HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • 1032
  • 1033
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20601 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 24. 23:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 24. 23:58

Szvsz fordítva ülsz a lovon, egyelőre azt az állításodat kellene bizonyítani hitelt érdemlően

Persze, mindenki hivatkozik mindenre, hogy mi van benne, de sehol egy olyan paraméter, ami igazolná. Én ugyan ki nem megyek ide a meteorológiai állomásra, bár az idei év száraz volt, szépen el lehet kérni az eső/levegő/egyéb összetevőket, de akár több 10 évre előre. Oszt meg kell lesni, mikor voltak vonalak, meg chemtrail, összevetni a légiforgalommal, meteorológiai adatokkal. Persze ezzel dolgozni kell, oszt gondolom félnek is tőle, hogy buták hozzá és a végén még bebuknak, így meg a ctrl+c-vel átvett mindenféle szar, meg az ugatás, mert itten úgy kell megmérgezni a népeket, hogy látványos legyen és a kivitelezése is mindenféle permetezős módszernek homlokegyenest ne feleljen meg.

Én továbbra is azt mondom, az biza ökörhúgy, eztet bárki láthassa.
Make love not Wor.

#20602 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 24. 23:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 25. 00:21

szépen el lehet kérni az eső/levegő/egyéb összetevőket, de akár több 10 évre előre.

értem, szóval már tíz éves terv is készült arról, hogy mivel fognak minket permetezni, az ökrök? :D
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#20603 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 00:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 24. 23:58

Szvsz fordítva ülsz a lovon, egyelőre azt az állításodat kellene bizonyítani hitelt érdemlően (lsd korábban: tudományos publikáció követelényei) hogy lehetnek chemtrail-ek, mert addig érdemi vita nem fog kialakulni a "témát" illetően.

Egyelőre annyi az állítás, hogy minden csík kondenzcsík. Van egy olyan feltételezés, hogy vannak chemtrail-ek is.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20604 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 00:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 25. 00:21

Persze, mindenki hivatkozik mindenre, hogy mi van benne, de sehol egy olyan paraméter, ami igazolná. Én ugyan ki nem megyek ide a meteorológiai állomásra, bár az idei év száraz volt, szépen el lehet kérni az eső/levegő/egyéb összetevőket, de akár több 10 évre előre. Oszt meg kell lesni, mikor voltak vonalak, meg chemtrail, összevetni a légiforgalommal, meteorológiai adatokkal. Persze ezzel dolgozni kell, oszt gondolom félnek is tőle, hogy buták hozzá és a végén még bebuknak, így meg a ctrl+c-vel átvett mindenféle szar, meg az ugatás, mert itten úgy kell megmérgezni a népeket, hogy látványos legyen és a kivitelezése is mindenféle permetezős módszernek homlokegyenest ne feleljen meg.

Én továbbra is azt mondom, az biza ökörhúgy, eztet bárki láthassa.

Hát nemtom, nézzünk utána. Vannak ilyen adatok? El is érhetőek?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20605 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 00:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 01:19

Hát nemtom, nézzünk utána. Vannak ilyen adatok? El is érhetőek?

Kezdd el. Szépmeló lesz. Én kb. 10 évesen voltam falun meteorológiai állomáson, az nem most volt, de azóta biztos mérnek minden létező dolgot és dokumentálnak is. Ezzel tán könnyű az eset, bár nem jelent semmit.

Kezdd el most, 2 óránként lesdmeg az eget 4 irányban, plusz vidékre amit lehet webkamera. Ezt fotóval rögzíts, óra:perc, irány, amit lehet. Mellé jegyzetelheted a levegő páratartalmát, esős/nem esős, felhős volt/nem volt, satöbbit. 2 év múlva össze lehet vetni a nyári/éli/éjszakai paramétereket, ha az mindkét nyár száraz volt, akkor egy esőset még illene hozzátoldani. Ehhez passzítasz egy esővizes jelentést (már amikor volt ugye), oszt haladhatunk előre.

Dext is kb. addig jutott a barlang kutatással, hogy még az újságot sem kérte ki archívumból, oszt Ő a nagy kutató? Engem 20 éve érdekelt valami, akkor kikértem, Ő meg a kisujját sem mozdította.

