HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1019
  • 1020
  • 1021
  • 1022
  • 1023
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20401 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 12. 13:16

Igen, sőt a vezetőjüknek is utánaolvastam.

Nosza akkor, ide a linket.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20402 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 12. 13:20

A politikának mindenhez köze van, nem tünt még fel? Csak érdeklődtem, hogy mégis mit tartasz hiteles médiumnak, ami ha olyat ír, ami nem passzol a világképedbe, akkor legalább elgondolkozol rajta legalább 1 másodpercig.

Nem, elkezdtél sértegetni , hogy biztos nekik hiszek. Nem.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20403 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 12. 13:22

Nem, elkezdtél sértegetni , hogy biztos nekik hiszek. Nem.

Választ ismét nem kaptam.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20404 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 12. 13:21

Nosza akkor, ide a linket.

http://lmgtfy.com/?q=Semir+Osmanagich

#20405 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 12. 13:23

Választ ismét nem kaptam.

Mi a kérdés?

#20406 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 10. 12. 11:09

Turtam a netet egy kicsit. 20 000 gallont tud magaba tankolni, azert ez eleg szep.

Én is próbáltam keresni, de nem tudom milyen körülmények közt lehet feltankolni. Valami blog írta, hogy 30 perc kell, azért az nem kevés.
Make love not Wor.

#20407 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 12. 13:24

Köszönöm, tehát a wikipédia hiteles neked, ez már egy kiindulópont én is gyakran használom. Ellenben ez mi olyat ír, ami miatt fasság az egész cikk, meg a kutatás összes résztvevője?

#20408 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 12. 13:24

Mi a kérdés?

:legyint:

#20409 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 10. 12. 10:16

Elég vegyes. Én Teleki Pál halálának 150 éves évfordulóján voltam előadáson, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság volt-e, azt mai nyomozati módszerekkel mennyire lehet kideríteni. Az érdekes volt.
Make love not Wor.

#20410 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 12. 13:27

Én is próbáltam keresni, de nem tudom milyen körülmények közt lehet feltankolni. Valami blog írta, hogy 30 perc kell, azért az nem kevés.

Viszont nagyobb teruletet tud beboritani egy fordulo alatt, mint a kisebbek.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#20411 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 10. 12. 13:41

Viszont nagyobb teruletet tud beboritani egy fordulo alatt, mint a kisebbek.

No meg ha ebből is van sok, igazából az odaérés sem számít, van ahol hetekig ég a tűz, ott akár a kontinens másik feléről is jöhet a vas, ha utána hatékony. Egyelőre sokat nem találtam róla, de tetszetős cucc.
Make love not Wor.

#20412 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:46

Indexről:

"Vannak új módszerek is a lopott autók felderítésében. Ezt a gyöngyszemet az "Autóvadász Egyesület" fészbúkos oldalán találtam :

"... Megtettük a feljelentést csütörtök éjjel, majd péntek délelőtt felvettük a kapcsolatot egy látóval, aki embereket talált már meg ( többek között a nyáron a Sziget fesztiválon eltűnt fiút is ), aki behatárolt egy kertvárosi részt ( XIII. KERÜLETI BÉKE-, ÁRPÁD-, VÁCI út, RÓBERT KÁROLY körút kertes házas részén parkolhatott egy fészerszerű garázsban ), azt mondta, hogy sötétedésig nézzünk ott körbe, mert este elviszik onnan az autót. Körbenéztünk, de nem jártunk sikerrel. Péntekről- szombatra virradó éjszaka a sógornőm elmondása szerint látta az autót. Éjjel 1 óra környékén állt a Rákóczi úton a Berzsenyi utcai buszmegállóban, amikor figyelmes lett egy trailerre, ami egy piros bontott kocsit szállított, utána szorosan pedig látni vélte a mi autónkat, legalábbis a típus szín és a rendszám első két betűje megegyezett, a két autó rákanyarodott a Fiumei útra. A látó szombat reggel azt az információt adta, h érzése szerin t az autó a határ felé tart, én felhívtam a román, ukrán, szerb határőrségek közül jó néhányat és kértem, hogy fokozottan figyeljenek. A tegnapi napon a rendőrség megtekintette a szombat éjszakai kamerás felvételeket és elmondásuk szerint a trailer után lévő autó nem a mi autónk volt, mert bár a rendszám nem látszik, de az autón napfénytető van, a mienken pedig nem volt. Tegnap felvettem a kapcsolatot egy agykontrollos hölggyel, aki azt az információt adta, hogy az autó Törökbálinton a Felsővár utcában található. Kimentünk Törökbálintra, végigpásztáztuk az utcát, találtunk egy autószerelő műhelyt, de sokra nem mentünk, mert sötét volt, másrészt pedig nem csöngethetünk be mindenkihez, h megkérdezzük nincs-e ott az autónk. ..."

