HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1076
  • 1077
  • 1078
  • 1079
  • 1080
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21541 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 12. 16:02

Vagy a mégprofibb:

:cool:

Lehet most épp dex könyvét nyomatják rajta.

Negyed óra múlva meg már fent lesz az nCore-on. :-D

#21542 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:09

Most mondta a csajom egyik kolléganője, hogy 21-én nem semmisül meg a világegyetem, csak minden elektronikai eszköz fog tönkremenni, szóval szerintem várjatok a scanneléssel.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#21543 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 12. 16:03

a könyv warezban anno pont az volt a szép, h az ember szép óvatosan bekennelte a kincsként őrzött példányát, több részletben, aztán ráengedte az ocr progit, aztán várt sokat, aztán a kész anyagot átolvasta javította, majd formázta. de hamar létrejöttek a kis közösségek, társaulások, ahol munkamegosztásban vitték ugyanezt.de ma már a warez sem a régi.

Erről egyből ez jutott eszembe! :cool:

„Hajt az idő, nem vár: elhalunk mi, vének,
Csak híre marad fenn karunk erejének:
Más öltőbeli nép, más ivadék nő fel,
Aki ésszel hódít, nem testi erővel."

#21544 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2012. 12. 12. 14:12

Az e-book jo, ertem?!

Az egyetlen baj a jelenlegi terjesztesevel mindossze az, hogy ugyanannyiba kerul az elektronikus verzio, mint a konyv maga...
Ami amugy teljes ertelmetlenseg. Nincs sem nyomdai dij, sem szallitasi, terjesztesi koltseg, nem kell tarolasert fizetni, gyakorlatilag nincs mogotte semmi.

csak egy egységes terjesztői rendszer, technikai háttérrel. azért az nem a semmi. aztán az a fránya 27% áfa ne lenne rajta az 5% helyett. így azért más a matek is.
másrészt kint is jellemző, h bizony az e-book ára és a papírpéldány ára ugyanaz.
másrészt a terjesztéssel megint az a baj, h itthon a sajátos helyzet miatt úgysem lesz egy olyan egységes terjesztő, mint az amazon, aki egy egységes platformon, fizetési rendszerrel tud biztosítani egy terméket..
nálunk sem technikai, sem az erkölcsi része (vagy inkább az életfeltételek) nem adott a dologhoz. innentől lehet sírni az e-könyvön, csak felesleges.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 12. 16:15 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21545 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 12. 12. 16:09

Most mondta a csajom egyik kolléganője, hogy 21-én nem semmisül meg a világegyetem, csak minden elektronikai eszköz fog tönkremenni, szóval szerintem várjatok a scanneléssel.

Fizikus? :-s Vagy villamosmérnök? :think:

Szőkének szőke! Az biztos! :-D

#21546 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 12. 12. 16:09

Mondjuk ha minden elektronikai cucc trönkremegy, akkor az kb. a megsemmisüléssel lesz egyenlő. Remélem ezért az infóért megsimogattad a buksiját, ha már ilyen bőcsész-forma.
Make love not Wor.

#21547 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 12. 16:06

Lehet most épp dex könyvét nyomatják rajta.

Jaja, ráadásul ahogy látom ez elég érdekes cucc, biztos kioutsourceolták (vagy mit csináltak) a Vénuszra. Ilyet idehaza lehetetlen, nézd meg milyen faszán fotonolvassa.
Make love not Wor.

#21548 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 12. 15:57

Miért kéne megvenni. Én ugyan még nem szkeneltettem könyvet, de ismerek olyan digitális nyomdát, ahol nem túl drágán megcsinálják.

Nemtom, első sarki fénymásolósok is egyre olyanabbak, simán engedélyt kérnek mindenért, meg reprográfia díj, meg kiskutyafüle.
Make love not Wor.

#21549 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 12. 16:20

Nemtom, első sarki fénymásolósok is egyre olyanabbak, simán engedélyt kérnek mindenért, meg reprográfia díj, meg kiskutyafüle.

Ezért nem az első sarkiba kell járni, hanem a városszéli nemsarkiba. :-D

#21550 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 12. 16:17

Mondjuk ha minden elektronikai cucc trönkremegy, akkor az kb. a megsemmisüléssel lesz egyenlő. Remélem ezért az infóért megsimogattad a buksiját, ha már ilyen bőcsész-forma.

kérdezgettem okos embert többfélét, h mit szól egy olyan napkitöréshez, mint az 1859-es, vagy milyen lehet egy hirtelen pólusváltás és az elektromosság viszonya, vagy ne adj isten, a kettő egészséges együttese.
azért meghümmögték a kérdést :D

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21551 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 12. 16:37

kérdezgettem okos embert többfélét, h mit szól egy olyan napkitöréshez, mint az 1859-es, vagy milyen lehet egy hirtelen pólusváltás és az elektromosság viszonya, vagy ne adj isten, a kettő egészséges együttese.

