HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 932
  • 933
  • 934
  • 935
  • 936
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#18661 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 11:43

A légiforgalmi irányítási rendszerek adatai szerint a gépek olyan manővereket hajtottak végre ami a gyorstalpalón végzett arabok nem tudtak volna végrehajtani. Drone ok már léteztek akkor is, típusismerettel és gyakorlattal rendelkező pilótákból se volt hiány.

Ezt te honnan tudod?

Azt honnan tudják, hogy az arabok mit végeztek és hol?
Vagy hogy nem volt egy boing-ük, amin gyakoroltak otthon. Egyébként én nem láttama felvételeken szaltót a repülőval, csak szimplán belekanyarodott a házba ...

#18662 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 11:41

Ha az Én, a robot-ból sikerült leforgatni az Én, a robotot, akkor az Alapítványba is könnyen bele lehet rakni pár látványos verekedést.

Asimov miért nem eshet villamos elé részegen, ha valakinek útban van? Erre válaszolj, a többi melléduma.

Az Én Robot könyv és film nincs köszönőviszonyban se egymással.

Talán mert nem ivott vagy akkor nem ítélték annyira veszélyesnek, szovjetektől abban az időben jobban féltek.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#18663 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 11:45

Nekem ez elég gyenge érvnek tűnik. Aztán ha nem gyorstalpalón összekalapált arabok voltak? Drone meg persze, volt az már 15 évvel előtte is, kérdés miképpen jön ide?

Drone vezérléssel vezették bele toronyházakba a Boeingeket.

#18664 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 11:47

Az Én Robot könyv és film nincs köszönőviszonyban se egymással.

Nem mondod! :o

Talán mert nem ivott vagy akkor nem ítélték annyira veszélyesnek, szovjetektől abban az időben jobban féltek.

Vagy talán mert hülyeség az egész, amit mondasz?

#18665 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 11:48

Nahát. Ezt honnan tudod ennyire biztosan?
Te vezetted, vagy csak a vezető válla fölött lested?

#18666 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 11:46

Ezt te honnan tudod?

Azt honnan tudják, hogy az arabok mit végeztek és hol?
Vagy hogy nem volt egy boing-ük, amin gyakoroltak otthon. Egyébként én nem láttama felvételeken szaltót a repülőval, csak szimplán belekanyarodott a házba ...

A felvételeken lehet, de előtte az csináltak egy szűk 180 fokos fordulót kis magasságban mert az ellenkező irányból jöttek. Boeing nem műrepülő Cesna amivel sok gyakorlat nélkül meg lehetne ez csinálni.

#18667 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 11:48

Ezt mindenki tudja, és pirospirulás oldalon hallottad, mi?
Make love not Wor.

#18668 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 11:51

A felvételeken lehet, de előtte az csináltak egy szűk 180 fokos fordulót kis magasságban mert az ellenkező irányból jöttek. Boeing nem műrepülő Cesna amivel sok gyakorlat nélkül meg lehetne ez csinálni.

És ezt hol láttad, ha a felvételeken nincs rajta?

#18669 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:54

Az is rajt van a felvételeken, de innen azt nem láttam rendesen, meg nem is érdekelt, meg már nem is emlékszem. Tolsz pár linket?
Make love not Wor.

#18670 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:57

Aha, tehát akkor a könyv maradhat, mert ugyan benne van minden, ami veszélyes lehet a cionistákra nézve, de a szovjetek még veszélyesebbek voltak a cioniostákra nézve, a film meg továbbra sem készülhet el, mert ugyan a cionisták kényük-kedvükre kifacsarhatnák a történetet a saját szájízük szerint, valamilyen úton-módon az így született film még az ötvenes évekbeli szovjeteknél is veszélyesebb.

Tudom, hogy kurva okosnak hiszed magadat, de legyél már kedves észrevenni, hogy amiket összehordasz, annak se füle, se farka.

Vegyük ezt a sztorit:
- Asimov megírta az Alapítványt, mindenféle nagyobb röptű hátsó szándék nélkül
- A cionisták magasról leszarják az Alapítványt, mert semmi veszélyes nincs benne
- Az Alapítvány trilógiából nem született még film, mert egyszerűen senki sem akart eddig foglalkozni vele, mert van rengeteg kevésbé fajsúlyos téma, amiből sokkal kisebb munkával sokkal nagyobb bevételt is elérhetnek.

Tudom, hogy ez így túl unalmas, meg nem lehet rajta hümmögni, de ezen elég nehéz fogást találni, miközben a te agymenéseiden olyan lukak vannak, mint az ementálisajton.

#18671 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:58

És azt honnan tudják, hogy em volt gyakorlat hozzá???
Ha én akarnék bevezetni egy repcsit, én se olyat ültetnék bele, aki nem ért hozzá.

#18672 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 11:52

És ezt hol láttad, ha a felvételeken nincs rajta?

Másik ember meg azt emlegette, hogy előbb és közben felrobbantották az épületet, aztán alibinek nyomták neki a repülőt :-) Mondtam is, hogy jó, jó, de haver is ott videózta, jött a repülő, piffff. Nem, sok robbantást láttunk előtte. Nekem is megmagyarázták, hogy nem az volt. Indexes újságírók is éppen arra meg a nagy Amerikára csodálkoztak, soronként tudósítottak, míg össze nem omlott minden.
Make love not Wor.

