Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 12. 14:23
Az e-booknak nincs semmi értelme, mert amint kiadja egy kiadó, valaki letölti, aztán megindul a másolás,mint az mp3 meg a filmek esetében is, az író pedig nem kap semmit, mert minek letölteni, ha egyszer le lehet tölteni mert valaki felrakta valahova.
Ezért szidják sokan az artisjus rendszert is, mert a szerzők egyre kevesebbet kapnak. A rendszer sokak szerint ugy mukodne jol, ha nem is lennének kiadók, hanem közvetlenül a szerző adná el a szerzeményét. ez mukodne sztem könyvek esetében is, csak egyelőre nem alakult ki ennek a rendszere.
meg ahhoz otthon kellene nyomtatni könyvet, mert ha én post a4-esekben postázom vkinek, az nem tul igényes.
Az e-book jo, ertem?!
Az egyetlen baj a jelenlegi terjesztesevel mindossze az, hogy ugyanannyiba kerul az elektronikus verzio, mint a konyv maga...
Ami amugy teljes ertelmetlenseg. Nincs sem nyomdai dij, sem szallitasi, terjesztesi koltseg, nem kell tarolasert fizetni, gyakorlatilag nincs mogotte semmi.
En e-bookkal elek, es igen, hajlando lennek megvenni konyveket elektronikus formaban, esszeru aron.
Masfelol pedig megnyugtatlak, Dex, a legtobb e-konyv, ami kering szerteszejjel a vilaghalon, eredetileg rendesigazi papir konyv volt, aztan valaki bescannelte, ocr-t eresztett ra, oszt kezicsokolom.
Akkor most mivel lenne rosszabb, ha jo minosegben, elerheto aron eleve elektronikusan adnad el?
Adjad 1 euroert, es megveszi az is, akinek amugy nem lenne 4-5 ezer forintja konyvre.