HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1070
  • 1071
  • 1072
  • 1073
  • 1074
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21421 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 11. 12:27

Hát én ugy gondoltam, hogy először is, lenne a vallás megalkotója, ő lenne a Creator.

Aztán lenne egy öt fős tanács, amely időnként összeül az egyesület munkáját és működését megvitatni, ez lenne a Consilium. Akik ennek a tagjai, ők a Consiensek. A Consiensek (konsziens) NEM gyakorolják a vallást, ők csak tanácsnokok, de dönthetnek az egyház sorsáról, amennyiben a Creator jóvá hagyja a döntést.

Aztán lennének a magisterek, ők a tanítók. Összesen tíz magiszter lenne, akik kijelölhetnek utódokat, de nekik ehhez vizsgázniuk kell többször is.

A tanulók az addiktorok, ők gyakorolják és tanulják az elméleteket. Az az addiktor, akiből magiszter lesz, és megkezdi a hosszú vizsgaidőszakot, az a praetor. 1 vizsgaidőszak 3 évig tart. A vizsgaidőszakra jelentkezni 5 év tanulás után lehet, de hogy kiből lehet praetor, az 5 magiszterből álló Doktrinátus (tanulmányi bizottság) dönti el.

A Doktrinátus dönt a tanulók tanulmányainak sorsáról, de legfőképp abbol, hog kiből legyen praetor.

A praetorok tehát magasabb szinten vannak az addiktoroknál, de még nem tanítók, azaz magiszterek.

És lenne még egy főtanító, aki a rektor. A rektor a Doktrinátus elnöke is egyben. A creator utódja csak a rektor lehet...

Na, nagyjábol így képzelném el ezt az egészet.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 12. 11. 12:42 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#21422 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 11. 12:27

Hát én ugy gondoltam, hogy először is, lenne a vallás megalkotója, ő lenne a Creator.

Aztán lenne egy öt fős tanács, amely időnként összeül az egyesület munkáját és működését megvitatni, ez lenne a Consilium. Akik ennek a tagjai, ők a Consiensek. A Consiensek (konsziens) NEM gyakorolják a vallást, ők csak tanácsnokok, de dönthetnek az egyház sorsáról, amennyiben a Creator jóvá hagyja a döntést.

Aztán lennének a magisterek, ők a tanítók. Összesen tíz magiszter lenne, akik kijelölhetnek utódokat, de nekik ehhez vizsgázniuk kell többször is.

A tanulók az addiktorok, ők gyakorolják és tanulják az elméleteket. Az az addiktor, akiből magiszter lesz, és megkezdi a hosszú vizsgaidőszakot, az a praetor. 1 vizsgaidőszak 3 évig tart. A vizsgaidőszakra jelentkezni 5 év tanulás után lehet, de hogy kiből lehet praetor, az 5 magiszterből álló Doktrinátus (tanulmányi bizottság) dönti el.

A Doktrinátus dönt a tanulók tanulmányainak sorsáról, de legfőképp abbol, hog kiből legyen praetor.

A praetorok tehát magasabb szinten vannak az addiktoroknál, de még nem tanítók, azaz magiszterek.

És lenne még egy főtanító, aki a rektor. A rektor a Doktrinátus elnöke is egyben. A creator utódja csak a rektor lehet...

Én meg úgy, hogy kurvagyorsan körbekérdezed ki, milyen sört kér, és elmész venni.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21423 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 11. 13:54

Aztán lenne egy öt fős tanács, amely időnként összeül az egyesület munkáját és működését megvitatni

Most akkor egyesület? Ha meg ennyire tolod, akkor ez kis híján oktatás, az jogilag megint más. No meg nem ártana tanulmány és tananyag, szegény híveknek is random tolod a tutit, mikor ami éppen eszedbe jut? Inkább add körbe a perselyt, szórják be gyorsan a sörrevalónkat.
Make love not Wor.

#21424 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 14:45

na, csak épül az a szép piramisjáték álá szcientológia...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21425 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 14:50

Valahova elraktam, vagy eltűnt. Tegnap este fotózni voltunk, sikeresen megörökítettünk egy szellemet a Duna felett:

Csatolt fájl  szellem2.jpg (182,39K)
Letöltések:: 31
Make love not Wor.

#21426 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 11. 13:51

Én meg úgy, hogy kurvagyorsan körbekérdezed ki, milyen sört kér, és elmész venni.

Úgy biza. Én Gössert kérek!
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#21427 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 14:54

Ez nem olyan, mint az illuminátusok?

#21428 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 12. 11. 14:54

Ez nem olyan, mint az illuminátusok?

