HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 988
  • 989
  • 990
  • 991
  • 992
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19781 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 04. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 09. 03. 17:00

Urak!

Holnap megyek Montenegroba nyaralas celjabol. Van-e vmi ufo-s latnivalo, amit erdemes lenne Kotor es kornyeken meglesni Tanulmany irasi szandekkal?

Knights of The Old Republic? :D Amúgy nagyon szép hely, tesómék is ezen a nyáron voltak ott. :up: Ufós élménye nem volt. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#19782 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 09. 03. 18:14

Az is igaz lehet hogy három faszom van hat fülem.

:respect:

#19783 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 09. 03. 17:08

Az nem múzeum tudtommal.

Az egy barlang, amit Móricz János fedezett fel. Ő viszont nem mondta el a lelőhelyet, a hely hagyományainak megőrzésére hivatkozva.

Ha jól tudom.

Egyébként az az ecuadori ősrengetegben van.

Nem az volt, hogy már nem hiszel el minden hülyeséget?

#19784 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 03. 16:53

"Az 1930-as években egy osztrák erdész, Schauberger megdöbbenve látja, hogy a pisztrángokat nem sodorja le a gyors hegyi patak. Kopoltyújukat tanulmányozva olyan áramlási csatornát épít, amelyből a víz nagyobb energiával lép ki, mint ahogy belépett. Kevesen segítik a munkáját, eredményeit nem tudja hasznosítani..."

Nagyobb energiával lép ki, mint ahogy belépett? Az jó, mer' akkor feltalálta az örökmozgót ... :Đ

#19785 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 04. 09:55

Nagyobb energiával lép ki, mint ahogy belépett? Az jó, mer' akkor feltalálta az örökmozgót ... :Đ

nem, ez már örökgyorsító :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19786 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 09. 03. 23:15

oszt amikor egy kurva 60k ft körüli skywatcherrel és lencsékkel is simán vizsgálhatod őket...

A sok hülyebogár, akik célköüzönségét képezik aranylacinak és baráti körének, nem fogja a fáradságot venni, hogy bárminek is utánajárjon, sokkal jobb elhinni, szörnyülködni, meg az egymás fülébe susogni.

Amúgy nekem van egy elméletem: könnyen belátható, hogy az emberiség 99 százaléka jelentéktelen embernek számít, értsd: a döntéseik csak egy kis embercsoport életét befolyásolják, a velük történtek szintén csak egy kis embercsoportot érdeklik. Ezek közül sokan együtt tudnak élni a saját jelentéktelenségükkel, vannak viszont, akik nem, úgyhogy mindenféle pótlékra van szükségük, ami a környezetükben élő "szürke tömeg", másnéven "a birkák" fölé emeli őket. Ezeket könnyen meg lehet vezetni olyan dolgokkal, amitől úgy érezhetik, hogy részesei valami nagynak, valami a "szürke tömeg" elől rejtettnek, amit a "birkák" nem tudnak észrevenni, mert képtelenek felfogni az összefüggéseket. Ha egy ilyen júzerrel leállsz vitatkozni, azzal csak még jobban hergeled, hiszen az ő szemszögéből csak annyi történik, hogy a számára könnyedén felfogható dolgot te nem tudod megérteni, hanem mindenáron azt "szajkózod", amit "le akarnak tömni a torkodon", hogy "butaságban tartsanak", és ez az a dolog, ami miatt soha nem fogsz a "beavatottak" közé tartozni.

#19787 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 09. 03. 23:15

oszt amikor egy kurva 60k ft körüli skywatcherrel és lencsékkel is simán vizsgálhatod őket... Csillagászok Baráti-köre, az. elsőre keverhető a csbk-val szerintem távcsövet akkor látott, mikor egyszer mutattak neki. messziről, fotón. de elvetette, mert nem volt színhelyes.
"- A Holdnak van saját légköre, melynek nagyobb mennyiségű víz és egyes !hivatalos! források szerint kisebb folyók a fenntartói, mindennek természetesen a lehetősége is hidegen hagyja a tudományos elitet." eztet kilőném oda a gecibe, igyon holdi vizet, meg lélegezzen holdi légkört. rohadt buzikurvák.

