HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1009
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20201 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 30. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 09. 30. 20:41

Nem néztem bele, elég az a képkocka ami megjelent, és az is kamu. Irodai tűzben nem keletkezhet akkora hő ami az acélt is? Nahát, és akkor a repülő ott se vőt?

A 7-es épületbe nem csapódott repülő.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20202 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 30. 20:11

Nem néztem meg. Viszont az a többi épület miatt omlott össze, nem?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20203 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 30. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 09. 30. 20:44

A 7-es épületbe nem csapódott repülő.

Ja, csak szarul volt megépítve, és a tervezettnél jobban is megterhelték, valami baszott nagy üzemagyangtartályokat telepítettek az egyik szintre. Meg leesett mellé párszáz tonna törmelék néhányszáz méter magasból, és megrepedt az egyetlen tartó fala, oszt' a levegőben csak úgy magától nem állt meg, ilyenek ezek a kurva épületek :)

#20204 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 01. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 30. 23:17

Ja, csak szarul volt megépítve, és a tervezettnél jobban is megterhelték, valami baszott nagy üzemagyangtartályokat telepítettek az egyik szintre. Meg leesett mellé párszáz tonna törmelék néhányszáz méter magasból, és megrepedt az egyetlen tartó fala, oszt' a levegőben csak úgy magától nem állt meg, ilyenek ezek a kurva épületek :)

rossz frekvencián rezgett, az vót a baj
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#20205 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 01. 16:55

a niburu nekirezgett

#20206 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 10:32

Nem néztem bele, elég az a képkocka ami megjelent, és az is kamu. Irodai tűzben nem keletkezhet akkora hő ami az acélt is? Nahát, és akkor a repülő ott se vőt?

De ha ott lett volna, akkor se ért volna semmit, mert annak a szinte meggyújthatatlan üzemanyaga a becsapódás pillanatában ellobbant volna. Utána megint csak a lángoló dossziékra számíthattunk volna.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#20207 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 02. 17:43

Minnyá okt 12 van, meg vannak az emberek? Jajj, úgy izgulok ám!
Make love not Wor.

#20208 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 09. 30. 21:11

Nem néztem meg. ...

:omg: Pedig kellene. meg bővebben is egy kicsit - nem csak a netről. Hirtelen youtube-alapú verdiktet mondani nem valami bölcs dolog.

Gondolom, más, hasonló szerkezetű ill. szilárdságú (nevezzük felhőkarcolónak) épületek is dőltek már össze tűz következtében. Ha találsz olyat, jöhet a link. :) Ha van építész, ill. mérnök ismerős, akkor az ő véleménye még jobb. De lehet, hogy meglepetést fog okozni. Érdemes utána nézni. Sajnos az igazságot nem tudja senki - vagy mégis?

Ja, ajánlom figyelmedbe a Fahrenheit 911-et, már régi film, az akkori politika körülményeit vizsgálja, már amit lehet - a kormányzat felől. A valóság sajnos tényleg nem úgy néz ki, hogy mostanában fog kiderülni, mindenesetre egyik szempontból túl sok a megmagyarázhatatlan tény, másik szempontból pedig összevág. Ez Dex-nek igazi táptalaj.

Szerkesztette: Warrior 2012. 10. 02. 23:13 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20209 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 23:18

... Irodai tűzben nem keletkezhet akkora hő ami az acélt is? ...

Egyrészt úgy néz ki (vagy valami olyasmi), másrészt meg belül meglehetősen sok ilyen fészeknek kellene kialakulnia ahhoz, hogy pusztán a tüzek miatt egy ilyen jellegű katasztrófa következzen be. 2 épületnél is... A tervezők mind ennyire hülyék lennének? Ne hidd haver...

Ja, hogy válaszoljak is konkrétabban: papír, bútorok, semmi vegyszer. Valaminek pedig táplálnia kell, hisz maga a szerkezet hatalmas tömegű, azt pedig fel kell (kéne) melegíteni, ehhez kevés az iroda. Gondolkozz már méretekben, nagyságrendeket tévedhet az ember egy apró tollvonással, vagy egy pici körülmény figyelmen kívül hagyásával (már ha egyáltalán van valakinek fogalma arról, mekkora méretekről is van szó). Nekem sincs. Csak sok érdekes dolog van a világban.

Szerkesztette: Warrior 2012. 10. 02. 23:21 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20210 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 02. 18:43

Minnyá okt 12 van, meg vannak az emberek? Jajj, úgy izgulok ám!

Mi lesz akkor? Lemaradtam valamiről? Vagy Dex megint ufo-s szőnyegen aludt?

#20211 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 03. 05:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 03. 00:08

:omg: Pedig kellene. meg bővebben is egy kicsit - nem csak a netről. Hirtelen youtube-alapú verdiktet mondani nem valami bölcs dolog.

