HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 939
  • 940
  • 941
  • 942
  • 943
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#18801 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:31

Ég de nem eléggé, toronyház tüzek esetén vázszerkezet megmarad és soha nem omlik úgy le mint kontrolált robbantásos bontás. Mint pl ez.

WTC sem így omlott össze magában, eleve 1 gép, aztán másik gép, aztán ott nagyobb láng, aztán csiribiri, órákig tartott a folyamat, de kb. 20 perc volt (lesd ki pontosan, én nem lesem), mire omladozni kezdett. Addig lukat ütöttek bele, oszt ment a pánik.
Make love not Wor.

#18802 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 14:28

Tudja fene. Annyi kerozint első sarki építész lehet el sem bír képzelni. Amúgy USÁban nem sokat voltam, néztem a bútorokat, meg az újonnan épült házakat, kb. én pont tüzelőnek néztem a kerti sütéshez. Hogy a WTCben mi volt, azt tök tudja, egyéb helyen fasza összepréselt faforgácsos/papíros cucc, gyantás ragasztóval. Legjobb. Már csak műanyag bevonat kellene, ami legalább mérgező :-)

Jut eszembe a kerozin nagy része látványosan elég a repcsik becsapódásakor és ezt a hivatalos vizsgálatok is elismerik, ezért lett irodabútor tűz az ok.

Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#18803 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:31

... vázszerkezet megmarad ..

azok a hülye arabok, akkora barmok, biztos eltaláltak a repülővel néhány fontosabb szerekezeti elemet is... vigyázhattak volna...

Szerkesztette: El Kebir 2012. 08. 24. 13:37 -kor

"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#18804 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 14:34

WTC sem így omlott össze magában, eleve 1 gép, aztán másik gép, aztán ott nagyobb láng, aztán csiribiri, órákig tartott a folyamat, de kb. 20 perc volt (lesd ki pontosan, én nem lesem), mire omladozni kezdett. Addig lukat ütöttek bele, oszt ment a pánik.

Ilyen kontrollált omláshoz az egész felső résznek egyszerre kell ráomlani az alsóbb szintekre annak hogy spontán a tűz ilyet okozzon gyakorlatilag nulla az esélye a mérnökök szerint nem is következhet be.

#18805 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 08. 24. 14:35

azok a hülye arabok, akkora barmok, biztos eltaláltak a repülővel néhány fontosabb szerekezeti elemet is... vigyázhattak volna...

Végül is 30 tonnás egy ilyen vas, plusz a sallang. Ez jön mittomén, hogy lassítottak-e, de 400-700 kilométer/órás sebességgel. Nekem nem kevés.
Make love not Wor.

#18806 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:38

Ilyen kontrollált omláshoz az egész felső résznek egyszerre kell ráomlani az alsóbb szintekre annak hogy spontán a tűz ilyet okozzon gyakorlatilag nulla az esélye a mérnökök szerint nem is következhet be.

Nem baj, ha nem bírlak követni? Főleg mert most már hirtelen a kerozin is égett, meg tűz is volt.
Make love not Wor.

#18807 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 08. 24. 14:35

Repülő túl puha ehhez, anno próbálták felrobbantani a WTC-t közvetlenül a talpazatnál, leomlott pár emelt és annyi. A vázszerkezet sértetlen maradt. A WTC kívülről sokkal puhább volt mint a belső toronyszerkezet. A repülő ezt összetörte de ezzel el is nyelte a mozgási energiát, mint a spaced armor páncélosokon vagy az űrállomáson.

#18808 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:46

Egysze rolvastam róla régebben, ott azt írták, hogy anno direkte úgy tervezték, hogy ha mégis összedől (pl. nagyon erős földrengés vagy fasztuggya), akkor saját magába dőljön.

#18809 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:24

Rendben ,de ezek az épületek fel vannak készítve az ilyen tüzekre és ép deformáció is tervezve van tűz esetén hogy kotroláltan megrogyhat de nem dől össze, és elég sok amerikai építészmérnök nem ért egyet hivatalos verzióval hogy bútortűz (mi a fasz ott minden magnéziumból készült) okozta az összeomlást.

Az nem biztos, hogy ilyen tüzekre fel vannak készítve, hogy rengeteg tonna üzemanyag begyullad.
Sima irodatűz volt már a WTC-ben régebben is, volt, hogy majdnem egy egész emelet kiégett. De azért az már, hogy szobánként ég 3 asztallap meg 3 szék, meg egy polc, vagy több tonna kerozin.

#18810 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:34

Jut eszembe a kerozin nagy része látványosan elég a repcsik becsapódásakor és ezt a hivatalos vizsgálatok is elismerik, ezért lett irodabútor tűz az ok.

Ne hülyülj, egy vödör benzin se ég el egy pillanat alatt, nem több tonna ...
Csak gondold el, hogy egy kis borosüvegben fél liter benzint bekúrnának az ablakon, de szar volna.

#18811 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 14:39

Nem baj, ha nem bírlak követni? Főleg mert most már hirtelen a kerozin is égett, meg tűz is volt.

