HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1065
  • 1066
  • 1067
  • 1068
  • 1069
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21321 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 08. 23:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 08. 23:37

Nem szar a kozel, csak gyenge mint egy német dobozos hugy.

4%, pont jó. Mi a baj vele?
Make love not Wor.

#21322 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 09. 06:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 08. 23:46

4%, pont jó. Mi a baj vele?

Hát egy normális sör nálam 4,5-5,5% között van :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21323 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 08:24

Ja, hogy csak a százalék számít.

#21324 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 08:44

Jajj, ha már sör. Tegnap kóstoltattak a boltban egy új italmárkát, fekete üveges, arany betűkkel, valami új, spéci, alkoholos ital. Olyan volt, mintha a sört keresztezték volna a pezsgővel, szerintem kontakta vagy gyíkember műve, esetleg ufóknak gyártották 2012. december 22-e utánra. Irgalmatlan rossz volt, bár én a sört sem szeretem, buborék nélkül sem. Inkább tolok be a gallér mögé fröccsöt, bort (persze nem kannás, lőre borzalmakból), töményet, koktélt, mint maláta ízű, habzó hugyot. Persze ez én vagyok, a többség sörös, sose tudtam megérteni miért. Ezeket a gyümölcs ízű söröket még nem kóstoltam, szökőévente egyszer piálok, mikor kínálnak vele, amúgy egy fillért nem költök rá.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#21325 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 08:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 09. 08:44

Jajj, ha már sör. Tegnap kóstoltattak a boltban egy új italmárkát, fekete üveges, arany betűkkel, valami új, spéci, alkoholos ital. Olyan volt, mintha a sört keresztezték volna a pezsgővel, szerintem kontakta vagy gyíkember műve, esetleg ufóknak gyártották 2012. december 22-e utánra. Irgalmatlan rossz volt, bár én a sört sem szeretem, buborék nélkül sem. Inkább tolok be a gallér mögé fröccsöt, bort (persze nem kannás, lőre borzalmakból), töményet, koktélt, mint maláta ízű, habzó hugyot. Persze ez én vagyok, a többség sörös, sose tudtam megérteni miért. Ezeket a gyümölcs ízű söröket még nem kóstoltam, szökőévente egyszer piálok, mikor kínálnak vele, amúgy egy fillért nem költök rá.

Cider?
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21326 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 09. 08:56

Cider?

Nem. Nem alma íze volt, hanem sör. Ráadásul az egész üveg fekete volt (bár csak fényképen láttam, már ki volt önte 1 dl-es poharakba), és aranyozott betűkkel volt ráírva a márka, de elég szar betűtípussal, nem is tudtam rendesen kiolvasni, megjegyezni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#21327 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 12. 09. 06:05

Hát egy normális sör nálam 4,5-5,5% között van :)

Hát, nem attól jó egy sör
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21328 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 09. 09:16

Hát, nem attól jó egy sör

Ezt a KonTakTák is megmondTák.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#21329 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 11:11

Dex, itt vannak a kontaktáid, mind nagy igazmondó, ugye? :

http://index.hu/tudo...agvegeig/#eow_9
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21330 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 12. 09. 08:24

Ja, hogy csak a százalék számít.

Közel sem :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21331 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 09. 11:11

Kép

Nem tartozik szorosan a témához, de nem tudtam nem megakadni rajta. Harold feje ping-pong ladbányi vagy a fülei akkorák, mint Dumbónak. Nagy megmondóember lehet, az már tuti :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21332 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 17:46

Azokkal a fülekkel nem csoda, hogy hall más galaxisokat :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#21333 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 09. 08:44

A sör az egyetlen alkoholos ital amit nem lehet hamisítani!

#21334 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 19:26

"Az ilyen próféták jóslataira pedig mindig lesz vevő, a Reuters év elején ismertetett felmérése szerint a világ népességének 15 százaléka, vagyis nagyjából egymilliárd ember hisz abban, hogy a világvége még az ő életében bekövetkezik. Az Egyesült Államokban ez a szám 22 százalék."

