HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1073
  • 1074
  • 1075
  • 1076
  • 1077
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21481 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 12. 11:30

Idézet

Az Underground Kiadó mindenki számára lehetővé teszi a könyvkiadást.

via: Underground Kiado

Mindent ertek.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#21482 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 11:57

Akinek a kiadványaihoz tartozó ajánlóban ilyenek lehetnek: "egy rejtélyes, véres ruhával átitatott sebesült idegen" azt kiadónak nevezni sértés a valódi kiadókra nézve.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#21483 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:05

Nem létezik tökéletes könyv sehol.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#21484 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:07

Itt nem tökéletességről van szó. Hanem arról, hogy a végterméknek szerkesztettnek kellene lennie. Ekkora baki hogy mehet át a korrektúrán? Hogyan itatsz át egy rejtélyes, sebesült idegent véres ruhával?

Szerkesztette: JonesC 2012. 12. 12. 12:08 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#21485 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 12. 12. 12:07

Itt nem tökéletességről van szó. Hanem arról, hogy a végterméknek szerkesztettnek kellene lennie. Ekkora baki hogy mehet át a korrektúrán? Hogyan itatsz át egy rejtélyes, sebesült idegent véres ruhával?

vérrel átitatott ruhájú? :think:

Szerkesztette: Dextrose 2012. 12. 12. 12:25 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#21486 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:28

Az, hogy egyből fikázás megy, elég gáz, szerintem. El kéne egyet olvasni. Nincs meg epubban? Vállalom. De nem az idegen kultúrásat, valamelyik thrillert.
ja, amúgy a rejtélyes idegenes ajánlójában 1 soron belül szóismétlés (rejtélyes). :)
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#21487 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:32

Ott van feljebb az idézet.

Idézet

#21488 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 12. 12:05

Nem létezik tökéletes könyv sehol.

Legnagyobb filmekben is vannak érdekes bakik, de nem ennyire szembeötlő, és van ami nagyon rohadtul ki van találva. Ugyanígy a könyvek is, nem rég vigyorogtunk fordításon, amikor a matchboxot legyufázták, vagy fordítva, és ez szövegkörnyezetből is kiderülne, vagy ha jól jegyeztem meg, akkor King Lion együttes fellépésére ment volna a főhős, amiből simán oroszlánkirállyal találkoztott lett.

Pár könyv meg igenis tökéletes, főleg ilyen szempontból. Gondolom van benne pár hevenyészve összerakott dolog, vagy túlerőltetett, és ezt régebben is írtam, inkább scifit írj, mint ide marhaságokat, annak értelme van, ah jól kitalálod, akkor pénzt is tudsz belőle csinálni.

Ellenben félek tőle, hogy ugyanazt csinálod, mint itt, hol ebbe kapsz, hol abba, túlbonyolítod, a végén magad is elfelejted a sztori elejét, és teljesen másképp alakítod. Nem úgy kell alakítani, ahogy elvárnánk, könyvre meg hirtelen nem tudok mit mondani, de Tökéletes trükk, Szemtől szemben, Kutyaszorítóban, meg a mittomén, de annó elolvastál egy laza Utolsó mohikánt, vagy bármit, az úgy volt kerek, ahogy létezett. Rejtőben sem találsz logikai hibát, sok évvel később visszanézték és még a könyvben leírt afrikai helyszín is olyan volt, mint eredetiben.

Nyilván nem ilyen szintre kell tenni a mércét, de egy elvárható minimumot üssünk meg, és terjeszd elektronikusan. Ebból egy csomó rövid egyszerűt már idéztem, pld. az "Űrhajózni pedig muszáj" címűből, aminél rövid történetekkel jöttek, aztán már célirányosan kerestem a szerzőt, mert nekem bejött.
Make love not Wor.

#21489 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: A.J. Crowley - Dátum: 2012. 12. 12. 12:28

Az, hogy egyből fikázás megy, elég gáz, szerintem. El kéne egyet olvasni. Nincs meg epubban? Vállalom. De nem az idegen kultúrásat, valamelyik thrillert.
ja, amúgy a rejtélyes idegenes ajánlójában 1 soron belül szóismétlés (rejtélyes). :)

Nekem jöhet az idegenes is, azokat bírom :-) Én is elektronikusat mondtam, igaz akkor még nem láttam az undergroundos linket. Guga is itt nyomult, tolta ezt a "megjelent a könyvem" dolgot, aztán ugyanilyen nehezen nyögte ki a linket. Innen minden letölthető volt, csak nem nyomtatásra gondolsz? Ugyanmár...
Make love not Wor.

#21490 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 12:53

elektronikusan nincs meg sehol, nem véletlenül. Én az e-bookot mint üzletet veszélyesnek tartom.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 12. 12. 12:54 -kor

paranormal.hu

#21491 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 12. 12:53

elektronikusan nincs meg sehol, nem véletlenül. Én az e-bookot mint üzletet veszélyesnek tartom.