Kérdés mit nevezel légkörnek? Holdnak a gravitációja 1/6 Földének, bizonyos mennyiségű gáznemű anyagot képes pályán tartani. Marsnak rendkívül ritka légköre van mert gravitációja 1/3 a Földének, ott már elég jó kis porviharokra van lehetőség.

Szerkesztette: Pitbull 2012. 09. 04. 10:23 -kor

Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#19788 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 04. 11:22

Kérdés mit nevezel légkörnek? Holdnak a gravitációja 1/6 Földének, bizonyos mennyiségű gáznemű anyagot képes pályán tartani. Marsnak rendkívül ritka légköre van mert gravitációja 1/3 a Földének, ott már elég jó kis porviharokra van lehetőség.

Válaszok? Ne újabb fasságokkal gyere, a régiekre válaszolj.

#19789 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 09. 04. 11:33

Válaszok? Ne újabb fasságokkal gyere, a régiekre válaszolj.

PINA, SÖR, VODKA.

#19790 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:03

Én úgy tudom, hogy a gravitációja nem tudja megtartani a légkört, mert a szökési sebesség sokkal kisebb a földinél, így a nap hőjétől kapnak annyi energiát a gázok, hogy az atomjaik el tudnak szökni.
Valami 10-10 vagy 10-20 atmoszféra nyomás van, gyakorlatilag 0.

Nem tudom, láttad-e a videót, amin a szabadesés demonstrálása céljából egy űrhalós leejt egy tollpihét meg egy kalapácsot a Holdon.
Ui: ja, a Marson is valami 0.001 bar a légnyomás. Előbb kihagytam. Ebben akár nagyon apró szemcsűjű por lehet, de ez a nyomás is kb. 10-15 nagyságrenddel több, mint a Holdon. A Holdon ezért nincs porvihar, mert a legapróbb por is leesik.

Szerkesztette: Sparow2 2012. 09. 04. 11:09 -kor

#19791 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 04. 12:03

Én úgy tudom, hogy a gravitációja nem tudja megtartani a légkört, mert a szökési sebesség sokkal kisebb a földinél, így a nap hőjétől kapnak annyi energiát a gázok, hogy az atomjaik el tudnak szökni.
Valami 10-10 vagy 10-20 atmoszféra nyomás van, gyakorlatilag 0.

Nem tudom, láttad-e a videót, amin a szabadesés demonstrálása céljából egy űrhalós leejt egy tollpihét meg egy kalapácsot a Holdon.
Ui: ja, a Marson is valami 0.001 bar a légnyomás. Előbb kihagytam.

Láttam, a zászló is azért leng olyan sokáig mikor felállítják mert nem nagyon van minek fékeznie.

#19792 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:14

a kérdés részemről inkább az volt, h mit művelne a nyomorult állatttyával a holdi környezet. h nem egy folyóba fulladnának bele, az tutibiztos.
amúgy pedig valami minimális légköre tudtommal van. na folyója, az nincs. csak azokban a kibaszott középkorian sötét fejekben.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19793 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 09. 04. 10:09

A sok hülyebogár, akik célköüzönségét képezik aranylacinak és baráti körének, nem fogja a fáradságot venni, hogy bárminek is utánajárjon, sokkal jobb elhinni, szörnyülködni, meg az egymás fülébe susogni.

Amúgy nekem van egy elméletem: könnyen belátható, hogy az emberiség 99 százaléka jelentéktelen embernek számít, értsd: a döntéseik csak egy kis embercsoport életét befolyásolják, a velük történtek szintén csak egy kis embercsoportot érdeklik. Ezek közül sokan együtt tudnak élni a saját jelentéktelenségükkel, vannak viszont, akik nem, úgyhogy mindenféle pótlékra van szükségük, ami a környezetükben élő "szürke tömeg", másnéven "a birkák" fölé emeli őket. Ezeket könnyen meg lehet vezetni olyan dolgokkal, amitől úgy érezhetik, hogy részesei valami nagynak, valami a "szürke tömeg" elől rejtettnek, amit a "birkák" nem tudnak észrevenni, mert képtelenek felfogni az összefüggéseket. Ha egy ilyen júzerrel leállsz vitatkozni, azzal csak még jobban hergeled, hiszen az ő szemszögéből csak annyi történik, hogy a számára könnyedén felfogható dolgot te nem tudod megérteni, hanem mindenáron azt "szajkózod", amit "le akarnak tömni a torkodon", hogy "butaságban tartsanak", és ez az a dolog, ami miatt soha nem fogsz a "beavatottak" közé tartozni.

