Idézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 25. 01:40
Mondjuk én nem ilyesmire gondoltam, hanem pl az esővíz elemzésére, mivel állítólag egy ilyen chemtrail több nap is lehet mire leér a földfelszínre. Gondolom ha eső van, akkor abban meglátszana. Úgy önmagában ha nézném az eget hogy mifasz van rajta, sokra nem mennék vele.
Én is az esővíz elemzésre gondoltam, ezt lehet sok évre visszamenőleg megnézni. Csak honnan tudod mi lesz benne, vagy egy chemtrail permetezés után mennyi változik és hol, milyen arányban? Ezért kell az eget is figyelni, mellé az esőt szerencsére méri más, már csak adatot kellene túrni róla. Feladat adott, felét más csinálja, pipa.
Többivel is sokra mennél, elvégre valamit a valamihez hasonlítani kell, honnan tudod, hogy nem a szomszéd égetett műanyagot, aztán benyelted a napi párával? Éves összehasonlítás is kell, mi változik, mióta. Felét hátha más környezetváltozáshoz is tudod kötni, vagy sem.
A több nap is érdekes, nézzük meg a felhőket, azt fél óra alatt lehet elfújja a szél. Ezt miért nem? Ott lebeg csak úgy magától? Jégeső miért nem marad fent? Ha finom pára, akkor mennyi idő kellene a leéréshez, és mennyit sodródna elfelé? Mikor fent repültem, 100 kilométer/órás szél volt. Ha több nap, mire leér, akkor az első 2óra alattmár 200 kilométert sodródhatott. Azta, akkor hova permeteznek, miképpen lehet kiszámolni?
Tovább is van, kérdezzek még? Izlandra sem kell elmenni, webkamera, akármi. Lehet ott is van időkép, vagy egy tudományban nem hívő, vagy pontosan hívő valaki. Ha véletlenül van egy hívő, aki bólogat, akkor neki kell ugrasztani annak a balfasznak, aki azt mondja, ott olyan nincs. Mert tuti valami legendát emleget, meg politizál, mert csak.
Make love not Wor.