Rendben, de ennyire A-t vagy B-t senki nem tud mondani, mi meg jó eséllyel úgysem tudjuk utólag eldönteni, hogy melyiknek lesz igaza. Bár a Dext-féléknek kb. sosem.
Make love not Wor.

#21552 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 12. 16:37

Nagyobb napkitörésekre vmilyen szinten fel vannak készülve a szolgáltatók és a legrosszabb esetben is van a lekapcsolásra 8 percük.

A pólusváltás meg a guga reszortja, -abba nem szólnék bele- de olvastam valami dél-atlanti mágneses anomáliáról, ahol az erre érzékeny műholdakat kikapcsolják, mert ott sokkal kissebb a Föld mágneses mezeje, mint máshol.

#21553 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 12. 16:56

Nagyobb napkitörésekre vmilyen szinten fel vannak készülve a szolgáltatók és a legrosszabb esetben is van a lekapcsolásra 8 percük.

A pólusváltás meg a guga reszortja, -abba nem szólnék bele- de olvastam valami dél-atlanti mágneses anomáliáról, ahol az erre érzékeny műholdakat kikapcsolják, mert ott sokkal kissebb a Föld mágneses mezeje, mint máshol.

az időképen még év elején jelent meg egy jó forgatókönyv,
itt a közbizonyíték link: http://www.idokep.hu/ :D
najó, http://www.idokep.hu...x190-napkitores
az igazán durva cucc az kb. 3 nap alatt éri el a földet. szóval arra van idő felkészülni...
engem igazából az érdekelt, h ha megváltozik a pólus (és ez már 10 évvel ezelőtt érdekelt, és semmi köze nincs ehhez a vilégvégésdihez), akkor az milyen hatással van az elektromos rendszerre, hálüzatra... olyan mintha felcserélném teszem azt a két vezetéket? csak mert akkor bajban vagyunk, egy darabig nem lesz áramhálózat :D

Idézet

#21554 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 17:13

Na jóvan, akkor csajom nem kap új telefont, erre a kis időre mégis csak luxus. :-)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#21555 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 12. 17:04

az időképen még év elején jelent meg egy jó forgatókönyv,
itt a közbizonyíték link: http://www.idokep.hu/ :D
najó, http://www.idokep.hu...x190-napkitores
az igazán durva cucc az kb. 3 nap alatt éri el a földet. szóval arra van idő felkészülni...
engem igazából az érdekelt, h ha megváltozik a pólus (és ez már 10 évvel ezelőtt érdekelt, és semmi köze nincs ehhez a vilégvégésdihez), akkor az milyen hatással van az elektromos rendszerre, hálüzatra... olyan mintha felcserélném teszem azt a két vezetéket? csak mert akkor bajban vagyunk, egy darabig nem lesz áramhálózat :D

Hát én már túl vagyok egy -nem túl jól sikerült- rendszerváltáson, ehhez képest egy korrekt pólusváltás csak jobb lehet. :-D

#21556 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 17:29

Kép

Most jött a hír, megdőlt az evolúció elmélete! Szerintem a biológus hallgatók ne is induljanak a diáktüntire, én bezártam a netet mára...

szerk: Most nézem, már egy hetes? A háttérhatalom ezt is jól elhallgatta!

Szerkesztette: Szabcsi 2012. 12. 12. 17:33 -kor

#21557 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 12. 07:48

Ne terelj.

:omg: :)

Azért remélem sejted mennyire vicces ezt tőled hallani. Olvass vissza. Rá szoktam kérdezni a különösen nagyobb hülyeségekre. A válasz többnyire semmi vagy habla-habla. Értelmes válasz még nem érkezett. Tehát akkor?
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21558 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 12. 12. 11:10

Ezekkel már előhozakodtál korábban. Még a művésznév körül is kérdezősködtél.

#21559 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 12. 16:56

és a legrosszabb esetben is van a lekapcsolásra 8 percük.

Ezt így hogy? Szól a Nap előre, hogy nabazz, kitörtem? :-)

#21560 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2012. 12. 12. 14:06

Ajánlom: leiterjakab blog

Ha ennél is jobbat akarsz, kattincsááá:
Kép

Úgy nézem kellő nyomulás árán egy macska is fordíthatna.

Megvettem még régen a Vadászat a Vörös Októberre című filmet Magyarországon DVD-n. A magyar felirat vicces. Én eredeti hanggal és azonos nyelvű felirattal szoktam nézni, viszont olvastam róla, hogy a magyar felirat még a szokásos szintnél is kínosabb. És nem csalódtam. Olyanok vannak benne, hogy az ember csak hápog.

Árbócot megfeszíteni (periszkópot kéne behúzni)
Kicsapódáshang (ütközési riadót fújnak)
Kicsapódás (robbanás, explosion!!!)
Megkönnyebbültél (leváltanak egy tisztet, tehát you are relieved)

Többre nem emlékszem most, de iszonyat silány fordítás. Annyira gyenge volt, hogy kiadták egy jobb felirattal, de nekem még az eredeti van meg :)

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1076
  • 1077
  • 1078
  • 1079
  • 1080
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.