HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1027
  • 1028
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20561 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 24. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 15:23

Na, cvsak nem beleestél a szórásba? Jó lesz, Nektek még közelebb is van. A Körzet :-D

Cimbora ugynokoskodik. :]
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#20562 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 24. 15:27

Éreztem én mindig Amean hogy van valami furcsa benne....

Rajta.
Hogy benne mi van, ahhoz neked semmi kozod :Đ
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#20563 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 24. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2012. 10. 24. 15:27

Cimbora ugynokoskodik. :]

Itt is. Remélem beférünk, annó kinéztem, oszt ha most összecsődül fél Pest és nem férünk be, akkor hülyét kapok, mehetünk kocsmázni :-D
Make love not Wor.

#20564 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 24. 15:27

Éreztem én mindig Amean hogy van valami furcsa benne....

Miért, te voltál már benne? :blink:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20565 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 24. 15:41

Miért, te voltál már benne? :blink:

Mi már legalább fröccsöztünk.
Make love not Wor.

#20566 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 24. 14:22

November 9 egy Kulcsdátum. December 21 egy Másik.

Ha November 9-et sikerül túlélni, már csak December 21 van hátra.

Ez határozottan tetszik: Kulcsdátum. Újabb szent szó!
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#20567 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 16:02

Mi már legalább fröccsöztünk.

Konyorgom Jano, ne szaladj elore az alkoholizmus utjan, legalabb egy sorre varjal meg.

#20568 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 16:04

Te Dex! Csak úgy mellékesen kérdezem, ha mint Beavatott, tisztában vagy azzal, hogy vége a világunknak, akkor mi a pöcsért töröd a pici agyadat vállalkozásokon, kinek akarsz páleszt főzni?????
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#20569 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 10. 24. 17:04

Te Dex! Csak úgy mellékesen kérdezem, ha mint Beavatott, tisztában vagy azzal, hogy vége a világunknak, akkor mi a pöcsért töröd a pici agyadat vállalkozásokon, kinek akarsz páleszt főzni?????

Természetesen az utolsó időkben érdemes jól kihasználni ezt a kevés időt.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20570 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 24. 18:25

Természetesen az utolsó időkben érdemes jól kihasználni ezt a kevés időt.

Melyiket, ami okt 12ig volt? Vagy ha jön a következő, akkor igazán fizethetnél pár sört a maradék lóvédból, vagy írasd nevemre a cumóidat, mert az minek az. Vagy most 12-én megmentették a világot, akkor ezt fogják csinálni minden világvégén is, nem? Akkor minek aggódunk?
Make love not Wor.

#20571 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 23. 20:38

Kép

És aluminium-oxidot szórnak, illetve stroncium és bárium - oxidot.

Tehát itt mindenki azt állítja, hogy EZ normális?

Kép

Ezek a csíkok hosszabb ideig képesek a levegőben megmaradni, és kémiai ágenseket tartalmaznak (bárium, alumínium és további feltételezett komponenseket) továbbá ploymer-mikroszálakat. A kémiai csíkok továbbá lehetnek olyan anyagok is, melyek közvetlenül alkalmasak úgynevezett felhőmagvasításra, csapadékképzésre, vagy olyan anyagokat (pl. alumínium nano-részecskék) melyek diffúziós réteget képezhetnek az alsóbb légrétegekben, ezáltal fényvisszaverő és elektrosztatikus hatásuk egyaránt használható éghajlat módosításra.

A permetezések feltételezett céljai: időjárás módosítás, a lakosság testi és szellemi képességeinek befolyásolása, „agykontroll”, népességcsökkentés. (Morgellons betegség, méhkolóniák pusztulása is ide csatolódik) Ezt speciális technológiákkal felszerelt permetezőgépek végzik, felségjel nélkül, a háttérhatalom megbízásából és a bábkormányok támogatásával, határokon átnyúlva.

Tudod miért marad meg sokáig a csík? Mert örvénylik, turbulens jellegű. A repülő szárnya felett kisebb nyomás van, alatta nagyobb. Ezért is repül. Viszont a szárny végén a két eltérő nyomás találkozik és kialakul egy örvény. Ez a gép mögött megmarad sokáig, ezért nem oszlik szét hamar a csík.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#20572 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 23. 22:53

Én az USA-ban leszek épp, keleti parton, remélem oda később ér el :)

6 óra :up:

#20573 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 15:03

Ehun-e 19969 hsz-ed, meg a hülye kontaktáid, amire bármit rá lehet fogni:

"Van egy kontakta aki szerint ez sokkal komolyabb dátum lesz mint a dec 21.

A kontakta szerint régi festményekbe, videoklippekbe, filmekbe, reklámokba van belekódolva ez a dátum.

