HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1095
  • 1096
  • 1097
  • 1098
  • 1099
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#21921 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 02. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 02. 16:46

ha jól láttam, simán belevágták ezt:
http://amindenit.blo...llo_20_kuldetes

Nem igazán értem mi érdeke lenne valakinek ilyen hoaxot gyártani, ebből neki semmi profitja nincs, ellenben igen sokat kellett volna vele dolgoznia, hiszen eléggé hitelesnek tűnik. A média se kapta fel, mint annak idején a roswelles videót.
De nem elsősorban emiatt linkeltem azt a másfél órás cuccot, hanem számomra elég sok ufo felvétel volt benne, amit még sosem láttam, főleg az elején vannak ezek, a videó második fele szól az apollo 20-ról.

Szerkesztette: Valdy 2013. 01. 02. 17:47 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21922 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 02. 17:40

olyan mintha hallás után csinálta volna valami gép...

Vagy komoly fordítóra bízták:

Kép
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#21923 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 02. 17:40

olyan mintha hallás után csinálta volna valami gép...

Nekem is ez volt az érzésem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#21924 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 02. 17:46

Nem igazán értem mi érdeke lenne valakinek ilyen hoaxot gyártani, ebből neki semmi profitja nincs, ellenben igen sokat kellett volna vele dolgoznia, hiszen eléggé hitelesnek tűnik. A média se kapta fel, mint annak idején a roswelles videót.
De nem elsősorban emiatt linkeltem azt a másfél órás cuccot, hanem számomra elég sok ufo felvétel volt benne, amit még sosem láttam, főleg az elején vannak ezek, a videó második fele szól az apollo 20-ról.

az érdekesebb volt, amit azokról a folyton változó, anamorf cuccokról toltak. mondjuk ehhez eredetit nem találtam, vagy h leleplezősen fake lenne. vagyhogymiaz hogyanaz. mondjuk egy qnádám többet tudna mondani róla így elsőre.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21925 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 02. 17:57

az érdekesebb volt, amit azokról a folyton változó, anamorf cuccokról toltak. mondjuk ehhez eredetit nem találtam, vagy h leleplezősen fake lenne. vagyhogymiaz hogyanaz. mondjuk egy qnádám többet tudna mondani róla így elsőre.

Pedig ez az apollo 20-as sztori sem új, több éve fenn van már a neten, régen linkeltem is ide befele a mona lisás videót is, csak persze asszem senki le nem szarta.

Mondjuk az ürge 5-6 videót tolt fel asszem, ezeknek a fele (pl űrbeli felvételek) egyértelműen nem igazi volt (számítógépes animáció), de viszont a holdfelszínes, a mona lisás és a romvárosos felvételek érdekesek szerintem.

Szerkesztette: Valdy 2013. 01. 02. 18:09 -kor

#21926 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 01. 02. 20:17

Szóval a második fele fake, megvárom míg az elejét is tizedelik, akkor nekilátok.
Make love not Wor.

#21927 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 22:46

ps.: bazmeg, a 3 perces videón tényleg látszik a fake, az űrhajós mintha montírozva lenne.

A "babáról" nem tűnik fel senkinek semmi? A melleit figyeljétek... :smoker: Viaszbábúnak látszik pl., de nem élő (vagy valaha élt) szervezetnek.

Szerkesztette: Warrior 2013. 01. 02. 22:52 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21928 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 02. 22:58

Azért érdek, mert ez - ha igaznak adják be - világméretekben hódít. ha te kitalálsz 1 sztorit, amiről pár hónap múlva az egész világ beszélni fog, akkor mondd meg őszintén: nem próbálnád meg? Ez mi, ha nem profit?

Az, hogy sokat kellett vele dolgoznia, még gyanúsabbá tehetné, gondold már meg. A leghitelesebb videók nem spontán születnek? Ott nincs maszkmester meg miegymás... Miért kellett sokat dolgoznia? Lemaradtam tán valamiről? Meg kéne néznem.