99 ázalékban egyetértek, kivéve a 99 ázalékban*. te, bazmeg, ezek kurva sokan vannak és csak szaporodnak. az egy dolog, amikor a fekete meg barnaingesek masíroznak fáklyával se szép látvány, bár a közállapotokat nézve még valahol érthető is az idióták demográfiai robbanása, de számomra sokkal félelmetesebb, amit ezek virtuális köveken tiprólánccal csattogó elmeháborodottak művelnek.
mostanában már linkeltem valahova, de nem baj:

szerk: * ahhoz, h ennyi jelentéktelenségében idiótává válót ki tudjunk termelni, ezen a bolygón legalább 500%-al többen kellene laknunk.

Szerkesztette: avmanster 2012. 09. 04. 11:26 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19794 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 09. 04. 10:09

Na igen, ez lehet logikus.
Soha az életben nem értettem, miért jobb elhinni a (sokszor nyilvánvaló) hülyeséget, de olyan szinten, hogy az értelmes magyarázatot teljesen elutasítja valaki.
Ezek szerint ez is csak pszichológia :)

#19795 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 09. 04. 12:22

szerk: * ahhoz, h ennyi jelentéktelenségében idiótává válót ki tudjunk termelni, ezen a bolygón legalább 500%-al többen kellene laknunk.

Nem olyan rossz szerintem a helyzet, inkább csak arról van szó, hogy a problémás egyedek hangosabbak. Mint amikor az xy márka is azért szar, mert mindenféle fórumokon csak panaszkodnak rá, közben meg egy panaszkodóra jut tízezer elégedett felhasználó, aki viszont nem fogja telefosni a fél internetet az elégedettségével. :-)

Látod, ez a móricz jánosos agymenés is nagyjából arról szólt, hogy ugyanaz az öt júzer hivatkozik keresztbe-kasul egymásra, nincsenek sokan, csak nagy zajt generálnak.

Szerkesztette: debaj 2012. 09. 04. 11:43 -kor

#19796 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 04. 12:28

Soha az életben nem értettem, miért jobb elhinni a (sokszor nyilvánvaló) hülyeséget,

A 2 akkumulátoros példáját meg tudtuk indokolni, vagy az egyszerű dolog, csinálja meg, dugja össze és nem fog működni, az fog történni, amit én leírtam. Ennek ellenére ott virít az ilyen aranylaci-félék oldalán, a sok hülye meg ctrl+c ctrl+v veszi át, terjeszti. Pár ilyen dolgot megmagyaráztunk, Dext a maradéknak úgy hisz, mint ha szentírás lenne.
Make love not Wor.

#19797 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 04. 12:08

Láttam, a zászló is azért leng olyan sokáig mikor felállítják mert nem nagyon van minek fékeznie.

Istenem, űrkutató is vagy :D

#19798 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 04. 11:34

PINA, SÖR, VODKA.

Na igen, jössz az újabb baromságokkal, aztán nagyvonalúan továbblépsz ha cáfolat/kérdés jön :)

#19799 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 09. 04. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 09. 04. 12:39

Látod, ez a móricz jánosos agymenés is nagyjából arról szólt, hogy ugyanaz az öt júzer hivatkozik keresztbe-kasul egymásra, nincsenek sokan, csak nagy zajt generálnak.

A helyet meg el kell titkolni, mert el kell titkolni? Ugyanmár, jók ezek a sírba vivős dolgok, Tesla 20 wattos izéjét sem tudják eldönteni, hogy most széfben van, vagy mi lett vele, de nyilván sok méás ember is megépítette már később, csak...
Make love not Wor.

#19800 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 04. 12:08

Ja, a stúdióban ahol az egészet forgatták tuti érdekes lehetett a "légkör". Ki hiszi még el ezt az egész kamu holdraszállást???
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 988
  • 989
  • 990
  • 991
  • 992
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.