a sixpack.

Szerkesztette: JonesC 2012. 04. 25. 21:27 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#17692 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 26. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 04. 25. 22:15

Heard(?)vagy esetleg heard'em (eléggé lenyelve az 'em-et) dealing dope in this bar. What do you say, we buy these guys a sixpack.

Nagy respect Dzsounszi seröfnek :respect: Beszarok, tényleg ez lesz, teljesen passzol a szituba. A 'em nem kell, értelmes nélküle is a mondat. A dope-ra már gondoltam én is, de nem tudtam beleilleszteni az általam hallottak közé. Legjobban akkor mentem le hídba, mikor Goldwave-ben loopba tettem és tényleg ott van a g a guys elején és a sixpack előtt is az "a", de már csak így utólag hallom ki, hogy már tudom mit keressek :-D Így viszont kereshetek magamnak másik baromságot edződni, hogy tényleg ne mindig más fejtse meg helyettem a dolgokat.

#17693 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 26. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 04. 26. 10:08

Nagy respect Dzsounszi seröfnek :respect: Beszarok, tényleg ez lesz, teljesen passzol a szituba. A 'em nem kell, értelmes nélküle is a mondat. A dope-ra már gondoltam én is, de nem tudtam beleilleszteni az általam hallottak közé. Legjobban akkor mentem le hídba, mikor Goldwave-ben loopba tettem és tényleg ott van a g a guys elején és a sixpack előtt is az "a", de már csak így utólag hallom ki, hogy már tudom mit keressek :-D Így viszont kereshetek magamnak másik baromságot edződni, hogy tényleg ne mindig más fejtse meg helyettem a dolgokat.

Tehát akkor nem me and Dylan a megfejtés.

És az open szónak köze nincs a mondathoz! Micsoda félreértés! :omg:

Szerkesztette: Dextrose 2012. 04. 26. 09:17 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#17694 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 26. 09:17

Úgy érdemes szerintem eddzeni az agyat, hogy nem erőlteted túl, csak tornáztatod. Szerintem a legjobb módszer sorozatok/filmek nézése, angol nyelven, angol felirattal. Egy idő után már simán kihallod a hibákat a feliratból.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#17695 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 26. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 04. 26. 10:17

Úgy érdemes szerintem eddzeni az agyat, hogy nem erőlteted túl, csak tornáztatod. Szerintem a legjobb módszer sorozatok/filmek nézése, angol nyelven, angol felirattal. Egy idő után már simán kihallod a hibákat a feliratból.

A filmeket érteni szoktam, az ilyen durvább dolgok fognak csak ki rajtam. Szerintem az életben nem fejtettem volna meg a heard-öt, pedig tudom, hogy egyes dialektusokban eldobhatják a h-t, de erre gondol az ember utoljára. Az "open" is furcsa volt, hogy előtte "and"-et hallottam, de utóbbinak a d-jét nem szokták ejteni, és az and 'open-ből a hangsúly miatt egyébként sem lehet (a)n-'dopen, ezért gyanakodtam a dopen-re is, de azzal meg nem tudtam mit kezdeni.

Feliratban nagyon ritkán találok hibát, inkább az a gyakoribb, hogy egy hosszabb mondatot rövidebb mondattal feliratoznak, hogy kiférjen. Filmekben inkább az idegesít, hogy suttognak az isten barmai, alig van rés a hangszálaik között, néha úgy sem hallom, hogy csumán van a hangerő. Sitcomok kivételek, azokban nem sustorognak.

#17696 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 26. 18:29

Pedig van bennük dögivel. Én magam is javítok, meg fordítok feliratokat egyébként, sőt csináltam már transzszkriptet is :)

Idézet

#17697 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 26. 22:13

Az ufonauták milyen dialektusban beszélik az angolt?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#17698 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 04. 26. 23:13

Az ufonauták milyen dialektusban beszélik az angolt?

Szabvány amerikaiban. Kérdezd csak meg akármelyik kontaktát, vagy nézzél "dokumentum" filmeket! Bezzeg kínaiul, arabul, oroszul, magyarul basznak tudni, a franc a pofájukat. Lehet Dex-nek igaza van, nem véletlen, hogy csak az aMERIKAI kORMÁNNYAL paktáltak le, simán alapulhat nyelvi kényszeren :Đ

#17699 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 15:45

http://www.idokep.hu...oszkvaban-az-eg

Nem csak Moszkvában:
http://www.hir24.hu/...nikban-moszkva/

Itthon is volt ilyesmi:
http://atv.hu/cikk/2...ohegyesen_video

Szerkesztette: Valdy 2012. 04. 27. 15:55 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#17700 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 16:42

Is there a connection between the appearance of green clouds and hail or torndaoes? There is widely reported phenomena of green clouds which are often associated with severe weather.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 883
  • 884
  • 885
  • 886
  • 887
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.