Gondolom, más, hasonló szerkezetű ill. szilárdságú (nevezzük felhőkarcolónak) épületek is dőltek már össze tűz következtében. Ha találsz olyat, jöhet a link. :) Ha van építész, ill. mérnök ismerős, akkor az ő véleménye még jobb. De lehet, hogy meglepetést fog okozni. Érdemes utána nézni. Sajnos az igazságot nem tudja senki - vagy mégis?

Ja, ajánlom figyelmedbe a Fahrenheit 911-et, már régi film, az akkori politika körülményeit vizsgálja, már amit lehet - a kormányzat felől. A valóság sajnos tényleg nem úgy néz ki, hogy mostanában fog kiderülni, mindenesetre egyik szempontból túl sok a megmagyarázhatatlan tény, másik szempontból pedig összevág. Ez Dex-nek igazi táptalaj.

Te, annyi ilyen önjelölt szakertős, áltudományos videót láttam már, hogy már meguntam.

#20212 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 03. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 03. 00:08

Ha van építész, ill. mérnök ismerős, akkor az ő véleménye még jobb. De lehet, hogy meglepetést fog okozni.

Ahamm, jó volt, innen fórumról ez élőben is szóba jött, mutattam egy épületet, hogy oszt na mi történne vele, ha itt lenne egy kis tűz? Elmondtam az én verziómat, amit úgy 8 építésztől, pár statikustól és több tűzoltótól már hallottam az elmúlt években. Ha szakmájuk és ennyien ugyanezt mondják, akkor biztos tudják, hogy mi a merre, de kolléga csak erősködött, hogy az fasság és nem úgy lesz, meg a 7es épület, meg az izé, meg a bigyó. Ugyanmár.
Make love not Wor.

#20213 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 03. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 03. 00:22

Mi lesz akkor? Lemaradtam valamiről? Vagy Dex megint ufo-s szőnyegen aludt?

Jönnek az idegenek, félig segítenek nekünk megmenteni a bolygót.
Make love not Wor.

#20214 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 03. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 03. 11:13

megmenteni a bolygót.

vagy a boglyát, vagy a baglyot
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#20215 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 05. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 03. 11:13

Jönnek az idegenek, félig segítenek nekünk megmenteni a bolygót.

Kiirtanak róla minket?
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#20216 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 05. 06:08

300 liternyien

#20217 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 06. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 03. 00:18

Egyrészt úgy néz ki (vagy valami olyasmi), másrészt meg belül meglehetősen sok ilyen fészeknek kellene kialakulnia ahhoz, hogy pusztán a tüzek miatt egy ilyen jellegű katasztrófa következzen be. 2 épületnél is... A tervezők mind ennyire hülyék lennének? Ne hidd haver...

Aha.
És szerinted, ha becsapódik egy baszott nagy repülő, kurva sok bengával, ami mind kigyullad, akkro nem alakulhat ki meglehetősen sok fészek?

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 03. 00:18

Ja, hogy válaszoljak is konkrétabban: papír, bútorok, semmi vegyszer. Valaminek pedig táplálnia kell, hisz maga a szerkezet hatalmas tömegű, azt pedig fel kell (kéne) melegíteni, ehhez kevés az iroda. Gondolkozz már méretekben, nagyságrendeket tévedhet az ember egy apró tollvonással, vagy egy pici körülmény figyelmen kívül hagyásával (már ha egyáltalán van valakinek fogalma arról, mekkora méretekről is van szó). Nekem sincs. Csak sok érdekes dolog van a világban.

Pl. a sok üzemanyag, az mind ott volt.
Becsapódott a repcsi, a tartóelemek egy részét rögtön szét is szagatta.

Kályhában szétégett a rostély. Ideiglenesen betoltam 3 szál laposvasat a helyére, befűtöttem fával, oszt' a melegben jól elgörbült az 5 kg fa súlyától. Pedig 3 szál 40 cm-es laposvasra, ha a két végén alátámasztom, akkor rállhatnék a mázsás súlyommal, bőven akkor se görbülne el szobahőmérsékleten, nem 5 kg-tól.

Úgyhogy --bár nem vagyok szakértő-- szerintem simán elképzelhető, hogy a hőtől rogyott össze a maradék tartószerkezet.
Azt' akkor még nem volt szó a hőtágulásról meg a tartóelemek deformációjáról, elhajlásáról, elcsavarodásáról sem. Néha a vasúti sín megroggyan egy 35 fokos kánikulától, ha nem tud rendesen tágulni, most akkor képzeld el mi lehet többszáz fokon ...

#20218 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 06. 23:13

http://www.ufohangar.hu/HU/mitosz.htm
Make love not Wor.

#20219 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 07. 01:32

LOL :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#20220 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 07. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 07. 00:13

Ez azért király:) és ha mégsem nyitja meg a kapuit, akkor változott a terv:)

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1009
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.