HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1028
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • 1032
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20581 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2012. 10. 24. 19:09

En meg varok a soromre, ami 22-en valik esedekesse.

Arra várhatsz, változni fog a terv.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20582 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 24. 19:14

Arra várhatsz, változni fog a terv.

Az nem változhat.
Make love not Wor.

#20583 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:17

Axioma : A Terv mindig változik.

#20584 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 24. 19:17

Axioma : A Terv mindig változik.

De sör akkor is jár.
Make love not Wor.

#20585 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 18:40

Második axióma : A sör jó.

#20586 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 24. 19:40

Második axióma : A sör jó.

Az a nulladik szamu!
Make love not Wor.

#20587 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 20:03

az a pina

#20588 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 23. 22:56

Ja, hogy egy atom a különbség? az fasza, az a margarinos. Arra az is jó mondás, hogy h2o vs h3o :D

Sőt, a grafitot és a gyémántot már meg sem merem említeni...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20589 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 23. 20:38

Kép

És aluminium-oxidot szórnak, illetve stroncium és bárium - oxidot.

Tehát itt mindenki azt állítja, hogy EZ normális?

Kép

...
A permetezések feltételezett céljai: ...

Nem tudom: ha én permetezni akarnék egy nagy terület fölött, lehetőleg minél jobban szétterítve az anyagot, akkor valamiféle szisztémát vinnék bele. Nézd már meg, azok a gépek mintha összevissza repkedtek volna, semmiféle rendszer nélkül. Miért nem kötelékben haladtak, miért nem párhuzamosan, zónákra osztva az eget, miért nem köröztek, stb.

A képre simán rámondhatom, hogy akár egy forgalmasabb légtér is lehet, ahol pl. civil légiforgalom van.

Azt egyébként honnan veszed, hogy itt konkrétan mit szórtak - ha egyáltalán szórtak valamit?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20590 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 03:06

Látod, vagy 10 géppel permeteznek keskeny sávban, keresztül-kasul, koncepció nélkül. ...

Picsába, megent megelőztél. :) :smoker:

#20591 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 03:30

...
""Baromira nyomták ma 2 körül 5-6 gépből a chemtrailt Pest felett. előkaptuk a kamerát és vettük az egyik gépet. Visszanézéskor derült ki, hogy több hullámban UFO-k keresztezik a repülő útját. ha érdekel benneteket feltöltöm majd a videót.""

És én még azon bíbelődtem a múltkor, hogy a wtc hogy omlott össze... Hát megmondom: sehol nem vagyok agyilag. Van itt fantázia bőwen. Nemere el is szégyellné magát. :D

#20592 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 12:35

Ráadásul hétvégére esik. Előtte hétfő jobb lenne, de nincs mit tenni, ilyen komoly dolgoknál nem válogathatunk.

:nevet:

#20593 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 10. 24. 18:39

Tudod miért marad meg sokáig a csík? Mert örvénylik, turbulens jellegű. A repülő szárnya felett kisebb nyomás van, alatta nagyobb. Ezért is repül. Viszont a szárny végén a két eltérő nyomás találkozik és kialakul egy örvény. Ez a gép mögött megmarad sokáig, ezért nem oszlik szét hamar a csík.

Hát azért legtöbbször - amit én láttam - elég gyorsan eltünt a csík.. persze én is láttam már olyat ami sokáig megmaradt. Fingom sincs mitől függ.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20594 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 24. 18:49

Ehhh, olvass blogot. Egyik repülő ilyen, a másik meg nem olyan. Az, hogy különböző magasságokban, különböző hőmérsékletű, különböző páratartalmú levegőben történik mindet, és esetleg más aerodinamikás repülőkkel, az nem érdekli őket. Másrészt a sima felhő is csak egyszer lesz, vagy sokáig tart, vagy nem, vagy átalakul vagy nem.

Idióták ezek. No meg ha itt permeteznek, oszt Orbán kormány engedélyt adott, akkor miképpen adják elő? Ha itt permeteznek, akkor kap belőle Svájc, Szlovákis, de olyan magasból még tán Ausztráliába is elfújja a szél, ha ez mind benne van, akkor megengedjük, vagy mi?

Felségjelzés nélküli gépek is jó alibinek tűnnek, igaz nekem is van ilyen repülőspotter ismerősöm, igazi elmbeteg, kint hesszelnek a kifutó mellett, kvázi repnaplót írnak, aztán olyan telékkel vagy infrás cuccokkal fotóznak, hogy szerintem simán katonai határokat feszeget. Ezek érdekes módon nem látnak furcsa gépeket. Cserébe kibaszott jó minőségű fotókat gyártanak :-D

Nemtom ez EU/nato-ba kérdésként felmerülne-e, hogy mit keresnek itt nato gépek. Lásd izraeli gépek, pedig az nem is nato, azt senkinek fel se tünt. De aztán x+1. katonai légiirányítanó biztos telenyomná a hwsw fórumát, hogy bezzeg ő átengedett egy nato gépet ami szerinte sunyizott.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20595 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 24. 23:00

Hát azért legtöbbször - amit én láttam - elég gyorsan eltünt a csík.. persze én is láttam már olyat ami sokáig megmaradt. Fingom sincs mitől függ.

magasság
szél
egyéb légköri paraméterek, pl páratartalom

#20596 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 24. 23:00

mert felhő lesz
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#20597 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 22:38

Ez nem magyarázat arra, hogy lehetnek chemtrailek is. Látom nehéz felfogni.

#20598 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 22:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 24. 23:38

Na de miből következik, hogy azok "chemtrail"-ek? Amíg nincs rá magyarázatod, hogy miért inkább azok, addig nem azok.

Szerkesztette: El Kebir 2012. 10. 24. 22:46 -kor

"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#20599 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 22:58

Szvsz fordítva ülsz a lovon, egyelőre azt az állításodat kellene bizonyítani hitelt érdemlően (lsd korábban: tudományos publikáció követelényei) hogy lehetnek chemtrail-ek, mert addig érdemi vita nem fog kialakulni a "témát" illetően.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#20600 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 23:17

Szerintem a legtöbb reptér városon kívül van, ott sok a tehén, meg mindenféle ökör, azokkal sokat nem lehet kezdeni, hugyozniuk kell. Legegyszerűbb folyamatában feltolni egy repülőre aztán kipermetezni, így látom nehéz felfogni, hogy az biza nem más, mint ökörhugyozás.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1028
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • 1032
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.