HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1017
  • 1018
  • 1019
  • 1020
  • 1021
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20361 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 10. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 10. 22:32

Egy időben még megnéztem mindet, de mostanság, unalmas, ugyanaz az összes, salonosak.

Közben nem rég betoltam pár sablonos dolgot, arra valaki rácsodálkozott, hogy ezt még nem is hallotta. Ehhh.
Make love not Wor.

#20362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 10. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 10. 22:32

Egy időben még megnéztem mindet, de mostanság, unalmas, ugyanaz az összes, salonosak.

Ez jó, kommentet olvasni nem ér:

Make love not Wor.

#20363 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 10. 22:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 10. 23:21

Chemtrails? Na ez mekkora faszsag. :-D Egyszerubb es olcsobb lenne a nepeket elelmiszeren meg vizen keresztul mergezni, nem chemtrail-el... :rolleyes:

mijez? tuzoltorepulo? 747-es kiszerelesben nem lattam meg ilyet. vizet hol/hogy sziv fel? Ledobjak a slagot a toba, aztan hello vagy repteren feltankoljak? :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#20364 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 10. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 10. 10. 23:56

Egyszerubb es olcsobb lenne a nepeket elelmiszeren meg vizen keresztul mergezni, nem chemtrail-el... :rolleyes:

Azt is csinálják, guga megírta, hogy ott a só, amivel trükköznek, ásványvíz, no meg a fogkrém, amibe patkányméreg van keverve. Igaz így ebben a formában fluoridból ki tudja mennyi van, oszt ilyenolyan kötések, meg ionok, meg miazmás, inkább hagyjuk. Ez is inkább tanult embereknek való :-)
Make love not Wor.

#20365 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 10. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 10. 19:46

Szóval kérdem én: szerinted az egész műsor, úgy, ahogy van, hazugság?

Az a nagy helyzet, hogy nem nagyon akartam idelinkelni, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg az összes állítást hazugságnak tartod-e.

3:20-nál tartok. A kamerásokat mondtam, a világ minden részén mindent videózunk, TV-s csoport meg olyan, ott a CNNben és a többiben pénz is van, hamar elő tudnak kerülni. Azóta kicsit változott a világ, másik fórumokon írtam, hogy egyszeri turista milyen fotómasinával rohangál, bár plánt egyebet nem bír gyártani, NY közepe olyan sűrűn látogatott, hogy mintavételbe belefér. Most jártam külföldön, (igaz eltelt 10 év) de itt nagy kamerától a camera obscuráig volt minden, amit el bírtunk képzelni, szóval ha Versaillesben a kastély összeborul, akkor ugyanilyen képek vannak.

Vagy nézzetek filmmúzeumot éjjel, akkoriban 8 mm-es filmes kamerák voltak, és akármiről is van amatőr, vagy nem amatőr felvétel. Ha most az égbolton történne valami, akkor tuti lesz legalább X darab hülye, aki a csillagokat fotózza/videózza, vagy timelapse felvételt csinál. Mentem repülővel, meg akartam nézni milyen a reptér, beírtam a járatot és landing, oszt egyből lett arról is minden. Bergamóban hogy néz ki a sikló? Egész kisfilmet találtam a városról. Ilyenek vagyunk, eddig ez nekem nem dráma. Főleg mert sokan ott élőben is közvetítettek, míg össze nem omlott a távközlés.

Az, hogy előre várták és jajj tudtak róla, az gyenge lábakon áll és fasság. írd be az Eiffel tornyot, arról is lesz fullos videó. Ha repülő csapódik bele, akkor több is, elvégre ott álltam a sorban, sok 100 kamera forog napkeltétől napnyugtáig.
Make love not Wor.

#20366 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 10. 23:37

Aszongya az ember, hogy elő kell hívni a filmet. Édesjóistenem, előtte a háborúban olyan online cuccuk volt, hogy ihajj. Linkeltem is a műholdas telefonos topikban, kis bőrönd, oszt lehetett vágni, alámondani, ha világvégén voltak, akkor max. 128 kilobiten kicsorgott abba a zárt rendszerbe. Ezen meglepődni, hogy az elnök valami floridai helyen meglesi? Akkor még nem közvetítettünk netesen, de ilyet idehaza is előadok ha kell, csak valaki csengesse ki a számlát. Nyilván kis emberként nehezebb megszervezni, de itt asszem másról van szó, TVsek felcsapják az antennát, oszt had szóljon, óránként tán 3 milláért még idehaza is. Idehaza nem vagyok vele képben, sokáig élt a rapid technológia, aztán jöttek a közvetítőkocsik, ezt kronológiában át kellene gondolnom...
Make love not Wor.

#20367 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 10. 23:49

Azt mondja, hogy a Pentagont nem evakuálják, a Fehér házat nem figyelmeztetik, mert jajj mi lesz? Légtérzár volt és Pesten is kizavartak minden rendőrt, nálunk is USA nagykövetség meg ezazamaz fasza kommandós védelem alatt állt. Tudom, estefelé már Parlament sarkában kaptam egy csekket és gyorsan elzavartak. Mondjuk jó lenne akkori véleményét hallani a faszinak, nem egy 7 évvel későbbit.