De van egy masik kontakta, aki meg oktober 12-t hozza fel jelentős dátumnak. Ő kulonbozo forumokra irkál. Idézek tőle:

Idézet

HELLO MINDENKINEK!

FONTOS FELHÍVÁST JELENTEK BE! SÜRGŐSEN SZÜKSÉGEM VAN 2 EMBERRE AKIK EGYMAGUKBAN ELBÍRNAK 350 KG SÚLYT, ÉS MÉG 1 MÁSIKRA AKI VEZETETT MÁR VALAHA REPÜLŐGÉPET ÉS JÓ PILÓTA. MINDHÁROM EMBERNEK JÓ ÁLLÓKÉPESSÉGŰNEK ÉS FÁJDALOM TŰRŐKÉPESSÉGŰNEK KELL LENNIE. HA VAN ILYEN EMBER A KÖRNYEZETETEKBE SZÓLJATOK!

JOGUK VAN TUDNI HOVA JELENTKEZNEK. VILÁG MEGMENTÉSÉHEZ LENNE RÁJUK SZÜKSÉG. AZ IDEGENEK ÚGY DÖNTÖTTEK -ÉS EZ MÁR A VÉGSŐ DÖNTÉSÜK MERT MEGEGYEZTÜNK HOGY MÁR NEM FOGNAK VÁLTOZTATNI A DÖNTÉSÜKÖN- HOGY MIVEL A TÖRVÉNYÜK TILTJA A SEGÍTSÉGNYÚJTÁST A FAJOK KÖZT, EZÉRT GONDOLKODTAK MÉGIS HOGY TUDNÁNAK SEGÍTENI ÚGY HOGY NE ÜTKÖZZÖN AZ A TÖRVÉNYÜKBE ÉS ARRA JUTOTTAK, HOGY NEM SEGÍTENEK, HANEM ADNAK EGY ŰRHAJÓT AMIT ÁTALAKÍTANAK BELÜLRŐL HOGY AZ EMBER IS KÉPES LEHESSEN AZT VEZETNI, ÉS EZZEL AZ ŰRHAJÓVAL NEKÜNK KELL MEGMENTENÜNK A BOLYGÓNKAT. ERRŐL LENNE SZÓ. FÖLDI IDŐ SZERINT OKTÓBER 12.-ÉN HOZZÁK A HAJÓT. AZ EMBEREKET BE KELL OLTANOM ELLENSZÉRUMMAL MELY 1 HÓNAP MÚLVA LESZ HATÁSOS ARRA HOGY VÉDJEN AZ IDEGENEK KÖRNYEZETÉBEN LEVŐ IDEGEN BAKTÉRIUMOKTÓL ÉS VÍRUSOKTÓL. AZ OLTÓANYAG NEM VÉD 100% -BAN, DE EZ IDÁIG MÉG JOBBAT NEM TUDTAM KÉSZÍTENI, DE A SEMMITŐL JOBB. NÁLAM BEVÁLT MERT ENGEM MEGGYÓGYÍTOTT, TEHÁT HATÁSOS. AKI ÚGY ÉRZI ALKALMAS A FELADATRA JELENTKEZZEN NÁLAM FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZZAL 404GYK@GMAIL.COM . ATTÓL HOGY VALAKI JELENTKEZIK MÉG NEM BIZTOS HOGY ALKALMAS A FELADATRA. VÁLOGATÁSON FOGNAK RÉSZT VENNI. A VÁLOGATÁS A KÖVETKEZŐKÉPPEN FOG TÖRTÉNNI. ÁLLÓKÉPESSÉG, KONCENTRÁLÓ KÉPESSÉG VIZSGÁLAT. FÁJDALOMKÜSZÖB VIZSGÁLAT FÁJDALOMMÉRŐ MŰSZERREL. 350 KG SÚLY EGY HELYBEN TÖRTÉNŐ FELEMELÉSE. HEGYRE FUTÁS FELFELÉ 50 KG SÚLYÚ HÁTIZSÁKKAL, LEVEGŐ VISSZATARTÁSA MINIMUM 2 PERCIG, GYORSULÁS MÉRÉS 5G-S GYORSULÁST KELL KIBÍRNI DE CSAK SZINTÉN 2 PERCIG. AKIK EZEKEN ÁTMENNEK AZOK ELMÉLETILEG ALKALMASNAK TŰNNEK. KÉRLEK TITEKET CSAK OLYANOK JELENTKEZZENEK AKIK KOMOLYAN VESZIK MERT KOMOLY DOLOGRÓL VAN SZÓ ÉS CSAK AZOK JELENTKEZZENEK AKIK ALKALMASNAK ÉRZIK MAGUKAT A FENT EMLÍTETTEKHEZ. 3 EMBERRE VAN SZÜKSÉGEM 2 BIVALYERŐS EMBERRE ÉS 1 EMBERRE KINEK NEM SZÜKSÉGES ERŐS LEGYEN CSAK JÓ PILÓTA. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET! IGYEKEZZÜNK SÜRGET AZ IDŐ!