Lásunk Neki, bizonyítsd, hogy különb vagy, utánajársz a dolognak és mérhető paraméterekből próbálod megállapítani, hogy mi az, mekkora területen. Ha nagyon ammóniás, meg ki tudja mifélés, akkor a végén még tényleg lehet ökör húgy is :-)

Aztán az egyszerűbb blogos dolgoknak is utána lehet járni, valaki váltig állítja, Izlandon ilyet nem látni. Tényleg igaz lehet? Mi a különbség? Vagy van aki azt írja, 50 éve nem volt. Tényfeltárás kell ide, milyen típusú gépek, magasan repültek?

Ésatovább.
Make love not Wor.

#20606 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 00:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 25. 01:27

Kezdd el. Szépmeló lesz. Én kb. 10 évesen voltam falun meteorológiai állomáson, az nem most volt, de azóta biztos mérnek minden létező dolgot és dokumentálnak is. Ezzel tán könnyű az eset, bár nem jelent semmit.

Kezdd el most, 2 óránként lesdmeg az eget 4 irányban, plusz vidékre amit lehet webkamera. Ezt fotóval rögzíts, óra:perc, irány, amit lehet. Mellé jegyzetelheted a levegő páratartalmát, esős/nem esős, felhős volt/nem volt, satöbbit. 2 év múlva össze lehet vetni a nyári/éli/éjszakai paramétereket, ha az mindkét nyár száraz volt, akkor egy esőset még illene hozzátoldani. Ehhez passzítasz egy esővizes jelentést (már amikor volt ugye), oszt haladhatunk előre.

Dext is kb. addig jutott a barlang kutatással, hogy még az újságot sem kérte ki archívumból, oszt Ő a nagy kutató? Engem 20 éve érdekelt valami, akkor kikértem, Ő meg a kisujját sem mozdította.

Lásunk Neki, bizonyítsd, hogy különb vagy, utánajársz a dolognak és mérhető paraméterekből próbálod megállapítani, hogy mi az, mekkora területen. Ha nagyon ammóniás, meg ki tudja mifélés, akkor a végén még tényleg lehet ökör húgy is :-)

Aztán az egyszerűbb blogos dolgoknak is utána lehet járni, valaki váltig állítja, Izlandon ilyet nem látni. Tényleg igaz lehet? Mi a különbség? Vagy van aki azt írja, 50 éve nem volt. Tényfeltárás kell ide, milyen típusú gépek, magasan repültek?

Ésatovább.

Mondjuk én nem ilyesmire gondoltam, hanem pl az esővíz elemzésére, mivel állítólag egy ilyen chemtrail több nap is lehet mire leér a földfelszínre. Gondolom ha eső van, akkor abban meglátszana. Úgy önmagában ha nézném az eget hogy mifasz van rajta, sokra nem mennék vele.

Ja Izlandon ilyen nincs. Persze, megyek is azt megnézem. Meg utána egyből Jekatyarinburgba is, hátha ott van. Vagy nincs.

Szerkesztette: Valdy 2012. 10. 25. 00:42 -kor

#20607 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 00:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 01:40

Mondjuk én nem ilyesmire gondoltam, hanem pl az esővíz elemzésére, mivel állítólag egy ilyen chemtrail több nap is lehet mire leér a földfelszínre. Gondolom ha eső van, akkor abban meglátszana. Úgy önmagában ha nézném az eget hogy mifasz van rajta, sokra nem mennék vele.

Én is az esővíz elemzésre gondoltam, ezt lehet sok évre visszamenőleg megnézni. Csak honnan tudod mi lesz benne, vagy egy chemtrail permetezés után mennyi változik és hol, milyen arányban? Ezért kell az eget is figyelni, mellé az esőt szerencsére méri más, már csak adatot kellene túrni róla. Feladat adott, felét más csinálja, pipa.

Többivel is sokra mennél, elvégre valamit a valamihez hasonlítani kell, honnan tudod, hogy nem a szomszéd égetett műanyagot, aztán benyelted a napi párával? Éves összehasonlítás is kell, mi változik, mióta. Felét hátha más környezetváltozáshoz is tudod kötni, vagy sem.

A több nap is érdekes, nézzük meg a felhőket, azt fél óra alatt lehet elfújja a szél. Ezt miért nem? Ott lebeg csak úgy magától? Jégeső miért nem marad fent? Ha finom pára, akkor mennyi idő kellene a leéréshez, és mennyit sodródna elfelé? Mikor fent repültem, 100 kilométer/órás szél volt. Ha több nap, mire leér, akkor az első 2óra alattmár 200 kilométert sodródhatott. Azta, akkor hova permeteznek, miképpen lehet kiszámolni?