Sajnálom szegény sorstársakat, de ez azért nagyon megmosolyogtatott :-)))"
Make love not Wor.

#20413 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 12. 13:17

Van egy állítás

Ezzel semmi gond nincs, a nemzetközi kutatócsoportnak senki sem tiltotta meg hogy ezeket az eredményeket ne csak a fent említett weboldalakon tegye közzé, hanem a tudományos kutatás és publikálás írott(íratlan) szabályai alapján tudományos fórumokon is megmérettesse.
Csak valahogy mindig az a baj, hogy a csoport tagjai nem publikáltak mérhető impakt faktorú tudományos lapokban, így pedig nem beszélhetünk tudományos eredmények közléséről, a tudományos kutatás erkölcsi és etikai alapelveinek betartásáról, pedig pont ezek a lépcsők kellenek ahhoz hogy a végén kijelenthessük: 2+2 akkor is 4, ha nem hiszel benne... :-)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#20414 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 12. 13:44

No meg ha ebből is van sok, igazából az odaérés sem számít, van ahol hetekig ég a tűz, ott akár a kontinens másik feléről is jöhet a vas, ha utána hatékony. Egyelőre sokat nem találtam róla, de tetszetős cucc.

A filmet amit linkeltem, mutattak egy terkepet, miszerint az USA teljes teruletet 6db legitamaszponttal le tudjak fedni.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#20415 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 12. 13:30

:legyint:

Visszakeressem az általam feltett összes kérdést? Semmire nem kaptam választ itt, nem én vagyok az akitől kérdezned kéne, ha tudnál is.

#20416 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 12. 13:46

Indexről:

"Vannak új módszerek is a lopott autók felderítésében. Ezt a gyöngyszemet az "Autóvadász Egyesület" fészbúkos oldalán találtam :

"... Megtettük a feljelentést csütörtök éjjel, majd péntek délelőtt felvettük a kapcsolatot egy látóval, aki embereket talált már meg ( többek között a nyáron a Sziget fesztiválon eltűnt fiút is ), aki behatárolt egy kertvárosi részt ( XIII. KERÜLETI BÉKE-, ÁRPÁD-, VÁCI út, RÓBERT KÁROLY körút kertes házas részén parkolhatott egy fészerszerű garázsban ), azt mondta, hogy sötétedésig nézzünk ott körbe, mert este elviszik onnan az autót. Körbenéztünk, de nem jártunk sikerrel. Péntekről- szombatra virradó éjszaka a sógornőm elmondása szerint látta az autót. Éjjel 1 óra környékén állt a Rákóczi úton a Berzsenyi utcai buszmegállóban, amikor figyelmes lett egy trailerre, ami egy piros bontott kocsit szállított, utána szorosan pedig látni vélte a mi autónkat, legalábbis a típus szín és a rendszám első két betűje megegyezett, a két autó rákanyarodott a Fiumei útra. A látó szombat reggel azt az információt adta, h érzése szerin t az autó a határ felé tart, én felhívtam a román, ukrán, szerb határőrségek közül jó néhányat és kértem, hogy fokozottan figyeljenek. A tegnapi napon a rendőrség megtekintette a szombat éjszakai kamerás felvételeket és elmondásuk szerint a trailer után lévő autó nem a mi autónk volt, mert bár a rendszám nem látszik, de az autón napfénytető van, a mienken pedig nem volt. Tegnap felvettem a kapcsolatot egy agykontrollos hölggyel, aki azt az információt adta, hogy az autó Törökbálinton a Felsővár utcában található. Kimentünk Törökbálintra, végigpásztáztuk az utcát, találtunk egy autószerelő műhelyt, de sokra nem mentünk, mert sötét volt, másrészt pedig nem csöngethetünk be mindenkihez, h megkérdezzük nincs-e ott az autónk. ..."