#18673 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 11:58

Ha én akarnék bevezetni egy repcsit, én se olyat ültetnék bele, aki nem ért hozzá.

NEM ÉRTED, hogy kizárólag a cionisták képesek minden részletre kiterjedően megtervezni egy terrorcselekményt, a feketeseggű arab népek ugyanerre már képtelenek?

#18674 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 11:57

Aha, tehát akkor a könyv maradhat, mert ugyan benne van minden, ami veszélyes lehet a cionistákra nézve, de a szovjetek még veszélyesebbek voltak a cioniostákra nézve, a film meg továbbra sem készülhet el, mert ugyan a cionisták kényük-kedvükre kifacsarhatnák a történetet a saját szájízük szerint, valamilyen úton-módon az így született film még az ötvenes évekbeli szovjeteknél is veszélyesebb.

Tudom, hogy kurva okosnak hiszed magadat, de legyél már kedves észrevenni, hogy amiket összehordasz, annak se füle, se farka.

Vegyük ezt a sztorit:
- A cionisták magasról leszarják az Alapítványt, mert semmi veszélyes nincs benne
- Az Alapítvány trilógiából nem született még film, mert egyszerűen senki sem akart eddig foglalkozni vele, mert van rengeteg kevésbé fajsúlyos téma, amiből sokkal kisebb munkával sokkal nagyobb bevételt is elérhetnek.

Tudom, hogy ez így túl unalmas, meg nem lehet rajta hümmögni, de ezen elég nehéz fogást találni, miközben a te agymenéseiden olyan lukak vannak, mint az ementálisajton.

Arról nem beszélve, hogy az indoklások során még odáig is eljutottunk, hogy Asimov léte és művei egyenesen kívánatosak voltak a cionistáknak, mert halála zavart keltett volna köreikben.
Bár az még nem derült ki, hogy milyen zavart.

#18675 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 12:00

NEM ÉRTED, hogy kizárólag a cionisták képesek minden részletre kiterjedően megtervezni egy terrorcselekményt, a feketeseggű arab népek ugyanerre már képtelenek?

De Pitbullt nem verik át, mert ő át lát a szitán.

(Aki át lát, lásson bét is.)

#18676 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 11:59

Másik ember meg azt emlegette, hogy előbb és közben felrobbantották az épületet, aztán alibinek nyomták neki a repülőt :-) Mondtam is, hogy jó, jó, de haver is ott videózta, jött a repülő, piffff. Nem, sok robbantást láttunk előtte. Nekem is megmagyarázták, hogy nem az volt. Indexes újságírók is éppen arra meg a nagy Amerikára csodálkoztak, soronként tudósítottak, míg össze nem omlott minden.

Nyithatnánk valami rendelést is. Dr. Sparow.
Dex, Ny.T., Gyula2222, most meg Pitbull ... ennyi betegből meg lehetne élni ...
Kérem a következőt :)

#18677 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 11:57

Vegyük ezt a sztorit:

Az Alapítvány társadalom szociológia kritika mint általában Asimov regényei, novellái. Miért akarna filmet csinálni maga ellen egy rendszer ha az nem profitábilis? Mivel ezt a rendszert alapvetően profit mozgatja akár nyíltan kritizáló műveket is megjelenteti ha az pénzt hoz. Az akkori USA-t a mostanival nem is érdemes összehasonlítani, akkor ott Asimov egy hazafinak számított.

#18678 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 11:59

Nem előtte, utána robbantották fel. A belső vasbeton tartó szerkezetet robbantották be amitől magába roskadt az épület. A kerozin lefojtva nem tud akkora égéshőt hogy ezt létrehozza. Érdekes módon nem sokkal előtte vizsgálták át a WTC belső tartószerkezetét "szakemberek". Lehet hogy akkor helyezték el tölteteket?

#18679 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 12:12

Az Alapítvány társadalom szociológia kritika mint általában Asimov regényei, novellái. Miért akarna filmet csinálni maga ellen egy rendszer ha az nem profitábilis? Mivel ezt a rendszert alapvetően profit mozgatja akár nyíltan kritizáló műveket is megjelenteti ha az pénzt hoz. Az akkori USA-t a mostanival nem is érdemes összehasonlítani, akkor ott Asimov egy hazafinak számított.

Tehát akkor onnan, hogy "nem csinálnak filmet az alapítványból, mert a cionisták nem engedik", eljutottunk odáig, hogy "nem csinálnak filmet az alapítványból, mert senkit sem érdekelne". Az egyenletből kihúzogattunk mindenféle összeesküvést, zsidózást, cionistázást, marslakókat, szabadkőműveseket, illuminátusokat, meg még Harry herceget is, mint érdektelen, nem a témához tartozó dolgokat.

Csak tudnám, hogy ezek a népek hogyan keveredtek egyáltalán a társalgásba?

#18680 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 12:12

Ezek szerint nem azért mellőzék a filmkészítők, mert megtiltották, nehogy lerántsa a leplet Izraelről, hanem azért, mert nem volt rentábilis?

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 932
  • 933
  • 934
  • 935
  • 936
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.