Aztán ha nem is, akkor mindig ott az aduász, hogy másik sík és rezgés, vagy éppen nagy változások vannak, csak nem vesszük észre, blábláblá. Sebajja, Dec 22-ét úgy ígérte Dext, hogy saját érzékszerveinkre is hatással lesz és bármilyen antihívő is le fog tőle padlózni, mert ha nem, akkor kinyitja a kocsmaajtót, oszt akkor lesz a kimitisz.

Meg ezek mind hülyék, elsiklanak mellette, majd az Ő kontaktája, meg az a másik, az az igazi. Igaz múltkor is változott a terv, meg nem esett hó, meg igazából semmi nem történt, de ilyen apró kis hibák bármilyen univerzumban előfordulnak, elegánsan el lehet siklani mellette. Majd legközelebb.
Make love not Wor.

#21335 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 09. 09:10

Nem. Nem alma íze volt, hanem sör. Ráadásul az egész üveg fekete volt (bár csak fényképen láttam, már ki volt önte 1 dl-es poharakba), és aranyozott betűkkel volt ráírva a márka, de elég szar betűtípussal, nem is tudtam rendesen kiolvasni, megjegyezni.

Nem lehet, hogy túl erős volt az neked? :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21336 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 09. 18:00

A sör az egyetlen alkoholos ital amit nem lehet hamisítani!

Legfeljebb más anyagokból készülnek.

Rendes csapolt (helyben főzött) és sok palackos között azért mégiscsak van különbség. Van, ami ugye kukoricát pl. nem tartalmazhat eredetileg, aztán a palackon mint komponens, már fel is van tüntetve...

Ha ezt nem hamisításnak hívjuk (mert attól még így is sör természetesen), azt lehet mondani, hogy néhol "másképp gyártják" ezeket.

Bár való ami igaz: mindkettő sör, s mivel rengeteg fajta van, nem lehet mondani, hogy hamis; s ez is az erénye, hogy bármit is csinálunk, a végén úgyis sör lesz belőle. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2012. 12. 09. 22:05 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21337 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 12. 09. 22:02

Bár való ami igaz: mindkettő sör, s mivel rengeteg fajta van, nem lehet mondani, hogy hamis; s ez is az erénye, hogy bármit is csinálunk, a végén úgyis sör lesz belőle. :smoker:

Ő arra célzott, hogy a bort lehet pancsolni, lehet az akár szőlő nélkül is, addig a sörnél pár dolog legalább adott. Miközben a kukorica sör is sör, ettől függetlenül a Teszkós lófaszokat én sem tartom sörnek. Bár megmondom a frankót, én a kommersze belga/német/egyéb vonaltól sem vagyok beájulva. Elmúlt pár évben közel ezer féle sört ittam végig, szerintem tudom miről beszélek :-) Másik opció, hogy a grapefruitos Soproni sem sör, ellenben igen jó és a nullás citromos Gösser is.
Make love not Wor.

#21338 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 22:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 09. 22:05

Ő arra célzott, hogy a bort lehet pancsolni, lehet az akár szőlő nélkül is, addig a sörnél pár dolog legalább adott. ...

Igen, értem, a példa hasonlít az Abszint esetéhez asszem, ahol van (volt) olyan, aminek metil-tartalma volt ugyebár. Az meg mindenkinek csak jó tesz - aki nem issza... :)

#21339 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 22:15

Idézet

David Morrison csillagász szerint ha a történelem bármelyik pontját nézzük, mindig csak legfeljebb két-három évünk volt hátra a legközelebbi állítólagos világvégéig.
Na ha ezt Dex megtudja, azonnal vallást fog váltani...

#21340 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 10:32

Újabb Bejelentés:

http://vilaghelyzete...liek-elnek.html

Szerkesztette: Dextrose 2012. 12. 10. 10:34 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1065
  • 1066
  • 1067
  • 1068
  • 1069
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.