UFO-k meg gyakorlatilag az azonosítatlan repülő tárgyak. Ha tehát a szemlélő lát egy fénypontot (ami történetesen épp a 153-as Boeing járat), s nem tudja a Földről nézve, hogy az ott mi, akkor definíció szerint számára az végülis egy UFO. Ez kurv@ra összemosódik az emberek fejében a földönkívüli-paranoid-sémával.

ps/2.:

Idézet

Néhány hónappal később Rutledge leleplezte magát: kiderült, hogy nem William Rutledge a neve, hanem Thierry Speth, aki egy francia művész, aki agyag szobrokat is készített
Baszki, most olvasom a cikkeket, mondom én, hogy a mellei nem stimmelnek. Na leesik valakinek, hogy miért nem? (a viaszbábú-elmélet szerintem erősebb jóval, mint az, hogy ez a valami valaha is élt) Akkor másik kérdésem: miért tűnik ez hitelesnek?

ps/3.: a "város" a Holdon is elég gyenge hamisítvány első pillantásra. Valóban hiányzik a térhatás, az árnyékok itt sincsenek rendben, de kreatív fantázia az van bőven. Szerintem mindig azzal b@sszák el, hogy túl sok benne a fantázia, s átbillen a még hihető"-ből.

Szerkesztette: Warrior 2013. 01. 02. 23:08 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#21929 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 02:32

Dext meg tényleg elbujdosott, vagy mi?
Make love not Wor.

#21930 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 03. 02:32

Dext meg tényleg elbujdosott, vagy mi?

átrezgett egy magasabb dimenziókokba.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#21931 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2013. 01. 02. 22:46

ps.: bazmeg, a 3 perces videón tényleg látszik a fake, az űrhajós mintha montírozva lenne.

A "babáról" nem tűnik fel senkinek semmi? A melleit figyeljétek... :smoker: Viaszbábúnak látszik pl., de nem élő (vagy valaha élt) szervezetnek.

Hogy kellene kinéznie egy kitudja mennyi ideje az űrben megfagyott állapotban levő "embernek"? Van erről valami referenciád?

Szerkesztette: Valdy 2013. 01. 03. 08:11 -kor

#21932 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 08:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2013. 01. 02. 22:58

Azért érdek, mert ez - ha igaznak adják be - világméretekben hódít. ha te kitalálsz 1 sztorit, amiről pár hónap múlva az egész világ beszélni fog, akkor mondd meg őszintén: nem próbálnád meg? Ez mi, ha nem profit?

Az, hogy sokat kellett vele dolgoznia, még gyanúsabbá tehetné, gondold már meg. A leghitelesebb videók nem spontán születnek? Ott nincs maszkmester meg miegymás... Miért kellett sokat dolgoznia? Lemaradtam tán valamiről? Meg kéne néznem.

UFO-k meg gyakorlatilag az azonosítatlan repülő tárgyak. Ha tehát a szemlélő lát egy fénypontot (ami történetesen épp a 153-as Boeing járat), s nem tudja a Földről nézve, hogy az ott mi, akkor definíció szerint számára az végülis egy UFO. Ez kurv@ra összemosódik az emberek fejében a földönkívüli-paranoid-sémával.

ps/2.: Baszki, most olvasom a cikkeket, mondom én, hogy a mellei nem stimmelnek. Na leesik valakinek, hogy miért nem? (a viaszbábú-elmélet szerintem erősebb jóval, mint az, hogy ez a valami valaha is élt) Akkor másik kérdésem: miért tűnik ez hitelesnek?

ps/3.: a "város" a Holdon is elég gyenge hamisítvány első pillantásra. Valóban hiányzik a térhatás, az árnyékok itt sincsenek rendben, de kreatív fantázia az van bőven. Szerintem mindig azzal b@sszák el, hogy túl sok benne a fantázia, s átbillen a még hihető"-ből.

Miért beszélne az egész világ erről? Alig tud valaki ezekről a videókról.

Ha meg se nézted akkor miről beszélünk?

Nemtom hogy jön ide az UFO definiciója.

#21933 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 03. 08:13

Sokan tudnak erről, csak az embereknek nincs idegrendszerük 2-7 órás ezoterikus, sci-fi, kamu fosolmány végignézésre, annyira senki nem ér rá.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#21934 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 01. 03. 09:35

Sokan tudnak erről, csak az embereknek nincs idegrendszerük 2-7 órás ezoterikus, sci-fi, kamu fosolmány végignézésre, annyira senki nem ér rá.