Tovább is van, kérdezzek még? Izlandra sem kell elmenni, webkamera, akármi. Lehet ott is van időkép, vagy egy tudományban nem hívő, vagy pontosan hívő valaki. Ha véletlenül van egy hívő, aki bólogat, akkor neki kell ugrasztani annak a balfasznak, aki azt mondja, ott olyan nincs. Mert tuti valami legendát emleget, meg politizál, mert csak.
Make love not Wor.

#20608 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 01:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 25. 01:56

Én is az esővíz elemzésre gondoltam, ezt lehet sok évre visszamenőleg megnézni. Csak honnan tudod mi lesz benne, vagy egy chemtrail permetezés után mennyi változik és hol, milyen arányban? Ezért kell az eget is figyelni, mellé az esőt szerencsére méri más, már csak adatot kellene túrni róla. Feladat adott, felét más csinálja, pipa.

Többivel is sokra mennél, elvégre valamit a valamihez hasonlítani kell, honnan tudod, hogy nem a szomszéd égetett műanyagot, aztán benyelted a napi párával? Éves összehasonlítás is kell, mi változik, mióta. Felét hátha más környezetváltozáshoz is tudod kötni, vagy sem.

A több nap is érdekes, nézzük meg a felhőket, azt fél óra alatt lehet elfújja a szél. Ezt miért nem? Ott lebeg csak úgy magától? Jégeső miért nem marad fent? Ha finom pára, akkor mennyi idő kellene a leéréshez, és mennyit sodródna elfelé? Mikor fent repültem, 100 kilométer/órás szél volt. Ha több nap, mire leér, akkor az első 2óra alattmár 200 kilométert sodródhatott. Azta, akkor hova permeteznek, miképpen lehet kiszámolni?

Tovább is van, kérdezzek még? Izlandra sem kell elmenni, webkamera, akármi. Lehet ott is van időkép, vagy egy tudományban nem hívő, vagy pontosan hívő valaki. Ha véletlenül van egy hívő, aki bólogat, akkor neki kell ugrasztani annak a balfasznak, aki azt mondja, ott olyan nincs. Mert tuti valami legendát emleget, meg politizál, mert csak.

Hol nézzem meg? Sehol semmi info. Kéne valami évtiezedekre visszanyúló, legalább éves szintű elemzés vagy mi.

Ezt is fújja, de ha olyan az ég, mint dext képén, akkor hiába fújja, szépen elterül, aztán úgyis leér oda is, ahova szánják.

Mondjuk egy webcam képéből túl sok mindent nem hiszem, hogy ki lehet következtetni,

#20609 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 01:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 02:11

Hol nézzem meg? Sehol semmi info.

Sehol? Eddig hol nézted? Én az OMSZnél rákérdeznék, merre lehet utánajárni. Aztán rájössz, hogy ott még vagy 40 partner elérhetősége is fel van sorolva, de az EUsak biztos. Én régen a meteorológiás/hírközléses/légiirányítós dolgokban ezt simán megtaláltam. Pár mail, telefon.

Falun biztos könnyebb, meg ott el is pofázzák, helyi termelőszövetkezetnél vagy nagyobb gazdánál elég komoly talajvizsgáló laborok is vannak. EUs pályázatból most sima ügy, ha 20 éve volt már ilyen, akkor ez csak fejlődhetett... Azon sem epődnék meg, ha havi 5k-ért online minden az öledbe hullana, csak az eget kellene lesned.
Make love not Wor.

#20610 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 01:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 25. 02:23

Azon sem epődnék meg, ha havi 5k-ért online minden az öledbe hullana, csak az eget kellene lesned.

Sőt, nagyon sok paramétert ingyé is, akár amatőröktől. Tegnap még nem mondtam volna, hogy akár felhőmennyiségre is lehet szűrni a keresést 5évre visszamenőleg. Besírás.

Itt meg a többi:

http://owww.met.hu/o..._sm&pri=0&mpx=0
Make love not Wor.

#20611 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 02:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 25. 02:23

Sehol? Eddig hol nézted? Én az OMSZnél rákérdeznék, merre lehet utánajárni. Aztán rájössz, hogy ott még vagy 40 partner elérhetősége is fel van sorolva, de az EUsak biztos. Én régen a meteorológiás/hírközléses/légiirányítós dolgokban ezt simán megtaláltam. Pár mail, telefon.