Sajnálom szegény sorstársakat, de ez azért nagyon megmosolyogtatott :-)))"

A szigeten valami edző tűnt el, nem fiú, nem? Akit aztán Bécsben találtak meg valami kórházban. Mert őt semmiféle látó nem találta meg.

#20417 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 12. 13:49

Ezzel semmi gond nincs, a nemzetközi kutatócsoportnak senki sem tiltotta meg hogy ezeket az eredményeket ne csak a fent említett weboldalakon tegye közzé, hanem a tudományos kutatás és publikálás írott(íratlan) szabályai alapján tudományos fórumokon is megmérettesse.
Csak valahogy mindig az a baj, hogy a csoport tagjai nem publikáltak mérhető impakt faktorú tudományos lapokban, így pedig nem beszélhetünk tudományos eredmények közléséről, a tudományos kutatás erkölcsi és etikai alapelveinek betartásáról, pedig pont ezek a lépcsők kellenek ahhoz hogy a végén kijelenthessük: 2+2 akkor is 4, ha nem hiszel benne... :-)

Világos, nem tudom volt-e ilyen jellegü publikáció vagy kísérlet rá, de ha nem is volt, az még nem azt jelenti, hogy az egész fasság. Eleve ha csak azt sikerül hivatalosan is elfogadni, hogy az egy piramis, máris igen sok kérdést vetne fel, és akkor az bizony egyáltalán nem passzolna a jelenlegi történelmi ismereteinkbe.
A másik, hogyha valóban magyar rovásírásos dolgokat találtak ott, akkor végképp borul minden, ellenben a mindenkori magyarnak hazudott kormányaink egy fikarcnyi lépést sem tesznek ennek kiderítésére vagy támogatására, ami mindenképpen elszomorító.

#20418 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 12. 13:20

A politikának mindenhez köze van, nem tünt még fel? Csak érdeklődtem, hogy mégis mit tartasz hiteles médiumnak, ami ha olyat ír, ami nem passzol a világképedbe, akkor legalább elgondolkozol rajta legalább 1 másodpercig.

Egyik oldal sem állt még elő megdönthetetlen bizonyítékokkal. Csak abba gondoljatok bele, hogy a sok vallás, az abban hívő emberek tömege is hisz egy világképben, szemben a materialistákkal. Az egyik vakon hisz, a másik esetleg nyitottabb.
Emellett tényleg rengeteg a "fasság", véleményem szerint lejáratja azokat akik csak rá akarnak mutatni az ellentmondásokra. Addig jó amíg érvel, ésszerű érvekkel mindkét fél.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#20419 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 12. 14:07

Világos, nem tudom volt-e ilyen jellegü publikáció vagy kísérlet rá, de ha nem is volt, az még nem azt jelenti, hogy az egész fasság. Eleve ha csak azt sikerül hivatalosan is elfogadni, hogy az egy piramis, máris igen sok kérdést vetne fel, és akkor az bizony egyáltalán nem passzolna a jelenlegi történelmi ismereteinkbe.
A másik, hogyha valóban magyar rovásírásos dolgokat találtak ott, akkor végképp borul minden, ellenben a mindenkori magyarnak hazudott kormányaink egy fikarcnyi lépést sem tesznek ennek kiderítésére vagy támogatására, ami mindenképpen elszomorító.

Amíg a fent említett kutatók tudományos teljesítménye a konkrét kutatást illetően nem mérhető publikációk/hivatkozások/hatástényezők viszonylatában, addig sajnos a legjobb esetben is sci-fi, ha nem akarjuk a durvább szót használni.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#20420 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 12. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 12. 14:18

Amíg a fent említett kutatók tudományos teljesítménye a konkrét kutatást illetően nem mérhető publikációk/hivatkozások/hatástényezők viszonylatában, addig sajnos a legjobb esetben is sci-fi, ha nem akarjuk a durvább szót használni.

A sci-fi azért szorosan kapcsolódik az elismert tudományhoz. Egy bizonyos határig. Aztán jön a durvább kifejezés....
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1019
  • 1020
  • 1021
  • 1022
  • 1023
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.