Pfff. Mitől lenne veszélyes? Igaz most az Ulpius is üldözi a Szürke ötven árnyalatát, mert úgy terjed neten ingyé, ennek ellenére analógban is kasszasiker. Nehéz eldönteni kinek mi ét meg, és meddig húzzuk, csak itteni idióta viszonyok miatt az ebook majdnem annyi, vagy drágább, mint az analóg. Vanank mindenféle védelmi módszerek, azok persze törhetők, ellenben lehetőséget is ad az emebrnek. Meg lehet kérdezni, analógban eddig hány példányt adtál el? Ebookra ugyanaz igaz lehet, mint a droidos/almás proggikra, 1-2 dollárokért minden vackot megveszünk, mert "belefér". Havi pár ezrest simán eltolok szoftverekre, előtte csak évente vettem 1-1 nagyobb cuccost, ami nagyon kellett.
Make love not Wor.

#21492 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 12. 13:01

Ulpius is üldözi a Szürke ötven árnyalatát

Az jó könyv? Elég sláger, de azt is írják róla, hogy igénytele szemét. Tényleg szemét?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#21493 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 12. 13:14

Az jó könyv? Elég sláger, de azt is írják róla, hogy igénytele szemét. Tényleg szemét?

Valami szexes izés erotikus szerelemes női cucc, innentől tudja fene, no meg amira eddig így az ebookos fórumon rábuktak, az mind szar volt, innentől betettem egy kategóriás, oszt nekem nem kell, míg van más. Majd ha az összes Agatha Christie meg egyéb könyvet elolvastam, akkor talán a végén.
Make love not Wor.

#21494 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:23

Az e-booknak nincs semmi értelme, mert amint kiadja egy kiadó, valaki letölti, aztán megindul a másolás,mint az mp3 meg a filmek esetében is, az író pedig nem kap semmit, mert minek letölteni, ha egyszer le lehet tölteni mert valaki felrakta valahova.

Ezért szidják sokan az artisjus rendszert is, mert a szerzők egyre kevesebbet kapnak. A rendszer sokak szerint ugy mukodne jol, ha nem is lennének kiadók, hanem közvetlenül a szerző adná el a szerzeményét. ez mukodne sztem könyvek esetében is, csak egyelőre nem alakult ki ennek a rendszere.

meg ahhoz otthon kellene nyomtatni könyvet, mert ha én post a4-esekben postázom vkinek, az nem tul igényes.

paranormal.hu

#21495 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 12. 11:21

el kéne olvasni, plágium -e :D amea, elolvasod?

Azért 4-5ezer/darab az csöppet borsos. Gyuri könyvét viszont megveszem, főleg, hogy tudjam mi a pálya, mert nem beszéltem Vele vagy 3 éve :-D
Make love not Wor.

#21496 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 12. 13:23

Ezért szidják sokan az artisjus rendszert is, mert a szerzők egyre kevesebbet kapnak. A rendszer sokak szerint ugy mukodne jol, ha nem is lennének kiadók, hanem közvetlenül a szerző adná el a szerzeményét. ez mukodne sztem könyvek esetében is, csak egyelőre nem alakult ki ennek a rendszere.

Itt a szerző, kiadhatja, csak nincs mögötte raktár, pénz, reklámérték. Amúgy tessék, ha nem tetszik a rendszer, meg kell próbálni, létezhet zártabb ebook is, vagy találd ki. Amazonos értékesítés miért ne lenne jó? Ember letölti a Kindlére, aztán kész, arról át nem tudja másolni, de ha nagyon akarjuk, akkor szinte minden könyv papírról szkennelve terjed.
Make love not Wor.

#21497 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 12. 12:53

pont te? amúgy azért nincs meg sehol (ha tényleg) mert nem elég népszerű
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#21498 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 12. 13:01

Pfff. Mitől lenne veszélyes? Igaz most az Ulpius is üldözi a Szürke ötven árnyalatát, mert úgy terjed neten ingyé, ennek ellenére analógban is kasszasiker. Nehéz eldönteni kinek mi ét meg, és meddig húzzuk, csak itteni idióta viszonyok miatt az ebook majdnem annyi, vagy drágább, mint az analóg. Vanank mindenféle védelmi módszerek, azok persze törhetők, ellenben lehetőséget is ad az emebrnek. Meg lehet kérdezni, analógban eddig hány példányt adtál el? Ebookra ugyanaz igaz lehet, mint a droidos/almás proggikra, 1-2 dollárokért minden vackot megveszünk, mert "belefér". Havi pár ezrest simán eltolok szoftverekre, előtte csak évente vettem 1-1 nagyobb cuccost, ami nagyon kellett.

Jaja, épp most vettem egy fasza könyvet anyukámnak, mellette meg a kindlejére is felteszek százat, amit esélytelen lenne megvenni.

#21499 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 12. 13:14

ilyen női kozmoszintű baromság, coelho szintjén , állítólag :D

#21500 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 12. 12. 11:57

Akinek a kiadványaihoz tartozó ajánlóban ilyenek lehetnek: "egy rejtélyes, véres ruhával átitatott sebesült idegen" azt kiadónak nevezni sértés a valódi kiadókra nézve.

http://novumpublishi...benyujtasa.html
és lásd fentebb, amea tollából.
régen ezt szerzői magánkiadásnak hívták, most kiadói szolgáltatás épül rá.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1073
  • 1074
  • 1075
  • 1076
  • 1077
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.