Kerozin nagy része ellobbant mikor a gép becsapódott. Mindig azt állítottam hogy az fojtott égés ami ott volt kevés a vázszerkezet ilyen szintű károsításához.

#18812 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Már csak azt nem értem, hogyha ennyire nem stimmel a cucc, akkor miért nem csinálták meg a cionistákok normálisan. Legföljebb párszázzal több emailt kellett volna kiküldeniük, aztán mindenkinek be lenne tömve a szája, mert úgy borul, ahogy a repülővel fellökött 400 méter magas felhőkarcolók általában szoktak.

#18813 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:45

Repülő túl puha ehhez, anno próbálták felrobbantani a WTC-t közvetlenül a talpazatnál, leomlott pár emelt és annyi. A vázszerkezet sértetlen maradt. A WTC kívülről sokkal puhább volt mint a belső toronyszerkezet. A repülő ezt összetörte de ezzel el is nyelte a mozgási energiát, mint a spaced armor páncélosokon vagy az űrállomáson.

Nem a talapzatnál, hanem az egyik alsó szinten, a parkolóknál.
A repcsiknek is elég szilárd a szerkezete, hidd el.

#18814 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:51

Kerozin nagy része ellobbant mikor a gép becsapódott. Mindig azt állítottam hogy az fojtott égés ami ott volt kevés a vázszerkezet ilyen szintű károsításához.

Aham. Azt állítod.
Gondolom statikus vagy, meg 20 évig pirotechnikával foglalkoztál, azért vagy ilyen magabzitos a témában.

Bár előbb a hülyeségeket is nagyon magabiztosan állítottad, pl. tartálytűz témában.

Székely bácsit kérdezi a fia:
- Édesapám, látott maga már antennát?
- Még ettem is!
- De az fémbül van!
- Akkor csak láttam.

#18815 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 14:48

Az nem biztos, hogy ilyen tüzekre fel vannak készítve, hogy rengeteg tonna üzemanyag begyullad.
Sima irodatűz volt már a WTC-ben régebben is, volt, hogy majdnem egy egész emelet kiégett. De azért az már, hogy szobánként ég 3 asztallap meg 3 szék, meg egy polc, vagy több tonna kerozin.

A kerozin nagy része a FEMA jelentés szerint is elégett az becsapódáskor, a tűzoltók szerint meg két tűzfészek volt ami 2 tömlővel eloltható. 7.0 beszél egy szakértő hogy miért nem okoz problémát a egy repülő. Végén egy 20 órán fáklyakémt égő felhőkarcoló ami hogy hogy nem nem omlott össze.

Szerkesztette: Pitbull 2012. 08. 24. 13:58 -kor

#18816 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:51

Mindig azt állítottam hogy az fojtott égés ami ott volt kevés a vázszerkezet ilyen szintű károsításához.

Én meg azt állítom, hogy nem. Na, kinek van igaza?
Make love not Wor.

#18817 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 14:56

A kerozin nagy része a FEMA jelentés

FEMA? Az csinált egy csomó felesleges kőműves ládát, ami a WTCnél nem lett tele, most fejtik meg bele az embereket.
Make love not Wor.

#18818 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 14:51

Már csak azt nem értem, hogyha ennyire nem stimmel a cucc, akkor miért nem csinálták meg a cionistákok normálisan. Legföljebb párszázzal több emailt kellett volna kiküldeniük, aztán mindenkinek be lenne tömve a szája, mert úgy borul, ahogy a repülővel fellökött 400 méter magas felhőkarcolók általában szoktak.

hogy pl. a szemedbe röhöghessenek, de ezt legújabb szellemi vezetőtök le is írta már. de ez nem dex, ez egy professzionális elmebeteg, ezt az mutánst végképp nem fogod leérvelni. ez olyan szinten gumiszoba kondicionált, h ha a tajgetoszról basszák le, onnan is visszapattan. ezek ilyenek.
komolyan nem értem, nektek nincs nőtök, vagy valami jobb hobbitok, h állandóan nemi kapcsolatot kell létesítenetek ilyen sajtreszelőkkel?

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#18819 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 14:51

Megtesszük mert megtehetjük hogy hülyének nézzünk titeket. Egyszerű erőfitogtatás. Bushnak nagyon jól jött a WTC merénylet, mert a gazdaság a béka segge alatt volt akkor is.

#18820 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 08. 24. 14:59

hogy pl. a szemedbe röhöghessenek, de ezt legújabb szellemi vezetőtök le is írta már. de ez nem dex, ez egy professzionális elmebeteg, ezt az mutánst végképp nem fogod leérvelni. ez olyan szinten gumiszoba kondicionált, h ha a tajgetoszról basszák le, onnan is visszapattan. ezek ilyenek.
komolyan nem értem, nektek nincs nőtök, vagy valami jobb hobbitok, h állandóan nemi kapcsolatot kell létesítenetek ilyen sajtreszelőkkel?

Melóidőben ez is megteszi :)
A nőim nem jöhetnek be, meg itt dugni se lehet, de netezni igen ...

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 939
  • 940
  • 941
  • 942
  • 943
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.