NE HARAGUDJATOK HOGY MOST NEM VÁLASZOLOK A TÖBBI KÉRDÉSRE DE NINCS IDŐM FOGLALKOZNI MÁSSAL. MOST SEM VAGYOK OTTHON, 2 NAPJA NEM ALSZOM MERT TESZTELJÜK A JELENTKEZŐKET A KOLLÉGÁMMAL, EDDIG 3 EMBERT TESZTELTÜNK ÉS MIND MEGBUKOTT MÁR A LEGELSŐ ÉS LEGKÖNNYEBB TESZTNÉL.

"

Ez kegyetlen jó volt!

Rég láttalak!

Sör!

#20574 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 18:27

vagy írasd nevemre a cumóidat, mert az minek az.

Ne kapkodjunk! Mert - sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de - változhat a Terv, akármilyen idegesítő ez az Állítás. Ezek olyan dolgok, melyek nem Tőlem függenek.

Én csak azt tudom javasolni, hogy várjunk még!

Szerkesztette: Dextrose 2012. 10. 24. 17:48 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20575 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 10. 24. 18:39

Tudod miért marad meg sokáig a csík? Mert örvénylik, turbulens jellegű. A repülő szárnya felett kisebb nyomás van, alatta nagyobb. Ezért is repül. Viszont a szárny végén a két eltérő nyomás találkozik és kialakul egy örvény. Ez a gép mögött megmarad sokáig, ezért nem oszlik szét hamar a csík.

Ehhh, olvass blogot. Egyik repülő ilyen, a másik meg nem olyan. Az, hogy különböző magasságokban, különböző hőmérsékletű, különböző páratartalmú levegőben történik mindet, és esetleg más aerodinamikás repülőkkel, az nem érdekli őket. Másrészt a sima felhő is csak egyszer lesz, vagy sokáig tart, vagy nem, vagy átalakul vagy nem.

Idióták ezek. No meg ha itt permeteznek, oszt Orbán kormány engedélyt adott, akkor miképpen adják elő? Ha itt permeteznek, akkor kap belőle Svájc, Szlovákis, de olyan magasból még tán Ausztráliába is elfújja a szél, ha ez mind benne van, akkor megengedjük, vagy mi?

Felségjelzés nélküli gépek is jó alibinek tűnnek, igaz nekem is van ilyen repülőspotter ismerősöm, igazi elmbeteg, kint hesszelnek a kifutó mellett, kvázi repnaplót írnak, aztán olyan telékkel vagy infrás cuccokkal fotóznak, hogy szerintem simán katonai határokat feszeget. Ezek érdekes módon nem látnak furcsa gépeket. Cserébe kibaszott jó minőségű fotókat gyártanak :-D
Make love not Wor.

#20576 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 24. 18:47

Ne kapkodjunk! Mert - sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de - változhat a Terv, akármilyen idegesítő ez az Állítás. Ezek olyan dolgok, melyek nem Tőlem függenek.

A terv mindig változik. Eddig nem türtént semmi, csak jössz az új hisztikkel meg mesékkel. Várhatok 60 évet, akkor sem történik semmi. Bár néha egész biztosra állítottad, de látom már előkészíted a visszavonulót.
Make love not Wor.

#20577 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 17:54

Ha eddig egyvalami is bejött volna neked, akkor talán nem röhögnénk ki teli szájjal.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20578 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 24. 18:54

Ha eddig egyvalami is bejött volna neked, akkor talán nem röhögnénk ki teli szájjal.

Oszt látod, lassan 10 éve húzza a sztorit. Idfőnként jönnek valami gyíkok, elhümmögünk rajt, aztán leül, aztán tündérek, túlélés, aztán mily meglepő, VILÁGVÉGE, aztán kis földönkívüliek, Vénusz, idegen civilizációk itt és máshol, oszt VILÁGVÉGE, majd őskori leletek, magyarok származása, közben a helyi történelemhez, iparhoz, kémiához, fizikához kő hülye, de sebajj, egy VILÁGVÉGE hsz.t ebnyom, azzal minden el van feledve. Meg a kontakták, de a változó tervvel és a másik rezgésszinttel mindent meg lehet magyarázni.
Make love not Wor.

#20579 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:01

Hát, legalább udvari bohócnak hó, ha másra nem is.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20580 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:09

En meg varok a soromre, ami 22-en valik esedekesse.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1027
  • 1028
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.