Nemtom, de Dex hozza a söreinket, mi meg majd LYÓL beilluminálunk. :-D :nevet:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#21429 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 15:17

Csak itt ezzel az a baj, hogy az állam az nem ad pézet, hanem adómentességeket, kedvezményeket, és költségtérítést, ha elvégzel állami feladatot. Legalábbis tudtom szerint. Meg persze lehet pályázni adó 1%-ra, na az kb mind a tied is lehet.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#21430 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 12. 11. 14:53

Úgy biza. Én Gössert kérek!

Én nem válogatok, ha PEsten leszünk Ciberédnél akkor olcsón meg is ússza az egészet, ott úgyis tudják milyen sört kell elém kimérni (jó nagyot).
Make love not Wor.

#21431 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 10. 21:31

TE érted?

A baj az, hogy úgy néz ki én jobban értem, min TE...
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21432 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 10. 21:38

Ezeket nem magamnak írom! Hanem nektek, hogy ti értsétek.

Nem magammal kell megértetnem hanem veletek.

Ha értenéd nem írnád le, akkor tudnád mekkora humbug az egész....

#21433 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 19:23

Megöl a mogyoró!!!!!!!!!négy

Kép

#21434 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 11. 18:08

A baj az, hogy úgy néz ki én jobban értem, min TE...

Összefoglalnád akkor pár mondatban?

Szerkesztette: Dextrose 2012. 12. 11. 19:33 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#21435 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 19:57

Én budot kérek, kitaláltam.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21436 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 11. 19:32

Összefoglalnád akkor pár mondatban?

A még nagyobb baj az, hogy amikor elkezdek rákérdezni dolgokra, akkor már azt sem érted mi a baj. Ez így reménytelen sajnos...

#21437 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 20:51

Ezt az áram nélküli világvége faszságot a gyertyagyártók találták ám ki. Butább részeken fel is vásárolták az összes gyertyát :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#21438 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 12. 11. 20:51

Ezt az áram nélküli világvége faszságot a gyertyagyártók találták ám ki. Butább részeken fel is vásárolták az összes gyertyát :D

Nem a sajtkészítők? Ők boldogok :up:

#21439 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 10. 21:29

Van egy olyan fogalom, hogy Minden Létező. Ezt ne keverjük össze a klasszikus Isten fogalmával, bár nevezhetjük Istennek is. Ennek minden a része, és mindennek ő is a része. Tudsz követni?
...
Nem tudom tudsz-e követni...

Tudlak követni bizony! Épp te vagy, aki azon hosszú posztban pont a klasszikusnak nevezhető isteni "definíciót" adtad meg, ami ugye meglehetősen régóta létezik, miközben jelzed, hogy ne keverjem össze... :) Nem tudom, ez megvan-e, hogy én nem beszéltem semmilyen teremtőről, semmilyen istenről, hanem csak az általad említett magasabb rendű létről. Csak az volt a feltételezésem, hogy honnan tudod, melyik a legmagasabb rendű lét? :) Bocsi, tudsz-e még követni?

Tehát ismétlem, mert biztosra veszem, hogy nem ment át: honnan tudhatod tehát, hogy melyik a legmagasabb rendű lét? Honnan tudhatod, ha az elméd képtelen megérteni? Mert ugye ha megérti, akkor már nem magasabb rendű... Na haver, most tudsz-e követni? :smoker: Kezdjünk bele. Ugye nem akarod itt senkinek se beadni, hogy te képes vagy felfogni a felfoghatatlant, mert annak következményei nem minket terhelnek - ezt megértheted.

Mindenesetre csúnya dolog pl. a tudományt lefikázni, amikor tökéletlen modelleket használ a dolgok leírásához. Hát barátom, te is azt teszed: modelleket használsz a dolgok leírásához. Na kérdem én tőled, okostól: honnan tudod, hogy a te modelled tökéletes? Most villantsd az egód!

De vigyázz: a felfoghatatlant kell megmagyaráznod, az pedig nem könnyű. :)
Mégis mi alapján lenne a te magyarázatod "jobb", mint amit mások ismernek? Csak mert mást állít? Nem lehet, hogy ugyanakkora hülyeség az is? :smoker:

Ha én fogom magam, s összedobok egy fasza konzisztens történetet, nem lehet, hogy épp az az igazság?

Asszem feltettem pár kérdést, majd ismételgetem őket, amíg nem jönnek válaszok.

Szerkesztette: Warrior 2012. 12. 11. 21:32 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21440 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 12. 11. 20:51

Vaghy inkább az olajmaffia izé biztos az olajos kőművesek.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1070
  • 1071
  • 1072
  • 1073
  • 1074
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.