Egyelőre nem sok okosságot mondott, a másik épületbe csapódott Böeinget meg ugyanígy beparaméterezték és megfejtették, hogy simán az volt :-D
Make love not Wor.

#20368 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 06:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 10. 23:21

Szvsz ez biotrail, kiengedte a klotyó tartalmát.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#20369 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 10. 10. 23:56

Chemtrails? Na ez mekkora faszsag. :-D Egyszerubb es olcsobb lenne a nepeket elelmiszeren meg vizen keresztul mergezni, nem chemtrail-el... :rolleyes:

mijez? tuzoltorepulo? 747-es kiszerelesben nem lattam meg ilyet. vizet hol/hogy sziv fel? Ledobjak a slagot a toba, aztan hello vagy repteren feltankoljak? :think:

na, ez a másik, amitől kettéáll a fülem
ezernyi cáfolat volt már, meg a manipulált képek mellé odatették az eredetit , és semmi eredmény, sok agyament barom ebben hisz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20370 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 10. 11. 07:16

Szvsz ez biotrail, kiengedte a klotyó tartalmát.

Ahhoz kicsit sok a cucc. Előtte lelőtték, tűzoltórepülő. Jó cucc, bár technikai leírásából csemegézhetnétek, ott van hivatalos doksiban, hogy kémiai semlegesítésre és időjárás módosításra is alkalmas :-D
Make love not Wor.

#20371 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 11. 09:26

na, ez a másik, amitől kettéáll a fülem
ezernyi cáfolat volt már, meg a manipulált képek mellé odatették az eredetit , és semmi eredmény, sok agyament barom ebben hisz

Csak tegnap láttam ilyen csíkokat, mondom höhö, csak itt Csepel látómezejében 6 ilyen repülő volt, biztos odafentről rendelte a Viktorunk, ha már más országban is divat. Meg kell lesni egy felhős timelapse videót, ott is van ami sokáig gomolyog, van ami szinte áll a levegőben, van ami kicsit deformálódik és elfogy, van ami a kék égen egyszer csak kinől a semmiből.
Make love not Wor.

#20372 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 11. 10:49

Ahhoz kicsit sok a cucc. Előtte lelőtték, tűzoltórepülő. Jó cucc, bár technikai leírásából csemegézhetnétek, ott van hivatalos doksiban, hogy kémiai semlegesítésre és időjárás módosításra is alkalmas :-D

Elég sok szennyvizet tárolnak ezek a dögök, meg amikor nagy sebességnél kiengeded a folyadékot, akkor sokkal többnek tűnik a szétporlasztás miatt.

#20373 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 10. 11. 11:34

Elég sok szennyvizet tárolnak ezek a dögök, meg amikor nagy sebességnél kiengeded a folyadékot, akkor sokkal többnek tűnik a szétporlasztás miatt.

Vagy nem látod, mert olyan kevés. Itt kb. 70 köbmétert láttál. Annyit azért csak nem termelünk még 10 óra alatt sem. Próbáltam keresni, hogy miképpen és mennyi idő alatt töltik fel, de nem sok infót találtam.
Make love not Wor.

#20374 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 10. 11. 11:34

Akkor sem látszik ennyinek, egy repülőn azért nincsenek sorok a wc előtt :)

#20375 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 11. 12:48

Ráadásul ha jól tudom ki sem engedik, az rendesen külön tankba gyűlik, reptéren meg jön a szippantós autó. Szigeten soron állnak a budi előtt és ott is 200-300 literes a tartály. Az meg mondjuk kapja az ívet rendesen.
Make love not Wor.

#20376 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 11. 13:10

Ráadásul ha jól tudom ki sem engedik, az rendesen külön tankba gyűlik, reptéren meg jön a szippantós autó. Szigeten soron állnak a budi előtt és ott is 200-300 literes a tartály. Az meg mondjuk kapja az ívet rendesen.

bezony
de aki még nem látott repülőgépet, az lehet hogy elhiszi ezt a permetezős fasságot is :D

#20377 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 11. 13:12

bezony
de aki még nem látott repülőgépet, az lehet hogy elhiszi ezt a permetezős fasságot is :D

Permetezni csak lassan, alacsonyan, megfontoltan:

Make love not Wor.

#20378 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 13:02

ezek a rohadékok mérgezik a szúnyogokat, szegény kontakta szúnyog-gyíkemberek

#20379 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 11. 00:33

...
Az, hogy előre várták és jajj tudtak róla, az gyenge lábakon áll és fasság. ...

Egyetértek: abban, hogy azért nem lehet tisztán egyik, vagy másik oldalnak hinni. De ebből már következik is a válasz: ugyanaz. Van pár véletlen az eredetiben (nyilván nem azt mondom, hogy úgy van, ahogy csiholják az elmélet-csiholók, hanem csak annyit, hogy lehet, hogy nem úgy van, ahogy elénk mutatták).
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20380 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 11. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 11. 13:10

Viszont vész esetén a víztartályok és üzemanyagtankok kiengedhetők a levegőben. A 70 köbméter meg azért se lehetett mert az 70 tonna, annyit meg nem raknak fel feleslegesen egy utasszállítóra.

Szakács kérdése az egész :evil2:

Szerkesztette: Pitbull 2012. 10. 11. 17:22 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1017
  • 1018
  • 1019
  • 1020
  • 1021