Idézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 02. 17:46
Nem igazán értem mi érdeke lenne valakinek ilyen hoaxot gyártani, ebből neki semmi profitja nincs, ellenben igen sokat kellett volna vele dolgoznia, hiszen eléggé hitelesnek tűnik. A média se kapta fel, mint annak idején a roswelles videót.
De nem elsősorban emiatt linkeltem azt a másfél órás cuccot, hanem számomra elég sok ufo felvétel volt benne, amit még sosem láttam, főleg az elején vannak ezek, a videó második fele szól az apollo 20-ról.
Azért érdek, mert ez - ha igaznak adják be - világméretekben hódít. ha te kitalálsz 1 sztorit, amiről pár hónap múlva az egész világ beszélni fog, akkor mondd meg őszintén: nem próbálnád meg? Ez mi, ha nem profit?
Az, hogy sokat kellett vele dolgoznia, még gyanúsabbá tehetné, gondold már meg. A leghitelesebb videók nem spontán születnek? Ott nincs maszkmester meg miegymás... Miért kellett sokat dolgoznia? Lemaradtam tán valamiről? Meg kéne néznem.
UFO-k meg gyakorlatilag az azonosítatlan repülő tárgyak. Ha tehát a szemlélő lát egy fénypontot (ami történetesen épp a 153-as Boeing járat), s nem tudja a Földről nézve, hogy az ott mi, akkor definíció szerint számára az végülis egy UFO. Ez kurv@ra összemosódik az emberek fejében a földönkívüli-paranoid-sémával.
ps/2.:
Idézet
Néhány hónappal később Rutledge leleplezte magát: kiderült, hogy nem William Rutledge a neve, hanem Thierry Speth, aki egy francia művész, aki agyag szobrokat is készített
Baszki, most olvasom a cikkeket, mondom én, hogy a mellei nem stimmelnek. Na leesik valakinek, hogy miért nem? (a viaszbábú-elmélet szerintem erősebb jóval, mint az, hogy ez a valami valaha is élt) Akkor másik kérdésem: miért tűnik ez hitelesnek?
ps/3.: a "város" a Holdon is elég gyenge hamisítvány első pillantásra. Valóban hiányzik a térhatás, az árnyékok itt sincsenek rendben, de kreatív fantázia az van bőven. Szerintem mindig azzal b@sszák el, hogy túl sok benne a fantázia, s átbillen a még hihető"-ből.
Szerkesztette: Warrior 2013. 01. 02. 23:08 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."