Miről beszélsz? Van vagy 4 perc ez a mona lisás cucc.

#21935 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 03. 08:10

Hogy kellene kinéznie egy kitudja mennyi ideje az űrben megfagyott állapotban levő "embernek"? Van erről valami referenciád?

elég sokan fagytak csonttá -40 fokon, szerintem referenciának pont jó lenne.
elég egyértelműen egy utólag felvállalt kamuvideó. ahogy pl. az egyik leleplező mars expedíció egy testvérében is konkrétan egy filmből lett kiszedve anno.
ezek már csak ilyenek.
ellenben az anomorfikus jellegű ufókra még mindig nem találtam a nagy referenciamátrixban még semmit.

Szerkesztette: avmanster 2013. 01. 03. 11:03 -kor

Idézet

#21936 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 03. 08:13

Mekkora szám az alig? Fenti másolatot kb. 400ezren látták. Adjuk hozzá a többit is? Épeszű embert fele nem érdekli. Reptereket szoktam emlegetni, mikor a chemtrailes izék jönnek, az nekem kézzelfoghatóbb baromság, mint ez az UFÓzás, aztán tess

http://index.hu/tech...a_malev_gepeit/

Mert az ember, meg a technológia az kiszúrja. Utána meg vitatkozhatunk, hogy a Google earthön lévő szelvények közti összecsatolás nem a kormány műve, hanem olyan a technológia, a gyíkszem meg videós körökben általánosan ismert tömörítési/egyéb hiba. Ezek után még ugorjunk rá ilyesmire, aminek az eleje vontatott, 2 órás, kutassunk hülyeséget, amit vagy megfejtünk, vagy nem? Pár ilyen monat, hogy majd titokban kilőnek egy rakétát, aztán nyilván onnan minket nem is érdekel tovább az egész. Lehet sokkal nagyobb titkok vannak a szemünk előtt, csak nem vesszük észre, annyira belementünk ezekbe a részletekbe.
Make love not Wor.

#21937 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 03. 11:17

Mekkora szám az alig? Fenti másolatot kb. 400ezren látták. Adjuk hozzá a többit is? Épeszű embert fele nem érdekli. Reptereket szoktam emlegetni, mikor a chemtrailes izék jönnek, az nekem kézzelfoghatóbb baromság, mint ez az UFÓzás, aztán tess

http://index.hu/tech...a_malev_gepeit/

Mert az ember, meg a technológia az kiszúrja. Utána meg vitatkozhatunk, hogy a Google earthön lévő szelvények közti összecsatolás nem a kormány műve, hanem olyan a technológia, a gyíkszem meg videós körökben általánosan ismert tömörítési/egyéb hiba. Ezek után még ugorjunk rá ilyesmire, aminek az eleje vontatott, 2 órás, kutassunk hülyeséget, amit vagy megfejtünk, vagy nem? Pár ilyen monat, hogy majd titokban kilőnek egy rakétát, aztán nyilván onnan minket nem is érdekel tovább az egész. Lehet sokkal nagyobb titkok vannak a szemünk előtt, csak nem vesszük észre, annyira belementünk ezekbe a részletekbe.

400ezerszer az nem ugyanaz mint a 400ezren.

#21938 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2013. 01. 03. 11:55

400ezerszer az nem ugyanaz mint a 400ezren.

Határeset, ennek a statját meg kérd számon a kuglin, bár ilyennél nem jellemző, hogy kici kínai droidok verik fel a nézettséget napi 1 szem rizsért.
Make love not Wor.

#21939 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 15:27

Megint nem voltam az utóbbi időben, úgyhogy egyrészről boldog új világvégét évet mindenkinek, másrészről sörözés volt-e már? :p Meg különben is mikről maradtam le, és úgy egyáltalán? :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#21940 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2013. 01. 03. 15:27

Meg különben is mikről maradtam le, és úgy egyáltalán? :D

Dex világvége óta nem mutatkozik, vagy végleg megbolondult, vagy végleg letiltották a netről, vagy tényleg elvitték a Zufók. Vagy jól telebejglizte magát, és annak fényében átgondolta a világot.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1095
  • 1096
  • 1097
  • 1098
  • 1099
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.