Falun biztos könnyebb, meg ott el is pofázzák, helyi termelőszövetkezetnél vagy nagyobb gazdánál elég komoly talajvizsgáló laborok is vannak. EUs pályázatból most sima ügy, ha 20 éve volt már ilyen, akkor ez csak fejlődhetett... Azon sem epődnék meg, ha havi 5k-ért online minden az öledbe hullana, csak az eget kellene lesned.

googleba kerestem, de írtam egy mailt a klimaker@met.hu-ra (http://www.met.hu/me..._tajekoztatas/), hátha válaszolnak.

#20612 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 02:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 03:03

googleba kerestem, de írtam egy mailt a klimaker@met.hu-ra (http://www.met.hu/me..._tajekoztatas/), hátha válaszolnak.

Meglátjuk. Bár kemény dió lesz. No meg ha most kijön, hogy elmúlt 30 évben az esővíz lisztharmatkukac mennyisége 0.017 ezrelékről 0.019 ezrelékre nőt, akkor az káros lesz-e? Úgyis jön a duma, hogy a kormány mindenkit megkent, mert csak azok mondják azt, hogy 4 százalékig semmi baj. Ellenben minden blogos tudja, hogy már kis mennyiségben is halálos. Persze a kis mennyiséget senki nem deklarája, oszt végén az lesz, mint amikor a Fukushimából kiindult halálos dózis elérte az angol és francia partokat :-D Franciákat azóta meglestem, vagy nem dőltek fel, vagy hamar újraépült minden. Bár gyanúsan sok a bevándorló :-) Angliát meg jövőre.

Ezt legalább létező anyagból kell kutatni, no meg csöppet reálisabb, mint a WTC-n maradkodni, amivel semmit nem lehet kezdeni.

Kíváncsi leszek az eredményeidre!
Make love not Wor.

#20613 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 06:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 24. 23:38

Ez nem magyarázat arra, hogy lehetnek chemtrailek is. Látom nehéz felfogni.

szerintem lebegő samantha foxok
lehetnek azok is
nehéz felfogni látom

bizonyítsd be hogy nem lebegő samantha foxok
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20614 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 06:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 01:18

Egyelőre annyi az állítás, hogy minden csík kondenzcsík. Van egy olyan feltételezés, hogy vannak chemtrail-ek is.

Igen, ezek kondenzcsíkok, ez tény, ismerjük a repülők működését.

#20615 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 06:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 02:11

Hol nézzem meg? Sehol semmi info. Kéne valami évtiezedekre visszanyúló, legalább éves szintű elemzés vagy mi.

Ezt is fújja, de ha olyan az ég, mint dext képén, akkor hiába fújja, szépen elterül, aztán úgyis leér oda is, ahova szánják.

Mondjuk egy webcam képéből túl sok mindent nem hiszem, hogy ki lehet következtetni,

Talán nézz utána, ne itt nyafogj nekünk. Gyűjts adatokat, várjuk.

#20616 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 07:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 01:18

Naccerű, de attól hogy feltételezésnek nevezed, a bizonyítási kényszer nem lesz kisebb.
Szerintem hagyd a fenébe az alapos adatgyűjtést meg a kiértékelést (nem is illik a topic szellemiségéhez), elég ha leitatsz/megkínzol néhány pilótát vagy szerelőt...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#20617 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 01:40

Ja Izlandon ilyen nincs. Persze, megyek is azt megnézem. Meg utána egyből Jekatyarinburgba is, hátha ott van. Vagy nincs.

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20618 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 25. 08:36

Naccerű, de attól hogy feltételezésnek nevezed, a bizonyítási kényszer nem lesz kisebb.
Szerintem hagyd a fenébe az alapos adatgyűjtést meg a kiértékelést (nem is illik a topic szellemiségéhez), elég ha leitatsz/megkínzol néhány pilótát vagy szerelőt...

netán félsz az eredményektől?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20619 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 25. 09:48

netán félsz az eredményektől?

Milyen eredményektől?????????????????????
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#20620 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 25. 10:18

Milyen eredményektől?????????????????????

Amik majd nyilvánvalóvá teszik, hogy szándékosan mérgeznek minket.

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • 1032
  • 1033
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.